Jump to content

Mary Stayed Out All Night (2010)


Recommended Posts

Доста време отбягвах сериалчето,струваше ми се прекалено тийн,гледайки постера.Отделно,главната я гледах в "Innocent steps" и не ми хареса изобщо.

Наскоро приключих "Алиса в Чонгдамдонг",реших да направя компромис и определено признах актьорските умения на Мун Гън Юнг,много разхубавена ми се видя.

Сега,вече преполовила "Мери"-то,смело мога да кажа ,че актрисата е факир в комедийните сцени,просто й отива да е весела,танца с марулята ( или каквото беше там) ме разсмя от сърце,много позитивност и лъчезарност излъчва това момиче,има неповторим стил на обличане тук,страхотни крака,а и косата ми хареса,дори да са екстеншъни.

Прочетох коментарите и разбрах какъв ще е краят,но ще си го догледам с голям мерак.

И певецът е симпатяга,но Директорчето,изключая походката,ми е по на сърце.

Иначе като двойки Мерито определено си подхожда повече с дългокоското,а шефчето с актрисата,която е голяма сладурана и дано се " вземат" двамата,щото това не го видях из коментарите.

Бащата на Директора ми е изключително симпатичен,не мога да се сетя къде съм го гледала този актьор обаче.

Ненатоварващо и разпускащо е филмчето,гледайте!

PS Друг път няма да пиша коментари,преди да приключа с филма.

Честно,не успях да изгледам последните 4 серии,превъртях ги ,разбрах какво се случва и ги изтрих.

Толкова добре и интригуващо вървеше до 8 серия,после почнаха с локумите и " хем сърби,хем боли."

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скука. Започнах да го гледам заради Geun-Suk и Jae Wook, но.. не ми се получава. Скучен и бавен, никаква емоция, а пуделското лице и кривогледия поглед на Мерито ще ги сънувам сигурно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубаво сериалче. Jang Geun-suk е просто страхотен.. обожавам песента My bus и Hello Hello. Все още слушам  песните от серала, въпреки че го гледах преди повече от година :))) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз така не останах особено впечатлена , въпреки главните които харесвам ... средна работа ... дори не го изгледах до края ... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен страшно ми хареса, започнах го заради Гън Сок и мога да кажа,че това е една от най-добрите му роли (след "You are beautiful" и "Huang jin Yi" разбира се, където излях тонове сълзи :cry: ). Много свежи и забавно ситуации, че е имало воднисти моменти - имало е, но определено интересът го имаше във всяка серия. Насладих му се напълно и благодарение на прекрасния превод :kissy::)

Гледайте, няма да съжалявате ! :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Oпределено един от любимите ми :33 Вече наистина не знам колко пъти съм го пре-прегледала  :icon_sunny:  От него се породи и манията ми към Гън Сук ..Единственото което наистина много ме издразни в сериала беше бащата не Ме Ри и още повече че тази е на 24 и още му се подчинава като някоя 12-годишна :slap: .... Иначе всичко друго беше на 6  :rofl:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами те корейците, ако съдиш от филмите, дори на 50 да станат пак си се кланят на родителите като послушни овчици, до колко е искрено обаче си е друг въпрос.

Иначе филмчето е зарибително,весело и неангажиращо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още от първия епизод нещо не се харесахме с това сериалче, ама аз пусти инат, продължавам да се мъча и да гледам. Първите 15 серии ги избутах с превъртане, а на трогателния 16ти извадих епилатора, барем нещо полезно да свърша...

Мерито така и не ми стана симпатично до края, нещо много дебилно имаше в това същество. Не усетих и голямата им любов с нейния пишман рокаджия. Скучно и прекалено предвидимо разказана история. Обикновено не понасям конкурентките на главната, но тук низвергнатата актриса беше някак по-светъл образ от главната. Имаше характер имаше и достойнство в нея, въпреки че вманиачената й "любов" ми действаше отблъскващо.

Горката Гофретка (сина на чебола), но все пак извади късмет, че дебилчето не го избра.

 

...Остават ми още около 30 мин. до края на 16ти епизод... дали да не се лакирам  <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ееееее........ееееее ......!!!

 

Сериалчето е страхотно ! 

Ме Ри е такава сладурка,че чак некореиска ми дойде . Му Гьол е като бонбон от черен шоколад-хем сладък,хем леко нагарча, а визията му е.....уау!!!!

Песните са радост за слуха..... Незабравими !

 

Съвет-като си правите маникюра не гледайте сериал щото нито сте разбрали сериала, нито маникюра ви е в ред !!!  :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Т'ва навремето го изтърпях с кански мъки до втори епизод. Визията на Гън Сок и до днес ме навестява в кошмарите ми, а съвършената липса на химия и интрига в сценария изобщо не помогнаха да превъзмогна преждепоменатия факт. Мдааа, два часа от живота ми, които никой няма да ми върне....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле, леле, какво става тук, една година няма коментари и днес отново се обсъжда има ли химия, сценарии, дали второстепенните герои не са по-готини и така нататък :28558:

 

Чак ми е непривично, че досега не съм се разписала в тази тема на сериал с участието на Гън Сок, но какво да се прави, като и аз не го догледах :rofl:  (стои на компа за времената, когато го прибере родната, тоест корейската казарма  :cry: )

 

Като по-запозната със задкулисните истории, а и имам време за губене в тоя дъжд навън, нека поразкажа туй-онуй.

 

Химия - има. Странна, детинска, но я има. Мерито плаши всеки на първо гледане, ама после свикваш и понеже е наистина добра актриса, после почваш да търсиш сериали с нейно участие. Така изгледах Арчиарата, без да се усетя. Докато другите двама - ами направо ми бяха фон. Красивички, интересни, но без голям живец (поне до там, където го спрях засега).

