Jump to content

Recommended Posts

Gloria / Глория
870479.jpg


Режисьори: Kim Min Shik, Kim Kyung Hee
Държава: Южна Корея
Жанр: драма
Епизоди: 50
Телевизионен канал: MBC
Период на излъчване: 31 юли 2010 - 9 януари 2011 г.
Време на излъчване: събота и неделя 19:55

Субтитри: Английски


Участват:
Bae Doo Na - Na Jin Jin
Lee Ji Eun - Jin Jin (child)
Lee Chun Hee - Ha Dong Ah
Suh Ji Suk - Lee Kang Suk
So Yi Hyun - Jung Yoon Seo
Oh Hyun Kyung - Na Jin Joo
Lee Jong Won - Lee Ji Suk
Yeon Kyu Jin - Lee Joon Ho
Sung Byung Sook (성병숙) - Mrs. Song
Kim Young Ok - Oh Soon Nyeo

Lee Sung Min

Сюжет:
"Gloria" разказва за живота на една жена, преминала през редица изпитания, и двама мъже, които са около нея. На Джин Джин живее с болната си сестра На Джин Джу, която e с умствени възможности на 5-годишно дете. Джин Джин мечтае да стане певица, след като изпълнява импровизирана версия на песента "Gloria" на Laura Branigan в един нощен клуб.
Ха Донг А (Lee Chun Hee) е честен и добросърдечен мъж, който е отгледал своя племенник. Той се сближава с На Джин Джин.
И Кана Сок (Seo Ji Suk) e с доста студен характер и е тайният син на богаташка фамилия. Той не вярва в любовта заради отношенията му с родителите, но всичко това се променя, когато среща На Джин Джин. За първи път той разбира какво е любов и щастие. Чонг Юн Со (So E Hyun) е тайната дъщеря на богаташка фамилия. Тя се отказва от балета след контузия. Животът на И Кана Сок и Чонг Юн Со ще се промени напълно, след като се запознаят с Джин Джин и Донг А...

Трейлър

 

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ

Онлайн с английски субтитри

Онлайн с руски субтитри

OST

 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Този сериал съм го гледал някъде до средата и съм го забравил, трябва да го доглеждам. Беше интересен, имаше си стабилна сюжетна линия. Актъорите, какво да кажа: Bae Doo Na не е първа красавица, но пък е страхотна актриса. Suh Ji Suk може би не ми харесва чак толкова много, но се търпеше, стараеше се момчето. Една от любимите ми актриси - So Yi Hyun... тук няма какво да кажа повече :). И тук вече идва най-противоречивия за мен образ - Lee Chun Hee :D. Така се беше случило, че точно с този сериал гледах и по някоя серия от "Family Outing", всеки път като го видех в сериала и се сещах за онова "Не бива така, Чони-я" :lol:, обаче играеше добре, въпреки че не можех да го приема на сериозно в образа му, поради очевидни причини :D. Сериалът не е някаква класика, но пък е интересен. Сега се сещам, че действието се развиваше доста бавно в средата на сериала и може би това е била причината да отложа доглеждането му :).

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Зима е, приближава Коледа и си търсех нещо хем разтоварващо, хем с повечко серии, за да ми стигне за празниците. Попаднах на "Gloria / Глория" и навъртях вече около 20 серии. Добър, човешки филм. Прилича ми на театрална постановка, защото действието в по-голямата част се развива в един вътрешен двор на къща, която е толкова пренаселена, че може да те хване клаустрофобия само докато гледаш. Филм за битката с живота, за оцеляването, за саможертвата и кармата, разбира се за любовта, а може би и за отмъщението, но не съм стигнала до там още. С една дума, става за гледане.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...