glorfindel133 Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 „БИ БОЙ И ТРАДИЦИОННИ УДАРНИ ИНСТРУМЕНТИ” Република Корея Току що го видях в сайта на операта на 22-11-2010 от 19:00 няма друга информация засега. Струва ми се мн добро продължение на корейската треска обхвнала почти всички сега ето и линк Моята връзка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Ще споделя малко информация за представянето на 22 ноември. Две групи от Корея съвместно ще изнесат едно съчетание от концерт и танц. Това са момичешкия квинтет Dodo, които ще представят няколко изпълнения на корейски традиционни ударни инструменти, и би-бой групата Last for One, световно известни със зашеметяващите си брейк и хип-хоп представления, участници в документалния филм Planet B-Boy (който може да се намери по тракерите), спечели редица награди по световните фестивали. Dodo Last for One Входът за техния концерт по последна информация ще е свободен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenith Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 За Додо нищо не мога да кажа, за сефте ги чувам, но младежите се сетих кои са и определено ще си струва зрелището, при тях за ходили за съвети някои от най-известните к-поп звезди, работят с огромни компании и дори сами се справят чудесно на сцената. Дори да искат вход ше ида. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asmodeus Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 това определено ще си заслужава да се види.Ако ще е вход свободен...супер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 там съм ... определено ) ...... сигурна съм,че ще е невероятно ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kathie Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Ох, колко се радвам за това събитийце....Пропуснах GUILD, ама тука със сигурност идвам....особено щом има hip hop dance ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asmodeus Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Току що говорих с операта и от тях научих че входът ще е с билети от 10 до 50 лева. Който ще ходи да го има в предвид да не остане в денч на представлението без билет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Току що говорих с операта и от тях научих че входът ще е с билети от 10 до 50 лева. Който ще ходи да го има в предвид да не остане в денч на представлението без билет. Ти направо уби всичко детско в мен... Ако е така... то май няма смисъл да идвам ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asmodeus Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Ти направо уби всичко детско в мен... Ако е така... то май няма смисъл да идвам ;( Сори Румба ама е така .Аз със сигурност ще отделя време и средства колкото и да ми се искаше да е free Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivana93 Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 аууу...това с входа изобщо не ми харесва ако някой може да потвърди или да назове точна цена ще съм му много благодарна ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asmodeus Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Вече написах но пак повтарям от 10 до 50 лева Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Странно, че са ти казали подобно нещо. Аз знам от организаторите, че входът е свободен. Сигурно ли е, че от операта са дали подобна информация за точно това събитие? Ако трябва да се сигнализира все пак, че е грешка от тяхна страна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asmodeus Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Странно, че са ти казали подобно нещо. Аз знам от организаторите, че входът е свободен. Сигурно ли е, че от операта са дали подобна информация за точно това събитие? Ако трябва да се сигнализира все пак, че е грешка от тяхна страна. От централата на операта ми казаха това че ще се плаща.Не си го измислям. Ако наистина имаш връзки с организаторите провери и изясни нещата,че то и време не остана а да не останем " ни лук яли ни мирисали" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Операта са сгрешили. Вече знаят, че е вход свободен и дават коректна информация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanaq Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Предварително се извинявам за въпроса си, но дали ще се допускат дечица (2г.) на събитието? Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikomila Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 За този концерт не съм сигурна, че ще ми понесе, имам някакъв проблем с техните ударни инструменти . Преди няколко години на подобен корейски спектакъл ми стана много зле, нямам представа точно какво, но сякаш сърцето ми влезе в някаква аритмия с ударите на барабаните и се наложи да изляза, направо щях да се задуша. Но на 3 декември пак в операта ще има концерт, който според мен не е за изпускане - корейски певци ще изпълняват традиционни песни и оперни арии. Това е, което имам засега като информация, не знам дали ще е безплатен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ragnos Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 За този концерт не съм сигурна, че ще ми понесе, имам някакъв проблем с техните ударни инструменти . Преди няколко години на подобен корейски спектакъл ми стана много зле, нямам представа точно какво, но сякаш сърцето ми влезе в някаква аритмия с ударите на барабаните и се наложи да изляза, направо щях да се задуша. Знам за какво говориш, но проблемът не е в инструментите, а в озвучителната техника. Понякога настройват баса на много висока честота и ако си в близост до някой голям усилвател от вибрациите може да ти прилошее по начина, който описа. Оправя се с времето. В началото, когато почнах да ходя по хардкор концерти, редовно ми призляваше от издупената им техника, но след 4-5 редовни посещения свикнах и сега без проблем си се облягам на колоните. Може би просто съм оглушал. Ако седнеш някъде в центъра на залата, звукът ще се разсейва и не би трябвало да ти пречи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikomila Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Благодаря за информацията, има логика в това, което казваш. Може би все пак ще се пробвам. (но да го имат предвид и другите хора, които ще ходят на концерта) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiara_Yuichi Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Може ли да попитам точно, къде ще се провете концерта на 22 и последно ще се плаща ли за билети или не, защото една моя приятелка иска да ходи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Концертът ще се проведе в Софийската национална опера на 22 ноември от 19:00. Входът е свободен (до запълване на местата... предполагам ), но корейците и корейките са ограничени (да не кажа, че вече са разпределени) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts