Jump to content

Fun Corner


Recommended Posts

Днес попаднах на това хлапе, и да си призная, направо ме впечатли, защото хореографията на SHINee ми се струва доста сложна :) Детето определено има талант на танцьор. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eто нещо сравнително ново. Това е ситком, в откъса дето е клипа ми се струва, че правят някакви пародии на сцени от драми. 4:16 - сцена от "What happened in Bali" (физиономиите на Jo Kwon са уникални :D); 7:38 - това май е сцена от "Stairway to Heaven"; 8:40 - сцена от "Tree of Heaven" :D.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Японците са със съигурност много уникална нация. Те превръщат в изкуство всичко, до което се докоснат. Като доказателство за това за пореден път попаднах на снимки на оризови полета.

rice-field-close-up-3.jpgJapanRiceFields_11.jpg1057758.jpg

 

Има още много такива уникални и красиви произведения сред ориза. Много интересни фигури, картини, лозунги и какво ли още не. Самите фигури се правят чрез засаждането на различни видове ориз, които имат различно оцветяване.

87176d1259142154t-new-designer-rice-fields-japan-take-look-securedownload-2-.jpgrice-field-close-up-2.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мъж!

 

 

 

Здравейте,

 

 

Аз такова, да ви питам нещо, щото сме интелигентни хора, така да се каже и въобще...

 

 

Нали съм нещо парче мъж де, понеже съм женен вече... Пък то когато си женен, така трябвало - чат-пат с жената там... това-онова да се прави. Нали се сещате? Не че, нали, нещо такова, ама мъж съм с извинение и... няма начин.

 

 

Обаче едни работи стават, като речем да се задяваме и прочее с невестата - не ви е работа.

 

 

Та да ви питам рекох. Абе вие като такова... Там като сте си насаме, искам да кажа с вашия човек и почнете... нали... това... Абе пъшкате ли? Щото моята - да. Пъшка, значи, та акъла ми изкарва. Направо ви казвам страшна работа! Викам и: "Мило, абе какво ти става? Да не ти е нещо лошо?" А тя - пъшка. И даже по-страшно от преди. Едно ядосано такова. И нищо. Обаче аз нали, понеже съм отговорен човек, все пак съм мъж и изобщо... и веднага най-културно преставам, щото все пак сме демокрация вече и трябва да се уважаваме. Обаче като престана да... там, тия работи... Нали се сещате де?... И тя още повече започва да пъшка. Ама направо ви казвам така ядосано изпъшква, че аз какъвто съм си отговорен и решавам повече да не я тормозя, да не ме съдят после, ако нещо нали се окаже, че не съм бил много демократичен.

 

 

Уф-ф-ф-ф! Абе що ми трябваше да бързам да се женя на 48?! Мама ми викаше "Недей мама, раничко ти е." Ама аз - "Не!". Сега хак ми е... Ама нали щото от добро сърце пак. За мама мислех, за отмяна нейна. Ей го, купил съм си три чифта гащи, мъж съм все пак и най-отговорно си ги сменям, с извинение... сегиз-тогиз. Та мислех - къде сега пералня да ú купувам, на стари години да я уча копчетата да натиска?! Дай нещо, викам си, по-така. Бели хора сме в края на краищата - булка ще ú доведа. А то к'во? Затова ли си купих гащи?

 

 

Та такова... Абе не знам дали да не взема да ú кажа, че на мен тия не ми минават? Да я постресна малко де, мъж съм все пак, така да се каже. Мама викаше, че трябва да извия на котката врата докато е време. Ама де да знам сега време ли е.

 

 

Или да кажа "Край, развод!" и да ударя с юмрук по масата, ето така... Ох-х-х-х! Много боляло бе! Тая букова маса... Няма да удрям. Обаче ще ú го кажа.... Абе дали да ú го кажа, а? Я по-добре не.

 

 

Ама няма да се развеждам бе, как ще се развеждам?! Аз съм мъж, така да се каже. Обаче ще взема да ú намекна, та да си знае: Ако мисли отново да ми пъшка по тоя начин - да иде на лекар. Иначе няма да я пипна повече. Така де, все пак съм бял човек. Отговорност нося и други подобни.

 

 

Ох-х-х! Пък ако се окаже, че всички така пъшкат - не знам... Сигурно ще да е от еманципацията. То в такъв случай залудо си купувах гащите, ама поне ще съм спокоен, че не е било въпрос на лош късмет. :i love this:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето какво ще стане ако не си сменяте чорапите един месец.

 

ден 1: Прани чорапи - меки и миришат на омекотител - мразя ги.

ден 2: Чорапите нямат никакъв мирис...така е по добре.

ден 3: Като се събуя и доближа чорапите до носа понамирисват - няма да ги сменям.

ден 4: Като си махна обувките моментно ме лъхва "приятна" миризма на спарено - няма да ги сменям.

ден 5: Като се събуя майка ми пита дали нещо не е умряло в къщи...нещо си въобразява.

ден 6: Прибрах се и още от вратата баща ми извика "Да не си настъпил някое лайно?"...какво му стана на тоя човек.

ден 7: Котката се доближи до кракът ми, подуши го и припадна....?!?!?

ден 8: Майка ми отвори прозореца на стаята ми и започна да си мърмори нещо.

ден 9: Кучето на съседите като ме видя и избяга.

ден 10: Сестра ми започна да се задушава и се наложи наще да я карат в болница. В 3 през нощта дее*а само ми разбиха сънят!

ден 11: Приятелката ми дойде, отворих вратата да я посрещна и тя избяга (получих sms, че ме напуска)...това пък защо?

ден 12: Родителските тела ми заплашват - отвориха всички прозорци в къщи.

ден 13: Майка ми си събра багажа и се махна .... даже не разбрах кога е станало, още спях.

ден 14: Баща ми излезе за работа и вечерта се обади да ми каже, че отиват с майка ми на дъъъълга почивка...

ден 15: Съседите се оплакват, че от нас мирише на лошо.... така ли? аз не усещам нищо.

ден 16: Уличните кучетата избягват района около блока.

ден 17: Съседите до, под и над нас отидоха на почивка заедно ... абе какво им става на тия хора само забягват на накъде.

ден 18: Звъняха от ХЕИ, казаха ми, че получили множество оплаквания и щели да дойдат на проверка ако продължат...сигурно са сбъркали номера.

ден 19: Цветята в апартамента увяхнаха...странно вечра ги полях.

ден 20: Хората от входа масово се изнизват кой на вилата, кой на село....тука става нещо странно.

ден 21: Хлебарките напуснаха блока...такова изселение не бях виждал.

ден 22: Дойде пощальонът да ми връчи призовка...не го видях да излиза от блока. По новините вечерта видях, че бил в болницата според лекари от натравяне....горкия сигурно е ял нещо развалено.

ден 23: ХЕИ позвъни на вратата. Отварям и гледам двама души лежат в безсъзнание. Извиках бърза помощ. По новините нищо не казаха.

ден 24: Гражданска защита отцепва района...ха да не съм луд да тръгвам на някъде.

ден 25: Нещо ми е тежко в корема. Драйфа ми се.

ден 26: Тука нещо мирише на лошо...продължавам да драйф......

ден 27: .......

ден 28: .......

ден 29: .......

ден 30: Събудих се в някаква бяла стая завързан за леглото. Огледах се и видях как група хора с противогази разглеждат чорапите ми които стояха изправени до стената. :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...