Jump to content

Recommended Posts

Аз още си получавам съобщенията с рингтона Мунджовашонг, Мунджовашонг.. (моля корейскоговорящите да не ми гледат *произношението* :D)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че кой отрича чара на Бини - това момче ми осмисли 20-те серии :D. Като го зарязах на 6-та серия, след няколко дни заради Бини си го пуснах :ilovethis:, заради Бини през повечето време се хилех и то не винаги на смешните моменти, заради Бини не съжалявам, че го изгледах...……….90 % от хубавото, което мога да кажа ще е свързано с Бини :P.

Много чар пръска това момче на екрана, много нещо :D

Off Topic

Иначе и тримцата мъже успешно вадеха поглед на бито куче, направо да ти скрият шапката :)

Off Topic

Мене най-силно ме смущава тая ми ти мозъчна смърт. Не ме интересува истината - реших, че е грешка в превода :wacko:

Трябваше аз да си прочета чинно коментарите, преди да почна да гледам - не веднъж филма е определен като приказка, а аз приказки не обичам, но от друга страна щях да изпусна Бини :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докато всеки се чуди какво ново да гледа и дали си заслужава, аз си наваксвам с драми, които са говорени и коментирани дълго дълго време :rolleyes: Secret Garden наистина е приятна романтична приказка, неангажираща много умът и сърцето. Просто седиш и гледаш! Историята е приятна, действието се движи добре, фантастичната част в началото е странна,  но после свикваш с нея, липсва логика на моменти, но сам си измисляш нещо и продължаваш да гледаш :D  Актьорите си пасваха идеално с ролите, показаха и комедия и драма. Играта беше добра, на моменти даже прекрасна. Все пак тук гледахме как дубльори и каскадьори играят ролята на каскадьори, които играят ролята на главни актьори. :lol2: Ако трябва да си анализирам характерите на главните и действията им, то най-логично и достоверно развитие си беше при Оска, но това си е приказка и за това няма да го правя :lol: Историята на Малката русалка, използвана като метафора, беше добре измислено. Ха Джи Уон съм я гледала и друг път и ми е приятна актриса, Хьон Бин виждам, че е харесван, но е непознат за мен като актьор. Ще се гледа в друга роля определено ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 8 часа, felicyti написа:

Хьон Бин виждам, че е харесван, но е непознат за мен като актьор. Ще се гледа в друга роля определено ;)

 

Не му е тук мястото, но не мога да се сдържа да препоръчам сериала, в който станах фен на Хьон Бин - Friend, Our Legend. Беше ми симпатичен и преди това, но в тази му роля просто се влюбих. Ако ти се гледа нещо различно, може да пробваш някой ден.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, bealonenomore написа:

Не му е тук мястото, но не мога да се сдържа да препоръчам сериала, в който станах фен на Хьон Бин - Friend, Our Legend. Беше ми симпатичен и преди това, но в тази му роля просто се влюбих. Ако ти се гледа нещо различно, може да пробваш някой ден.

Като цяло не подбирам драмите старателно. Избирам нещо с познат актьор или актриса, за които ми е любопитно как биха се представили в друга светлина, или гледам рейтинга, един два коментара, или даже просто редувам нещо сериозно с нещо по-неглеже :lol: Обожавам мелодрамите, защото според мен са по-трудни за "изразяване" (от  сценарист, режисьор и актьорска игра), отколкото кримитата и романтиката.Този определно ще го гледам, и ако имам възможност даже ще е съвсем скоро. Благодаря :happy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уау, сега попаднах в ютуб на клипчета от извън сцените. Ами нищо чудно, че сериалът беше с висок рейтинг и обра доста номинации - Хьон Бин и Ха Джи Вон в извън сцените имат дори повече химия и от тази в сериала. Хьон Бин явно се е чувствал много удобно в присъствието на Ха Джи Вон. Изглежда изключително земен, непринуден и нерезервиран в поведението си. Като ги гледаш имаш чувството, че са си аверчета от поне 200 години.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледала съм Градината отдавна. Един от любимите ми.

