Jump to content

Recommended Posts

Не знам колко пъти я преизгледах тази драма <3 Както винаги, Кимура беше прекрасен, прекрасен, прекрасен B) Въпреки че съм голяма фенка на Гакт и Каме, епизодите с Накама Юкие и Сато Такеру просто ми разбиха всички представи за хубава драма ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уаааа, свълши :( И май няма изгледи за втори сезон, уааа....

 

Честно, много ме изкефи. КимиТаку няма да го коментираме, той е всемогъщ. (Тъжно ми е, че предната ми голяма фенщина, Матсуда Шота, има подобна роля, на детектив в комедийна кримка, но се проваля епично...) Но тук дори и хората с най-малка роля вложиха всичко от себе си.

 

Гакт беше неописуем, тръпки ме побиха, бррр. Мацката от "G@me" (дето беше 15 години в мазе) беше страхотна, лекарят от Хана Кими и той беше на ниво, макар и не със сини очи, а Ichikawa Ebizo като коварното ченге беше мммм, защо няма повече роли, ех... (А на мен японските сериали честно ми идват в повече, щом всеки път кат започна нещо и само познати физиономии...)

 

Не ме впечатли толкова техниката, колкото фактът, че винаги намираха някакво оправдание на престъпниците, някакъв мотив, не ги лишаваха от човешко достойнство, а някак им влизаха в положението, макар и понякога да бяха пълни изроди..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

СТРАХОТЕН !!!Изгледах го за два дни и едвам дойдох на 15 септември ,заради него :lol: Толкова ми беше интересно,че стоях до 3 през ноща и едвам се събудих хаха... Кимура беше страхотен.Много добър актьор е...всичко в образа му ми хареса.Толкова беше побъркан и можеше да те разсмее само като си направи редовната физиономия.Мизошима Хиро също много ми хареса.Любимец ми е и тук ,не че имаше кой знае каква игра,но беше толкова сладичък и заблуден,че няма как да не го харесаш.Малката сладурана от Хотару Нохикари беше много готина също.Камео ролите няма да ги обсъждам..всеки епизод беше с много известни и добри актьори..любим ми беше епизода с учителката от Гокусен.Мнооооого я харесвам и се изненадах,че участва в сериала.Беше страшен епизод. :) и нещо супер странно,но запомних абосолютно всички лекцийки за мозъка :lol: :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам кило бананиииии... :lol:

Тия станаха егати маймуните. :D

За сериала - чиста комедия, малко дразнеща на моменти, 'щото си го имаше лекото преиграване от време на време, ама май в това си му беше и чара. Прекрасен за развличане, макар и да не ме грабна чак толкова много. Историйките за легендарния хипокампус и т.н. в един момент ми доскучаваше колко се повтаряха, но как да е.

За Кимура - безобразен олигофрен! :lol: Тоя истеричен кикот не знам къде ми бъркаше, честно. :) Много свежа роля и убийствен "аутфит" - това е може би единствения мъж, когото мога да видя с костюм, навлечен върху пижамата, и да ме кефи.

За останалите актьори - много добри попадения, наистина. Камео ролите... ами, аз така и не познавам творчеството им иначе, но Гакт примерно си беше точно колкото трябва зловещ. :) А сцената с Катори Шинго накрая предизвика такова доволно цвилене от моя страна, че няма накъде. Маймуната-асистентка си е бонбон, харесвам си я отпреди. Хиро... ами... става, добре си изигра ролята, ама чак дразни... Може пък и от сценария да е било, ама някак доста дебилен ми идваше. Иначе старшия му колега и лошото ченге бяха съвсем друга бира, особено втория. :) И да, мацката от мазето ме накефи яко.

Абе, доволна останах. С някои малки забележки, препоръчвам сериала за разпускане. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах първите три епизода, но за съжаление не успя да ме грабне. Филма за мен лично е японската версия на "От местопрестъплението" и подобни американски измислици премислици :).

 

Главният актьор е сладур, но на моменти прекаляваше. Колкото и да го харесвам, не успях да се прежаля :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това за мен си остава един от най-приятните сериали, които съм гледала. Гледах го 2 пъти и пак си пеше голям кеф. Просто уникален, Кимура Такуя не го бях гледала в друг филм или серила, Мозъка му беше сефтето за мен. Много добър сериал си е, вярно е, че на моменти от всичко имаше прекалено, но все пак това е чара на сериала. Ролите бяха разпределени много добре, доволна съм. Мизушима наистина беше сладурски дебилен, ама му отиваше. Аяасе Харука беше страшна сладурана :). Партньора на Мизушима Хоро, също много ми хареса, много сладък герой.

 

Особено когато отиде да се консултира с Мозъка и у вика "Един приятел се интересува...." "Ама не съм аз...." Голям смях падна.

 

 

Всеки епизод си беше уникален сам по себе си. Много ми хареса исторята на епизода с Гакт. Такъв сюжет не бях виждала в нито един криминален филм или сериал. А епизода с Такеру Сато ми е страшно любим. Много добре се справи с ролята си Рьотаро, изпълни ме направо това момче. А появата на Янкуми беше толкова приятна изненада за мен, че въпреки куция сюжет на епизода, пак ми хареса :). И въпреки, че го гледах доста отдавна, имам доста спомени от сериала, което значи, че си ме е грабнал :) И до ден днешен като видя банани и се сещам за "Цукумо...пише се като 9 плюс 9..."

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обожавам го този сериал, още с първата серийка ме грабна много. Ако някой може да ми препоръча нещо подобно като тематика да гледам ще съм му много благодарна!!! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от най-добрите японски сериали, които съм гледала. Подобно като тематика мога да препоръчам "Галилео", пак японски сериал. А с Кимура подобно, но не толкова добро "Hero"- сериала

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох много добър сериал точно от това имах нижда голяма доза Камурка , много смях и банани естествено .

Уникален сериал не бях гледала азиатска версия на доктор Хаус и от местопрестъплението взети заедно ,много добра комбинация .

За актьорския състав просто много добри

Хиро - малкия неориантиран жираф само ходеш след камурката

Малката асистентка дето е малко като маймунка с тез банани но си е много сладка

Камура - Уникален образ, направи на моменти по добъра роля от д-р Хаус , мога да кажа ужасно изхакано парче, много смях с него.

Просто в тоя сериал има уникални моменти на гениални прозрения и изцепки но и много добра криминална сюжетна линия ,която те държи любопитен до края .

 

 

Един от най добрите Японски сериали който съм гледала. :P:D:rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аууу този сериал е голямо попадение :bow: Галвните актьори са страхотни като споменеш Камура и Хиро и няма нужда от повече коментари, да ама не !!!!! То бива бива толкова готини и известни гостуващи актьори, ама то това не се издържа, без дъх ме оставиха направо, лепнах си една голяма усмивка още в началото на серияла та така до края :es: А за трети епизод нямам думи, само Ямапи ми липсваше някъде там и щяха да ме довършат, но може би, ако бяха направили повече от 8 епизода щяха да го включат някъде :yes: , но и Каме ми беше достатъчен :tongue: С една дума, който е фен на Японските дорами да гледа, няма да съжелява, в този сериал всеки може да открие нещо, което да му хареса, ако не актьорите, то поне любителите на банани няма да останат разочаровани :rofl::lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо изгледах последната серия... страшно ме зариби тоя сериал и искаам ощее сезонии ... на всичкото отгоре откакто го гледам съм излапала сумати банани :lol: Айде дее няма ли новини за 2-ри сезон... оставиха си доста материал за продължениееее

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никъдя нямаше толкова банани... :lol: ''Повишена си от маймуна в асистент'' :lol: :lol: :lol: готино сериалче.. жалко че е толкова кратко и жалко че Кимура е с дълга коса... късата е по-добре но това си е мое мнение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина невероятен сериал! Страшно много ми хареса. Жалко, че няма втори сезон. Тези 8 серии ми бяха малко.....искам още! :D

Кимура, както винаги беше страхотен. Голям образ е и с тези банани разбиваше. Много му отива тази роля. Асистентката му беше голяма сладурана.

Доволно се посмях. :lol: Анимацийките бяха толкова сладурски, а и технологиите определено ме изненадаха.

Много ми харесаха всички случаи, добре направени и много увличащи и зарибяващи.

Втори епизод с Гакт беше невероятен... :inlove: Няма такъв канибал просто. Много добре се справи с ролята си. Направо тръпки ме побиваха.

Не може да се пропусне и случая с Каме. Беше страшно интересен. Въобще всички случаи бяха много добри! Едно наистина страхотно сериалче! :asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси, ukio! :) Определено ми се сториха прекалено малко сериите... :D

Тъкмо се чудех и оглеждах за нещо подобно, като Мистър Мозък. Само Кимура дето ще ми липсва, но виждам, че и там състава е на ниво. :i love this:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една много добра комбинация от комедия и криминале!

Кимура Такуя направо е вълшебен, много му отива да е "Г-н Мозък"!

А да не говорим за Каме той е страшно секси и красив и добре си изигра ролята! Просто Каме и Кимура си пасват като врагове. :lol:

Двама мъже се карат, няма по хубаво нещо от това ! :lol:

А, и "бананеното момиче" си го биваше, много сладка муцунка вади!

Бих ги гледала още един път! B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ооо, да и на мен много ми допадна този сериал просто е много готин! :rolleyes: :rolleyes:

Ааа, slunchice съгласна съм с твоето мнение за Каме, там е простоо тооолкова готин, но поне

да му бяха дали малко по мила роля! :lol: :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...