sophiqbush Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Сериалчето се гледа за един ден и определено те държи в напрежение до финала. Много различно беше лично за мен като сюжет, до 5 серия бях в пълен шах, но веднъж като се завърже историята няма спирка. На мен лично много ми хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisSkOoo Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Чудесен сериал, нямаше и минута, в която да скучая. Доста интересна история и още по- заплетена. Първите 3-4 епизода ми бяха такава мъгла, че ми беше още по- интересно какво ще се случи по- нататък. Напрежението е гарантирано . П.С. HURTS бяха чудесен избор за саундтрак . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maira Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Толкова да ме дразни начина на заснемане&монтиране с пулсиращите, криви и насложени кадри... не знам, първите два епизода просто ме отчаяха. Би трябвало да струва с толкова коментара, но май за мен няма да си струва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted October 9, 2017 Share Posted October 9, 2017 На 9.08.2013 г. at 21:38, maira написа: Толкова да ме дразни начина на заснемане&монтиране с пулсиращите, криви и насложени кадри... не знам, първите два епизода просто ме отчаяха. Би трябвало да струва с толкова коментара, но май за мен няма да си струва. А мен точно пулсиращите кадри ми харесаха, изваждат те от настоящето и те вкарват в психеделични усещаниня. Интересно и зареждащо е да гледам тази дорама. Даже историята не ме хвърля във въпроси. Просто се наслаждавам на преживяването. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maira Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Разбира се, всичко е въпрос на вкус. Ако трябва да сме честни, това успях да го догледам, макар и на много пъти. (Понеже наистина исках да разбера историята - ужким нестандартна - и страшно харесвам Тори Мацузака.) Беше ми обеца на ухото - най-отвратително заснетото нещо, което съм си причинявала докрай .... и дори красивия вдъхновен Тори не можа да компенсира слабата развръзка... За мен. Което не пречи ти да го чувстваш другояче. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Разбира се, maira! А развръзката...развръзката е странна, сякаш попадаш в паралелен свят. Или в сънищата, може би...Въобще там, където всичко е възможно, където нищо не такова каквото е и проекциите нямат край...във въображението и вариациите на световете . А сигурни ли сме, че някъде там не се случва нещо подобно? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts