Jump to content

Място за питане


parab

Recommended Posts

Поради злоупотреби от потребители, които не можем да следим постоянно, за да премахваме зловредните съобщения, които пишат в стари постове, вече опцията за редакция ще бъде два часа. След това си остава за постоянно в последния си вид. Ако нещо трябва да се редактира по стари постове, известете някой модератор, за да ви съдейства.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбирам причините за това решение, но имам едно предложение. Няма ли начин, редакцията да се остави поне за темите, които сме правили, имам предвид титулната страница. Уточнявам и защо - често линковете към източниците за гледане/четене или пък плакатите се чупят по различни причини и трябва да се подменят. Честно, на мен ще ми е неудобно да искам съдействие за нещо такова всеки път, извинявам се предварително за наглоста.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какви са тия глупости! Кой ще тръгне да си поправя стари постове, камо ли да пише зловредни съобщения. Който иска да пише такива, ще си напише наново зловредното, какъв му е проблемът!

Значи, ако си коментираме нещо и видя, че съм изпуснала буква, примерно, след два часа и 1 минута, ще трябва да моля модератор, за да не остане неграмотно.

Ай стига сте се престаравали.:D Зачудвате се вече какво да измисляте. И да, все по-малко хора пишат във форума и още по-малко ще остават- трият се постове, дето не са удобни на някои, има превилегировани потребители и още и още, но ще спра до тук. Ако някой толкова му се изявява, като началник, да спрем да пишем  и да останат пет, десет, дето са удобни да си се радвате на форума и управлението му.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не са глупости и така сме преценили.  Ако толкова те притеснява, прочети си коментара преди да го пуснеш. Имаш достатъчно време да си промениш мнението и да го коригираш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като гледам още си тук. Явно не ни се отдава гоненето? 

 

П.С. Да, аз също правя правописни грешки. Имах 2 часа, в които ти да ме цитираш, за да ги коригирам. Доволна ли си?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вярно, имаше  време да си поправиш грешката, но само ако беше я видяла сама в рамките на два часа и ако не те бях цитирала и не я бях маркирала , едва ли щеше да я видиш пак в рамките на двата часа. Само дето, за разлика от теб, аз не мога да изтрия нито цитата, като ме цитира някой с правописна грешка, както ти изтри, като те цитирах  с правописната ти грешка моя цитат, нито вече да я поправя, ако не я видя веднага. 

И поради тези причини, не- не съм доволна. 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, NyXe написа:

Като гледам още си тук. Явно не ни се отдава гоненето? 

 

 

 

 Бих могла да  отговоря  подобаващо, но не желая да слизам на зададеното ниво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се престараваме, наистина имаше сериозни злоупотреби, редактирани мнения месец след пускането им, пълни с реклами и вируси, които, след като въпросните коментари са заминали в дълбоката история, не могат да бъдат виждани от модераторите и реагирано навреме. Но хора, които тепърва четат темите, отварят линковете и заразяват компютрите си. Бихме могли да ви дадем ника на потребителя, който постъпи така, и лично да му изкажете "благодарността" си за настоящата ситуация, но само така можем да го спрем. Разбира се, никого не караме насила да пише, или пък да не пише. Въпрос на личен избор, но положението за момента остава такова, независимо дали ви харесва, или сте доволни. 2 часа време за редакция. После - с доклад или лично до някой модератор. След време, ако човекът забрави, че си е нарочил нашия форум, е възможно да отпадне това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно съм съгласна с @debil4e и @Lawandula

Аз имам доста отворени теми за сериали и актьори, ще ме прощавате, но нямам времето, което се изисква да тръгна да моля за помощ модератор да ъпдейтва. Изключително досадно и непрактично става всичко в случая. Нека дам пример - Nabi, My Stepdarling - при пускането на темата сериалът беше обявен за 10 епизоден, после стана 12, после 16, после 22. Отделно са нови линкове на тийзъри, нови снимки, смяна на име на сериала от тай на английски и т.н. При всички тези ъпдейти аз трябва да пиша на модератор за съдействие, съжалявам, но няма как да стане. Като се добави и това че имам към (поправка - 50) отворени теми, голяма част от тях на предстоящи сериали, едва ли не всеки ден аз трябва да известявам за промени, абсурдно е.

Корекцията на правописни грешки също е голяма загуба.

