Jump to content

Recommended Posts

Абе не знам от това, че го гледах без субтитър ли беше, но тая серия много ме издразни - върна ме точно в първите 3 серии боза...

 

 

Особено тоя "импровизиран" бетъл с японските брейкъри, които очевидно бяха професионалисти, но "загубиха" ми беше безумен. Корея надви гадните японски империалисти отново! laugh.gifОсвен това, това, че Самдонг преследваше япончето без видима причина, 'щото го разпознал, беше доста изсмукано, да не говорим тоя сърцетоплещ концерт, на който само нашите бяха свидетели.

За целувката - честно казано можех да мина и без нея, след като видях снимката biggrin.gif. Освен това тея псевдосълзи в последните 5 минути по-скоро ме подразниха, отколкото да ме зарадват. То хубу, че Хе Ми плаче заради Тек, който плаче заради баща си, а Самдонг плаче заради Хе Ми, ама беше много чийзи. И Самдонг изведнъж как изгуби съзнание (да се надяваме, че не е пукясал...) след толкова време, ми ибаси, много удобно.

Общо взето в тоя епизод ми харесаха линията Пил Сук - Джейсън (Чесън tongue.gif) и това между учителите, което за съжаление цайсатко още не го е забелязал май, 'щото реши да си "завещава" децата на учителката. Направо ми идеше да се плесна по челото, като Джейсън обясни на Пил Сук, че дошъл при нея не от добър маниер, ами щото искал да ходят да пеят заедно (или да й чуе гласа ли, мисля, че нещо такова каза, ще видя после със субтитрите колко съм разбрала), че и тя му се върза. Те поне бяха сладички за разлика от Хе Ми и Тек, който реваха на вадички.

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сцените продължават да са като съшити с бели конци. Как се намериха в този голям японски град е цяло чудо, какви са тия очила без стъкла, които Пил Сук носи в болницата?! Как успя Джейсън да я отнесе точно в същата стая, пък и откъде се взе тази китара?! Нагласят ги изключително некадърно...

Химията между Джин Гук и Хе Ми е колкото оризово зрънце, за сметка на това Сам Донг е доста по-реален и жив във взаимоотношенията си с нея, така че ги предпочитам заедно, колкото и сценаристите да са се насочили към първата двойка.

Иначе плюсовете в 10-ти бяха отново танците и песните - много сладки интерпретации направиха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Епизода наистина не беше хубав. Очаквах много повече.

 

Моментът накрая, когато Сам Донг падна ми беше толкова изкуствен, а особено, когато оглушава просто така. Целувка беше доста кофти, но аз и не очаквах нещо повече.

Японските брейкъри наистина се справиха доста по-добре от нашенците, ама как ще спечелят японците. Не може така...

Тоя хепатит А много бързо й го излекуваха на Аю .Когато се разболееш може и месец да седиш на легло, тя за 2 дена се оправи, а Джейсън прелетя от Япония до Корея , заради нея и й обяснява, че е защото много й харесва гласа.

А и в ресторанта, когато японеца говореше със Сам Донг и някак си се разбираха. Единия на корейски, другия на японски. Ма, добри са бе.

А очилата дори не ги забелязах, че са без стъкла. Тя нали дори по едно време си ги сложи да види по-хубаво. :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде, хайде, и аз не мога да се стърпя да не пиша (въпреки че не трябва оттук).

Епизодът ми беше толкова хубав, ама наистина. Много ми хареса, май съм пристрастна вече, а сама не откривам причината.

Ще мина по конците, дано да стане по-здрав шева.

 

Как са се намерили - доколокото разбрах (което може и да е напълно погрешно) - Хье Ми и Сам Донг са знаели към кой хотел отиват, което не е малък ориенир, нали? Ако предположим, ч по пътя 300-те човека, които ги търсеха, са питали милите дребни японци дали случайно не са минавали заблудени ученици - не е чудно, че ги настигнаха. Пък и немалка тълпа се беше събрала. И попедиха професионалистите с това, че бяха нещо ново и малко скалъпено, хаха, но пък си бяха повече и по-колоритни. А явн на малкия му е направило впечатление как са се представили, за да тръгне да следва япончето. Пък и му се ядоса, когато му ритна кутийката с паричките и скъпоценния шал на Хье Ми падна. И не си бяха само те на концерта, имаше седнали, умрели почти, хора. Те просто създадоха настроението. Нали музикантите са с отвоерени сърца. Сълзите, сълзите - за малко да избухна в смях, ама нали съквартирантката ми спеше, та се сдържах. Признавам колко бяха нагласени. Но не мога и да подмина твърдата ръка, с която Тек поведе Хье Ми, нали? Прави впечатление. А милият рошльо. Дойде му вповече целувката, прекалео голяма емоция, затова припадна - ше обясня. След саксията не се знаеше дали няма по-сериозно нараняване, което при някакъв силен шок или травма, да отключи нещо лошо. Да с признаем, че е травма да видиш как момичето, което харесваш, целува друг (каквато и да е целувката). Затова милия не издържа, а както видяхме не беше съвсем безпроблемен, предвид слуха му на моменти в предните епизоди - Бетовен номер 2.

Сега другата страна на нещата - Джейсънчо и Пил Сук. Ох, милите - това е - да осъзнаеш, че ти пука за някого, да се притесниш за него, не е ли прекрасно,а? Не му е било тудно да пита, в коя стая да я отнесе, или да я остави просто на носилка, така или иначе търсеше помощ. Просто след това го дадоха как е до леглото й, тя отново е на системи, което ме нвежда на мисълта, че си е минало време, докато се събуди, могли са да я преместят в нейната си стая. Китарата, или по-скоро калъфът на китарата си беше още от начало в стаята й. Майка й го бутна веднъж, дори я пита за какво й е (пак според моето разбиране на корейски :) )

 

 

Та опитах се да вържа историята, получи ли се?

Сега до 22:00 ч. ще си мисля какво ще стане в 11 епизод, чакам, чакам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, къде ги намирате тея скоропостижни субтитри? Ама се кефя, щото чух, че Пил Сук е болна от нещо си ей, би, ши и веднага се сетих, че е хепатит laugh.gif!

 

Сонке, а как ще оправдаеш това, че:

 

 

Кафето, в което работи томодачи-то на Сам Донг се оказа точно срещу онова виенско колело, че и на височина, удобна, за да види Сам Донг как се натискат Хье Ми и Тек? Абе такова смукане на пръсти, направо срамотия :)!

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е това иска ли обяснение? Като на фил се получи - такива "случайности" винаги стават, не е нещо невероятно иновативно, което вкарват сценаристите. Струва ми се, че това е най-малкото, от кото може да се оплачем.

На последващи въпроси - отговарям след 22:30, хааха :D

 

ПП: А очилата на Пил Сук не ги помня принципно с рамки - само украса. Много обичат очилата в в тоя сериал :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че какво не му харесахте на 10 епизод бре хора :D Изсмукано било от пръстите, ами че то целия сериал е такъв :D Ама не ми пречи да им се радввам.

 

T'ва с денс батъла направо ме срази, големи сладури. Супер много се изкефих, че Бек Хи и Хье Ми почват да преглъщат гордостта ;) А пил Сук ми беше толкова сладка с тия измислени очила, че не е истина. Имах чувството, че всеки момент ще си бръкне в окото направо през "стъклата". Явно не само аз обръщам внимание на детайлите с очилата. А Джейсън ми идваше да го разтърся веднъж, че да му изпада всичко от душичката, к'во се мъчи да го раздава cool. Момента на сватбата на Якудзата направо ме полпиля от смях. Егати недоразумението :D Ама как хукнаха само.... А, не мога да подмина и даскалите. Така им се смях. Супер култова реплика на Учителя Канг относно концепцията на клипа на групата К: "It's not Midas, it's rather MINUS" :lol::lol: Големи шматки са с мис Ши. Колкото до концерта на япончетата, ами много мила сценка се получи. Тая целувка няма да я коментира, ще се престоря, че не се е случила :D А Сам Донг горкия, вместо да се стегне като мъж, се свлче на земята... Дано бързочко да се съвземе, че лоша работа. Голямо страдание ще му дръпне май май заради таз кифла. <_<

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така, 11 епизод вече внесе наистина малко драма. Хлапето от селцето се изправи пред неизбежната си съдба и се наложи да внесе по-сериозно отношение. Сам Донг се превърна в доста суров и дори безмилостен възрастен и случката определено ще завърти нещата в съвсем различна посока (дано само сценаристката не разводни неговата история). Тек пасти да яде с неговата безизразна физиономия, добре че не му видях лицето тук, че наистина щеше да бледнее.

