Jump to content

Recommended Posts

spacer.png


Dr. Champ (2010)
Страна: Южна Корея
Също така известен като: Doctor Champ
Период на излъчване: 27 септември 2010 - 16 ноември 2010 г.
Време на излъчване: понеделник и вторник 20:55
Жанр: романс, спорт, медицински
Канал: SBS
Епизоди: 16
Режисьор: Park Hyung Ki

Участват:
Kim So Yeon - Kim Yeon Woo
Uhm Tae Woong - Lee Do Wook
Jung Gyu Woon - Park Ji Heon
• Cha Ye Ryun - Kang Hee Young
Ma Dong Suk - Oh Jung Dae
Jung Suk Won - Yoo Sang Bong
• Kim Hyung Bum - Choi Ham Shik
• Yum Dong Hyun - Jung Ho Chang
Lee Shi Un - Heo Taek Woo
• Shin Dong Hee (Super Junior) - Kang Woo Ram
• Jung Ui Kap - Choi Dae Sub
• Moon Hee Kyung - Go Mi Ja (майката на Yeon Woo)
• Heo Joon Suk - Kim Kyung Woo (братът на Yeon Woo)
• Yoon Bong Gil - Uhm Dong Ho
• Im Sung Kyu - Go Bum
• Kim Ga Eun - Pi Jung Ah
Kang So Ra - Kwon Yoo Ri
• Seo Hyun Suk - Chae Eun Suk
• Song Ji Eun
• Jo Min Ki (гост)

Go Joon

Резюме: Ким Йон У е лекар ортопед, която е назначена в Taereung National Village - център за подготовка на олимпийски състезатели, след като е уволнена от предишната си работа. Тя се озовава в любовен триъгълник с Пак Джи Хон - състезател по джудо, и И До Ук - сприхав директор на клиниката в центъра, който страда от травма, прекъснала спортната му кариера. В центъра работи и треньорът по плуване Канг Хи Йонг, която е бившата приятелка на И До Ук.

:essub:

 

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

Свали с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Бъдете милостиви към мен и милата ми редакторка, защото ни е за първи път :)

Това май ще да съм аз. :lol:

Сериала е много готин, аз съм до половината и ми харесва.Jung Gyu Woon и тук си пада малко шматка, но ми е много сладък (нали си го гледаме и по диема).

А директора го раздава тип доктор Хаус, страшно самоуверен.

Най-голяма слабост ми е отбора по джудо, аз на djudji и казвам, че като ги видя и си глътвам цялата граматика и един епизод го гледам по 2 часа, пък тя ми се смее. :282:

Сериала си заслужава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами смея ти се, подкрепям те в мъката ти :D

Сериала е супер, смешен е, може да се нагледате и на хубави мъжки тела, абе аз си го харесвам. Но в същото време засяга и сериозни теми, но не се прекалява с това, което на мен ми харесва поне :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Златни сте, момичета :wub: :wub: :es: :es:

Току що изгледах първият епизод и ще съм фен номер едно :D

Много ми хареса и самата история и героите. Обожавам филми за спорт, а и главният герой не е никак за изхвърляне :blush:

Спорна работа и дано скоро се насладим на втори епизод :panda-145::beer::asian::kiss2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря,благодаря за буквичките,с нетърпение ще очаквам следващите :) А за сериалчето,започна доста обещаващо и се надявам и занапред да е толкова интересно.За главната героиня,то има ли какво да се каже още за тази прекрасна актриса само суперлативи за това как си играе ролята.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо си виках"Не остана хубав сериал неизгледан!" и хоп....пак няма да се спи! Продължавам го с английските субтитри, защото както е казал поетът "сърце юнашко не трае...!" Браво за сериала и превода!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Досега все го прескачах този сериал и го започнах почти на шега, без големи очаквания, но той се оказа много, много добър. Още в първите минути ми грабна вниманието - заради много щурите герои и интересния сюжет. Тук играе любимата ми "Принцеса - прокурор" - сега всеотдайна лекарка, раздаваща и ритници, ако се наложи :lol: . А Jung Gyu Woon, джудиста, го харесвам все повече като актьор и мъж, има страхотно чувство за хумор и дори само изражението му може да ме разсмее.

Много добре направен сериал, сниман е много добре и музиката е хубава. Засега съм в началото, но много ми харесва. Надявам се и краят да е добър, че нещо са ми кът сериалите, които имат и хубав завършек. Имаше една много красива сцена в първи епизод, когато...

 

...запалените фенери с изписаните желания по тях се носеха в нощното небе...

 

 

Благодаря много за субтитрите, сериалът наистина си струва да бъде преведен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, и аз харесвам тази сцена, кой не иска такъв мъж :wub: Ами като пишете така и ми иде да седна да превеждам, въпреки умората. Ще се постарая пета серия да е готова в най-скоро време. Съжалявам за огромното забавяне, но лятото се раждат много бебета и е много тежко и изморително на работа. Аз бавя нещата, добре че си имам добра и разбираща редакторка :) Без значение с български или английски субтитри - пожелавам на всички, които са открили този сериал приятно гледане :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятен сериал! Доволна съм от нетрадиционната спортно-медицинска тематика, тоест нямаше ги поизтърканите образи на баби, майки и свекърви, които пречат на младите да се вземат, тук те сами си взимаха решенията. Много готин образ на Д-р Хаус в корейски вариант, хареса ми играта на Ом Те Унг, ще трябва да гледам още нещо с него. И двете двойки бяха много симпатични, без "лоши" персонажи, а действието се развива интересно, без типичното влачене от 5-6 серии към края. Има и много eye candy, покрай отбора по джудо, в първите серии спортистите постоянно или се преобличаха, или тичаха насам натам полуголи :D Изобщо, доста свеж сериал, определено се радвам, че го гледах :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видях, че при нас субтитрите са качени до 5-ти епизод и го изгледах с руски. Така ми се пада, като не чета темата. И все пак браво за труда ви, момичета, заради другите, които си отварят очите. ;)

Много ми хареса сериала. Първо, кастът е страхотен, :yes: второ, обичам спортната тематика. :up: Трето… еееее, ама много хубави тез джудисти бе! :tongue:

20101030131605618.jpeg

 

Тц-тц-тц, може ли такова нещо. Да бяха прибавили още някой епизод и да наблегнат повечко на тренировъчния процес… :rolleyes:

Към края вкараха доста драма, но слава богу се поправиха. И финалът ми хареса. И песничката на Боби Ким

 

 

И тази също

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За първи път гледам Jung Gyu Woon и страшно ми хареса играта му, започвам да издирвам сериалите с негови участия :)

За филмчето оценка 10/10 - СТРАХОТНО ! Прекрасен каст, интересна тематика (поне за мен, понеже досега не съм гледала с медико-спортен сюжет - ама се изразих :slap: )

Главната съм я гледала в няколко продукции, последната от които "Прокурорката принцеса", които така и не догледах, понеже ми доскуча страшно към средата.

Сериалът е много свеж, забавен, интересен и заинтригуващ :xaxa:

Задължителен за гледане :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От доста време беше на компютъра ми и чаках да излязат всички субтитри, за да го догледам.Много ми хареса сериала!!!!Свеж, забавен и въпреки някои от драматичните моменти невероятно позитивен.Харесаха ми и двамата главни,въпреки че май бяха четирима- директорът, лекарката-шматка, спортиста-лелеле какъв сладур и директорът!!!!Много ми хареса преплитането на историите, имаха развитеи като хора и израстнаха много.Прекрасен каст и не съм експерт, но мисля че се справиха като актьорска итра много добре.Имаше много култови моменти, че се чудя кой от тях да споделя!!!.Имам само една забележка-можеха да наблегнат над връзката между двамата главни, а не все да я забъркват с

директора.Почти през 2/3 от времето въздишаше по Директора и сякаш от немай къде се съгласи на връзка със сладурчето, а той много се потруди за докторката.

 

имаше много съблазнителни сцени в тренировъчния процес .Добре са се потрудили корейците ,за да изглеждат перфектни в тези сцени. :wub: :wub: :wub::tongue: Препоръчвам го на хората запалени по спорта и искащи да гледат нещо забавно и разпускащо

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса! Свежи ситуации и диалози, добър каст, красиви физиономии, страхотни тела /ама страхотни, бе!/, спортен хъс и състезателен дух. Привлича ме спортната тематика, макар че се убедих за последен път, че в азиатските филми има малко спорт в спортните, медицина в медицинските, танци и музика в музикалните, училище в училищните и т. н. филми, а се обръща повече внимание на човешките отношения и образите, макар и това да е понякога под въпрос. Но това е положението – или свикваш, или ги напускаш.

Jung Gyu Woon и Jung Suk Won бяха истински пир за очите, харесах и как представиха героите си. Доволна съм и от останалите актьори, май от всички, но да отлича Kim So Yeon и Uhm Tae Woong – перфектна игра. Главните имаха химия, биваше още малко физика да им отпуснат, ама нейсе… В отбора имаше големи скици, разсмиваха ме. Треньорът – железен, както винаги този актьор е страхотен. А травматизма в спорта е гадно нещо…
Забавлявах се много с филма и силно го препоръчвам! Благодаря за субтитрите и много благодаря на екипа, който след три години се нае да ги финализира.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на екипа за превода, страхотни сте! Сериалът ме грабна още от 1-ви епизод. Забавлява ме, кара ме да се усмихвам и да се чуствам добре. Харесва ми точно това чувство за хумор при корейците. Всички актьори ме впечатлиха, всеки с нещо свое, очевидно добър екип се е получил. Но най-голямото удоволсвие са нашите родни буквички! Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много готин образ на Д-р Хаус в корейски вариант, хареса ми играта на Ом Те Унг, ще трябва да гледам още нещо с него.

 

Хиии-хииии и аз като повечето гледали сериала асоциирах директор И с корейския аналог на д-р Хаус :up:  Изключително забавен образ. Най-интересното е, че в началото на сериала не намирах актьори,които да съм се гледала, но с развитието на драмата силно ми се прииска да чуя прекрасното изпълнение на Агнес Балца в този вълшебен момент от филма "Агенция Сирано"

 

 

и тогава се сетих, че съм гледалаUhm Tae Woong в това забавно филмче Cyrano Agency. Какво нещо е подсъзнанието а! :)

 

А сега за сериала - хареса ми - забавен,въздействащ . И смело мога да кажа, че вече се отнасям с по-голямо уважение към спортистите като хора :) "Спортиста не е човек като другите" ;)  А пациента спортист не е пациент като другите пациенти :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много харесвам Ом Те Унг, но се опасявам, че момата ни е сляпа. Сляпа!!!

 

vlcsnap-2010-10-29-06h49m25s83.jpg

l.e04.101005.hdtv.xvid-hanrel.avi_002602

 

 

Страшно ме радва сериала, макар да съм на 6-та серия. Надявам се да продължи така до край.

Благодаря за субките, момичета!

 И след изгледан финален епизод съм доволна от видяното. Оставам усмихната и с топли чувства към нашите преводачи, сценаристите на сериала и Jung Gyu Woon  :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да се каже, че изгледах сериала на един дъх! Много ми хареса и доста след края продължавам да се усмихвам. Абсолютно всички образи ми харесаха, дори задължителния непоносимо противен образ на корейската родителка тук беше почти приемлив. За първи път гледам Jung Gyu Woon и вече си набелязах следващата драма с негово участие. Благодаря на екипа, който започна превода и също толкова големи благодарности на екипа, който го завърши. Горещо препоръчвам на всички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...