Jump to content

Touch

valenceto_753
 Share

Recommended Posts

Тази група съвсем я оплескаха, но така става обикновено с малките компании....

Touch в момента изглежда така:
tumblr_lxdcs7Lzul1r61708.jpg

tumblr_lxqbg5UUSX1r61708.jpg
tumblr_lxqb7rMjPp1r61708.jpg
tumblr_lxqbdsdHxO1r61708.jpg
tumblr_lxdcs7Lzul1r61708-1.jpg
tumblr_lxdcs7Lzul1r561708.jpg

Junyong - вече лидер на групата, Younghun, Sungyong, Sunwoong и новото попълнение - Jaewook.

Kim Jaewook
Birthday: April 16, 1990
Height: 177cm; Weight: 60kg
Bloodtype: B

Вече явно може да добавите и Hanjun към напусналите или там каквото е станало...Ех а той най-ми харесваше.....Така и не разбрах какво точно е станало с него... sad.gif дано да се появи с някоя друга група или соло, защото има хубав глас и е сладур. biggrin.gif

Така прегрупирани момчетата се върнаха с песента от миналата година Rockin' The Club.

Толкова да ме е яд за тях, че просто нямам думи :mad: То бива да правят глупости, ама компанията им направо се оля вече.... с какъв акъл ще пуснат Hanjun да си ходи :dunno:

Но все пак да пожелая на новото попълнение успех и да оправдае очакванията на всички, да не се излага и да даде всичко от себе си :up:

До колкото разбрах от различните слухове, май Hanjun ще започва соло, но още не е сигурно... само времето ще покаже... и на него му пожелавам успех и му стискам къде що имам палци :yes:

Имам една добра и една лоша новина свързана с групата... Първо ще започна с лошата :(

Junyong и Younghun няма вече да бъдат част от Touch :( Junyong ще влиза в армията, а Younghun напуска поради семейни причини :unsure:

Групата ще има 2 нови попълнения, но имената им не са известни все още...

Та хубавата новина е че старата - нова група се готви за завръщане през Май и в момента снимат клипа към нова песен :) Ето и снимка от снимачната площадка с новите членове ;)

N2012041912521687001.jpg

Ето го едното от новите момчета, Бамбс. (този с шапката от твоята снимка) Аз съм разочарована, толкова пъти ги рециклираха тези момчета и всички които ми харесваха вече ги няма....

tumblr_m2ysniKuEQ1ro41m0o1_1280.jpg

Name: Chol Min

Date of birth: 4/17/1987

blood type: B

height: 176 cm

weight: 59Kg

specialty: playing the piano, guitar

Той ще е главен вокал. Бил е в трио преди това, ето и тяхна песен той е този който пее в началото:

Интересно ми е да видя новите "Touch" :) Ще им стискам палци този път да имат малко повече късмет :P

А днес излезе и тийзър на “Let’s Walk Together”, а официално сингъла им ще излезе на 2 Май

Новото поколение TOUCH

:)

tumblr_m3d1sieDNH1ro41m0o1_500.jpg

Touch – Lets Walk Together

Клипа:

Момчетата:

Sunwoong

Sunwoong.jpg

Sungyong

Sungyong1.jpg

Jaewook

Jaewook.jpg

Ganghyun

Ganghyun.jpg

Cholmin

Cholmin.jpg

Снимки от сингъла:

tumblr_m3e55wuUTl1qfo5hqo10_500.jpg

tumblr_m3e55wuUTl1qfo5hqo9_500.jpg

tumblr_m3e55wuUTl1qfo5hqo8_500.jpg

tumblr_m3e55wuUTl1qfo5hqo7_500.jpg

tumblr_m3e55wuUTl1qfo5hqo6_500.jpg

tumblr_m3e55wuUTl1qfo5hqo4_500.jpg

tumblr_m3e55wuUTl1qfo5hqo3_500.jpg

tumblr_m3e55wuUTl1qfo5hqo2_500.jpg

Comeback stage Music Bank

Някой ако реши да поправя 1 страница ще се озори :lol: От оригиналната 7-ка останаха само 2-ма....

