Jump to content

Място за питане


parab

Recommended Posts

Пробвай с друг браузър /например мозила/ да ги отвориш темите и ми кажи дали продължават да не се показват снимките? На Хрома трила ли си кеша? Опитай да го изчистиш и виж дали ще има промяна.

 

@debil4e при теб има ли някаква промяна? Пробвай горните стъпки и ти ми кажи какво се случва при теб?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странно, за момента при мен излиза всичко.

@Gia13 @debil4e Само спокойно, нека изчакаме тогава. Може да е от доставчика или сайта да е имал временен проблем. До 24 часа, като се индексира навсякъде, ще е ясно дали е постоянен проблем или е било временно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Gia13 аз имам друга молба към теб. Не оразмерявай височината на изображението, а ги пускай в реален размер, защото по този начин в мобилната версия изглеждат ужасно постерите. Давам пример с настоящото изображение как се вижда в мобилната версия.

9649496V.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да вметна, че от служебния компютър виждах снимките, сега и при мен са счупени, както описват момичетата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Blue_Moon Изчистих си кеша на хрома и пробвах от експлорер , нямам мозила на лаптопа свалена .Пак същото ми излиза 

@helyg Не ги оразмерявам , забеляза съм го и аз този проблем през телефона . Принципно при качване до сега от  picbg.net  , при опит да намаля размера на снимката , когато ми е била над разрешения размер за сайта (имаше някакво ограничение си спомням, сега като се затърсих не успях да намеря колко беше точно), при качване ,самия процес се прекъсваше и не става .И да искам не мога .Единственото ,което правя след качване в хостинг сайта е да го отворя в линк и тогава го препращам към темата, за да оптимизирам размера.Иначе ми излизат много малки поняга.

@debil4eАко имаш мозила пробвай , па току-виж ти излезнало 

Screenshot-2019-09-13-18-21-34

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сори, нямам, ще почакам до утре и ако няма подобрение ще използвам другия сайт да подменя "счупените" изображения или поне докъдето ми стигне търпението;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Gia13 Явно, че сайта им има някакъв проблем, но за момента най-добре е да изчакаме 24 часа. Нека им дадем време да се справят с проблема. Явно, че работят по отстраняването му, след като при някои снимките се появяват. @debil4e , изчакай. И друг път се е случвало да зачезне пикбг и на другия ден всичко е оправено. Няма нужда да подменяш "счупените", защото те утре може да се появят и въобще да не са счупени. Не бързай. Нека дадем време на хората да се справят с проблема.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

През пикбг след качване излизат 4 опции за линка, взимаш последната - втората колонка, втория линк, където пише директен линк и само го пействаш у форума. Няма нужда от ббкод. Реалния размер е ок. Оразмеряването им не работи, да, затова предварително прави размера с пейнт примерно на компютъра си, в какъвто искаш да бъде и след това качвай. С директния линк няма да има този проблем в мобилната версия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оф, ебати досадата. Имам едни стотина снимки из темите. Последния линк ползвам (директния) и пак имам счупени.

За темите на Блонди, Мима и Пъф Куо имам бекъп на снимките, че съм ги редила в определена последователност. Като се върна от отпуската ще си ги оправя. За рождените дни немам бекъп, кой видял - видял :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моите теми се пооправиха, но тук-там остана по някой бъгнат фотос. Ще чакам сичките да си се оправят сами :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имате ли някаква промяна при работата с picbg? При мен продължава да се отваря нормално на служебния компютър - там виждам и всички снимки безпроблемно. Вкъщи са счупени изображенията, а сайтът не се отваря - антивирусната го блокира... Чак пък такова нещо не ми се беше случвало.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен нещата се оправиха в събота, но пък и аз за всеки случай играх на сигурно - рестартирах, ако проблема не е в моя камък се случва и да има ефект:lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен и преди и сега си се появяват и няма счупени.

 

@bealonenomore, случвало ми се е антивирусната да ми лепва някоя добавка към браузъра, която да ми блокира разни сайтове, видеа, снимки. С коя антивирусна си? Щом чекнеш, че този сайт е безопасен и желаеш да ти се отваря, оправят ли ти се снимките? Провери дали нямаш и добавка от антивирусната залепена за браузъра и съответно, като я махнеш оправят ли се нещата?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не се лъжа, антивирусната е NOD32. Довечера ще опитам това, което предлагаш, мерси.

 

P.S. Не се наложи да правя каквото и да е - вече и вкъщи се отваря нормално. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте , искам да попитам за референциите,които ползвам към актьорите от  Китай , има ли някакъв проблем с сайта Chinesedrama. info, че постоянно ми се махат сложените линкове към актьорите . Преди ползвах MyDramaList , отново се махата , при разговор с един от модерате се разбрахме ,че сайта не е надежден .Смених го.Chinese drama info го прихванах точно от един от модераторите , ако не за рефренция на актьор  , то за профил на продукция беше посочен в качена тема.Самият сайт си се води като вид уикипедия. Може да не е пълнен , но що се отнася за  китайски продукции, актьори, режистъори и прочие дори уикипедия не пълна.На места съм слагала директните профили в Baidu или Douban ,но там всичко е на мандарин , така ,че го правя в краен случай ( за режисьори и продуценти , които по-рядко имат ъпдейтната информация на английски ). Заела съм да качвам профили на актьори и актриси от същата секция в спирита , но както знаете нещата ставам бавно .Ако няма определена причина chinesedrama info да не се харесва от екипа, моля спрете да ги махате . Дори уикипедия , когато качвах профили на актьори има редица липсващи заглавия при сравнения  с китайската база данни и пак казвам chinesedrama info може да  не е пълно , но има подробни профили и на сериали и на филми , от пинин изписване , резюмета, снимки , постери , любопитна информация , мандарин заглавия т.н.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В китайския раздел не се бъркам, затова не мога да коментирам конкретния случай, но ще споделя моите виждания. Аз лично предпочитам да има активни линкове за актьори само към темите им тук, в Истърн спирит. Така много по-лесно различавам кой има и кой няма тема. Ако искам да проверя филмографията на даден актьор, който няма тема при нас, не ми е голяма болка да си отворя съответния чужд сайт и да проверя. Като модератор не приемам друго - да имат актьорите теми при нас, а да се дават линкове към други сайтове, което също се случва, а не е много коректно. Затова и ми е по-логично да има линкове само към Истърн спирит, а не линк по линк да проверявам закъде води даденият линк, работи ли и т. н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Gia13, вече ти отговориха на питането. Да, махам линковете, защото предпочитам да се слагат активни линкове към наши теми. За всеки от нас е лесно да провери в нета, ако се интересува от дадено творчество. Предпочитам да видя активни теми, коментирани теми при нас, за да реша дали желая да гледам дадена продукция, с конкретния актьор/актриса.

Не става дума, че има проблем с източниците, които слагаш. 

 

Линковете за режисьори, продуценти, университети и прочее, не махам. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...