Jump to content

Recommended Posts

 

Изгледах само първите 4 серии... Дори двамата главни (които харесвам, но не им знам имената :D) не можаха да ме накарат да продължа.

Сигурно не съм стигнала до "модната линия", че да успея да изгледам още някоя серия. :P :P

Velinad, понякога ме убиваш с причините, които могат да те накарат да гледаш даден сериал. :D

 

Понякога се чудя познаваме ли се наистина?! Мислех, че си свикнала на "критериите" ми при оценка на филм/драма :kissx:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре,че имаше повечко серии. :896767:

Според мен сериалчето си го биваше, много ми хареса. :yes:

Нямам никакви оплаквания XD . Все пак Азия :asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно сериалче....нарежда ми се в топ5 на корейските! :D даже бих си го пуснала да го изгледам още 1-2 пъти.

 

Бях го пуснала без да искам, понеже го обърках с името на друг сериал и бяха едно под друго и така се започна един маратон, докато не изгледах всички серии! :lol2:

 

Много е леко и приятно за гледане, не е натоварващо....а актьора :tongue: актрисата също не е лоша, но ако бях мъж... :)

 

Иска ми се да започне 2ри сезон, ама както се казва "а, дано, ама надали" :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен лично ми хареса :) приятен, развлекателен... много сладък сериал :) историята с монархията малко ми напомня на Goong, който всъщност ми хареса една идея повече, но и My Princess определено си заслужава гледането.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо искам да Благодаря на всички които се потрудиха сериала да стигне до нас.И най вече на преводачите,че то без превод за къде сме тези без чужди езици(аз разбирам само руски).Филма ми хареса.Точно тези дни непрестанно вали и в това подтиснато време направо ми подейства ободряващо.Най много ми хареса,че този път нямаше двама влюбени в главната героиня.Наистина на моменти не беше много ясно какво точно от историята на Корея искат да разкрият,но беше наблегнато на любовната история и какви трудности я придружават когато учасниците не са обикновенни хора.Забавни, красиви и нямаше леготии.Не си изгубих времето.С този сериал се запознах с нови артисти и съм очаравона :)B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав филм! Прекрасни актьори, интересен сюжет, романтика, добра музика и много красота в двореца. Един от малкото филми, в които главната нямаше просяшки вид, а напротив. Много добър гардероб й бяха подбрали, макар и малко сладникав, ама по-добре от оръфлеците, на които сме свикнали. То, добре, че беше принцеса, иначе и тя щеше да го отнесе. :D За мен И Сол и дипломат Пак са една от най-сладурските и запомнящи се двойки в корейски филм. Имаше привличане между тях, ама то и пън неокастрен да партнира на Сънг Хон пак ще има. Ей, много хубав, ама много. Като супернова е - излъчва сексапил и очарование толкова силно, че ти заслепява всички сетива. :icon_sunny: И нищо да не прави, пак бих гледала филм с него. Но за радост и добре се справя с ролите си. Kim Tae Hee достойно му партнираше. Много лъчезарно е това момиче, освен, че е и хубаво /ама какво й има на зъбите?/. Професор Нам и професор О ми бяха диаметрално противоположни – Супер-готин-умен-и-красив и Суха-противна-и-долна-скумрия. Политиците ми приличаха много но нашите родни мискини. Позитивен филм с добър край, ще го гледам пак със сигурност. Остава ми в любимите 10. Благодаря много за бгсубтитрите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако знаех че това е толкова забавно сериалче щях да си го изтегля по рано .... на втората серия така се смях , че за малко не се напишках ... :rofl:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много позитивно ме зареди това сериалче, гледах го отдавна, но имам прекрасни и още пресни спомени

за първата им целувка в рибарското селце на стълбите, беше страхотна !

. Актрисата ми е любима и това допринесе за приятното изживяне :)

Гледайте няма да съжалявате !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятен сериал в началото е много по интересно отколкото към края. И не разбирам, защо тези корейци са с мисълта, че за да докажат или покажат колко е голяма любовта между двама трябва да ги разделят за година или 2 тцттц.. 

Накратко за героите

Пича ми хареса готин, умен мисля, че най голямо развитие имаше с неговия герой, който в началото беше малко егоистичен. И с течение на времето научи много неща и се доразви.

Принцесата забавна ми беше яка е изглежда добре стайлинга й ми хареса. Понякога се държеше като тъпичка малко.

Тая с късата коса директорката.. много ама много ме дразнеше през цялото време все с нейни комплекси. Изглежда ми като стара мома коя 3 години с*кс не е виждала ;д 

Като цяло сериала става за убиване на време

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледала съм го два пъти, забавен и увлекателен, препоръчвам го...

Song Seung Hun и Kim Tae Hee  направиха много добра игра.

 

П.П...:-) и аз не разбирам защо толкова често ги разделят в сериалите..за по 2...години

 

my-princess-episode-7-spoiler.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятно сериалче с много красива и добре подхождаща си главна двойка. :wub: Сюжетът не е нищо особено, започва много добре и първите серии са доста интересни, след което темпото забавя и малко трудно се доглежда.

Сънг Хон е изключително красив в този сериал, не че по принцип не е, но все съм го гледала в по-драматични и сериозни роли, докато тук е усмихнат, мед му капе от устата докато говори и гледа така влюбено и нежно, че направо краката могат да ти се подкосят. :896767: Не ми беше никак трудно да повярвам, че е влюбен в Принцесата, даже се чудя дали и в реала не са прехвърчали искри между тях.

Главната - сладурана, отиваше й много да е Принцеса, но имаше една такава неестествена учудено-намусена физиономия през голяма част от сериала. Директорката първоначално не можах да я позная, после се сетих, че съм я гледала в Mr. Idol. С тази къса коса и замръзнала физиономия все едно беше излезнала от някой лагер на Хитлер. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Издържах до 6-та серия. Нямаше никаква логика главните герои все да са заедно?  Тя не блестеше с някакъв ум. По скоро на обратното, мисля че беше чудесна за принцеса. Очарователно тъпа. Сюжета от абсурден стана изпростяващ. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

честно казано не знам какво да напиша,харесвам подобен сюжет,но са направили добрите персонажи извънредно тъпи а лошите изобретателни.много недоизкусорено и последните епизоди толкова се ядосах че взех да ги превъртам.героинята си е жива мазохистка-лъжеха я,тъпчеха я,обиждаха,прецакваха а тя се лигавеше .дворцовата обстановка също  не бе на ниво-охраната се губеше идруги подобни простотии.като цяло  бива  , човек който гледа корейско кино свиква с подобни неща но е дразнещо. доста от продукциите им са страхотни но и често срещам подобни  изцепки

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...