little_angel Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Тази група съвсем я оплескаха, но така става обикновено с малките компании....Touch в момента изглежда така: Junyong - вече лидер на групата, Younghun, Sungyong, Sunwoong и новото попълнение - Jaewook.Kim JaewookBirthday: April 16, 1990Height: 177cm; Weight: 60kgBloodtype: BВече явно може да добавите и Hanjun към напусналите или там каквото е станало...Ех а той най-ми харесваше.....Така и не разбрах какво точно е станало с него... дано да се появи с някоя друга група или соло, защото има хубав глас и е сладур. Така прегрупирани момчетата се върнаха с песента от миналата година Rockin' The Club. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Толкова да ме е яд за тях, че просто нямам думи То бива да правят глупости, ама компанията им направо се оля вече.... с какъв акъл ще пуснат Hanjun да си ходи Но все пак да пожелая на новото попълнение успех и да оправдае очакванията на всички, да не се излага и да даде всичко от себе си До колкото разбрах от различните слухове, май Hanjun ще започва соло, но още не е сигурно... само времето ще покаже... и на него му пожелавам успех и му стискам къде що имам палци Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Имам една добра и една лоша новина свързана с групата... Първо ще започна с лошата Junyong и Younghun няма вече да бъдат част от Touch Junyong ще влиза в армията, а Younghun напуска поради семейни причини Групата ще има 2 нови попълнения, но имената им не са известни все още... Та хубавата новина е че старата - нова група се готви за завръщане през Май и в момента снимат клипа към нова песен Ето и снимка от снимачната площадка с новите членове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Ето го едното от новите момчета, Бамбс. (този с шапката от твоята снимка) Аз съм разочарована, толкова пъти ги рециклираха тези момчета и всички които ми харесваха вече ги няма.... Name: Chol Min Date of birth: 4/17/1987 blood type: B height: 176 cm weight: 59Kg specialty: playing the piano, guitar Той ще е главен вокал. Бил е в трио преди това, ето и тяхна песен той е този който пее в началото: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Интересно ми е да видя новите "Touch" Ще им стискам палци този път да имат малко повече късмет А днес излезе и тийзър на “Let’s Walk Together”, а официално сингъла им ще излезе на 2 Май Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Новото поколение TOUCH Touch – Lets Walk Together Клипа: Момчетата: Sunwoong Sungyong Jaewook Ganghyun Cholmin Снимки от сингъла: Comeback stage Music Bank Някой ако реши да поправя 1 страница ще се озори От оригиналната 7-ка останаха само 2-ма.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Angel Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Sun Woong ще участва заедно с Kim So Hyun(позната от последния клип на групата, както и от участията си в Rooftop Prince и The Moon That Embraces the Sun ) в сериала Ma Boy. Той ще бъде само трии серии, като първата ще се излъчи на 16 август.Какво ще представлява историята в сериала: за разлика от познатото момиче, което се прави на момче, тук ще имаме момче, което се прави на момиче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Страхотна новина Преди време с една приятелка се чудехме дали има такъв филм/ сериал,в който момчето да се прави на момиче даже бяхме измислили и сценарий, но ето че ни изпревариха Стискам палци на Sun Woong да се справи добре и вече очаквам мини сериалчето с нетърпение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Обикаляха доста време извън Корея.Имаха доста фен срещи и мини концерти ...В началото на годината пък почнаха да обикалят из Япония и знам,че със сигурност,че досега са там.. Същевременно януари месец се е провела първата им голяма фен среща в Корея Обаче вчера беше обявено,че още един младеж напуска тази група - Gang Hyeon (Kang Hyun ) причината е академични неща... Момчетата ще се завърнат в Япония като 4-ма. Една от последните им снимки заедно от 5 май Предния месец пък са празнували 900 дена от дебюта на Touch в оригинален състав Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Angel Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Знам, че Han Joon не е от групата от доста време, но все пак е бил, затова реших да споделя двете му клипчета тук. Ето с какво се занимава в момента. Както е тръгнало при него, най-вероятно ще ни изненада някой ден и със собствен сингъл или албум. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Момчетата с нова японска песен от месец февруари Maybe I fall in love Sung Young Chul Min Sun Woong JaeWook А през май 2013 е добавен и новия член,но той не е участвал много много в японските промоции: Роден на 22/10/1993 Висок 182см // Тегло 65кг Хобита: Филми, танцуване, корейски шах Специалност в съвременни танци и може да свири на виола ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ето една снимка на Young Hun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Невероятно, но факт! Живи са още, като група искам да кажа хахахахха 2 години не са пускали нищо в Корея и се завръщат с ремикс на дебютната си песен......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 Eййй браво, Han Jun най-накрая пуска дебютен сингъл! Той ми беше любимият от оригиналния състав на групата, има много приятен глас. Дано се задържи соло и промотира редовно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Angel Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 Песента е приятна! Доста почакахме за този дигитален сингъл Мисля обаче, че няма да го чуваме много редовно, тъй като танците с групата, от която е част, са приоритет. Лошо няма обаче, защото дали чрез танци или пеене, остава активен. Преди време бях го споменала в темата '"Цъфнали, 'ма дали ще вържат", но е редно и тук да го има. Jun Yong в момента е част от групата Lucky J. Надявам се и за него да чуваме по-често, защото заедно с Han Jun ми допадаха най-много от оригиналния състав. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts