Jump to content

Recommended Posts

Може и да е донякъде това, че ги изгледах един след друг, но все пак факт е че действието е по мудно съответно и екшъна. В Атина всичко почна с динамична ретроспекция запознаваща ни с основните герои и мотивите им и след това..скука една операция в някакво италианско село и всичко останало киснене в офиса на организацията и нелепи опити на главният да зариби главната игнориращ изключително подозрителни обстоятелства около нея то колкото и влюбен да си не отива на агент да се държи по този начин. Докато в ИРИС във всеки епизод се случаваше нещо имаше постоянно схватки, престрелки, преследвания, убийства абе радост за окото за това и ми е интересно да видя втория сезон. Но Атина не знам дали бих му дал втори шанс, но пък може и след време да те послушам ама трябва да ми е минало разочарованието след Padam padam, че да изтрая оня мушмурок.

 

 

You are not bulgarian are you? :rolleyes:

 

Обаче определено трябва да призная напълно съм сгласна с мнението ти, че героят на главния никакъв го нямаше. Мен изключително много ме нервираше факта, че го мислят за най-добрият полеви агент, а пък той не си вършеше работата както трябва и всеки път ходеше по Хе Ин, а пък тя егати мълчеливата актриса и не може да съм с теб, направо си го въртеше на малкия пръст, то любов, любов, ама чак да оглупееш до такава степен ( е сигурно за обикновения човек лесно, но за "необикновения" полеви агент :X ). Като цяло това ме дразнеше най-много, но пак повече ми допадна от Ирис, а него също го харесвам, така че нека мине малко време и го гледай пак ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Суджини е героинята на И Джи А в историческият сериал "The Legend" или другото му име "The Story of the First King's Four Gods".

Боби,Суджини и тук си е все същата страхотна мадама,така че гледай и й се наслаждавай.А и сериала си заслужава.

Аз лично много му се кефя на Батко и тук не ме разочарова. А и Soo Ae си беше както винаги прекрасна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Athena: Goddess of War...

сериала е хубав...ако трябва да съм искрена очаквах да е нещо повече от сериала "Ирис",но не съжелявам ,че го гледах и бих го препоръчала на всички които си падат по екшън филмите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така отупах и Атината, от кога му се каня на този сериал и все го отлагам във времето. Оставам с противоречиви впечатления от него. Имаше доста добри моменти, но пък и доста такива, в които искренно ми доскучаваше . Каста беше на много високо ниво, ОСТ-а също. И все пак не мога да избегна и аз да го сравня с ИРИС, който за мен си остава по-добрия от двата. Дейстивето там беше доста по-динамично, не можех да се отлепя от екрана, докато Атина го разтягах две седмици за да го изгледам. Имаше много недоизпипани неща в Атина, особенно откъм сюжет, които на моменти искренно ме дразнеха и ми идваха в повече.

 

Разбираш, че някой е терорист и е предал целият ти екип, изнасял е информация и е убил хора от твоите и въпреки всичко го приемаш обратно в екипа и дори го пускаш на мисия. Този шеф на НТС беше такава "мека мария", че чак беше смешен. Колкото и издънки да се правеха в екипа му, той все прощаваше и прощаваше. Да не говорим, колко време им отне на професионалистите от НТС, да се усетят, кой изнася информация, при все, че Хе Ин беше най-вероятния извършител. И накрая какво, след всичко което беше направила, те я пуснаха да си живее спокойно и щастливо в Нова Заландия, без абсолютно никакви последици. Батко замина при нея и всички заживяха щастливо. Определено очаквах по-различен финал, най-малкото по-реалистичен.

 

Оценка на сериала му давам 7/10. Може би тръгнах с прекалено високи очаквания за него и затова леко се разочаровах. На всички фенове на жанра мисля, че би им харесал, има какво да се види и откъм екшън и откъм горещ каст, но ако сте фенове на ИРИС, мисля че тук ще останете с известни резерви.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ја изгледав првата епизода, има што да се види тука, многу агенти, организации, мотиви за борба ;) ....само не ја видов Lee Ji-Ah во првата епизода <_< . Ама прочитав на asianmediawiki дека Атена е на некој начин поврзана со Ирис :( Дали нема да биде проблем ако ја гледам прво Атена? :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А не защо да е проблем? То уж са навързани ама дефакто Ирис и Атина са си два отделни сериала нямащи пощи нищо общо като допирни точки освен що годе структурата и целите на организациите (IRIS/ATHENA) и това е. Тук таме се мярка или споменава някой от другия сериал и това им е общото. А и двете се водят екшън ама поне така аз както ги видях нещата IRIS е много по-добрият вариант. Който и да изгледаш първо няма значение, но все пак установеният ред е IRIS--->Athena

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал отнася пълен ХЕЙТ в мое лице! Силно се надявах тероризма да спечели, та да ги взривят всички некадърници от отделите, барабар с антитереростичните и 'секвите пишман тайни службици!  :mad: Докъм 7 - 8 серия вървеше динамично и логично (да подчертая) и после до 20еп. направо се и*сраха на метеното -  не псувни, не клавиатури, по едно време ме изби на смях на безумията в сценария. Сигурно има и по - лоши екшъни, но този тотално изгуби 20 часа от времето ми. :mad: Толкова недосмислици и скалъпени екшън сцени - да, те сами по себе си бяха доста добри, но пълни с апсурди и нелогизми...просто ги гледаш една след друга и толкоз. Откъм актьорите - те си бяха на място, дори главният не беше чак толкова зле, колкото си мислех. Блек - агентката много я харесвам като актриса, но тук, от неадекватната й роля и поведение - направо в близките седмици не'ща да я гледам никъде. А това, че са вкарали някакви лица от Айрис още повече дразни - там, всичко беше изпипано, логично, и драмата си беше на ниво. Но да не почна да сравнявам, че А4 ще стане коментара ми...  И понеже превъртах последните две серии, 

актрисата от Айрис (чието семейство беше избито), отмъсти ли си в крайна сметка или и това остана във въздуха по тоя кух и малоумен сценарии? Естествено, по -  нелогична смърт от тази на Че Хе не можаха да си изсмучат от пръстите! Пууу - па да бяха утрепали оная пишман блек агентка, и  без т'ва за нищо не ставаше, освен да гледа кат коза :mad:

И к'во излезе, скъсаха ми нервите бая тоя път! Ех,  добре че все пак беше Cha Seung Won...един читав, та и по  сценарии дори...да не поверваш :slap: Жалко за добрите актьори и положените усилия!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отказах се след първата серия. Изобщо не разбрах кой и по кого стреляше и защо. И защо терористите се оказаха на работа в корейските и американските служби.  Но изобщо не ми е любопитно ,за да продължа нататък.  И законите на физиката все още никой не ги е отменил, така че от 45 килограмови дами не виждам как ще стане  специалист по бойни изкуства. За да удариш все още е нужна маса. 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 12 часа, gig911 написа:

Отказах се след първата серия. Изобщо не разбрах кой и по кого стреляше и защо. И защо терористите се оказаха на работа в корейските и американските служби.  Но изобщо не ми е любопитно ,за да продължа нататък.  И законите на физиката все още никой не ги е отменил, така че от 45 килограмови дами не виждам как ще стане  специалист по бойни изкуства. За да удариш все още е нужна маса. 

Мислиш така, защото не си гледал индийски "йекшъни". 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...