Jump to content

Recommended Posts

Според мен финала за Сам Донг беше ясен,

 

най-вече заради пътя и промените, през които мина - от селското момче, облечено в чувал и с разчорлена коса до талантлив и уверен млад мъж. Пое по пътя на славата и заради вечното съперничество с Джин Гук. Може би съперничество е силна дума за отношенията им, защото въпреки всичко бяха приятели и доста често си помагаха и се надъхваха взаимно.

Не можеше да живее без Хе Ми, но трябваше да докаже, че може да се справи сам и да успее, макар проблемите със слуха. Точно за това се пееше в неговата песен Dreaming.

 

Гледайте и концерта, много е интересен. Разкриват се обстоятелства около снимките, пеят, печелят награди и тн. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, да! Има весели сцени, песнички и танци :)

 

 

Има една изрязана сцена, защото нашата главна актриса е малко сополива ( направо се отвратих ). Независимо от факта, че са снимали на минусови температури, тази картинка беше прекалена :) Защо ли показват такива неща на аудиторията, чудя се :unsure: . Такива хубави впечатления имам от нея, все пак съумях да го преживея и пак да я харесвам :)

 

 

 

С удоволствие ще гледам втори сезон, ако има такъв :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скоро започнах тази драма по препоръка на една моя приятелка.. Е драмата е просто невероятна! :D Все още съм на 12-ти епизод, но много ми хареса! Само не схванах едно нещо..:

 

Когато имаше концерт на училището.. И главните си направиха фалшив концерт.. Нали избираха кой ще дебютира от представянето им на концерта (истинския).. Но Джейсън участва във фалшивия.. Също така Ри А се отказа да пее, защото Джейсън напусна концерта.. Поне аз така го разбрах.. Защото си отиде.. О_О И защо тогава и те дебютираха? :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се опитам да отговоря smile.gif

Защото уж за най-добрите в училище, или поне Джейсън, Ри А стои добре пред камера. Т.е. участието им е било просто формалност, която не им е попречила да бъдат избрани като звезди на училището.

 

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса сериала. Беше си наслада и за окото и за ухото. Историята беше добре представена и примерена според мен е имаше и малко изключения, но се преживяват. Издига ми се в класацията определено.

 

Ако има втори сезон определено ще се гледа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много свежо сериалче с готин актьорски състав и приятна музика. Искрено се радвах на малките неща, като кратките, но чести камео-та, препратките към вече познати корейски песни, звезди или събития, любовните отношения на второстепенните герои (най-вече Пил Сук и Джейсън). Актьорите, макар и млади и без много/никакъв опит в киното, свършиха свястна работа като за неангажиращ тийн сериал. Едно нещо обаче ме дразнеше през цялото време - защо за бога трябваше да хабят 100 кубика вода само за тея фалшиви сълзи?!? Ясно ми е, че играят 15-16 годишни и би трябвало да са по-емоционални, но е малко прекалено на всеки 5 минути някой да реве...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е училищна драма/романс и затова имаше рев от време на време biggrin.gif. Според мен, именно тези по-драматични и емоционални моменти отличават сериала, ако ги нямаше щеше да си остане поредната романтична комедийка, която съм изгледал, и едва ли би ми харесал толкова. Бих отличил Kim Soo Hyun, който се справи доста добре в по-драматичните моменти. Пускам "flash mob-a" от 16 епизод и песента "Maybe" в изпълнение на Sam Dong и Hye Mi:

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би именно заради сълзливите сцени DH ми заприлича повече на комедия, отколкото на драма. В началото всеки път, щом някой заплачеше, и на мен ми се насълзяваха очите, но като видях, че това се повтаря десетина пъти в рамките на 65 минути, сетивата ми се притъпиха и накрая вече всичко ми изглеждаше изкуствено (изключвам играта на Soo-Hyun, той се справи отлично с емоционалните сцени). Но това си е моето мнение, моля да не се влияете от него и да дадете шанс на Dream High, ако не друго, поне ще си изплакнете очите с младите идоли ;) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

очарована съм. Ако имах 17 свободни часа, щях да изгледам сериала без да спирам. Много ми харесаха песните , танците, героите и сюжета. Омраза, любов, съперничество, ревност, приятелство, интриги - всичко това беше представено по прекрасен начин. Напомня ми на High school musical, но в типично корейски вариант. :yes: препоръчвам го.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Именно, противоположностите се привличат. Джин Гук е саможив като Хе Ми. Не ми харесват като двойка. Сам Донг е сладък като кутре, пък и той поне е наясно със себе си и с това какво иска. Точно за това най-много му симпатизирам. Колкото до мис Суши, абсолютно съм съгласна, че като беше дебеланка, ми беше в пъти по-симпатична, нищо че беше абсурдно изкуствено :D Все пак ми беше много сладка :) Пък и не бързам още да вадя заключения, защото тепърва ще се развиват нещата с отношенията и т.н. но тайничко си се надявам и стискам палци на Сам Донг :yes: Пък Джин Гук да се взема с Бек Хи-то, че да не е капо и да се прикючва :D

=======Edit======

Едитвам тука, защото моето възмущение, не заслужава нов пост. Абе, как не ги беше срам тия хора да покажат Ник само за 30 секунди бре! Срамота! Аз толкова му се точих на тоя 8-ми епизод само заради него, и накрая - стана малко "не мигай, че изпусна момента". Ей, лоша работа ви казвам, безобразие :lol: Така, казах си каквото ме мъчеше...

