Jump to content

Recommended Posts

Досега не съм гледала слаб филм/сериал със So Ji Sub. :896767:  Очаквах една идея по-захаросан финал, но и този не беше лош, даже напротив. Неоспорим факт е, че актьорският състав е на високо ниво. Има си всичко този сериал- и екшън, и романтика, драма, съспенс...

 

П.С. jen-shen, поздравления за много точната препратка към "Знахар", бях го забравила този роман, наистина е страхотна книга и действително има съвпадения, убедена съм неумишлени.  :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми много този сериал - особено първите серии - So Ji  усмихнат и с чувство за хумор - рядко го виждам в такава светлина - много забавен тип. После добре ги "овъртяха" историите..Но това детенце Йон Джи - вярно много сладка...ама сладка по детски. С роля на бегълка, бореща се да оцелее, иначе самата невинност, но пък в любовта хитра егоистка - не ми пасна нещо..и леко инфантилно поведение, когато е сама с докторчето. То от  корейските сериали знаем, че не можем да очакваме кой знае какво, но за разлика от "детенцето" другите се държаха адекватно като за възрастта си. Много ми хареса и завеждащата "спешно отделение". Сюжетът, макар и предвидим не ми доскуча. ОООО и гласът на оная латерна Че Чи Су - ама този  вярно ли така си говори? Всеки път ми ставаше смешно като си отвори устата хахах и сега сама си се смея..Килърите - пишман...така и не им поеха разходите ;) Сериалчето е с много добра актьорска игра, има си от всичко - леко напрежение, тежки съдби, малко романтика, хумор...и т.н. Общо взето си заслужи гледането :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я да се разпиша и аз. Не че всичко вече не е казано преди мен.

 

В интерес на истината очаквах нещо по-силно, но не се оказа така. Историята и финалът - предвидими още от самото начало. Нямаше сцена, която да ме накара да се разплача, т.е. нещо ми убягна драмата. Въпреки това превъртях (само) 2 епизода.

 

So Ji Sub няма да го коментирам, с тоя овчи поглед и забавени движения, ми лази отдавна по нервите. Изтърпях го само за да видя сериала докрай.

 

Обаче Shin Hyun Joon!!! Леле, леле, страхотно изигран персонаж! Щом на моменти го намразвах искрено, значи се е справил изключително добре. Мимиките, погледът - браво на човека!

 

А започнах да гледам заради Han Ji Min - харесвам я от The rooftop prince, но тук не ме впечатли особено. И с тая тъпа прическа, а ла "Правилата на Ким Чен Ун" съвсем я обезличиха.

 

С една дума - става за гледане, но няма да ми влезе в топ листа на изгледаните досега сериали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хахахахах описанието на Джи Соб в предния коментар - овчи поглед :28558:

Не съм гледала този сериал, а му се каня откакто го пуснаха. Заслужава ли си? Тези дни търся нещо мега драматично, че имам нужда да пролея и някоя друга сълза :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Великолепен!! Не мога да повярвам, че чак сега го изгледах, от толкова време го имам...Разби ме, какъв сценарий, каква игра, какво нещо! So Ji Sub ми взе акъла отвсякъде, за него каквито и суперлативи да кажем, все ще са малко. Иначе сериалът определено си е тежичък, много даже, но си заслужава всяка секунда. Краят не го очаквах, не е нито ужасен, нито розов, въобще....стойностен, доволна съм. Музиката е страхотна, пасва идално. 

Злодеите са уникални, отдавна не съм мразила някой толкова много! Особено последните 5-6 серии, как не скочих в телевизора хаха :)) или не изпотроших лаптопа, не знам! Железни нерви трябва да има човек, за да издържи..

Гледайте, хора, макар да не е нов, сериалът е прекрасен, хич не се колебайте. Истинска класика, поне за мен. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, че Kiddo ми припомни този сериал, още веднъж ѝ благодаря, защото той наистина си струва. Учуди ме изобилието на кървави кадри от операциите, те си го даваха всичко едно към едно, та се налагаше понякога да мижа. Историята ми беше много интересна, заплетена, с неочаквани обрати и често се чудех как от там нататък ще се разплете възела. И актьорите - прекрасни! Майката - най-отвратителното същество, също и онази предателска гнида с тънкия глас. So Ji Sub предложи страхотни усмихнати кадри в първата половина, много чаровно, закачливо присъствие, но също и силни драматични сцени по-нататък. Обаче за първи път гледам нещо с него и очите ми да не са само на него - братът ми крадеше вниманието и то много. Shin Hyun Joon - каква осанка, какво излъчване, поглед - направо ме срази. А как игра, невероятно! И този човек няма тема тука, как така? Han Ji Min си е сладурана, обаче ме разби с тоя говор, какъв е, някакъв диалект ли? И мисля заслужаваше да ѝ оправят малко косата поне, като заживя на свобода, ама откъде-накъде, не е мъж, я. Като се изключат някои алогизми и прекаленото крещене в някои наистина редки случаи, много съм доволна от сериала.

Силно го препоръчвам!

Благодаря за бг субтитрите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле, какво приятно ретро! Трима герои с неизличими болести, един с амнезия, плюс севернокорейци с автомати! Операторът пада малко дървар, но сюжет, режисьор и актьори дънят! До 6-та серия е яко, като се преглътне първата. :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ееех,носталгия! Сериал, дето сегашните сериали не могат да му се мерят дори и само със заглавието, а ако мерим актьорите, за сегашните  "актьори"  дори  да не отваряме дума.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този не бях го гледала, и сега си припомням какво могат корейците, дори когато заснемането на моменти е като за новините. Но на кой му пука!

Напоследък на доста места наблягат повече на визията, което е страхотно, но изтърват съдържанието за сметка на формата. А в този си бъка от съдържание засега.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 2.04.2016 г. at 16:37, kitket написа:

Добре, че Kiddo ми припомни този сериал,

 

Тя на всички го предлага тоя сериал. Навремето ми извади душата да го гледам, ама аз напук не го гледах :D

А сега ми се струва невъзможно.

Paribas, не е ли дразнещо, че сериалът е стар... Отворих една серия и като ги видях с тия ретро визии и веднага я затворих.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 5 часа, zaharchee написа:Paribas, не е ли дразнещо, че сериалът е стар... Отворих една серия и като ги видях с тия ретро визии и веднага я затворих.

И още как! За малко да го зарежа на първа серия точно заради визията - направо от 70-те! Една от мацките в обличат с един кожен елек, брррр, не ти е работа! Нали затова викам, че операторът им е бил дървар :lol2: Но на мат го продължих и като дадоха Шанхай и Суджоу, стана по-добре (там както и да снимаш, все става), а като наизвадиха патлаците - съвсем!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горкия главен герой - късмет да израстне в такъв змиярник, вместо семейство, и да стане от него читав човек. А пък непознати хора да му станат по-близки и да се отнесат с него по-човешки от т. нар. семейство. Актьорите имат страхотен заряд, вярвам им на всяка дума, макар дупките из сюжета да са като рибарска мрежа. Само 3 серии ми остават. :cry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Краят малко ми натърти,

Off Topic

с това вселенско всеопрощаване на греховете от страна на малкия брат, особено на тази вещица - псевдомайката. Към баткото-кандидатубиец също. Операцията  е ок, лекарски дълг, а и няма как да го остави да мре пред очите му. Но да му прости всичко, че и да се сдобрят - е, не, твърде християнско беше, не го разбирам. :lol2:

но пасва като цяло на идеята, и е относително логичен.

 

Много хубаво представяне на главния и главната - супер сладки, и много топли, запълниха с излъчване много сюжетни дупки. Другият ми любимец беше севернокорейският шеф на наркопласьорите, много логика и човещина имаше в него, а пистолетът как му отиваше! :es: И злата мама се представи чудесно. Играта на брата, дето беше в образа на Каин, беше неестествена - май не му се играеше злодей на човека :lol2:

Off Topic

И що за мотивация му пришиха за всичките опити за убийство на малкия брат - "Тате не ми обръщаше внимание", това сериозно ли?! Мъж почти на 40!

 

Бюджетът на сериала не ми се вижда да е бил висок, с тази ужасна визия, и въпреки това се е получило много приятно и на моменти трогателно филмче за гледане. :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...