Sun Woong ще участва заедно с Kim So Hyun(позната от последния клип на групата, както и от участията си в Rooftop Prince и The Moon That Embraces the Sun ) в сериала Ma Boy. Той ще бъде само трии серии, като първата ще се излъчи на 16 август.
Какво ще представлява историята в сериала: за разлика от познатото момиче, което се прави на момче, тук ще имаме момче, което се прави на момиче. laugh.gif

5b308ee6a53becda.png

1af144573b3cd0e0.jpg

Страхотна новина :) Преди време с една приятелка се чудехме дали има такъв филм/ сериал,в който момчето да се прави на момиче :lol: даже бяхме измислили и сценарий, но ето че ни изпревариха ;)

Стискам палци на Sun Woong да се справи добре и вече очаквам мини сериалчето с нетърпение :)

Обикаляха доста време извън Корея.Имаха доста фен срещи и мини концерти ...В началото на годината пък почнаха да обикалят из Япония и знам,че със сигурност,че досега са там..

Същевременно януари месец се е провела първата им голяма фен среща в Корея

Обаче вчера беше обявено,че още един младеж напуска тази група - Gang Hyeon (Kang Hyun ) причината е академични неща...

Момчетата ще се завърнат в Япония като 4-ма. Една от последните им снимки заедно от 5 май 

tumblr_mme0ii8rg31ro41m0o1_1280.jpg

Предния месец пък са празнували 900 дена от дебюта на Touch в оригинален състав

tumblr_mk0o1f2IW61ro41m0o1_500.jpg

Знам, че Han Joon не е от групата от доста време, но все пак е бил, затова реших да споделя двете му клипчета тук.

Ето с какво се занимава в момента. Както е тръгнало при него, най-вероятно ще ни изненада някой ден и със собствен сингъл или албум. :)

Момчетата с нова японска песен от месец февруари Maybe I fall in love

tumblr_n0kymnchlg1sw1qy6o1_500.jpg

Sung Young

tumblr_n0kyowkzoA1sw1qy6o1_500.jpg

Chul Min

tumblr_n0kypz7HWR1sw1qy6o1_500.jpg

Sun Woong

tumblr_n0omiurrME1sw1qy6o1_500.jpg

JaeWook

tumblr_n0kyo6z4Eh1sw1qy6o1_500.jpg

А  през май 2013 е добавен и новия член,но той не е участвал много много в японските промоции:

Роден на 22/10/1993

Висок 182см // Тегло 65кг

Хобита: Филми, танцуване, корейски шах

Специалност в съвременни танци и може да свири на виола

tumblr_moveb50XSF1sw1qy6o1_500.jpg

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tumblr_mxwq01w5zb1sw1qy6o1_500.jpg

Ето една снимка на  Young Hun 

tumblr_mxwnw4hwQA1sw1qy6o1_1280.jpg

Невероятно, но факт! Живи са още, като група искам да кажа хахахахха 2 години не са пускали нищо в Корея и се завръщат с ремикс на дебютната си песен.........

Eййй браво, Han Jun най-накрая пуска дебютен сингъл! Той ми беше любимият от оригиналния състав на групата, има много приятен глас. Дано се задържи соло и промотира редовно...

Песента е приятна! Доста почакахме за този дигитален сингъл :D

Мисля обаче, че няма да го чуваме много редовно, тъй като  танците с групата, от която е част, са приоритет.

Лошо няма обаче, защото дали чрез танци или пеене, остава активен.

Преди време бях го споменала в темата '"Цъфнали, 'ма дали ще вържат", но е редно и тук да го има. 

Jun Yong в момента е част от групата Lucky J. Надявам се и за него да чуваме по-често,

защото заедно с Han Jun ми допадаха най-много от оригиналния състав.