Бек Хи показа, че в успехите може да е мила с останалите, но в провалите отново ще се бори за себе си с всички методи.

УЮ-то са ми десерта на сериала - захаросани, напудрени петлета, обвити от любовната магия. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си призная и аз се забавлявах с десети..много идиотски-тъпотиен беше, но нищо ново под слънцето, знаем си, че сюжет тук няма.
Поне целивки повече да имаше..но недоразумения, бол...
Смях се в почти всяка сцена...
Драмата с учителите в момента ми е интересна, защото са по-неосъзнати от "децата", а младежите, съвсем се оплетоха...
Нямам лични фаворити за двойка в любовната тройка, но JG определено порасна в очите ми (и ми е по-симпатичен), малко по-бързо от останалите и най-накрая спря само да гледа HM и да иска да говори с нея, ами направо си я хвана за ръката, качи я на виенското, и си ....пореваха. :lol2: Учете се, как се печели доверие!!! :282:
Докато SD, ми е дечко и половина, да не говоря, че с новия образ и вид, се смазвам от хил и още не мога да го възприема сериозно, което не пречи да му се радвам.
Не му намериха място на обицата и това си е.. :28558:
20110209darksamdong4.jpg
Надявам се, Джейсън (който ми се раздаде в брейка на земята) да склони горда главица в скута на китарената хубавица и мляко да потече от небето, вместо дъжд...
Сериозно, тези двамата ги виждам и като двойка в живота добре, а и феновете ги заобичаха, та дълго време ще ги влачат като couple...
Хайде, че слушам песента..а и Тек, хубаво държи микрофона...

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сам Донг с новата прическа е пич и половина. Доста добре се справи с ролята на "лошият" оппа. Дори ми беше май твърде лош.

Беше ми интересно да чуя композициите и ми стана гадно, че Бек Хи така излъга, а Хе Ми щото стана много добра сигурно ще се откаже от договора заради нея.

В този епизод не забелязах толкова кофти направени неща. Единствено ме издразни, че Сам Донг си даде пиесата и тоя веднага обяви резултатите. Как я е чул не знам...

Г-жица Ши е голяма шматка. Все повече двойки стават xD

Интересно беше, ама май вече се чудят какво още да измислят. Добре, че поне има много песни да запълват дупките ;д

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, вие в оригинал ли гледахте 11 еп. Има ли вече поне английски субс. някъде? Аз се опитах последните 2 серии да ги гледам без субтитри, ама на става. Видях че са го постригали Сам Донг и са му развалили сладкия вид, Ужас.
А направи ли Ви впечтление какъв гаф има в 10-та серия: Докато пееха в клуба с японците, когато Жин Гук рапираше, 2 пъти го дадоха и как данси едновременно с това.
Предварително благодаря.

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Видях че са го постригали Сам Донг и са му развалили сладкия вид, Ужас.
А направи ли Ви впечтление какъв гаф има в 10-та серия: Докато пееха в клуба с японците, когато Жин Гук рапираше, 2 пъти го дадоха и как данси едновременно с това.
Аз го гледам от "механата", а там още няма субс. Предварително благодаря.



Аз реших, че просто го дават два пъти да танцува, 'щото демонстрират как дълго се е вихрил купоня.

Мен пък Сам Донг ми е много секси с новата прическа. Истински мъж е. Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аууу Сам Донг ми се издигна в очите многократно. Не е истина колко добре изглежда с тая визия на лошото момче. A какъв поглед извади само.... уааау, срази ме смея да кажа ;) В интерес на истината, сегашния образ ми допада много, което е малко учудващо, имайки в предвид симпатията която изпитвах към "сладкото кутре" Сам Донг. Но определено сега ми привлече вниманието повече. Усещам, че нещата може и да тръгнат в друга насока.

 

Много жалко, че губи слуха си...тц тц направо супер много ме е яд, Каквото и да измислят сценаристите по тоя повод, че да замажат положението, Сам Донг вече е яко ощетен.

