Кева Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 Разбира ти се, но не ми се получава , нали съм си "технократ" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joys Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 Аз я намерих с търсачката. Правеха се промени в някои каталози, вероятно затова темата я няма там, сега ще я добавя. Кева, защо така, кое не ти се получава? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кева Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Честно казано не мога да ти отговоря, идея нямам къде бъркам . Преди време Мрън се опита да ми обясни, после Майра ........Единственият начин да покривам линковете, който ми се получава у този : , но пък той не отваря теми във форума . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joys Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Виж сега, така както си сложила това човече Маркираш го с мишката да "посинее" и натискаш иконката, която съм очертала в червено. Отваря се това прозорче. Следващата стъпка е да вземеш линка от темата, към която искаш да води. Копираш го. Примерно моят линк води към Разбитото сърце на шоколатиера. Слагаш линка в отвореното преди това прозорче. Даваш "ok" и си готова с покриването на линка. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maira Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 Ако някой реши да коментира Kubo and the Two Strings (2016) - IMDb, или Самурай Джак или нещо съвсем откачено и неправилно по отношение на географията, участниците и спец ефектите...къде може да го направи?Има ли как да се появи раздел Хибрид ... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted January 16, 2017 Author Share Posted January 16, 2017 Раздел Общи приказки засега. Може да направиш тема със заглавие като Неазиатски филми с азиатски сюжет или нещо подобно 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabcheto Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Можете ли да ми кажете,защо линковете към субтитрите не работят,дава ми грешка 404. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ragnos Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Сайтът е временно изключен поради проблеми със сигурността. Налага се изграждане на изцяло нов сайт и пренасяне на файловата база. Това е доста сложно и отнема време. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegese Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Бих искал да попитам има ли някъде каталог само на историческите сериали? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazeto Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Не няма 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted February 4, 2017 Share Posted February 4, 2017 Здравейте,извинявам се че ще попитам нещо толкова елементарно,ама съм го забравила В корейските драми почти винаги имат така наречените ''Слепи срещи'', или ''Уредени срещи''. Самата дума съм е забравила как се казваше. Много ви благодаря предварително за отговорът. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunter4o83 Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Здравейте с риск да ме навикате,ще си задам въпросчето.Някой знае ли кога ще може да се ползва основният сайт? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Няма да ви навикаме, няма страшно. Нормално е да се интересувате, но и ние не можем да дадем конкретен отговор. Работи се по него, но и има още доста работа за администраторите. На този етап всички чакаме и не можем да кажем дата. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted February 10, 2017 Author Share Posted February 10, 2017 Здравейте с риск да ме навикате,ще си задам въпросчето.Някой знае ли кога ще може да се ползва основният сайт? Ако търсите някакви субтитри, пишете ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NETI88 Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Здравейте! Нещо напоследък не съм активна, но днес влизайки в една от темите забелязах, че има нова екстра - точно под броя на коментарите ми има и наказания 0. И понеже ме гризе любопитство, а никъде поне аз не видях да е разяснено, реших да попитам. Не, че и мисля да гафя с нещо пред някого, но се старая да спазвам правилата заради добрата атмосфера във форума. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joys Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Здравейте, NETI88, забелязали сте включването на нова опция, която е в правомощията само на модератори и админи. Няма от какво да се безпокоите, след като спазвате добрия тон. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NETI88 Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Здравейте, NETI88, забелязали сте включването на нова опция, която е в правомощията само на модератори и админи. Няма от какво да се безпокоите, след като спазвате добрия тон. Благодаря! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklmd Posted May 19, 2017 Share Posted May 19, 2017 Здравейте! Може ли някой да ми прати субтитри за Bromance и Exo next door? E-mail: n_iki_99@abv.bg Благодаря предварително 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abador Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 БЛАГОДАРЯ ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monika_kalina_97 Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Здравейте, не знам дали е тук мястото да попитам, но до колкото видях вие сте превеждали първият сезон на Let's eat и бих искала да попитам дали имате нагласата да превеждате и втори сезон? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts