Jump to content

Recommended Posts

Все едно аз съм го писала. Мнението ми за героите и за историята се припокриват с твоето. :wub:

 

Както са казали хората "Великите умове мислят еднакво" :rolleyes::D

 

ShiFu, :kiss2: от днес и аз ще получавам така съобщения :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Едно от забавните неща на което се смях доста е рингтона на телефона на нашето момиче като получаваше съобщения и имитирането му,независимо дали тя беше в нейното си тяло или в неговото.

А аз от няколко дена също съм с тази мелодия за съобщенията :) Супер сладурска и е и наистина беше много забавно да слушам как Кил Ла Им я повтаряше всеки път независимо в кое от телата беше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

айде, отупах го и този сериал ;)

хареса ми, но не успя да ме пристрасти като някои други, не бих го гледала отново

обаче :excl: благодарение на него открих Хьон Бин, великолепен актьор ( начинаещата съм в корейските драми, тази ми е едва 7-ма), сега ще почвам един след друг останалите му сериали, оказва се,че някои от тях са истински хитове :asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А аз от няколко дена също съм с тази мелодия за съобщенията :) Супер сладурска и е и наистина беше много забавно да слушам как Кил Ла Им я повтаряше всеки път независимо в кое от телата беше.

 

Явно всички сме се вманиачили по сериала и тази мелодия. :lol:

Още първият път като я чух си я дръпнах с женският глас обаче. Мъжкото не ми звучи толкова готино :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Невероятна игра на актьорите,....направо си беше приказка.Колко се смях и кърпички ползвах...невероятен сериал като цяло.....влюбих се в него. :)

Който не го е гледал все още,да не му мисли изобщо... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът наистина е невероятен и между другото е идеален ако искате да зарибите ваши приятели/ки по азиатските сериали :) Аз се бях отказала да карам моите приятелки да гледат,но със този наистина успях да спечеля един фен повече;d

И ние вече използваме рингтона и даже се успокояваме с любимата фраза " Ким су ан му.. губуки ва дуруми.." на Джу Уон :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Тайната градина" беше първата корейска продукция,която ме зариби и от там нататък като се започна...Сериалът е страхотен-забавен,тъжен,интригуваш,мистичен.А за акторите какво мога да кажа-невероятни,сладки,сексапилни ,красиви и много,много талантливи.Изгледах го на един дъх.Бини ми е любимец,така че който не го е гледал,няма да съжалява,ако отдели някой и друг час от свободното си време.Музиката също много ми хареса.Ето и едно клипче и от мен с една от най-любимите ми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно сериалче, заслужава си всяка минута. Много забавен и раздвижен сюжет, страхотни актьори, абе отвсякъде е на ниво. Гледайте няма да съжалявате!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-накрая изгледах легендарния "Secret Garden". Естествено, много ми хареса. Много искам къща като на Джу Уон... Ама мноооого искам такава! Но по-цветна, че така само в бяло някаква хладина излъчва. Хм, чудя се откъде да започна коментарите...

Значи страшно много ми хареса това, че

г-н Правя много пари още от първата серия (ако не се лъжа) осъзна, че харесва Ла Им и стабилно започна да си я преследва. А не отначало да не може да я понася и после като усети, че я харесва, да го отрича до последно пред себе си.

Сексуалните му намеци много ме радват. ;D Също и анцунга му с пайетите. Другите не ми харесват, но този наистина е хубав.

Като се замисля като цяло нямаше чак толкова пречки за връзката им. Само дето майката беше по-действащо зло. Наистина така по-леко минава филма и не затруднява психически с всичките си трудно преодолими премеждия. Даже много се накефих на Юн Съл като започна да им помага (визирам заплахата ѝ към една от уредените жени на Джу Уон :D ).

Момчето Хан Те Сон ми направи много добро впечатление. Прилича ми на member от момчешка айдъл група. И много сладко се обръща към Съл с "аджума" ;d

Обожавам Ю Ин На (приятелката на Кил Ла Им)! Няма такава сладурана.