 

Външния вид на героя.... Какво пък, за всеки влак си има пътници. Не знаете колко хора още плачат за тия коси, ама това е друга тема. Важното е, че Гън Сок е хамелеон и изглежда различно във всяка своя роля или участие в предаване. Между другото, ще има ново риалити, ама за това скоро в темата му тук. :icon_sunny:

Поне ОСТ-а е добър, той продължава да изпълнява песните на концертите си.

 

А относно сценария - тук е най-голямата издънка. Първите осем серии си вървят спокойно, нижат се разни случки и изведнъж сценаристката подава оставка. В Корея това си е направо равнозначно да убиеш драмата, защото там сценаристът е по-важен от режисьора и има думата дори при подбора на актьорите. Е, намерили друга сценаристка и продължили снимките. Да напомня, там се снима live - 3-4 дни преди серията да излезе на екран. Тоест снимат с убийствен график по 14-15 часа на ден и капват от умора. Дават ти сценария в ръцете сутринта и до вечерта си изиграл всичките глупости, написани там, защото нямаш сили да си задаваш излишни въпроси. :slap:

Та преди последните 2 серии актьорите получили сценария и ....

тук ще пиша вече в спойлер, защото може да има хора, които не обичат да знаят края :28558:  :28558:  :28558:

Там в края на 15-та серия трябвало Му Гел да бъде блъснат от автобус по начин, подобен на този, когато Мери го удари с колата и ...да умре :cry:  :cry:  :cry:

Оказало се, че новата сценаристка по някакви си нейни причини не харесвала главния герой и тихомълком бутала нещата към събиране на Мери с втория план. То във всяка драма винаги го има този момент на колебание на героинята - дивото или питомното - но тук направо били предрешени нещата. Тази звезда на сценарната мисъл обаче забравила, че както е дошла, така и може да си иде. Гън Сок поговорил на четири очи с режисьора, взел сценария, усамотил се някъде и когато се върнал, по листовете имало нанесени поправки. Заснели последната серия по тези листове. Буквално ден преди излъчването. И мисля, че си личи, че не е класическия корейски край. Просто двама млади с надежда за живота пред себе си. (да, погледнах как свършва :28558::icon_sunny: )

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като фен на Гън Сок, моля, моля,  това  си е направо шедьовър, в сравнение с последното  му  недоразумение, където правиха неуспешни химически опити с АЮ-то.  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя човек с каква страхотна роля започна като принца в Хонг Гил Донг. (поне аз го видях за първи път там) В никаква сериозна роля след това, тотално се провали като актьор. :) В Beethoven Virus горе долу ставаше и след това, не се сещам за нищо добро.

 

Speedy аз те мислех за оптимистичен човек, а ти си се хванала за 2та часа, вместо да се радваш за 14-те :)  В интерес на истината безумен е сюжета, но сериала не се взима на сериозно, затова повечето са склонни да му простят.  Мун е страхотна актриса. Мен ми хареса в Ачиарата.   Ама и тя малко зле си подбира ролите...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прав си, Насо, спестих си 14... Мун явно добре играе, но едва я издържам с тоя поглед на пребозало теле, честно. Как да е, айде със здраве. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да уточним- най-новата засега роля на Гън Сок е в "Джакпот", който приключи преди 2 месеца.  

Препоръчвам го на тези, които го предпочитат в сериозни роли и в ханбок.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да уточним- най-новата засега роля на Гън Сок е в "Джакпот", който приключи преди 2 месеца.  

Препоръчвам го на тези, които го предпочитат в сериозни роли и в ханбок.

Вярно, супер роля направи, а недоразумението, което споменах, беше предпоследната роля- виноват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си струва. Хумористични първи епизоди и после 'земи и тая тесла...Изгледах го някакси, за да се убедя, че няма как да оправдая участието на Гънсокчето в това подобие на нещо неангажиращо за гледане. Толкова безсмислен сценарии, че се улавях, че вече не ги помнех кой с кого има подписан брак - тия се бракуваха буквално цял сериал за няма нищо. Директорчето отнасяше постоянно критика и стрес, оня само ревнуваше и тропаше с краче, при положение, че "красивата" Мерикристмаска постоянно си беше с него. И накрая се знае, че няма да има сватба, но що ли пък да не се организира такава, за да се съобщи публично, че няма да се женят (то освен на бащите, на гостите сигурно много им дреме). А имаше как да се получи забавна продукция. Гаражът- дом, обзаведен с вехтории беше много яко местенце. Така и така нямаше тежки клиширани тръшкания и сополи (кой кого обича), можеше да има доста смях и комедия, а не никому ненужен цирк с тия измислени бракове и нищо друго случващо се...ама съвсем нищо. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето е страхотно; свежо и поведението на главната героиня ми допадна-някак  премисляше ситуацията; а не реагираше първосигнално като в  повечето драми. Песните са също супер Гън Сок е страхотен певец само не разбрах наистина ли свири на китарата или е само за сериала. Доколкото прочетох в биографията му той пее;пише песни ; но не пише да е музикант. Ако се преструва; че свири в драмата евала!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето е страхотно; свежо и поведението на главната героиня ми допадна-някак  премисляше ситуацията; а не реагираше първосигнално като в  повечето драми. Песните са също супер Гън Сок е страхотен певец само не разбрах наистина ли свири на китарата или е само за сериала. Доколкото прочетох в биографията му той пее;пише песни ; но не пише да е музикант. Ако се преструва; че свири в драмата евала!

 

Ами не е пръв виртуоз, може да изсвири два акорда и това е :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...