Jump to content

Recommended Posts

Много любими сцени си описала, Бистра! 


Не зная вече колко пъти съм го гледала и все си мисля, че го зная наизуст, но всеки път виждам нещо ново и още повече се влюбвам в този сериал. 


Хьон Бин и Ха Джи Уон нямат слаба игра тук, и си пасват безупречно  :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Влюбвам е точната дума, БИНИ. Преди минути гледах и последните три серии. Прекрасни! Особено текстът на песента, когато Джи Уон си спомня, монтажът на сцените и самият той...като мехлем за душата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

каквото и да напиша за този сериал ще е малко.Уникален е! Има си всичко ,а персонажите са толкова живи и изпълнени перфектно.Ха Джи Уон много я харесвам като актриса ,а в комбинация с Хьон Бин мисля,че им се получи перфектна химия.Да попитам -някой може ли да ми прати линкче откъдето да си изтегля рингтончето, което звучеше на телефона на Ла Им ,когато получаваше съобщения?

СТРАХОТЕН СЕРИАЛ!!!!!Благодарности на екипа  за превода!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Върхово постижение за корейските сериали. 9/10 е моято оценка като и 10 да бях дал, нямаше да ми тежи на съвестта. Прекрасна романтична история, невероятни актьори и саундтрак. Ще го помните цял живот и някои епизоди просто ще ги гледате отново и отново година след година... Трудно може да се надмине това, което е постигнато тук!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен сериал и страхотни актьори! Не случайно започвам мнението си с тези думи. :) Сюжетът не е нещо не правено до сега но пък много добре е замислен и реализиран. Няма да коментирам играта на актьорите, защото е перфектна! Главните актьори няма да крия, че са сред моите любимци и се справиха страхотно във всеки един момент. :) Сюжетът предлага много емоции, които определено не те оставят равнодушен. Хареса ми всичко в сериала, заслужава си всяка отделена минутка пред екрана!  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оф, защо не го изгледах преди пародията, дето са му сътворили Big Bang  :slap: Сега, пусто, не мога да си представя друг(а) в ролята на Gil Ra Im, освен GD :rofl:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

все още получавам съобщения с рингтона на Gil Ra Im :D

 

великолепен сериал, ост-а ми е в плейлистите, които си въртя регулярно, любима тема с фентъзи елементи, хумора беше закачливо забавен, самосаркастични порядъчно, да ни направят удоволствието още по-голямо :P, драма, колкото да видим сериозните неща, любими актьори, открити нови лица(за мен-Оска и Lee Jong-Suk), още със заглавието ме спечелиха :P:lol::thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-вероятно повечето са го гледали това вече,но на мен ми бе за пръв път и много се смях.Добре са го издокарали момчетата между другото,забавно е,но и са уловили някак си духа на героите,добре ги пресъздават...:D

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@skofiild, о, да!

Аз първо пародията гледах и след нея се навих на другото. Все си мисля, че в оригинала са сбъркали човека за главната женска роля :896767:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също не го бях гледала, големи лудетини са! Биг Банг ми е любимата група, а дракончето.......+20!!! :D:D:wub: Добре им се е получило. :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хммм, разбирам защо романтично настроените са завладени от магията на това произведение. Да и на мен ми трепна сърцето и пуснах няколко сълзи. Бини си е уникален тук, на девойката и беше малко трудно да го имитира. Но пък историята беше изтъкана от нелогичности и незавършености. Понякога имах чувството, че нещо не съм доразбрала. Не мога да дам конкретни примери, просто останах с такова усещане.Или пък

Off Topic

защо майка му се противопоставяше упорито на идеята за техния брак. Три деца си родиха и тя пак не миряса:896767: Или странните реплики на главния с които изразяваше интереса си.

И все пак интерпретацията на малката русалка ми беше интересна. Но най-силна, за мен, беше серията на ретроспекцията-19-та. Абе, хареса ми въпреки всичко.:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм създадена за корейско - знам си го, та може би по тая линия сериала не успя да ме плени. Ще си призная, че на няколко пъти исках да го зарежа ( даже го зарязвах), но вложих доста инат да го изгледам :896767:.Според мен сериала не е лош, но определено не е мой тип. Аз ще го запомня с Бини в моментите през който ме нахилваше като идиот :D.

Нямаше нещо, което да ме дразни, просто на моменти ми ставаше скучно, а през цялото време ми беше все тая какво точно ще се случи. Някак историята на Осака и Съл (въпреки нелепият им повод за раздяла) ми беше по-важна от тази на главните. Признавам си, че на ми беше смешно, забавно и приятно в разни участъци от сериите, а няма какво да си кривя душата чара дето се пръска от Бини ми подейства като магнит.

Cucyta :

Off Topic

Майката не отстъпи заради бащата на Бини. Жената е сигурна, че мадамата в крайна сметка ще се умори и ще зареже синчето й :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, Кева написа:

 

  Скрий съдържанието

Майката не отстъпи заради бащата на Бини. Жената е сигурна, че мадамата в крайна сметка ще се умори и ще зареже синчето й :)

 

Ми пак ми беше абсурдно:28558: толкоз години сръдня, ама те азиатците си обичат с години да си навиват на ината:896767:.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е,

Off Topic

само 5 години :) .Тя жената в дългосрочен план му говореше. Като цяло майката ми беше нелепа на екран, а иначе си имаше логика в държанието й. Изоставена от беден мъж, девойката (нищо, че беше Бини в определени моменти) проявяваше непоследователност в поведението си, а синковеца й заяви, че той нямало да бъде изоставен за разлика от нея :896767:.Има доста неща, който не ми дават мира, че ги въртя и ги мисля, но поведението на семейството му след инцидента никога няма да мога да осмисля . Как така никой не се е поинтересувал дали пожарникаря има семейство - загубеният живот с пари няма как да компенсират, но никой по-никакъв начин не се е опитал да се отблагодари на семейството му. Реално девойчето не е толкова малко, но си е останало сираче. Можеха издръжка да й осигурят, някоя стипендиика или просто да я наемат на работа в десетките им компании. Дори баща й да беше останал жив, пак най-логично ми се струва семейството му да го потърси.....

Каквото и да си дрънкам, каквито и глупости да ми минават през главата - това е сериал, който трябва да го почувстваш, а аз не го :D.

Off Topic

Есенният концерт да не е по-цвете, но тотално ме попиля, а здравият ми разум на всяко гледане излиза в отпуска :blush:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кева, струната е Бини :D

А щом си следила сюжета със Оска и Съл, съвсем не ти е трепнало...

Аз скоро си имах опресняване на Тайната градина и пак очите ми в Бини, фатално влюбване, трепети, чудо, даже това му гледах, че идиотската усмивка е само, за да задълбае в това, че не е той, а Тя, като се сменят, ама то пак не се връзва, защото всъщност тя е мъжкарана - каскадьорка и т.н, т.е тя не е женствен образ със сладки глупави усмивки, ама карай тича му, ааа всичко му тича.

Строен пич, с фобия, с яко влюбване, с неговия си маниер да прави нещата с мисъл за другия, макар и доста надменно, ама ме кефи и това е, може би защото играе та дрънка, не се пести.

Другото, което те е жегнало за фабулата с липсата на помощ към нея, не знам защо не ми извади очите на първото ми гледане, беше ми част от приказката, защото това е приказка, не е истинска история, ако дори за малко бяха загатнали в началото, че някой се грижи за нея нямаше да се получи тази развръзка..

Мога да пиша много, защото си обичам тайните на Тайната градина, ноо и разбирам всички невлюбили се, не е тяхната приказка и така :)

p.s. а иначе кусури много за невлюбените в сериала

Off Topic

прословутата скъсана чанта, а през целия сериал Кил Ла им носи скъпи спортни екипи и маратонки, които сменя на почти всеки кадър, има мотор, който заряза в неговия дом/ама е бедна като църковна мишка/ и разни такива обичайни корейски досадни недомислици...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...