Персонажа на И Филип също много ми хареса. Лъха някакъв мистериозен и загадъчен сексапил от него. А застаряващата звезда Оска страхотно ме забавляваше. :lol: Страшен образ!

Няма как да пропусна да кажа, че Хьон Бин е много хубав като плаче. Отива му доста. Образът му ми допадна най-много от всички, защото са ми най-готини и секси такива самоуверени надувки като него. :D А като играеше 21 годишен... Божеее, човек наистина може да си помисли, че е на 21 години. Голям актьор!

Честно казано обаче, не разбрах какъв беше смисъла от това разменяне на телата. Въпреки че ми беше много забавно, Бини е страшно сладък като се прави на госпожица. ;D

Това, което не ми хареса е, че където и да бяха тея хора, все им излизаха кълба въздух от устата от студ. В какви условия снимат тея филми, не знам. Нечовешка работа. И облечени по нищо почти. Особено Бини само по костюмчета и анцунзи. Ужас, ужас!

 

И така... Смело заявявам, че през 2010 излязоха страхотни корейски сериали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено подкрепям твърдението,че през 2010 година корейците наистина се постараха с филмите и сериали си и аз лично много се радвам за това защото не ми беше никак скучно.По отношение на Secret Garden всички бяха много сладки и уникални сами по себе си мисля че наистина добре са си попаднали на ролите(особено Oska :lol: ) .Главните персонажи явно доста са се потрудили и всичко си пролича на екрана. Мисля че си заслужаваше гледането.;):)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адски много ми хареса! На един дъх го изгледах:) Бини ми е любимец, а тук в повече от страхотен. Самият образ на героя с всичките му качества и малки странности, супер е! Отдавна не бях гледала нещо толкова вълшебно и хубаво:) Зареди ме много:))))))))

 

 

Подозирах сълзлив край. Е, последните епизоди се усетих, че няма да стане де... ама верно щепе да е малко прекалено. И все пак, леко сбозен ми се видя последния епизод. Това ми е единствената критика. Малко по-меко да беше поднесено семейното щастие:)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде и аз да се запиша по темата :)

Сериала, за мен лично, не беше нищо кой знае какво. Някак не ми вървеше и не вървеше и това е. Едва го избутах до края. Почна много мудно, така ми се стори, и изобщо имаше една мудност през цялото време, което не ми се хареса. Сюжета беше доста интересен, но нещо ми липсваше. Хьон Бин спасяваше положението с присъствие, но да си призная, продължих да го гледам само заради Оска. Това ще е единственото хубаво нещо, което ще запомя по-дълго време, Гооолям сладур беше :282: Иначе, не мога да не призная че имаше моменти, които наистина ме разчувстваха, много силни моменти - цели 3 :D

 

1. Момента, в който Ла Им и Джу Уон бяха в хижата, и той започна с тая костенурка, жерав....дъра-бъра. Начина по който гласа му се разтрепери, ме разчувства.

2. Момента, в който Джу Уон беше в колата с Ла Им, "отвеждайки" я при дъжда.

3. Когато Оска беше в болницата и плачеше, казвайки на Джу Уон, че трябва да живее.

 

Със сигурност това ще запомня. А иначе физиономиите, които Хьон Бин правеше спасяваха сериала от всякъде. Като цяло, не бих казала, че съм очарована. И не е нещо, което бих гледала отново. Но, да кажем че ставаше. Мога да п-охваля края - кратно, точно и ясно. Това може би ми хареса най-много. Развали го само това "еди си колко години по-късно"....ей, не се научиха тия хора..... :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека се запиша и аз тук - невероятно сладко сериалче! Едва 12-ят ми корейски сериал (ох, вече даже не мога да преценя кой ми е харесал повече от другите), който също както останалите ме кара да продължавам да тегля и гледам сериали за по 2-3 дни.

Много красива история, добре пресъздадена, страхотни актьори и отлично изиграни роли. А тези невероятни трапчинки на Хьон Бин :D няма как да не те накарат да се усмихнеш като го гледаш. Като цяло все хубави неща мода да говоря за сериала... Изключително разтоварващ е, доста забавен, но разбира се и с няколко много трогателни момента. Историята с Малката русалка също беше невероятно добре подбрана и доста ме спечели, защото обожавам приказните елементи във филмите да са съчетани с историята на главните герои.

