Jump to content

Recommended Posts

Аз изчаках да излезне целия и го изгледах за 2-3 дни някъде. Беше интересен и много смешен(поне първата половина), имаше моменти със все сила и сърце съм се смяла. Но знам че втори път няма до го изгледам, не ми хареса чак толкова. Главният ме убиваше с тези анцузи дето имаше. Хареса ми че персонажите бяха различни от обикновеното, но определено от началото до края Оска ми е любимеца.

 

 

Хареса ми, че главният още от пръв поглед я хареса и веднага си го призна пред себе си и пред нея, попринцип полвин филм минава и чак тогава осъзнават че харесват главната героиня. И въпреки това смешните ситуации от джанканията им не се загубиха.

 

Хареса ми и това, че не се държеше поне в началото ала "Ще защитя любовта с цената на всичко и на всички" а гледаше според мен реалистично на нещата.

Убиваше ме и погледът му върху приказките, беше уникален.

Хареса ми и как я преследваше навсякъде.

И още други неща ми направиха много добро впечатление, но тези най ми се откроиха.(мина някъде месец и другите неща съм ги позабравила за да ги опиша)

 

А да яко беше и с картината, жалко че не се сети че къщата е тази на една от картините които разглежда.

А краят също ми хареса събраха се, родиха им се деца, но семейството му така и не я прие, за разлика от други филми и сериали.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Това, което лично на мен ми хареса най-много в драмата, беше диалога, който ставаше между Джу Уон и Ла Им, репликите и остроумията, които си разменяха, въобще вечно говорещият богаташ, изкарващ всички от нерви и красивата каскадьорка, жертва на неговият чар.Неговото арогантно и надменно отношение към хората понякога ми идваше в повече,но дори и това не ме накара да не харесвам героя на Бини, а обратното. В Ла Им ми допадна това, че тя въпреки, че беше мъжкарана, по душа беше ранима жена.С ритник успяваше да постави Джу Уон на място ,но вътрешно страдаше от приказките м.у

Харесваха ми и отношенията на Джу Уон и с Оска-вечно се караха, все се състезаваха, на пръв поглед всеки би решил, че се мразят, но въобще не беше така. Джу Уон бягаше все при батко си при проблем и въпреки, че с живота, който водеше Оска едва ли би бил най-правилният човек за това, той винаги даваше добри съвети или му казваше истината в очите най вече за Ла Им, Освен това Оска беше и голям образ, никога не знаеш какво ще му хрумне и ще направи примерно, като тръгна да търси Те Сон да го убие ,че не искал да работи с него.

Интересна беше и историята на Оска и режисьорката. Мисля, че нейният образ претърпя най-голяма промяна в сериала, тъй като в началото тя беше просто една надута богаташка, нехаресвана от повечето, но се оказа наранена жена, която се опита да си отмъсти, но се спря. Една от най хубавите и постъпки беше това, че се отказа от Джу Уон за да е той с Ла Им.А спрямо Оска, той много я нарани, обвинявайки я за проблема с песента му, но въпреки тя това му помогна .Въобще тяхната любов премина през какви ли не перипетии от самото и начало преди години, но оцеля.

Директорът на школата и новият директор също ми харесаха-първият харесваше Ла Им, но не и натрапи любовта си и вечно и помагаше, а вторият все пускаше бъзици на Ла Им или Джу Уон.

Сега това което не ми хареса-размяната. При първата умрях от скука, втората я понесах по-добре, а при третата се случи може би най-трогателното нещо в цялата драма ,той да заеме нейното място и тя да живее,така че тя ми хареса. Да но все още се чудя за какво ли бяха тези размени въобще, ако той беше умрял,при последната, би имало смисъл, но никой не би искал такъв край, затова и двамата се спасиха, но това обезмисля тези размени, поне за мен де. Обаче ми хареса моментите, в който всеки се връщаше в телата си -в полицията и в асансьора и все Джу Уон беше потърпевш тогава.

Друго, което не ми хареса беше края и също концерта на Оска, а двете майки хич няма да ги коментирам.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Хаха, много добро!!! :lol:

 

И това е страхотно!

 

 

 

И това... малко по-старичко, но не по-малко култово!!!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Случвало ли ви се е да отлагате нещо само, за да удължите удоволствието от очакването на нещо хубаво,което предстои? Така постъпих аз с този сериал :blush: . И да си призная честно, не съжалявам :es: .От предишните ми 2-3 жалки опита да гледам сериал в периода на неговото излъчване, установих, че съм прекалено алчна, за да го правя. Искам да знам, че мога да си пусна следващата серия във всеки един момент. Явно нямам търпението да чакам цяла седмица, за да разбера какво следва. Искам всичко на момента, а не да се ядосвам, че е спряло точно на най-интересното място .........егоист съм май, а :i love this: .

Първо си казах, че ще чакам да излезнат всички серии. После, че ще чакам поне целия английски превод, но като видях с какво невероятно темпо се превежда на български (за което искрено се възхищавам на екипа и им благодаря с цялото си сърце :bow: ), удължих чакането още малко. И накрая мога смело да заявя, че удоволствието беше пълно. Невероятна актьорска игра, страхотни диалози, преплитането на комични и драматични моменти ........ всичко си беше точно на място и в точните дози. Каста....... нямам думи :inlove: , Бини - както винаги невероятен, Ха Джи Уон - чаровна и сладка, Yoon Sang Hyun - харесвам го още от "Queen of Housewives" и "Take Care of the Young Lady". Но Секретарчето ме разби от всякъде :282: . Направо не можех да повярвам, че това е същото гангстерче от "The Man from nowhere" . Явно момчето има доста капацитет, след като в такъв кратък период може да изиграе две толкова различни роли. С нетърпение ще чакам да проследя кариерата му.

И след всичко това, което изписах вече сте разбрали, че сериала много ми хареса и ще го повторя пак след известно време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах сериала и бързам да споделя мнение. Много добър сериал. 10 от 10 му давам. Играта на актьорите беше без никакви недостатъци - отлично се представиха и при смяната на ролите. Много, много добре. Джу Уон така се държеше като Ла Им, че и сега докато пиша се смея. Юн Санг Хьон, който играеше Оска, съм гогледала и в други сериали и не знам защо, но ми е адски антипатичен. Въпреки това, не мога да си кривя душата, че тук изигра ролята си страхотно. Приятелката и секретаря ми бяха много сладки и много забавни. А майката на Джу Уон, беше толкова истински зла, че на моменти й се ядосвах, все едно се държи така с приятелката ми. Треньора през цялото време се чудих къде съм го гледала, с тази запомняща физиономия, и чак сега се сетих че играеше в четирите бога на краля, където също ми направи отлично впечатление. Много убедителна игра направи.

Относно сценария също всичко беше много добре изпипано. Краят беше много подходящ. През цялото време си мислех - дано не свърши с някоя бозалива сватба или трагична смърт и останах приятно изненадана и много доволна.

Много благодаря на целия преводачески екип за бързия и качествен превод. Това определено е сериал, който е добре да се гледа преведен, за да се насладим напълно на диалозите. Аз лично смятам да го гледам поне още веднъж. А може би ще си го оставя на диска, заедно с БОФ и красавците и ще си го пускам след сълзливите драми, за оправяне на настроението:).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен сериал- нямам търпение да видя края ....

Актьорите играят много добре и особено много добре се имитират един друг при смяната :lol:

 

Много ми допадат моменти като: коремните преси и особено репликата " .....ако ги направя както трябва ще съжаляваш..." или нещо такова ; също и сцената с чорапите на Оска :lol:

Забавен сериал -може би един от запомнящите се

 

 

:thanks:на всички занимавали се със :subs:

 

 

Видях края :):es:Доволна съм :)

 

 

http://vbox7.com/play:735b51f2

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приказката свърши :( Един ден откак изгледах последният епизод и вече ми липсва,въпреки ,че постоянно гледам клипчета и слушам музиката към филма и гледам снимки на актьорите и въпреки това ми лиспва.Чувството,с което те оставя сериала след като си го излгедал е смесица от щастие ,че си изгледал такава прекрасна приказка и чувство на тъга,че всяко хубаво нещо си има и край,както и в случая тези 20 епизода,лично за мен се оказаха крайно недостатъчни. Мисля ,че мога да гледам 1000 епизода дори и само да се взират един в друг Ха Джи Уон и Хьон Бин. Та те ,о боже,та те са просто родени един за друг,такава връзка се получи между тях ,че .. о не ,нямам думи,съвършенните един за друг мъж и жена. Брилянтна игра и на двамата,погледите им един с друг,усмивките,мръщенията,всичко ,всичко в тях беше съвършенно красиво ,прекрасно. Примери безброй,няма да изброявам сцените ,в които оставах без дъх,толкова са много. Епизодът ,когато се появи с роклята на бала. Признавам си 5 минути след края на епизода,още не можех да си затворя устата от възхищение.Бях просто като омаян от видът ,в който се яви Ла Им и последствие това ,което се случи тогава ,беше толкова красиво.

 

Страхотен сериал,определено един от най-добрите,да не казвам и най-добрият. Може историята да не беше съвършенна,но пък беше представена по толкова хубав начин,че човек не му пука за дребните пропуски и т.н .

Рядко ми се случва да се прехласна по сериал още от първият епизод,но тук точно това се случи. Така съм се смял на моменти с глас,че чак изумявах котката :) Но пък как да не се смееш да тия двамцата ни хубавци Ла Им и Ким Клоуна :) А сега се сетих,едно от най-забавните поне за мен неща - когато откри чертежа на имението и на ОСКА беше сложила сърчица а на неговата къща Череп,, хахахахах ,голям смях падна ,ама то толкова много забавни моменти ,че няма да ми стигне нощта да ги изброявам.

Естественно имаше и тъжни,моменти на сълзи,на тъга,моменти ,в които исках да си затворя очите и да не ги отворя докато не отминат,но уви това е част от живота и не беше редно да го правя. А и се радвам,че тук много бързо след всеки момент на тъга,отново идваха поводи за усмивки и така.

Ким .. .. , ,костенурка,жерав,дълголетникът ..... ... :)

Е разбира си и другит едвамца не са за пропускане - Юн Съл и ОСКА - прекрасна двойка също. Нея си я харесах още в началото и така до края. ОСКА в началото и на мен както и наповечето доколкото рабрах ,ми беше антипатичен,но пък после толкова се промени към добро,че нямаше как да не ми стане и той любимец.

Общо взето обаче никой от останалите персонажи не ми допадна по какъвто и да е начин,но не е голяма загуба ,защото тези четиримата са ми напълно достатъчни,за да гледам отново и отново сериала..

Музиката към сериала - 6 точки. Пристрастих се към някой от песните и дори и в момента си ги слушам.

 

Чувствам се като един голям щастливец,че успях да го гледам и разбира се БЛАГОДАРЯ за субтитрите,които както винаги бяха на много високо ниво.

А пък аз отивам да търся "Тайната Градина" да се уредя с един елексир и приказката никога да не свършва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е изгледах го и мога да кажа че съм доволна от края :P

приятно гледане на всички

 

 

п.с. май вече взех да се повтарям,а?!? явно наистина много ми е харесал този сериал :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страшно много ми хареса този сериал.Толкова много целувки от Бини не бях виждала.Любовната история беше на ниво,а най вече края.П росто беше супер.бЛАГОДАРЯ НА ПРЕВОДАЧИТЕ,ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ В СЪЩИЯ ДУХ. :D:D:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го изгледах! И нямам какво да добавя, всичко хубаво вече е казано!

Имаше и смях, и сълзи, и сладурски диалози, и един престъпно чаровен Бини :rolleyes: ... Аз май този каст целия го обичам!

Фентъзито си беше точно, колкото трябва, за да не стане предозиране.

Саундтракът също е страхотен, няколко песнички упорито са ми в главата.

И огромна благодарност към целия екип за невероятния превод :thanks: Страшни сте!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен сериал,голяма магия е!Само в корейските сериали може да има толкова силна любов и показана по най-страхотният начин!Просто не съм гледала други такива филми!Невероятни са!Браво!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приключих с този сериал много бързо.Наистина бе голяма краста.И аз благодаря от все сърце на екипа преводачи-велики сте!.Наслаждавах се през цялото време и на актьорите, и на диалозите, и на отношенията им в драмата.Критиките са само за критиците.Аз напълно се потопих в тази приказка и се забавлявах,смях ,плаках и пак се смях.И ще го гледам пак.Успях да навия кумицата да види що за корейски вирус съм хванала,че не ме пуска вече цяла година.Още от сега се усмихвам лукаво,като зная какво я чака....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук по-подробно може да се разгледат всички модели маратонки и спортни обувки, които носят Ла Им и Джу Уон ;)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо благодаря на целия екип за превода. :thanks: Страхотни сте,както винаги.

Когато започна да гледам нов сериал и усетя,че ми се ще да си пускам серия след серия цяла нощ вече знам, че съм намерила още един които да ме зарежда положително.И въпреки,че съм гледала до 2-3 часа ставам в 6:30ч. да събудя детето за училище с усмивка.

За мен всички си изиграха ролите перфектно. Ха Джи Уон и Хьон Бин няма какво да ги коментирам-страхотни отвсякъде.OST-та и той е невероятен.

Сериал-задължителен за гледане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сещам се само за една дума, с която мога да опиша сериала – приказен :P малко не разбрах цялата тази работа с размяната на телата на какъв принцип беше :huh: Хьон Бин се справи блестящо, както винаги

най – много съм се смяла с него, особено като беше „жена” - как само говореше, смееше, засрамваше и притесняваше, като облечеше анцузите с пайети... :lol:

Каскадьорката и тя бе голяма сладурана.Как само я бяха преобразили за ВИП партито, нямам думи. Роклята й беше супер сладка, да не говорим за обувките… само тях гледах :rolleyes: Сърце не ми дава да не спомена и малчуганите - големи сладури :lol: От целия сериал се радвах най – много на Оска и на „протежето му”. Единственото място на, което пролях няколко сълзи беше, когато Оска раздаваше автографи и няколко фена му показаха, че ще го подкрепят независимо от всичко…и след това нещата започнаха да се подреждат. Няма да забравя и сцената на летището, когато Оска взе момчето (така и не му запомних името :blush: ) и го носеше, като чувал с картофи :D Заслужаваше си отделеното време за гледане ;) И не на последно място – благодаря на екипа за превода :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каквото и да кажа за сериала няма да бъде достатъчно - страхотен е! Гледа се на един дъх, така че ако някой не го е гледал, просто пропуска едно невероятно изживяване. Силно го препоръчвам със сто ръце, въпреки че ги нямам :D

 

Искрени благодарности към целия екип, отговорен за възможността да се порадваме на Тайната градина, при това с бг превод :thanks:

 

ПС. Бини, беше страхотен. Само заради него си заслужава човек да хвърли един поглед, след което съм сигурна, че един поглед няма да бъде достатъчен и сериалчето ще се превърне в краста, от която няма спасение :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каквото и да кажа за сериала няма да бъде достатъчно - страхотен е! Гледа се на един дъх, така че ако някой не го е гледал, просто пропуска едно невероятно изживяване. Силно го препоръчвам със сто ръце, въпреки че ги нямам :D

 

Искрени благодарности към целия екип, отговорен за възможността да се порадваме на Тайната градина, при това с бг превод :thanks:

 

ПС. Бини, беше страхотен. Само заради него си заслужава човек да хвърли един поглед, след което съм сигурна, че един поглед няма да бъде достатъчен и сериалчето ще се превърне в краста, от която няма спасение :wub:

 

Все едно аз съм го писала. Мнението ми за героите и за историята се припокриват с твоето. :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами то верно не остана нищо какво да се каже за този сериал.. :inlove: Актьорският състав уникален.. Особенно координатора каскади ле-лееееее :tongue: Всички бяха повече от страхотни..

Едно от забавните неща на което се смях доста е рингтона на телефона на нашето момиче като получаваше съобщения и имитирането му,независимо дали тя беше в нейното си тяло или в неговото.

.. И ето ,ако някой иска може да си го изтегли,аз лично вече така получавам съобщения ..

 

http://www.zedge.net/ringtones/1174293/cute-korean-sms-ringtone/?updPhone=3997

 

На преводачите и хората потрудили се за да стигне до нас едно огромно БЛАГОДАРЯ :thanks:

 

иначе в сайта има около 40 страници с най различни мелодий и фрази кой каквито си хареса ,разбира се сортирано на Корея и Корейско

http://www.zedge.net/ringtones/3997/nokia-c6-ringtones/0-6-1-korean/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...