P.S. А особата на Хье Ми колкото повече я гледам, толкова по-неприятна ми става.... защо ли :unsure:

И аз много се кефя на Сам Донг. Толкова е сладък и знае какво иска и не се отказва независимо от всичко. Сладки муцунси - Филмче за разтоварване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип не обичам мюзикали, но това вече на важи за азиатските продукции!

Хубав сериал и определено е много по-различен от останалите корейски!

А безспорните ми фаворити във филма са Джейсън (не знам защо, но физиономията му ми прилича като на някое малко дете, което току що е направило беля :lol: ) и Сам Донг (толкова сладък, наивен и непринуден, че направо се разтапях като виждах личицето му :rolleyes: ).

Абе, изобщо личеше си че на всички им доставяше удоволствие докато играеха/танцуваха/пееха.

 

П.П. ... все още не съм допрочела предните коментари, но някой знае ли кога ще излезе сезон 2?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да кажа, че сериалът ще влезе в личния ми топ 10, ама... е много забавен и увлекателен.

Песничките бяха страхотни! От танците очаквах малко повече.

Много ми харесаха любовните многоъгълници и неочаквани обрати, особено когато

мис Суши надебеля пак. :lol:

 

 

А любимият ми танц е, когато отидоха да зарадват "адвоката".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми хареса сериалът, обаче на места като че ли действието се развиваше твърде бързо и това малко ме дразнеше, защото не можех някак си да вникна в нещата,както трябва

Например, когато Джейсън, Бек Хи и Джин Гук дебютираха. Докато кажат че ще имат дебют, те го направиха, че и известни станаха без дори веднъж да ги дадат на сцена и аз така и не ги почувствах като звезди, каквито се опитваха да ги изкарат след това

Имаше и някои други такива моменти, но и те могат да се прежалят и въпреки тях сериала бива.А и две неща предизвикаха вниманието ми-отношенията между Джейсън и Пил Сук и отношенията между двете бивши приятелки Хьо Ми и Бек Хи.Първите ми бяха много сладки, а вторите, очаквах между тях да стане точно така и се радвам, че сюжета поне тук не ме изненада с нещо друго

Добре им се получи, в началото имаха едно такова фалшиво приятелство, после преминаха през омразата, Бек Хи пропадаше все повече и повече само за да е по напред от Хьо Ми и я унижаваше както си поиска, но когато всичко и се върна тъпкано, получи помощ не от кого да е, а от човека на когото е навредила най много.От този момент започна истинското им приятелство.

Тройката-Хьо Ми-Сам Донг-Джин Гук също бяха интересни, от една страна с личните си проблеми, от друга с това, че животът им се преплете и те ту бяха приятели, ту не.А и двете момчета бързо хлътнаха по момичето и това малко поусложни нещата между тях тримата.Хьо Ми ми хареса с характера, който имаше, беше си една такава надута, вечно намръщена.Не че много се промени тя накрая откъм това, но може би стана малко, ама много малко по мила и доста помагаше на приятелите си,докато в началото само за себе си мислеше. Ама с униженията които получи, с всичко което се пребори, нямаше как поне малко да не помъдрее.

Сам Донг беше мил, наивен, но като че ли той най-искаше да постигне мечтата си и се бори докрай, дори и и с проблема, който имаше. В началото не ми хареса ,че той ще остане с Хьо Ми накрая, а не Джин Гук, но го приех .После обаче когато беше изпаднал в депресия, че няма да може да пее, тъй като не чуваше ,го видях в една друга светлина. По-мъжествен, а и с новата прическа стана олеле-майко. Тъй, че тогава и аз вече исках той да е с Хьо Ми .А тя между другото беше доста интересна като почна да осъзнава ,че го харесва как все го избягваше.

Джин Гук, третият в цялата картинка.Лошото момче, което всъщност беше доста добро, незнаещо какво иска от живота, може би освен едно- признание от баща си. Добре, че го получи ,а в музиката откри своя път. Е не остaна с Хьо Ми, ама аз и без друго си мисля ,че толкова я харесваше, иначе щеше да се бори за нея, а той след целувката и нищо, все едно не е било.