И не на последно място огромни благодарности на екипа от преводачи, без които всички ние нямаше да можем на 100% да се насладим на това приказно сериалче. :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

каквото и мнение да изразя , ще се припокрие с някое от останалите... така че с две думи... страхотен сериал, страхотен актьорски състав, страхотен саундтрак... финала ми хареса страшно много. Secret Garden се превърна във фаворит сред сериалите, които съм гледала, най-вече със запомнящия се сюжет, красиви актьори, многото смях и многото сълзи(от моя страна). Горещо препоръчвам гледането му. :yes:

на екипа, сътворил бълг. субтитри - огромно благодаря :thanks::bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес го догледах с голямо удоволствие :) Първото, което ме грабна в сериала беше директният подход от самото начало. Сериалът започна на емоционално ниво там където повечето корейски драми са стигнали на 11-12 епизод. Нашето момче от самото начало си знаеше какво иска и го преследваше до дупка. Освен това финалът също не беше обичайният захаросан край, беше малко по-реалистичен от обикновено. Нямаше ги и тези безумни любовни триъгълници/четириъгълници и всякакви ъгълници. Вярно, че баткото със странно големите очи беше залитнал по главната кака, но нямаше сълзи и особена драма там, всичко си беше ясно. Надявам се тенденцията при сценариите от сега нататък да върви към този вид :) Доста по-освежаващо и приятно ми се стори :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Избягвах сериала с месеци, най-вече заради Хьон Бин, който никога не ми е бил любимец. Когато се реших да го гледам подходих с огромно предубеждение, пак заради въпросния. Нооо, след няколко епизода, с които се преборих, ме очарова. Бини беше страхотен в тази роля. Визията му абсолютно подхождаше на личността на персонажа му. Джу Уон ми допадна още от началото, защото въпреки странностите си, беше добър и това си личеше от поведението му спрямо Ла Им. Е, в началото прекаляваше, а с намеците за "малката русалка". Харесаха ми като двойка. Много неща направи за нея, понякога се чудих дали тя прави нещо за него. Но определено и беше трудно. Той навлезе в живота и и го преобърна, накара я да премине през страшно нови неща и емоции, някои от които неприятни. Бяха изключително нормални, зрели и искрени. В чувствата им нямаше протакване и специфичните корейски отношения. Харесваха ми, когато се сменяха. Тогава проличаваше колко държат един на друг.

Джу Уон държеше и на Оска, въпреки че бяха като куче и котка. Колкото и да се караха винаги бяха един до друг и си помагаха, понякога по доста особен начин. Оска - страхотен по своему, също много добър и приятен. Юн Санг Хьон ми е харесвал още от предишни сериали и тук не направи изключение. Направи много луда игра, но е доста остарял човека. Връзката им с Юн Съл също беше ненормална. Исках да са заедно от самото начало, подхождаха си и имаха история. Ким Сa Ранг беше страшно красива, а персонажа и претърпя големи промени. Първоначално си мислих, че ще създава проблеми на Джу Уон и Ла Им, но тя постъпи много добре спрямо тях.

Изобщо всички много ми харесаха. След този сериал Хьон Бин се нарежда до любимците ми. Ха Джи Уон също се представи добре, но не успя да ме грабне до средата на сериала. И Филип предполагам, можеше и по-добре. През цялото време гледаше като говедо с тези безизразни очи. А Юнг и секретаря бяха свежа глътка в сериала, когато всички бяха обнадеждени. Майката на Джу Уон се представи много добре. Помня я от Smile You, но тук беше в пъти по-жестока. Мениджъра и лелята също допълваха картинката.

Като цяло сериала ми хареса много. Съжалявам, че не го бях започнала по-рано. Беше страшно позитивен, имаше страхотни моменти. ОСТ-а беше жесток и го слушах още преди да гледам Secret Garden. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...