Jump to content

Recommended Posts

много я отлагах тая драма .. ама сега мисля, че я нареждам сред първите места в листата ми за любими драмички :wub: :wub: :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втори вариант на коментарът ми този път цензуриран за масовата публика :lol: :lol: :lol: :lol: . Ха Джи Уон идея си нямах коя е но след този сериал ми грабна вниманието,определено ще се оглеждам за нейните проекти :lol: :lol: Хьон Бин- добре го изигра ролята на разглезения гадняр и героят му минал дори през казарма и на 30 години с такова държание? как е отцелял в казармата? :lol: :lol: но както и да е. Ако искате нещо за разтоварване със романтична история- перфектния сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първият ми сериял беше " Снежната кралица" с много рев :(! На " Тайната градина" също си поплаках,

но поне края е добър:).

Много хубаво сериалче, който не го е гледал, нека тегли и се наслади! Целия е страхотен! Благодаря на Dark_Angel за последния линк с песента :bow::thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо го доизгледах и много,много ми хареса! Определено е от редките случаи, когато и страничните персонажи да са ми интересни. Първоначално фантастичната идея ме спираше да го гледам, но сега бих казала, че го нареждам доста напред в класацията ми за корейски драми :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, за пореден път съм очарована... Много, много, много ми хареса. Не искам да повтарям предни постове, но не мога да се сдържа. Очарователна приказка! Невероятна актьорска игра! Оска беше супер, а за Джу Уон и Ла Им какво да кажа - страхотна химия между двамата и много добре написани и изиграни образи. Много любими моменти имам в този сериал, страшно ми хареса и младия Джу Уон, особено на репликата от 19еп. "Рискувал съм живота си за това късокракото?" съм се смяла със сълзи и после ме боляха коремните мускули... А срещата между Съл и майката на Оска.... никога няма да забравя физиономията му, докато им наливаше в чашите :D . Въобще... имаше невероятни моменти и страхотни диалози, историята върви гладко и ми хареса, че нямаше обичайните тежки драми. Хареса ми края, хареса ми и как се промъкваха на пръсти да не събудят децата, и "Мамо, не харесвам татко!" - "Аз пък не харесвам тебе." :D Ако има някой още дето не го е гледал веднага да си поправи грешката, а аз мога само да му завиждам за емоциите, които ще изпита...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудех се много дали да го гледам.

Когато обаче видях,че песента от филма-Baek Ji Young - That Woman- е впечатлила толкова много хора,реших,че му е време.Хареса ми,но очаквах повече.Първата серия направо ме грабна-много динамична,свежа и забавна.Следа това обаче не можа да ме задържи.Като цяло сериала е хубав,но можеше и по-добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Досега винаги го пренебрегвах за сметка на някои други. Добре че са asmadeus и Speedy86, които постоянно говорят за него. :D Ако не бяха те, сигурно щях да го пропусна. Kaто изключим началото и последният епизод, останалите ги излапах докато ми се държат очите отворени или изгряващото слънце не ги затвори. Голям смях падна, когато се разменяха. Драма и романтиката също има, при това беше доста смислена и не дразни. Рядко ми се е случвало, любовната историята на второстепенните герои да ми е по-вълнуваща. В един момент повече ми пукаше какво ще стане с тях и то най-вече заради очарователната Ким Са Ранг. Тя беше приятната изненада тук, не знаех че участва. Макар да имаше някои стандартни неща (богат наследник, бедно сираче, откачена приятелка, лоша майка, "прецакан който е влюбен в главната, тя го вижда като брат и той я гледа влюбено..." и т.н.), някакси им се е получило и съвсем забравяш за тези стандартни моменти. Всички герои бяха много симпатични и беше голям кеф да проследя историята им. Почти не мога да се хвана за някакви сериозни минуси, много ми хареса. :) Имаше много готини мъдри фрази за любовта и живота, но за съжаление в момента не ги помня. Трябва да си записвам че се забравят. :lol::P Почти всеки пускаше големи лафове, така че е лесно да попаднеш и на по-смислен диалог. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Демоне,сериозно ли чак сега го изгледа сериала?!? Това е един невероятно хубав сериал :) Оска си беше пич и историята му с Са Ранг си беше интригуваща,но по-готина двойка от Бинито и Джи Уон просто няма. Толкова готини ми бяха двамцата,че още и още са ми пред очите,а сериала го гледах преди не малко време. Това с размяната на телата си беше великолепно хрумване,но не знам защо тук четох доста отрицателни коментари относно това. Та това си бяха толкова забавни моменти.Аз лично с глас съм се смял на размените.

Радвам се в крайна сметка,че и на теб ти е харесал,макар че доста щях да се учудя ако не ти бе допаднал,защото този сериал имам чувството ,че е омагьосан в истинският смисъл и пускайки си да го гледаш също попадаш в плен на магията,и повярвай ми няма измъкване :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това беше първия азиатски сериал, който изгледах. Попаднах случайно на първите два епизода в един бг. тракер и къде от любопитство, къде от нямане какво да правя, реших да го сваля. :asian:

В началото бях шокирана от манталитета на корейците. Нещо, което изобщо не ми влизаше в представите за отношения между нормални, съвременни хора. То не бе кланяне от страна на едни, то не бе презрение от страна на други... :wacko: Ужас. Но си признавам, че въпреки недоумението ми, сериалът ме грабна още в началото. Едва чаках да се прибера от работа за да дръпна и изгледам следващите епизоди. Образите бяха чудесно изградени. Не мога да определя дали имах любимци. Просто гледах и се пренасях в тази далечна страна. Прииска ми се да разбера още и още, и още... Вече не гледам нищо друго, само азиатско :wub:

Така че, точно този сериал ме направи фен на Изтока. Всяка една минута прекарана пред "екрана" си заслужава. За тези които не са го гледали(има ли изобщо такива?) ще кажа само: гледайте го. :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахаха, точно! Постоянно ме питаха "ама ти сериозно ли не си го гледал" :D Действително и аз бих го препоръчал на някой нов фен, много е подходящ и покрива повечето достойнства на корейските сериали. Поне на изцяло романтичните такива. А това с разменянето беше основният коз и не виждам как някой би го отписал с лека ръка. Може би това, че на моменти двамата не влизаха в положението на приятелите си и се държаха все едно не са разменени. Особено Ла Им говореше с приятелката си все едно не е в тялото на героя на Хьон Бин. Имаше една сцена дето двете си говореха и съквартирантката й вика "Ходих си без сутиен, както обикновенно" и тя "Ама нали ти казах!"... Малко беше наивно, щото все пак какво точно й е казала с тялото на директора? И какво си е помислила тя, когато не знае че са разменени? :) Когато Хьон Бин беше в тялото на каскадьорката, дори не се опитваше да се преструва... :lol: На мен ако ми се случи нещо такова, щях да се старая много повече. Но всъщност... точно това му беше смешното и от там идваха мегазабавните ситуации. Факт е че главната двойка бяха по-добрите. Много готини бяха заедно. В историята на Оска и любимата му, обаче имаше нещо което ме заинтригува. Някакси по истинска беше. И на мен ми се е случвало да се питам "Дали обърках нещо, да мисля много и да не мога да се сетя защо се случва това" Затова малко им съчувствах на тях. Понякога когато няма диалог между хората, възникват всякакви неразкрити недоразумения и други нелепости. Но бях сигурен, че те ще се оправят. Това е така защото си личеше, че тя още го обича, въпреки това което е станало. Той нея също, имаха много силна връзка. И много ме кефеше как тя се прави на отмъстителна, пълна с желание да го нарани, въпреки че знае че след това ще плаче. Ким Са Ранг е кралицата на поддържащите роли! Още си спомням колко велика беше в A Love To Kill (спаси целият сериал след 7ми епизод). Тук дори да не й дадоха нещо особено като роля, но успя да вложи много чувства. По лицето й си личеше как страда, когато правеше някакви неща против волята си. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми то идеята според мен беше, героят на Бини да не се старае много, много да се прави на Ла Им. Къде се е чуло и видяло, разглезено, арогантно богаташче да мисли за другите.? А като се бореше със закопчаването на сутиена в първия ден след размяната? Ла Им(в мъжкото тяло), показва на Джу Уон( в женско тяло) как точно се слага този изцяло дамски атрибут. И отегчен от уроците, Джу Уон(считай - Ла Им), издърпва сутиена и напълно по женски и с много финес и лекота го закопчава( без завъртането отзад - напред).