Учителят Канг също много порасна и като човек и като професионалист, поемайки отговорност за децата. Дъщерята на директора в началото ме дразнеше, беше си лошичка тя, но после се пооправи. А и беше много забавна като хлътна по даскала и все си слагаше онези фиби да го омае, а той глупака хич не я забелязваше.

Обаче най-големият куриоз определено беше другият даскал /по английски/. Как все се криеше да не го видят че им помага.И какви чупки правеше в танците Страшен.

Лихварят и той беше интересен герой, особено към края като стана легален бизнесмен и се прехласна по сестрата на учител Канг, която пък беше абсолютна скица, доста често беше подпийнала горката.И като видеше мъжко откачаше. И сега ми е смешно, тя как го целуна, мислейки ,че е друг и после като разбра, как откачи .Ама понеже и двамата бяха шматки си ходеха като двойка.

И сега последно да кажа нещо и за любимците си- Джейсън и Пил Сук.Ей само заради тях бих изгледала сериала още десетки пъти, то и без друго вече незнам колко пъти съм превъртала сцeните с тях и особено тази когато, той разбра ,че е болна и се безпокоеше, а после отиде да я види и се скараха. А как умираха и двамата от ревност, а все казваха, че било друго.Абе сладури бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Иначе любими сцени са ми и тези с танца в Япония и този в последната серия, където бяха всички

 

Краят много не ми хареса, ама ако наистина има втори сезон ще е добре. Е ако участват същите герои де!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятен и забавен сериал :D

Хареса ми, обичам такива музикални филми, а и с танците

добре се справиха.

Kim Soo-Hyun - браво на момчето, големи адмирации за пеенето му :yes: ,

имайки в предвид, че е актьор! Много добре пее и танцува,а е и голям сладур!

Тук лошото момиче всъщност не беше толкова лошо,а доброто - толкова добро.

Радва ме това, че след като преминаха през завист и омраза, те все пак си останаха приятелки.

Учителите - и те големи сладури.Само края малко не ми хареса, но пътя на певците

е самотен, макар и славен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С пресни впечатления и аз искам да кажа две думи за сериала. С нежелание го започнах, виждайки, че е училищна драма. С първата серия не ме грабна, но от втората нататък започна да ми допада все повече, а последните 4 серии ги изгледах направо наведнъж. Справили са се чудесно и актьорите, и екипът зад камера. СЪжалявах ги доста заради студа;);)). Естествено, че имаше и недостатъци, но говоря за голямата картина. Накрая определено мога да кажа, че сериалът си заслужава. Браво на сценариста! Сюжетът ме грабна. Характерите бяха напълно реалистични - нито само добри , нито само лоши. Всеки извървя своя път на промяната и стигна до една точка. Огледа се и продължи, и т.н. Хубавата музика определено спомогна доста, защото текстовете на песните говореха за самите герои. Поплаках си , но и толкова много се смях. Типично по азиатски! Английският определено не им беше силна страна , за разлика от пеенето и танците.:)) Много забавно направиха да изглежда всичко. Това беше един от големите плюсове на сериала. Да видим какво ще измислят за втория сезон.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филма е в моие топ 3!! Страхотен е просто нямам думи..!! :) :) Някой има ли информация за втори сезон..????? Научих, че в Корея излиза януари...А тук ???? :rolleyes: :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето ми хареса. Музиката, танците, красотата на героите. Наслада за окото и ухото, както стигнахме всички до този извод. Има един израз, който научих именно от корейските филми - Ще дам всичко от себе си. Мисля си, че актьорите го направиха кой колкото може. Радва ме тази всеотдайност, която забелязвам в азиатските актьори - лишени са от излишна гордост, просто играят и в повечето случаи се раздават на 100%. Хаха, пример е Сузи (Хе Ми) и случая с потеклия нос. Наистина ужасно за нас, но девойката дори не беше забелязала това толкова се беше вживяла. Представете си сега една ... западна звезда в тази ситуация - кога ще я излъчат в ефир?

И още нещо научих от сериала - flashmob. Това явление по принцип ми е много интересно, но не знаех как точно се нарича. Разбрах, че и тук има такива изяви, което ме зарадва и зареди с много емоции след гледането им.

Та сериала макар и да не блести с игра има други достойнства. Да не забравяме основната идея - мечтай, бори се за мечтата си, не губи себе си - страхотно послание.

Заслужава си филмчето макар и за един път, а ост-а по много... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как пеят само! Хареса ми, че има елемент от добър да си лош и от уж лош да станеш добър. Сладко е сериалчето. Само Пил накрая не ми хареса, че беше живо гуценце и нашият момък остана на сухо. Бяха сладка двойка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз чакам само да видя сега, кога ще произведат Kim Soo Hyun в следващата К - поп звезда. За мен по гласови данни по нищо не отстъпва на колегите си професионалисти

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...