seal_reinforce Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 И аз не го виждам тоя филм във форума. Иначе може да питаш тук, по принцип: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 А аз благодаря на @DreamCatcher и @lukreciana за въпросния филм. С артисти като Ян Ян и Бай Бай Хъ, няма начин да не бъде изгледан. Лу, ще му спретнеш ли тема или да я мятам другата седмица, че сега ще зачезна за няколко дни поради организационни причини. @bealonenomore, нали питаше на едно място за други заглавия с Бай Бай Хъ - ето още едно. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreamCatcher Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Здравейте дружки Изгледах филмчето (I belonged to you) на мига, но очаквах да се появи тема за да коментирам в нея. Филмчето проследява любовните връзки на трима приятели и нещата които реално се случват в живота. Много е добро и всеки романтик доволно ще пореве Вчера отново ми попадна много хубава песен и като потърсих инфо се оказа, че е OST към предходният филм на Zhang Yibai, който също има много висок рейтинг. Fleet of Time (2014) 9/10. И певицата се оказа пак Faye Wong Любопитно е, че в doramatv за сега не намирам самият филм, но качват тайландската му серийна версия и са стигнали до 64 от 68 серии общо. * И нея я оценяват с 9/10. Та който е заинтересован да хвърли едно оче. Ето OST. Направо от сега подготвям носните кърпички 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Много приятен глас и музика. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 На Еди Пън добре му се получават романтиките, може и да го погледна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreamCatcher Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Тайландско до сега май не съм гледал, а и в момента ми е трудно да отделя време за 68 серии Определено ще се поровя за филма. Ако трябва и на английски, но ЩЕ СЕ ГЛЕДА! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Е, има го в дорамата тук. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreamCatcher Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 OOO! Супер си! 10x! Вероятно не ми се показа защото го търсих с оригиналното заглавие. Грабвам го. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikitoliq Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 Помооооощщщщщщ! Форумът ми се появява на руски ! Аз съм в чужд профил и като вляза в моя/ този/ ме изхвърля ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia13 Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 5 minutes ago, tikitoliq said: Помооооощщщщщщ! Форумът ми се появява на руски ! Аз съм в чужд профил и като вляза в моя/ този/ ме изхвърля ! Мисля ,че е хакнат сайта ,работят по въпроса да го оправят , дай им малко време .Реално погледнато потребителите имат достъп до сайта от пред час и нещо .Посети фейсбук профила на сайта, ако има нещо за обявяване и пак няма достъп до сайта ще го пишат там . 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кева Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 Пак си сменяме самоличностите, аз (Кева), че докато пиша може да стане фал, не можех да влизам два дена , та поне съм тук - не е ясно под каква форма 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кева Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 Става по шизофренично и от миналата година. Писах мнение уж го отчете, има го в активността, но не и в началната страница или тук . П.П. Кева съм, а и активността е странна - има я на руски, български........ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia13 Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 Здравейте , мисля ,че сайта за имидж хостинг е бил свален- picbg.net и сега постерите на качените ми теми са с пречупен линк ,бихте ли ми препоръчали нов сайт за да започна да ги кавам наново ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 Сигурна ли си, че има проблем със сайта? При мен се отваря нормално, а качените ми там снимки се виждат тук. Да не би да е бил временен проблем? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia13 Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 Да не би да е някакъв проблем при мен тогава , като отворя сайта ми излиза ето това This domain name expired on 2019-09-13 11:12:01Click here to renew it и препратки към други опции за качване , а и като влезна в темите всичко ми излиза пречупено , не само на моите теми ( има и такива с останали пострери на някои от модераторите разбира се ,но повечето ) Тази ми излиза с счупен постер r2b-return-to-base ПС: Сега като ги прегледох , проблемът засяга най-вече секцията с корейските филми ,където предимно аз съм си качвала постерите и няма намеса на модератор ,при сериалите е по-малко , както и китайската секция с филми последните ми качвания всичко ми излиза пречупено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 Като прочетох коментара на @Gia13 си проверих темите( аз също от там си качвам картинките), всичките ги няма, после проверих и сайта и показва същото съобщение като при нея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue_Moon Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 Може би е нещо временно? При мен сайта си работи и снимките се показват тук в темите. п.п. Проверих през различни браузъри, както и инкогнито, но снимките се показват и сайта си работи в момента. Предполагам е крашнало нещо за момент, но после се е оправило? @Gia13 @debil4e все още ли не ги виждате? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia13 Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 Ами ако има хора , на които им се изписват предполагам да изчакаме и да видим , може да е нещо временно наистина . @Blue_Moon Може ли да те помоля да хвърлиш едно око на тези двата примерно , дали ти излизат постерите Quantum Physics , When Camellia blossoms ( на този само главния постер , другите знам,че се изписват ) Между другото сега забелязвам ,че и ти като ми отговаряш и ти и @debil4e ,не знам дали е нормално, но и тези ,които ги водите "визитки" с снимки отдолу под кометарите ви ,също ми излизат крашнати Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue_Moon Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 @Gia13 да, виждам ги постерите и на двете теми. Пробвах през различни браузъри, даже излезнах от профила си и пак ги виждам. Дори в момента качвам скрийншотовете през пикбг. Предполагам е имало някакво моментно крашване с пикбг, но са го оправили. Ти все още ли не ги виждаш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia13 Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 @Blue_Moon Качих това през един друг сайт , ето така ми излиза всичко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts