snowmoon Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 Преди 22 часа, десс58 написа: не знам да ли е за тук...но ще питам:Voice и Voice 2 и т.н подължение ли е на част първа или не Лично аз не знам, но мисля, че е по-добре да питаш в някоя от темите на съответните сериали. По-вероятно е да видят хората, които са гледали и могат да отговорят. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 Гледала съм само Voice 1, но по това, което съм чела, в следващите от поредицата общото е само главната героиня. Извинявам се, ако подвеждам. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayan khan Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Искам да създам тема относно Boys Love сериали и филми, но не знам дали вече няма такава тема и в кой раздел да я поставя. Изгледах над 30 заглавия и понатрипах малко опит. Предполагам, че има и други които биха се включили в дискусиите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrnkaloto Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 преди 10 минути, Ayan khan написа: Искам да създам тема относно Boys Love сериали и филми, но не знам дали вече няма такава тема и в кой раздел да я поставя. Изгледах над 30 заглавия и понатрипах малко опит. Предполагам, че има и други които биха се включили в дискусиите. Има от отдавна 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grey Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 здравейте, исках да попитам търсите ли си преводачи за аниме или манга? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrnkaloto Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Преди 2 часа, grey написа: здравейте, исках да попитам търсите ли си преводачи за аниме или манга? При нас по-точното е: не че ние търсим, а дали някой иска да се присъедини към нас - да е сериозен, грамотен и постоянен. Ако вие отговаряте на този модел, добре дошла 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
divyq Posted March 5, 2022 Share Posted March 5, 2022 Здравейте. Искам да попитам от къде мога да си намеря субтитри на по-стари филми, които нямат сийд в торрент тракерите, а субтитрите са налични само там? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted March 5, 2022 Share Posted March 5, 2022 преди 38 минути, divyq написа: Здравейте. Искам да попитам от къде мога да си намеря субтитри на по-стари филми, които нямат сийд в торрент тракерите, а субтитрите са налични само там? Ако става дума за субтитри, правени от екипа на Eastern Spirit, то в раздел Субтитри в нашия сайт може да ги намерите, като там са подредени както според това дали става дума за филм, или сериал, така и по държава. За субтитри на други екипи – проверявате в торентите чие дело е преводът и търсите в сайтовете на съответните екипи. Има и специализирани сайтове за субтитри – като този и този, където също има някаква вероятност да откриете каквото търсите. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
divyq Posted March 5, 2022 Share Posted March 5, 2022 Благодаря. Значи трябва да ги търся персонално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi11 Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 (edited) Привет. Има ли някаква възможност темите зе boys love сериали да бъдат изнесени в отделен раздел, защото в този за Тайландски сериали буквално е като в джунгла. Edited March 28, 2022 by andi11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
battle4thesunn Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 преди 36 минути, andi11 написа: Привет. Има ли някаква възможност темите зе boys love сериали да бъдат изнесени в отделен раздел, защото в този за Тайландски сериали буквално е в като в джунгла. Доколкото съм запозната, тази тема е за коментиране именно на такъв тип сериали, не само на тайландски, а и такива от другите страни. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria Posted February 25 Share Posted February 25 (edited) Здравейте! Нова съм в сайта и искам да помоля някой да ми обясни, ако може, как става цялото нещо с тегленето и след това слагането на субтитрите? Много ми е трудно, а обожавам азиатските сериали! И се надявам тука да е правилното място, на което мога да попитам. Благодаря Ви предварително! Спорна работа! Много любов Ви изпращам! Edited February 25 by Victoria 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowmoon Posted February 25 Share Posted February 25 Преди 4 часа, Victoria написа: как става цялото нещо с тегленето и след това слагането на субтитрите? Много ми е трудно, а обожавам азиатските сериали! На първата страница на всяка тема на сериал или филм има линкове. Кликаш на линк и отиваш на сайт, откъдето теглиш видеото. Трябва да имаш торент програма. Субтитрите теглиш от същото място, като огледаш няма как да не видиш линк, бутон или нещо подобно, където пише субтитри. Ако субтитрите са на нашия екип, може да ги изтеглиш и директно от нашия сайт. Към края на първия пост на филм или сериал с наши субтитри има линк, покрит с логото на сайта ни, който води директно към страницата със съответните субтитри, от където могат да се изтеглят. Не знам какво точно те затруднява и не съм сигурна дали описаното по-горе е това, което ти трябва. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakama Posted February 26 Share Posted February 26 (edited) В кое меню трябва да пипна, за да получавам мейл при писане на коментар? Така и не успях да го настроя. Edited February 26 by hakama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted February 26 Share Posted February 26 Конкретно за темата за форумните срещи ли? Пиши ми лично съобщение да ти дам фб профила ми и като събирам хората, ще те включвам. Иначе в случая можеш да получаваш известия, не имейли. Тоест влизайки във форума горе в дясно ще имаш камбанка за известия. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi Stolaro Posted March 17 Share Posted March 17 Най-напред да кажа, че харесвам Изтока (живял съм там), сериалите му (повечето) и особено работата ви. Много труд, но се справяте прекрасно. Благодаря. Имам въпрос: Има ли видимост за български субтитри на китайският сериал "You are my glory". Гледах го на руски, но искам да го покажа и на съпругата ми на български. Впечатлен съм от космическата програма на Китай, темата и решенията, предложени от авторите на проблеми свързани с живота, любовта, дългът и отговорността към Родината. Всичко е възможно, стига да подходиш спокойно, отговорно към себе си и другия, със сърце и разум. Блг за отговора предварително. Рачев. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowmoon Posted March 17 Share Posted March 17 @Tomi Stolaro, под сурдинка, имам го наум. Но съм намислила други неща преди това и не знам кога ще се получи. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted July 1 Share Posted July 1 Я да питам, че скоро не съм питала- с какво прикачвате снимки, че напоследък ми изчезнаха нещо тия дето ползвах? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted July 1 Share Posted July 1 преди 13 минути, Lawandula написа: Я да питам, че скоро не съм питала- с какво прикачвате снимки, че напоследък ми изчезнаха нещо тия дето ползвах? С picbg.net . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowmoon Posted July 1 Share Posted July 1 Преди време ми препоръчаха и това: alfa.kachi-snimka. През повечето време се държи добре. Един, два пъти май нещо ми зацикли, но то може и интернета да не ми е бил добър, понякога хич го няма. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts