Jump to content

Място за питане

parab

Recommended Posts

Шоши-сан, виждам, че всичко е наред вече с темата. Колега модератор е оправил нещата.

Ама ние се надяваме да повториш, че и да потретиш пускането на теми, какви са тези тежки обещания дето даваш, а? :icon_sunny: :kiss2:

преди 9 минути, Aretka написа:

Да питам, дали вече може да се гледа VBOX от чужбина, някой ако знае?

Доколкото помня , в Турция и в Щатите не става. Зареждането е много бавно за отвъд океана. По комшийско нещо с цензура имаше като че ли... 

За Европа не знам, как стоят нещата , но май и там имаше някакви трудности с бавно зареждане. Все пак това ми е инфо от преди поне 5-6 годинки , така че може да се се променили нещата сега. Нека и други да кажат.

Някои неща се отварят, но филм или сериал колкото пъти пробвам не ги отваря. Пише, че е забранено за вашата територия. Това в Германия. 

И аз имам впечатления от преди 2 години най-скоро.., мината година не съм опитвала, но се чудих сега откак сме уж без роумингов режим.. дали не се е променило нещо.., иначе за скоростта е ясно, че тук се радваме на голям комфорт откъм скорост..:P

Търся субтитри за East of Eden ,няма сийд в бг торентите,за да взема само тях.Не го намирам никъде отделно превода.
Филма съм свалила от AvistaZ.
С една дума,търся помощ :)

Съвсем умишлено е сложена забрана за писане в темите с уроците, там пише само екипът. Вие може да пишете в подфорумите в раздела - помощ и напътствия, за всички видове проекти и т.н., но не и при указанията. Това, че може да се пускат нови теми там е наш пропуск, който ще предам да коригират.