Ragnos Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Линк към старата тема За работа със специфичен софтуер, проблеми с браузъра, операционната система и т.н. Всички въпроси с подобна насоченост - тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ireto_rs Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 имам проблем... виждам част от надписите на маймуница... става на въпрос за менютата на форума...незнам дали при вас е така или проблема е само в моя телевизор... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koizumi Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Имам проблем с отварянето на файлове с разширение .rmvb. Някой може ли да ми каже какво е това и с какво мога да отварям такива файлове? Благодаря предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katomova Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 За тези файлове трябва да има инсталиран real player доколкото знам; инсталираш го, отново си задаш стария плеър да ти бъде като дефолт и би трябвало да ги отваряш след това. Ако съм в грешка, нека да пишат хората които са по-запознати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
air Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 По скоро Real Alternative Lite (декодер и сплитер). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuci8710 Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Искам да се оплача и дано моя повик да стигне до някой, който разбира... Нямам снимка в подписа, но не знам как си го причиних и как да го оправя. Та ако може съдействие. Благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Искам да се оплача и дано моя повик да стигне до някой, който разбира... Нямам снимка в подписа, но не знам как си го причиних и как да го оправя. Та ако може съдействие. Благодаря предварително Аз ти виждам гиф-а, ако става дума за него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuci8710 Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Пфу - моя грешка - направила съм си нещо на Мозилата явно, а за това няма как някой да ми помогне Все пак благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flowerlina Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Имам проблем с търсачката. При търсене на дадена тема ми изкарва, че няма намерени резултати, а всъщност такава тема съществува. Например сериалите "What's up fox" и "1 % of anything" . И други има, но в момента не се сещам конкретно за заглавията. Мислех, че проблемът е временен бъг, но от доста време си е все така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy86 Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Имам проблем с търсачката. При търсене на дадена тема ми изкарва, че няма намерени резултати, а всъщност такава тема съществува. Например сериалите "What's up fox" и "1 % of anything" . И други има, но в момента не се сещам конкретно за заглавията. Мислех, че проблемът е временен бъг, но от доста време си е все така. Пробвай с Разширено търсене, има отметка да търси думите само в заглавията. Обикновено при мен се получава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flowerlina Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Пак не става Нищо, не е кой знае каква драма, просто отнема малко повечко време да намериш това, което търсиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katomova Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Може да опитате с друг браузър например. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Не знам дали някой го е съобщавал това, но трябва два пъти да цъкна вход, за да ми даде страницата за влизане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katomova Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Това си е още от преместването така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ragnos Posted October 28, 2010 Author Share Posted October 28, 2010 Не знам дали някой го е съобщавал това, но трябва два пъти да цъкна вход, за да ми даде страницата за влизане. Не само бутона за "вход". За пренасочване към личните съобщения, профила и част от другите менюта също. Дори при командата "маркиране на форума като прочетен" понякога се получава грешка. Питах РуМеН дали не може да отстрани тези неща, но той каза че при него няма такъв проблем и реших, че е изолиран случай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Да, и аз го имам проблема с логването и с маркирането на темите като прочетени (понякога), но не мисля, че може да се отстрани или поне не от нас По-скоро от съпорта на ИПБ трябва да кажат какъв може да е проблема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ragnos Posted December 4, 2010 Author Share Posted December 4, 2010 Трябва ми програма за набиване на тайминг, по възможност направена за индианци. Ще съм благодарен на кратък туториал, обясняващ използването й. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sty Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Трябва ми програма за набиване на тайминг, по възможност направена за индианци. Ще съм благодарен на кратък туториал, обясняващ използването й. VisualSubSync – може би най-добрата програма за създаване на тайминг, особено подходяща за създаване на нови субтитри... Линк за сваляне: http://subs.sab.bz/software/VisualSubSync-0.9.11.zip Кратък туториал за нея и за други програми: http://subs.sab.bz/index.php?act=goodsubs Но аз лично предпочитам да използвам за целта SW. П.П. Кой не чете помощните теми, а? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ragnos Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 П.П. Кой не чете помощните теми, а? Хе-хе, хвана ме. Ама язе съм българин и ме е страх от две неща: да не настина и да не се мина. Благодаря, че се отзова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ragnos Posted December 24, 2010 Author Share Posted December 24, 2010 Пак аз. Кажете програма за обединение на видео файлове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts