Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

CHANGE (2008)
Страна: Япония
Година на излъчване: 2008.Май.12 до 2008 Юли.14
Жанр: Драма, Политика
Епизоди:10
Режисьор: Goto Hiroyuki, Shimizu Kazuyuki
Субтитри: Английски

Участват:
Kimura Takuya as Asakura Keita
Fukatsu Eri as Miyama Rika
Terao Akira as Kanbayashi Shoichi
Abe Hiroshi as Nirasawa Katsutoshi
Kato Rosa as Miyamoto Hikaru
Horiuchi Keiko as Tsukioka Rumiko
Kazama Morio as Kondo Mitsuki
Nakamura Atsuo as Onoda Asao
Koyama Shigeru as Nihei Sakae
Obayashi Takeshi as Kakiuchi Tatsuhiko

Резюме: След смъртта на управляващия партията Fukuoka, на по-големия му син и негов наследник се налага веднага да проведе избори. Kanbayashi Masaichi, секретарят на партията, предлага по-малкия син Asakura Keita. Keita е начален учител в Nagano и неговото хоби са звездните справочници. Заради натиска на семейството си той решава да се кандидатира, но без намерението да спечели. Но въпреки това, с помощта на изборния стратег Nirasawa Katsutoshi, той печели нужните му 164 гласа. Когато министър-председателят трябва да подаде оставка заради сексуален тормоз, Kanbayashi поставя идеята Asakura Keita да се кандидатира за лидер на партията и да стане следващият министър-председател, за може лесно да бъде манипулиран. Въпреки това искреността и упоритата работа на Keita скоро печели всеки скептик, включително и Kanbayashi, който разбира, че няма да бъде негова марионетка и бързо трябва да измисли схема за неговото унищожаване. Колко далеч би отишъл, за да осъществи амбицията си, и дали ще успее...

Сваляне


С български субтитри :subs:

 

онлайн с бг субтитри :subs:
 

Свали с английски субтитри

 

  :essub:

Личен коментар: Ах, Kimura, какво да кажа още, а и сериала не е лош , каква прическа вади пича в началото, скъса ме от смях :hehe: .Какво рошаво неглиже, а после какъв го зализаха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм фен на филми с политическа тематика, но този така ме грабна, че нямам търпение да го изгледам. Повече такива филми трябва да се превед актьорската игра е невероятна. А за Кимура какво да кажа.....ми не случайно пича е един от любимите на японците. Гледайте няма да съжалявате.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е много забавен. В началото ми се стори малко обикновен, но май в това му е чарът. Не само играта на Кимура е страхотна, дори на моменти бива засенчен от Абе Хироши и останалите. Всъщност поддържащите актьори също са много добри и като цяло се получава невероятна спойка. А думите на Асакура ми напомнят на тези на Янкуми. Тоест с прости думи да обяснява прости неща, които те докосват и те карат да се замислиш.

Уникален и невероятно забавен 5 епизод! :)

Едит: Удивително е как Кимура влезе дотолкова в този си образ, че потуши енергията си, като я замени с някакво спокойствие и мекота, дори на моменти с несигурност. В началото си мислех наистина, че тази му роля не е от най-успешните, но той доказа как умело изгражда героя си до най-малките жестове.

На мен също политическия живот не ми е сред любимите и очаквах нещо по-сухо заради плаката, но с радост си промених мнението, защото японците са успели да направят една завладяваща история с много поуки, смях, доза интрига и прекрасна игра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От днес можете да теглите сериала и от тук :click:

 

Изгледах сериала и честно казано останах впечатлена :) Целия актьорски състав е подбран доста сполучливо, а за играта на Кимура нямам думи- както винаги блестящ...Аз също не съм привърженик на политически филми, а и като цяло на темата политика и малко с колебание си пуснах тоя сериал , но сега не съжалявам - напротив, мисля че след време пак ще го гледам с удоволствие ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След "Мистър Мозък" отново бях приятно изненадан.

Явно ще трябва да проверя в какви други сериали участва актьора.

Благодаря на преводачите за добре свършената работа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте.Не съм нова в сайта,но досега не съм писала.Зарибена съм по азиатскиге сериали от няколко месеца.Имам въпрос и ако някой знае, моля да ми отговори.Защо на някои сериали Бгшарето ме пуска, а на този и на още няколко ми пише,че нямам достъп.Тегля този сериал от мегаплоуд,но ми е много бавно,а главния артист ми е любимиц,непременно ще го изгледам,когато изтегля всички епизоди.

Предварително благодаря,ако ми дадете отговор за бгшаре.

Благодаря и на преводачите във форума,справяте се страхотно,да сте живи и здрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както винаги Кимура се представя блестящо. С тази рошава косица е много сладък :lol:. Всичко е ОК- и игра и замисъл, но едно малко ме подразни- че са избрали песен на Мадона за финал на сериите. Не я харесвам и някак си ми развали удоволствието от самият филм, пък и не виждам връзка между нея и тематиката на филма :unsure:. Но все пак мисля, че си заслужава да се изгледа сериалчето :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм почитател на политическата тематика, но като видях едни от любимите ми актьори вътре... нямаше как. Абе Хироши И Ери Фукатсу засечваха главният герой(Кимура) на моменти. Комбинацията между тримата не е никак за изпускане. Забелязал съм, че сериалите на Кимура винаги имат безупречен саундтрак, но Мадона малко се разминава..

 

Асакура Кейта показва светлината отново на Мияма и Нирасава, която някога са загубили под тоновете мръсотия, интриги и задкулисни игри на политиката. Не само на Япония и трябва такъв премиер а и на България. Кейта може би изобразява един от най-приятните политически персонажи в киното.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще го напиша така, че да ме разбере и петокласник :28558: . Показаха ни, че навсякъде политиката е мръсна игра, но понякога се срещат и бели лястовички.  Прекрасен Кимура и естествено не без подкрепата на останалия каст. :thanks:  за превода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересен сериал. Връща представата за доброто в човека.

И в Япония политиката е мръсна като навсякъде, но японците са избрали да покажат, било то и чрез сериал, че и в политиката има справедливост и човечност.

При добро желание и политиката може да е в полза на хората.

Дори само заради любимия Кумира си заслужава гледането ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал не е за реалисти и циници, доста наивитет лъха от него, но ако човек може да си затвори очите, ще остане с приятно чувство след като го изгледа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...