Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Крал Гънчого

 

근초고왕 / Geunchogo Wang / King Geunchogo

 

Режисьор: И Дже Йонг
Телевизионен канал: KBS1
Жанр: Драма | Исторически
Епизоди: 60

 

Участват:
Кам У Сонг - крал Гънчого (The King and the Clown)
Ким Джи Су - Хуа от Пуйо (Legend)
Ан Дже Мо - Джин Сонг (The King and I, Hometown Legends)
И Джонг Уон - крал Когукуон (East of Eden, The Kingdom of The Winds, Kim Soo Ro)
И Джи Хун - Хе Гън (Hello! Miss) и др.

Хам Ън Джонг (T-ara) - Чин А И

Резюме:

Сюжетът на сериала проследява живота на крал Гънчого, един от най-великите крале на Пекче. По време на неговото управление кралството е в разцвета си - както в икономическо отношение, така и във военно. Благодарение на успешните си завоевания, той контролирал по-голямата част от Корейския полуостров, а политическите му умения били на излючително високо ниво.

 

Сваляне с български субтитри

Сваляне с български субтитри 2

Онлайн с български субтитри

Сваляне с английски субтитри

Сваляне с руски субтитри

OST


Пожелавам ви приятни мигове с
e.gifa.gifs.gift.gife.gifr.gifn.gifempty.gifs.gifp.gifi.gifr.gifi.gift.gif

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е великолепен. smile.gif Определено доста хора биха го харесали според мен. Играта е добра и историята заплетена с много обрати, гледа се на един дъх.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Учудвам се, че феновете на историческите сериали още не са кометирали тук, защото този наистина си струва. 

Много ми хареса, имаше от всичко по много, според мен единствено любителите на изкусните бойни сцени няма да са много задоволени. Но поне нямаше летящи компютърни герои и всичко беше много човешко и истинско.

Всъщност най-много ми хареса в този сериал, че нещата бяха представени по-скоро от положителната страна на нещата, дори героите, които се впускаха в омраза, отмъщение и заговори, не бяха чак толкова злобно представени, колкото сме свикнали да гледаме "лошите" в повечето исторически сериали. С изключение разбира се на кралицата-майка, която се бореше против Йогу, тя си е просто Крюела Девил на Пекче за мен и прекрасен пример докъде водят прекалено болните амбиции на хората.  :28558:  :28558:

Двамата крале на Пекче и Когурьо се мразеха, но и същевременно уважаваха, което леко ме съмнява да е било точно така в исторически план, но изглежда обнадеждаващо. Някак си цялата история е показана леко наивно откъм героичната й страна, и точно това ми хареса. Дори се споменава, че част от хрониките може би са поокрасявани от историците, за да не се обременяват бъдещите поколения с мръсните политически игри, бунтове, братоубийства на предците си. Действието беше динамично без дежурните около 5-10 минути кадри с размислите и страстите на лирическия герой. 

Актрисите в сериала не ме впечатлиха особено, с изключение на по-младите принцеси от новото поколение, които бяха наистина сладки. Но Йохая още от самото начало не ми хареса, самата актриса е много чаровна, но нещо ролята не й се получи. Или аз просто не харесах героинята й  :28558: Докато актьорът, който играе крал Гънчого е просто перфектен. Като цяло мъжките образи бяха доста силни, а любимият ми е принц Йохаи, трогателните моменти в 34 епизод около него ще ги помня още дълго.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте. Случайно някой да е сийдър в торент сайтовете където са качили филма. Искам да го гледам, ама няма как да го сваля. А онлайн му липсват част от сериите. Благодаря. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...