Gardeniq 1 Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 Искам да се извиня на всички, които очакваха превода на този сериал, но няма да мога да го довърша (нямам никакво време). Превода е готов до 20 епизод вкл, ако има желаещи да го довършат да ми пишат на скайп (velina.koki) да изпратя имената и текстовете на песните. Сериала наистина е хубав, ще се радвам много ако някой се заеме с останалите 10 епизода. Quote Link to post Share on other sites
asmodeus 18 Posted June 30, 2011 Author Share Posted June 30, 2011 Искам да се извиня на всички, които очакваха превода на този сериал, но няма да мога да го довърша (нямам никакво време). Превода е готов до 20 епизод вкл, ако има желаещи да го довършат да ми пишат на скайп (velina.koki) да изпратя имената и текстовете на песните. Сериала наистина е хубав, ще се радвам много ако някой се заеме с останалите 10 епизода. Разбрах се с Параб аз да се заема с редакцията. И за това тя ме помоли да се свържа с теб, за да ми пратиш преводите от 9 епизод ( вкл. ) до където си стигнала. Quote Link to post Share on other sites
asmodeus 18 Posted November 28, 2011 Author Share Posted November 28, 2011 Работата по превода е възстановена, редакцията тепърва започва за епизодите от 10 нагоре. Срокове няма да давам, с Параб ще се постараем да го завършим колкото се може по-рано. Quote Link to post Share on other sites
kandala 3,360 Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Радвам се, че подновихте проекта. Благодаря на всички преводачи, редактори за възможността да гледаме сериала на български. За ваше здраве Quote Link to post Share on other sites
asmodeus 18 Posted March 16, 2012 Author Share Posted March 16, 2012 И този проект вече може да отива в завършени. Quote Link to post Share on other sites
PyMeH 20 Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Браво! Само да ми мине държавния и ще му се насладя с кеф! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts