Jump to content

Recommended Posts

Незнам,защо но корейската не ме грабна както японската. Много хубаво филмче! Може би защото изгледах първо японската и после корейската ми беше трудно да я гледам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еее Dragon Zakura е класика :) Един от най-яките и надъхващи сериали , който всеки трябва да гледа. Все още не съм гледал корейската версия, но някой ден може да се престраша и за нея :) Приятно гледане на късметлиите, на които предстои да му се насладят :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал ми е в ТОП 3 :yes: .

 

Хубавото на сериала е, че не прави гении от посредствени ученици, но показва, че и те могата да постигнат добри резултати, ако желаят.

Обичам реализмът в японските сериали :asian: .

 

Малко съм субективна за корейската версия, при положение, че има японска <_< .

Но пък - защо не! Може и да се окаже оригинална, ще видим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста реалистичен край, което пък не ощетява позитивизма на сериала. Чак ми домъчня за университетските години ( Ино Мамако много ми напомня за нашата преподавателка по английски, която беше живяла и работила в Япония).  :) Много ми допаднаха и практичните съвети, които даваха в епизодите. Съгласна съм и че всеки (добре де, почти всеки) може да се справи с научаването на различен тип (сложна за него) информация, ако се смени традиционният подход. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Задава се продължение на дорамата. След повече от 15 години е време младото поколение да види в действие Сакураги-сенсей.

Абе Хироши ще влезе отново в ролята през април.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продължението вече чука на вратата. Всеки ден разкриваха лицата на всеки 1 от новите герои. Наистина кастът е изключително силен. Любими нови лица се включват в дорамата. Остава да видим, какво ще измислят сценаристите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето целият каст. Не мога да скрия радостта си. Просто много ми харесва изборът на дечурлигата и се надявам наистина да им измислят нещо хубаво в сериите.

Последно научихме, че по традиция ще има Джони в актьорския състав, за да напомня на оригинала. И каква изненада - ролята се паднала на Кайто Такахаши, който беше превъзходен в Oneechan no koibito.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакам песни към дорамата!

Нямам търпение! Дечурлигата са чудесни! Как ми се гледаше нещо с всеки един от тях, а тук ги събират на едно място. Великолепно!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как искам ЯмаПи да се върне за 5минутно камео, ще ми напълни душата! :) Дечурлигата не ги познавам, ако влезна в правилното настроение може да видя един-два епизода от нея - дори и само заради носталгията :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз на това се надявам. Все пак, поканили са една част от стария каст. Нищо чудно да има изненади.

Задължително ще се гледа заради носталгията, но и новите дечурлига са много добри. Подбрали са наистина най-обещаващите млади артисти, включително представителят на Джонитата Кайто Такахаши (много приятно, убедително игра в Oneechan no koibito и е голяма душичка). Отдавна ви говоря за Сузука Оджи, както и за Каната Хосода, който също набира сили. Само слаб сценарий може да съсипе такава добра комбинация от артисти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...