Когато се разочаровам от някой сериал, винаги се връщам към нещо, което съм гледала

преди десетина години.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам (редовно) корейски сериали малко повече от година и вече е много трудно да се впечатля от нещо. Приемам за грешка дългото отлагането на този прекрасен проект. Въпреки че харесвах Хьон Бин и Ха Джи Уон (след сериала ги харесвам още повече), нещо все ме спираше да започна да гледам. Вероятно фантастиката. Но тук за мен бе в умерени количества. В този случай може би дори ми се искаше малко повече да останат с разменените тела. Както и да е, като цяло съм силно очарована от сериала и персонажите. Саможертвата на Ким Джу Уон беше доказателство за силната му любов. Двете майки бяха непоносими вещици. Оска и режисьорката.. смятам, че имаха доста интересна история, за която за жалост не успяхме да разберем толкова много. Определено е в моя списък с любими сериали. :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Чингулинка написа:

Някой може ли да оправи описанието. Писали са Оска като OscaR :nunchako: Сакън! 

 

Слушам и изпълнявам :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди година и половина, когато започнах да гледам корейско, това ми беше третия сериал. След всички суперлативи, които изчетох за него бях леко раздвоена. Хем ми хареса, хем не видях нищо чак толкова велико в него.
Сега след изгледани сигурно повече от 100 сериала, реших да го повторя и вече втори ден съм на седмото небе от кеф. Всяка минута ми носи удоволствие. Интензивността на действието. Мимиките на актьорите. Обратите. Всичко е просто съвършено. Едва ли ще остана само с едно повторно гледане :yes:.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно не е моя сериал. Като чета суперлативите. Не знам какво беше това ухажване дето на моменти беше близо до сексуален тормоз и преследване. Аз съм голямата работи и ти не можеш да ми откажеш???  Колко се мъчи горкият да оправдае влюбването си в нея??

Off Topic

Тя как не запомни като си сменяха телата да не се кланя и извинява?  Или искаше всички да се чудят какво става? Gil Ra Im сигурно е най-повтаряното име в сериал. И какво беше това разкарване в зимата , по пижами,  чехли и анцузи навън?  Толкова ли са им празни главите?  И коя е тая баба дето след 3 внучета няма да прости всичко?  И те що и ги даваха, като тя се цупеше? А и дамите на слепите срещи все хващаха окото, че направо да се чудиш как да се дърпаш от такива. Gil Ra Im освен мускул друго нямаше. От тая смешна катастрофа не знам как пострада толкова, те явно мозъчната смърт за нищо я нямат. Това не им пречеше да си менкат душите. Такова момиче като нея , обрулено от живота, да си падне по такъв лигльо?? На куково лято. Ама силата на парите си каза думата. Реално на нея най и подхождаше шефа и, когото тя уважаваше и се възхищаваше на уменията му. Майките бяха един път тука, за разлика от тях последната жена на дядото беше свястна, което не се среща често. Майка да иска да лиши сина си от президентството? Тия сценаристи и те май бяха след мозъчна смърт. Ха ха ха, и на кого щеше да си остави състоянието?  Бабето пък да се скара на брат си и да защити внука на съпруга си??? Това беше по нелогично и от смяната на телата.

  Абе за един път става сериала и за феновете.  Добре, че главната беше симпатична, че да довърша сериала. Шефа на школата и той отнесе Сон Йе Джин накрая, явно да си добър човек заслужаваш награда. 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много харесвам сериала. 

Off Topic

Смятам се за човек стъпил здраво на земята. Сблъсквала съм се с много и разнообразни проблеми. А и се интересувам от много и разнообразни житейски въпроси. И мога да твърдя: да, има хора, които не прощават и да, има хора, които въпреки отхвърлянето искат да запазят роднинските/и не само/ отношения; за дамите по срещите - няма да коментирам, то си е по мъжката част и все пак ми се иска да вярвам, че някъде има хора, които не гледат само външния вид/или пък парите/; за катастрофите си е пословично, почти винаги са за създаване на още по-голяма драма. Как тя се влюби в лильогото и аз не съм сигурна /може да е външния вид, па красавец си е/, но в крайна сметка се оказа, че не е такъв лигльо. За майката: ами да и такива майки има, прибягват до какво ли не, за да накарат децата да слушат /според мен до последно смяташе, че ще избере президентството/. И последно за бабето, точно заради такова мислене светът ни е обречен. Какво лошо има да застанеш на страната на човек, който е прав, та било то и нечий дори чужд внук и така да покажеш на, в случая, брат си, че постъпва зле. Това е начина да покажеш, че го обичаш и искаш да го научиш да постъпва правилно, дори и в тази напреднала възраст. Смешно, смешно, много смешно, но за съжаление така възпитаваме и децата си. Ще ги защитаваме, дори да лъжат, мамят и т.н. мога много да изброявам, вместо да ги вкараме в правия път.  

Моята причина да гледам е да се откъсна от действителността /за много хора, тя е най-леко казано трудна/, нещо да ме докосне, да ме развълнува, да ме накара да се замисля и тук много мога да изброявам. Някой път ми се гледа нещо тъжно - да си поплача. Друг път ми се гледа нещо патриотично... И отново мога много да изброявам. Виждам нелогичностите или съшитите с бели конци ситуации, някой път ми става смешно и на сериозен филм/сериал точно от такива неща. И какво от това, гледам за разтоварване и съм доволна, че дори така са ме разсеяли. Не знам, дали успях да се изразя разбираемо, но съм сигурна, че много хора ще се сетят какво имам предвид. ;) Това, което не успее да ме грабне, просто не го гледам, дори заради любим актьор/актриса. :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това което съм написал, не е от гледна точка на правилно и неправилно,  а от гледна точна на 30-40 драми които съм изгледал. Не са много , но досега кръвта винаги е била по гъста от водата.

Off Topic

Та затова ме учуди бабето. Заплахата с отнемане на президентството и тя беше доста ялова. Както видяхме не се случи. Дали му взеха акциите или не е все тая , щото накрая пак при него или децата му щяха да се върнат. 

Ако приемем сериала като една семейна драма, ами има много по хубави от него. Сега гледам Lovers In Bloom , не знам колко са я гледали , предполагам не много, но е къде къде по хубава драма. Чувствата и истинността са на много по високо ниво.  Хьон Бин не го виждам като някакъв много добър актьор, и не оценявам драмите по главния актьор. Ако не беше той предполагам мнението на мнозина за драмата щеше да бъде друго. И в Crash Landing  ми се строи дървен , но тогава си помислих че е заради ролята на севернокореец. Но явно така си играе. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Сериалчето тръгва от 8ми септември по Бтв Лейди от 23:00.
Макар че отсега тръпна от ужас за дублажа, мисля да му мятам око да си го припомня :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, VesSun написа:

 

Сериалчето тръгва от 8ми септември по Бтв Лейди от 23:00.
Макар че отсега тръпна от ужас за дублажа, мисля да му мятам око да си го припомня :)

Няма такива майстори в пъденето на публика като идиотите от тази кабеларка!:mad2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1 hour ago, dido100 said:

Няма такива майстори в пъденето на публика като идиотите от тази кабеларка!:mad2:

Кабеларка ли е? Не знаех, мислех че е прилична телевизия. Аз май съм по-наясно с корейските телевизии, отколкото с българските.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 16 часа, dido100 написа:

Няма такива майстори в пъденето на публика като идиотите от тази кабеларка!:mad2:

Заради часа на излъчване ли?

Аз ще си призная, че на мен ми е екстра, но иначе да - късничко си е.

И все пак дублажът ме притеснява повече :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...