А Оска... Боже, как се утепах да ровя из нета, дали наистина няма такъв певец? :lol2: . Наскоро го гледах в едно друго сериалче, много добро, но леко позабравено за жалост. И отново ми допадна. Страшно много, при това. За любопитните: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За сериала ще кажа, че беше страхотен! Наслаждавах се на всяка минутка и го изгледах на един дъх (буквално). Много се смях и към края едва не се разревах!!! И се оказа, че все си рева на сериали с Бини...Snow Queen беше просто покъртителен. Тук се удържах де :) Това е може би един от малкото сериали да не кажа първия, където ВСИЧКИ в cast-a ми харесват и няма дразнещи персони. Толкова бяха сладки!!!!!

Имам една молба - не намирам ОСТ, тук линковете вече не работят, търсих и в нета, но без особен успех. Ще бъда много, много благодарна, ако някой ъплоудне :lol:

И последно - сценариста или екипът му са ненормални, до това заключение стигнах. Цялата работа в ми напомня и на една песен където се пееше "How would it feels making love to me if I were you".....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера го изгледах за втори път - отново на един дъх. Не че нарочно , просто не мога да спра.Не преувеличавам като казвам , че филмчето си заслужава и е просто ПЕРФЕКТНО!

Няма сцени или герои , които да дразнят. Аз лично на 2-3 още не бях сигурна какво става. Целта на първите 4 епизода е да ни запознаят с живота , характера , мечтите , абе всичко , на героите и оттам става купон. Смях до сълзи. Хьон Бин все още е на върха на моята класация. Другите също правят много добри роли тук. Абе цялата драма е просто една МАГИЯ!

Моля ви , който не е гледал това произведение на изкуството - МОЛЯ !!! - Събудете се и го гледайте , иначе ще съжалявате , че сте изпуснали 20 часа смях!

panda-145.gifpanda-145.gifpanda-145.gifpanda-145.gifpanda-145.gifpanda-145.gifpanda-145.gifpanda-145.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, страшен!

Актьорска игра - 6!

Саундтрак - 6!

Сценарий - 6!

История - 6!

Накратко:

ОБРА ТОЧКИТЕ!

:bow:

 

Така е, но да не забравяме и чудесната модерна архитектурна среда, която ни предложи, особено личния дом на Kim Joo Won и офиса му, градините, ... :)

Този сериал определено предложи на публиката много нови неща, елементи, похвати, с които не се бяхме сблъсквали досега. Новаторството и неочакваната

интерпретация на познатите неща /особено оригинална за приказките/ е нещото, с което сериалът е силно отличим от всичко, което сме виждали досега от Корея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера изгледах и последния епизод и ... уау ... страхотен беше. Първият сериал, които гледам и той да се окаже толкова добър.

 

*скрития коментар разкрива малко част от сюжета*

 

Всички актьори успяха да ме накарат да им симпатизирам, бяха страхотни! Историята беше много добра, през какво ли не минаха геройте, за да може най-накрая любовта им да победи. Толкова бяха добри, че ме накараха да се радвам заедно с тях, да тъгувам заедно с тях и да плача заедно с тях! Имаше доста обрати, много трудности, но и много хубави моменти. Бях се оплашил дори накрая, че може и да няма хепи ендинг. Определено сериала е от най-висока класа и сега дори ми е малко тъжно, че няма повече епизоди, но пък след всеки край идва и ново начало, така че няма да губя време и започвам да гледам "Personal Taste".

Забравих да спомена, че и саундтрака също много ми хареса! Общо взето няма от какво да се оплача ... перфектен!

 

 

Благодаря на хората, които са отделили от времето си, за да можем да гледаме този сериал! Благодаря ви!

Редактирано от d3Mn
С големи букви се крещи в интернет пространството! Има спойлери за тази цел!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледала съм сериала 3 пъти. Просто е неустоим, заразяващ. Определено заразява човек с позитивни емоции.

А, след това не можеш да спреш, да споделяш на близки и приятели за чудесния сериал. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...