Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Sign (2011)
Страна: Южна Корея
Също така известен като: Heaven
Период на излъчване: 5 януари 2011 - 10 март 2011
Време на излъчване: сряда и четвъртък 21:55
Жанр: медицински, мистерия, романс
Канал: SBS
Епизоди: 20
Режисьор: Choi Moon Suk
Субтитри: Английски

Участват:
Park Shin Yang - Yoon Ji Hoon
Kim Ah Joong - Go Da Kyung
Uhm Ji Won - Jung Woo Jin
Jung Gyu Woon - Choi Yi Han
Jun Kwang Ryul - Lee Myung Han
Song Jae Ho - Jung Byung Do
Jang Hyun Sung - Jang Min Suk
Ahn Moon Sook - Hong Sook Joo
Jung Eun Pyo - Kim Wan Tae
Im Ho Gul - Jang Jae Young
Moon Chun Shik - Ahn Sung Jin
Kwon Byung Gil - Goo Sung Tae
Lee Jung Hyun - Joo In Hyuk
Kim Kyung Bum - Park Tae Gyu
Jung Seung Ho - Go Kang Shik
Kim Young Sun - Jung Eun Mo
Supernova (камео участие)

Резюме: В "Sign" се разказва за живота и трудностите на съдебните лекари от Националния институт за научни изследвания, чиято работа помага за решаването на случаи на убийства. Младата и напориста разследваща Ко Да Кьонг попада в един екип с доктор Юн Джи Хун. Двамата са коренно различни като характери, което първоначално пречи на работата им. В последствие различният им стил на разследване води до разплитането на редица случаи.

 

Свали с английски субтитри :click:

Руски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:


Харесвам такъв тип сюжет, дано си заслужава.

 

 

photo147432.jpg
sign2.jpg
sign3.jpg
sign4.jpg
sign6.jpg
sign5.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не го намерих в каталога, а бях сигурна, че има тема.

Започнат е превода на руски, така че поне имам шанс да го гледам. Тематиката и каста са доста интересни. Рейтинга е добър..

Също песните от ОСТ, които чух са хубави..

Много сладка песен..!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента го гледам (на 10-та серия съм) и мога да кажа, че филмчето става дори и да не е най-доброто, което може да видите на подобна тематика.Явно корейците са се опитали да направят нещо подобно на "От местопрестъплението", но имат още доста да се учат, за да се доближат до Антъни Зюикър и Джери Брукхаймър.

Интересно ми е да наблюдавам Kim Ah Joong в ролята на патолог. Досега я свързвах само с ролята и в "200 Pounds Beauty", но и тук се справя добре с нейната несигурна, добре подготвена на теория, но без никакъв практически опит героиня. Играта на Park Shin Yang леко ме дразни. Въпреки, че ролята му е на непреклонен и отстояващ позициите и действията си в търсене на истината криминолог, доста преиграва. Разбирам, че иска да покаже колко е безкомпромисен и принципен героят му, но крещейки срещу противника си (като лидер на опозиционна партия по време на митинг :mad2: ) ми прилича повече на истерик отколкото на хладнокръвен, здравомислещ професионалист, какъвто би трябвало да е. Jung Gyu Woon се справя добре, както винаги ;) , с ролята на младо ченге, което върши нещата по собствените си правила без много-много да се съобразява с реда установен в полицията, заради което доста често е наказан или пребит.

Има доста необмислени и честно казано абсурдни неща, които не би трябвало да присъстват в подобен сериал, но като цяло е интересен. Освен отделните случаи, които се разглеждат има и една основна нишка, която свързва отделните герои, тяхното минало и настояще, както и донякъде определя взаимоотношенията между тях.

 

Едит: След като изгледах всички серии продължавам да съм раздвоена относно мнението си за този сериал. Не мога да кажа твърдо харесва ли ми или не. Имаше си добрите моменти, но си имаше и доста недомислици. Главният така и не го разбрах защо постъпи по този начин. Толкова да си обсебен да докажеш правотата си, че да си готов на всичко и то при положение, че те приемат за един от най-добрите криминалисти значи би трябвало да намериш друг начин, за да го направиш. Не знам, може би трябва да си голям идеалист, за да постъпиш така, но аз не можах да приема решението му.

И отново се впечатлих от Kim Sung Oh (секретарчето на Бини в "Тайната градина"). Това момче ме изумява как само с една промяна на изражението си може да се превърне от леко чалнат и по детски наивен и невинен човек до психопат и сериен убиец.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...