Jump to content

Recommended Posts

 

My Princess

princess26.jpg

 

Жанр: романтична комедия
Епизоди: 16 епизода по 60 мин.
Канал на излъчване: MBC
Дни на излъчване: сряда и четвъртък 21:55 (местно време)
Период на излъчване: 05.01.2011 до 24.02.2011
Режисьор: Kwon Suk Jang
Сценаристи: Kim Eun Sook (Secret Garden; Lovers; Hello! My Lady) и Jang Young Shil

Официален сайт на драмата: My princess

 

Участват:
 

Kim Tae Hee като Lee Seol
И Сол е сираче, което е осиновено, когато е на 5 години, и като всички свои връстници мечтае да стане принцеса. Години по-късно влиза в университета и започва да учи Изкуствознание. Облича се невзрачно, доведената ѝ сестра я дразни непрекъснато и на всичкото отгоре работи на няколко места. Изведнъж, благодарение на един професорите си - Джонг У (в когото е влюбена), разбира, че тя всъщност е принцеса. От тук нататък вече нищо няма да е същото... особено с високомерен наставник като Хе Йонг.

 

Song Seung-Heon като Park Hae Young
Хе Йонг е 31-годишен дипломат, наследник на един от най-големите конгломерати в Корея - "Дехан Джонг Груп". Със своето обществено положение и отлично образование, той е определян като „Съвременен принц”. Неговото задължение е да научи И Сол на всичко, което трябва да знае една принцеса. Пак Хе Йонг обаче се държи мило с И Сол единствено когато има хора наоколо, а в момента, в който останат сами, поведението му коренно се променя. Същевременно той се чувства привлечен от това мило момиче, което се интересува от живота на гражданите и е по-заинтересована от това как да запази археологическите богатства на страната, отколкото да се научи да танцува.
 

Park Ye Jin като Oh Yoon Joo
Юн Джу е 30-годишна жена, която работи като директор в музей. Баща ѝ работи за президента на "Дехан". Тя се надява да се омъжи за Хе Йонг и един ден да поеме контрола над дружеството, макар че в същото време има някакви неизяснени чувства и отношения с Джонг У. Плановете ѝ обаче се оказват в застой след появата на принцесата. Още повече, че президентът на фирмата решава да върне всичките си активи на обществото в името на принцесата. Юн Джу решава, че това не ѝ отърва и замисля план, с който да се отърве от кралското семейство.
 

Ryu Soo Young като Nam Jung Woo
Джонг У е археолог с докторска степен по изкуства и е много популярен сред студентките. Израства в бедно семейство и дори сега, въпреки статуса си, финансовото му състояние не е много добро. Това е и причината да не е предложил все още брак на приятелката си Юн Джу. Един ден разбира, че една от студентките му е принцеса и той започва работа в Комитета, занимаващ се с културните активи на кралското семейство.

 

Lee Sung Min

Ahn Nae Sang - гост

 

:essub:

 

С :subs: - тук и тук

Онлайн с български субтитри :subs: - тук :click:

С английски субтитри - тук

С руски субтитри - тук
Гледай онлайн

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сънг Хон и Йе Джин ме привличат безкрайно много към драмата, чак ми е гузно. За сметка на това, Те Хи ми действа точно по обратния начин.

 

Сега съм в настроение за пронцеси, макар да ми се струват леко надраснали възрастта си за такива роли актьорите, но ще го пробваме,д ано се оправдаят очаквания и то с такъв състав....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Историята на главната героиня ми напомня за историята за Пепеляшка, а като цяло резюмето на филма ми напомня за Goong c Yoon Eun Hye.. На мен лично и двете историйки много ми харесват и съм на 101% сигурна, че и този филм ще ми хареса, така че с две ръце съм ''За'' :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес стартира по MBC, да не забравите :) .

51282869.jpg

Каква агитация само, и то не с принцесата..ми с "принца".. :lol:

 

princess54.jpg

Ала Бини, по хавлия..тенденциите са това което бяха!!! :yes:

princess55.jpg

 

За каста си казах, очаквам добри попадения с образите, и итрижка прекрасна. Дано екипа, стоящ зад проекта ще справи и тук подобаващо...

А и MBC, може да изненада всички с по-висок рейтинг продукция ;)..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам, че и от Викито са го почнали, така че утре може да се очаква да са готови с превода на епизода smile.gif

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди малко я изгледах и доста ми допадна,забавно сериалче се очертава, а и утрешната серия ще е смешна и интересна.Надявам се да продължава все така и главните актьори ми допаднаха освен Park Ye Jin като Oh Yoon Joo нещо ми е антипатична, но се компенсира с двамата сладурковци Song Seung и Ryu Soo Young. Много ми хареса играта на Song Seung страшно му отива ролята.... biggrin.gif
Ох не мога да се стърпя и ще смъмря тези който са избрали актьорски я състав особено женския ,а ве хора не можаха ли да изберете друга актриса вместо Park Ye Jin (да ме прощават фенофете и) но ми е грозна а тези сладури да я харесват (обичат),просто не мога да разбера защо са я избрали.

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе почва почти като Goong, дано е по-различно впоследствие.

Вярно е че доста си приличат , но за мен има и прилики с My Girl .Особено характера на главната много ми прилича на смесица от Джу Ю Рин и Yoon Eun Hye (as Shin Chae Kyung ),а най- много на Джу Ю Рин по манията и за пари. :D

 

 

 

kim-tae-hee-my-princess.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаш право :) - много напомня. Само дето И Да Хье ми беше доста по-сладка. Въпреки това главните герои ми харесват, да се надяваме да направят добро представяне.

 

Иначе Пак Йе Джин и на мен не ми харесва - изглежда ми доста стресиращо с тея скули като торпеда. В "Кралица Сон Док" доста повече се ядваше заради дългата коса. Тази й прическа обаче хич не ме кефи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето доста добре започва, надявам се да продължи по същия начин. Главната малко ме дразни с държанието и фантазиите си (не за друго, ами защото не й отиват на годините), но не е болка за умиране biggrin.gif

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уфф, Гунг, не съм го гледала....а Моето Момиче, не знам, дали може да се повтори?

 

Но определено е зарибявка сериал. Почна точно сладко и обещаващо смешно за комедия, с малко наченки на тъга (в 2-ри и без субс се разбира)..и ми хареса, ма не само госпоицата, а и господина.

Мисля си, че Ким Те Хи си е намерила ролята, пасна ми с героинята си от раз – приказлива, луда, естествена,

 

..завалийката когато имаше „нужда” почти се..нааках и аз, толкова приятно го изигра. Да не говоря, че каквато ще го дава идейна като принцеса, очаквам от нея да храни народа наистина с торти, а не със сух хлебец... :lol:

 

Залагам на добър удар с този й образ (дано само не глупавее много, че се пренаситих, а дано не се и промени много заради „титлата”.) Кефи ме, че си казва какво иска и какво харесва. Сцената със куфара, я върнах само три пъти. Другите няма да ги закачам много. Сънг Хон толкова ми е мил и хубав още, но не мисля, че ще му е лесно с този Хе Йонг и то в по-комичните ситуации, но се надявам, че ще се справи. До тук го дава леден принц, но искам и дявола да видя в него. Тепърва му предстои олелия на главата :lol2: .

Йе Джин е също от тези актьори, които усещащ, че ще се справят и до тук, за нахакана и злояда е супер с тази прическа. Даже очаквам и да се развихри...Професорчето още странно гледа и мига, но виждам, че ще се осъзнае и ще става интересно.

Ми дано не бавят много субтитрите, пък даже и китайските, защото искам да се смея...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах първият епизод на драмичката и страшно много ми харесва.

Главната героиня е голяма сладурана и много забавно момиче. Актрисата сякаш тук ми харесва повече от в "Ирис".

Главният герой също ми напрами много хубаво впечатление.

Очаквах, че още от началото ще се държи лошо с нея, но някак си за сега е даже приятелски.

 

Очаквам това сериалче да е доста интересно и дано да не бъда разочарована.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса оформлението на темата. Поздравления :yes:

 

Самият Сънг Хон споделя в едно интервю, че това е напълно нова за него роля, тъй като досега винаги е играл бедняшки син. Така че ще има какво ново да ни покаже.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е такова превю чаках :)

 

 

А що се отнася до коментар по сериала :)

Наистина напомня на други, но пък има страхотен чар и красив актьорски състав.

Неловките смешни ситуации могат да ви накарат да се смеете с глас или да натиснете паузата, да направите едно кръгче на стаята за успокоение и да се върнете да го изгледате с голяма усмивка на лице.

Няма да коментирам колко са секси главните мъжки персонажи :) пък и за разлика от други подобни сериали са наистина мъже и то какви. Вече потърквам ръце за следващия епизод :)

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доволно протривам ръчички от това, което ще гледам тази вечер. Нищо, че ще е от типа на две целуващи се риби. А сериалчето е доста приятно за гледане. Напомня малко на игралните филмчета на Дисни.

Въпреки че съм фен на Сънг Хон, нещо не успява да се представи толкова добре в тази роля. Но пък е наслада за очите. А Ким Те Хи е страхотна. Много повече ми допада като играе комедийни роли.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази драмичка започва все повече да ми харесва. За сега изгледаж първите 5 епизода и просто не мога да отлепя очи от сериалчето. Двамата главни герои са толкова чаровни и естествено страшно забавни :D

 

Много се смях, когато Lee Seol беше написала прощални писма преда да отлети за Египет и после как искаше да си ги върне обратно :D

Толкова забавно и лъчезарно момиче е.

Готвачът, Geon Lee май се казваше, е голям сладур. Много забавно момченце.

Беше уникален моментът, когато трябваше да се преструва на принцесата и в тези розови дрешки и диадемка беше като момиченце

 

 

Превюто, което виждам тук много ми харесва.

Не очаквах, че толкова рано ще има целувка въпреки, че ми се струва, че са пияни :D:D:D

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бая мога да го хуля сериала, но не мога да отрека, че адски много ми харесва.

Йе Джин е лоша, ама лоша с класа и само малко да й оправят иначе толкова хубавата прическа.

Те Хи тук си го казвам е разкошна.

 

Обаче след осми епизод господина, колкото и да не бих го върнала и харесвам, искам да го ударя. Малоумник.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се оплача, целувката в 7-8 епизод е толкова зле, че направо е срамота. Направо се впечатлих, че й уцели устата при цялото това усилие да не й докостне устните.

 

Принцеската добре играе и Юн Джу и тя е добра, колкото и гадна прическа да има.

Трябва да призная, че драмата я гледам с малко усилие, нещо не може да ме впечатли изцяло и това е. Предполагам, че е заради разтегнатия като дъвка сценарий.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледал съм първите 4 епизода.Да не е нищо особено поне засега,лек и приятен сериал.Но има нужда и от подобни защото някой път тези южнокорейски драми ми идват малко отгоре

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...