 

И сега като се замисля, вече не искам Сам Донг-а да вземе Хье Ми-то. Твърде е добър за нея, тая кифла по никакъв начин не го заслужава. Нито Джин Гук. Не заслужава никой! Точка. :D :D :D

А, само аз ли сега разбрах, че тая жестока мадама, г-ца Ши е дъщеря на сегашния Директор? :blink: А и друго няма да спре да ме очарова... как така са ги избрали всички даскали да са такива невъобразими шемети :lol: За пореден път се убеждама, че тоя сериал е много по-забавен отколкото предполагах. Общо взето 11-ти епизод беше наистина много ценен. Не видях кой знае колко драма, което е много добре, не ми се ще да се превръща в някаква сълзлива история.

И така...чакаме до другата седмица.

===Edit===

Сега се сетих, за момента, когато Пил Сук се трясна в колоната и пуснаха "I'll be back" на 2PM :D Егати сладкия момент беше. Тия двамата (Джейсън и Пил Сук) са такива сладури, че чак ми се иска да ги даваха повечко ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сам Донг стана направо опасен за здравето. Аз с нетърпение очаквах да порасне, но се получи по много красив начин. А на моменти направо ме побиваха тръпки от него. Единствено ме дразни

че оглушава. Никак не ми се иска да става така.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз вчера и днес изгледах 11 - те епизода и нямам търпение за 12 - ти! Никой не ме впечатлява с кой знае каква актьорска игра, но малко над другите ми е Сам Донг :) Сега като го подстригаха и стана "лош" ме кефи още повече, вече не прилича на кално паленце (не че не беше бонбонче и преди! ) :)

 

Тек нещо ми е много безличен, има някои моменти в които му се получават нещата, ама в повечето случаи .... :no:

 

Безспорните ми фаворити са Джейсън и Пил Сук - няма такива сладури! Мис Суши я харесах още когато беше в костюма и, макар че ситуацията с отслабването за мен си беше ясна още в началото, ми беше (и все още ми е!) много интересно да ги видя с Джейсън! А колко съм се смяла на ситуацията с I'll be back не е истина - дадох пауза, смях се, превъртях, пак го гледах, пак се смях .... :lol2: :lol2: :lol2:

 

Хе Ми е сладурка, чаровна е, но и тя като Тек ми е безлична някак ... С тоя нейния рев ... дразнещо е!

 

Бек Хи също ми харесва, има нещо в нея ... сякаш напук се прави на лоша :) Не мога да я възприема като лоша, колкото и мръсно да го играе :)

 

Много искам да изсвирят песните дото написаха та дано се сетят кой за кого е писал и кой за кого пее!!! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този епизод беше ок, макар че тоя шоукейз с

псевдопроблемите и фалшивото падане на Бек Хи малко ме издразни. К'во като е страхлива. Пък да не говорим, че всеки го е страх да излезе на сцена. Са да го видим Сам Донг к'во ще прави, сигурно ще почне отново да я пее песента, щото тя мина половината.Иначе на Бек Хи много й симпатизирам и ми е жал, че все я цакат в тоя сериал. Дано да се оправи най-накрая.

Беше свеж моментът с тоя от 2пм и сестрата на г-н Канг biggrin.gif. Макар че аз ония мазньо от 2пм не го обичам особено. Иначе добре го спретнаха лошия чичка най-накрая.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен пък Бек Хи-то много ме дразни. Пояснявам

 

 

Грам не ми е мила, и грам не й съчувствам. И не е света вода ненапита, малко ли бели направи. То не бяха маратонките, изкара уж лошата да е Хье Ми, прави се на "никога-никому-нищо не бих направила, погледнете ме - аз съм бедната жертва". И не е като да е припаднала от сценичната треска. Просто номерът й не мина. Осъзна, че след като е откраднала песента, няма как да й се размине - спипаха я. Така че сама си е виновна, да си е написала всичко сама. И тоя лилав кичур още не мога да го преживея.

 

 

А тия маймуни какви са сладки...

 

jason-pilsuk.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току-що изгледах и еп.2 .Очертава се интересен сериал.Интересно ще бъде кой с кого и защо :) .Иначе музиката към сериала поне досега не е нищо особено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пак да си дойда на темата с новата визия на Сонг Сам Донг: явно не само на мен ми заприлича на Джин Гук в първия момент. Не знам. Не очаквам кой знае какво в останалите 4 серии sad.gif

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...