Jump to content

„БИ БОЙ И ТРАДИЦИОННИ УДАРНИ ИНСТРУМЕНТИ” Република Корея

Recommended Posts

„БИ БОЙ И ТРАДИЦИОННИ УДАРНИ ИНСТРУМЕНТИ” Република Корея

Току що го видях в сайта на операта на 22-11-2010 от 19:00 няма друга информация засега. Струва ми се мн добро продължение на корейската треска обхвнала почти всички сега :):P

ето и линк Моята връзка

Ще споделя малко информация за представянето на 22 ноември.

Две групи от Корея съвместно ще изнесат едно съчетание от концерт и танц. Това са момичешкия квинтет Dodo, които ще представят няколко изпълнения на корейски традиционни ударни инструменти, и би-бой групата Last for One, световно известни със зашеметяващите си брейк и хип-хоп представления, участници в документалния филм Planet B-Boy (който може да се намери по тракерите), спечели редица награди по световните фестивали.

Dodo

776f1e930d904f0b.jpg

Last for One

c1aa811d4bd2d3ee.jpg

Входът за техния концерт по последна информация ще е свободен.

За Додо нищо не мога да кажа, за сефте ги чувам, но младежите се сетих кои са и определено ще си струва зрелището, при тях за ходили за съвети някои от най-известните к-поп звезди, работят с огромни компании и дори сами се справят чудесно на сцената. Дори да искат вход ше ида.

Ох, колко се радвам за това събитийце....Пропуснах GUILD, ама тука със сигурност идвам....особено щом има hip hop dance ... :P

:asian:

Току що говорих с операта и от тях научих че входът ще е с билети от 10 до 50 лева. Който ще ходи да го има в предвид да не остане в денч на представлението без билет.

Току що говорих с операта и от тях научих че входът ще е с билети от 10 до 50 лева. Който ще ходи да го има в предвид да не остане в денч на представлението без билет.

Ти направо уби всичко детско в мен... Ако е така... то май няма смисъл да идвам ;(

Ти направо уби всичко детско в мен... Ако е така... то май няма смисъл да идвам ;(

Сори Румба ама е така .Аз със сигурност ще отделя време и средства колкото и да ми се искаше да е free :)

аууу...това с входа изобщо не ми харесва :blink:

ако някой може да потвърди или да назове точна цена ще съм му много благодарна !

Странно, че са ти казали подобно нещо. Аз знам от организаторите, че входът е свободен.

Сигурно ли е, че от операта са дали подобна информация за точно това събитие? Ако трябва да се сигнализира все пак, че е грешка от тяхна страна.

Странно, че са ти казали подобно нещо. Аз знам от организаторите, че входът е свободен.

Сигурно ли е, че от операта са дали подобна информация за точно това събитие? Ако трябва да се сигнализира все пак, че е грешка от тяхна страна.

От централата на операта ми казаха това че ще се плаща.Не си го измислям. Ако наистина имаш връзки с организаторите провери и изясни нещата,че то и време не остана а да не останем " ни лук яли ни мирисали" :)

За този концерт не съм сигурна, че ще ми понесе, имам някакъв проблем с техните ударни инструменти :) . Преди няколко години на подобен корейски спектакъл ми стана много зле, нямам представа точно какво, но сякаш сърцето ми влезе в някаква аритмия с ударите на барабаните и се наложи да изляза, направо щях да се задуша.

Но на 3 декември пак в операта ще има концерт, който според мен не е за изпускане - корейски певци ще изпълняват традиционни песни и оперни арии. Това е, което имам засега като информация, не знам дали ще е безплатен.

За този концерт не съм сигурна, че ще ми понесе, имам някакъв проблем с техните ударни инструменти :) . Преди няколко години на подобен корейски спектакъл ми стана много зле, нямам представа точно какво, но сякаш сърцето ми влезе в някаква аритмия с ударите на барабаните и се наложи да изляза, направо щях да се задуша.

Знам за какво говориш, но проблемът не е в инструментите, а в озвучителната техника. Понякога настройват баса на много висока честота и ако си в близост до някой голям усилвател от вибрациите може да ти прилошее по начина, който описа. Оправя се с времето. В началото, когато почнах да ходя по хардкор концерти, редовно ми призляваше от издупената им техника, но след 4-5 редовни посещения свикнах и сега без проблем си се облягам на колоните. Може би просто съм оглушал. :lol:

Ако седнеш някъде в центъра на залата, звукът ще се разсейва и не би трябвало да ти пречи. :)

Концертът ще се проведе в Софийската национална опера на 22 ноември от 19:00. Входът е свободен (до запълване на местата... предполагам ;) ), но корейците и корейките са ограничени (да не кажа, че вече са разпределени) :P