Не знам за другите, но мен ме губите като потребител, не че на някой му пука, но да си кажа. В този ред на мисли, който има желание, нека поеме обновлението по моите теми. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За пускащите теми обмисляме алтернативен вариант, за да могат да се добавят ъпдейтите, но все още не е реализирано. Не е нужно да тръгвате с рогата напред. Знаем какви са минусите на тази стъпка. Но плюсовете й са повече откъм безопасността на форума и потребителите му. Който има търпение да дочака, ще може да си прави ъпдейтите. Ограничението от два часа важи единствено за потребители първо ниво. Екип субтитри, випове, форумни благодетели нямат ограничения. Който няма търпение и иска да напуска, ние врати нямаме, зад които да го държим заключен тук. Надявам се, че ще осмислите думите ми, защото нещата не се правят напук на някого, а с цел обезопасяване. Ако трябва прочетете втори път двата ми поста. Толкова от мен на този етап по темата. Като стане време за следващия етап, ще се включа отново.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Начи, ако правилно разбирам обяснението, сме в нещо като карантина, докато се открие лекарство:D

 

Благодаря на хората, които са се трудили, за да не могат лаици като мен дори да разберат, че са били в опасност:blush: Да кажа, че разбирам трудностите пред, които е изправен екипа ще е чисто лицемерие, защото понятие си нямам от вашата работа. Просто се опитвам да видя нещата и от ваша страна, макар да ми е трудно де. Радвам се, че се обмисля алтернатива и понеже вече съм тренирана покрай Ковида, ще потърпя и определено ще отложа ъпдейтите засега - моля модераторите да не го приемат лично, наистина е неудобно:) Само се надявам, да не се изпокараме заради трета страна, защото само ние губим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами не си прочела някой от постовете и да кликнеш подмамена на линка, иначе досега щеше да разбереш. Подобни вируси се разпространяват навсякъде. Днес примерно skofiild се зарази с такъв у фейсбук. И оттам и всеки, който е отворил линка, пратен уж от нея. Оттам всеки заразен без да знае почва да разпраща на всички свои приятели. И тук нещо такова. Линкове спам и вируси. Само при един потребител, но трябва да се стопира това. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да забраните корекциите изобщо на потребители с под определен брой постове и да оставите останалите, които не са от вчера във форума и са доказали, че не са вредители, да си корегират спокойно. Предполагам, че форумът има функция за ограничаване и добавяне на права за всяка отделна група. Тук групите се формират от броя постове.  Не мисля, че е толкова сложно. Също така не мисля, че потребители с над 1000 поста примерно ще се занимават с подриване на доверието към форума. Но вие си знаете най-добре. Това е само предложение, което е възможно и да не е подходящо, защото може да не се формират нови групи, а само надписа да се сменя. Не съм сигурен дали има подгрупи в група Потребители.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не групите, а титлите са за брой постове, групите се модулират от админ. За момента не може на брой мнения, ще бъде създадена нова група вероятно, още сме в тест период и обмисляне.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам защо мислите, че така наречените "модератори" искат да оправят темите на всички. Че някой се опитва да гони потребили и прочее.

Не е така. Всички ние, както и вие, имаме личен живот, работа, ангажименти. Влизаме във форума с цел да сме полезни, а не да пречим на някого. 

Намери ли се адекватен вариант, който да не пречи да се редактират постове - всички ще сме доволни.

При всяка промяна има толкова много нападки от ваша страна, че на човек му става драго да е тук и да ви чете.

"Удоволствие"  е за мен да влизам във форума, да чета колко за нищо не ставаме и колко ви убиваме удоволствието. Малко са тези, които оценяват труда на шепа хора, които се стараят да пускат теми, да превеждат, сериалите/филмите, които гледате, да следят цялостната работа на форума, поддръжка, финанси и тн.

Важно е да се изказвате, независимо дали сте прави, помислили над ситуацията и с "мил" тон.

С това ви отношение можете единствено да изгоните и малкото хора, които работят по форума.

Бъдете здрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смятам да загърбя добрия тон, защото този път ми е все тая дали някой ще се обиди от коменатара ми.  Винаги съм се отнасяла с уважение към работата на хората поддържащи сайта и съответно съм била благодарна, но моля да не забравяте, че и нас ни има и сме част от форума. Вярно, не съм модератор,(както уточних нямам познанията за това), не съм преводач или друга част от екипа и явно това, че съм само потребител ме прави виновна по презумпция. Мислех, че годините, в които съм част от тази общност са достатъчна атестация, но не би. За капак, доброто възпитание и желанието да разбера и екипа бяха изтълкувани превратно. Да, обидена съм и за първи път наистина не се чувствам добре тук. 

Не устоях, пак се въздържах и не написах всичко, но за пореден път се опитах да се поставя на ваше място, само дето се чудя защо. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...