Jump to content

Recommended Posts

Аз, понеже винаги повече гледам, отколкото слушам, се потресох от превода на музика с кадри. Не че не бях любопитна за гласа, но не ми залипсва истински. Страхотна идея и барнато супер.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За всички като мен, които не са гледали анимето. Филма е много хубав (един от любимите ми изобщо), но много трудно и мъчно почва (може би следва анимето). В замунда беше разделен на два диска и малко преди края на първия мислех да го спра - за щастие реших, че поне сд1 ще изгледам :rolleyes: и така и не разбрах кога е се е пуснал втория.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен филм! Попивах всяка секунда с такъв кеф и толкова нахилена и доволна, че не е истина. Защо толкова стоя тоя филм на харда преди да го изгледам, чак ме е яд. Изпълненията и на 5мата бяха невероятни, наистина не очаквах, съдейки по героите в мангата, да се справят така добре, особено Хиро като Минами.

Осаму за мен изглеждаше най-добре на сцената, не можах да му се нагледам, пу-пу, толкова отвътре да му идва.

Та така де... гледайте, приятели на японското кино и почитатели на рок музиката, ще ви хареса! Аз понеже го приключих преди минутки, съм още в ентусиазъммм ; )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно филмче типично японско с много чувства, оставя те да размишляваш за много работи. А и куп любимци има тука. :896767: Единствено ме издразни, че Сато Такеру не го даваха да пее, а само си мърдаше устните. <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хе хе, тоя филм ми напомни как китариста на една банда ми даде перцето си след рок феста, на който бях заедно с тях. Носих го дълго време преди да изгубя интерес към бандата. Може би единственото нещо, по- силно от дрогата е музиката.


Хареса ми, че имаше много рок и симпатични моменти - спасяването на кученцето, как наритаха  задниците на тия... задници, хареса ми като цяло, особено края.

Не ми хареса тая fairy tail част.

Тинейджър го тормозят, някой се появява от нищото и го издърпва от блатото, че забърсва и момичето.

В живота човек не получава това, което заслужава. Получава това, което получава.
Освен това ми направи супер лошо впечатление това

с подпалването на китарата... Незряло и грубо. Да натриеш нечий нос е нужен просто жест, не и да бъдеш идиот.

 

 

Не ми хареса и как заглушаваха хлапето докато пееше, филма щеше да е много по- реалистичен, ако някой беше пял на негово място, не само да му снимат зъбите. А момичето с камерата по принцип се води техен оператор, хората с такава длъжност са допускани пред загражденията, не се бутат в тълпата с останалите.
БТВ, направо ме заболя стомаха като счупиха Gibson-a, на тая китара може да й съперничат само Jackson и ESP. Шест струнна още повече. Прекрасна изработка, дървото съхне двайсетина години преди да стане добро за обработка.

А бултериерката беше толкова дружелюбна дори в сцените на насилие, провали цялата работа. :D Абе хареса ми, едва ли ще го гледам втори път, но не беше зле филмчето.

 

П.С. Благодаря на преводачите. Страхотни субтитри сте избарали!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изключително зареждащ филм. Финала направо избухна и зареди батериите на макс. Радвах се да гледам вече утвърдени актьори в младите им години. Заслужаваше си всяка секунда! А относно Хиро Мизушима, мога само да съжалявам, че не играе повече. Някой знае ли дали има превод на български на книгите му?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много го обичам този филм, а за съжаление вече не подлежи на сваляне ( споменах ли, че лаптопа ми гръмна, а там си го пазех). Всъщност нищо смислено и вдъхновяващо не мога да кажа, освен , че обичам ВЕСК. Обичам го на пък на мудното начало, мога да го гледам до откат и ме зарежда силно и позитивно :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Що да не подлежи? В авистаз го има, даже с бг субките.

 

Преди 1 час, Кева написа:

 а за съжаление вече не подлежи на сваляне

ТУК

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...