Jump to content

Sistar


k_pop

Recommended Posts

Да сложа завръщанията им по музикални предавания

@

[24/07] (изпълняват и OK GO!)

[25/07]  (изпълняват и Naughty Hands & OK GO!)

@ Music Core [26/07] 

 //

@ Inkigayo [27/07]  

 // 

 

Момичетата досега за взели общо 2 награди от М countdown (31.07; 07.08) ; 3 награди от Music Bank (01.08; 08.08; 15.08)  3 награди от Inkigayo (03.08; 10.08; 17.08)

Една специална седмица на Sistar в радио OVER RADIO. Гледайте всички части много настроение носят със себе си.

 // 
 // 
 // 
// 
 //
 

tumblr_nacz1sXWq71rmc9nto1_500.jpg

 

Шоукейса им качен от 1tneK

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Акустична версия на песента:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Песента може и да не ми харесва,както и кажи речи всичките в новият им албум,обаче клипчето много ме радва. Девойките ми са супер сладко-секси. Ще ги изпапам.  :wub:  :wub:  :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Dasom беше водещ на 2014 Hallyu Dream Concert от 12 октомври.


tumblr_ncmpanO1nH1rmc9nto1_500.jpg


На Soyou и Urban Zakapa и на мен ми хареса колоборацията им. Много е готина песничката. Е не стана хитче както Some, но беше в ТОП10 в доста от сайтовете.


Ето лайфовете на песента:


[25/09/14]  /// Music Bank [03/10/14] 
[4/10/14]  ///
[05/10/14]

tumblr_nciq3gtMbi1rmc9nto2_1280.jpg



tumblr_nciq4kWQFr1rmc9nto1_1280.jpg


tumblr_ncl8ltcuqB1rmc9nto1_1280.jpg



 


Ново  участие на Hyorin в предаването Immortal song 2 oт днес 18 октомври.  Броя беше посветен  на Michael Bolton. 


 


https://www.youtube.com/watch?v=aBmZ0TkDBfk

 


 


През септември участваше в I am singer. Изпълни песента  One's way back на Park sun joo





 


Едно участие на Soyou и Jung GiGo през септември на MBC Infinite Dream Concert и изпълнение на песента  Perhaps Love



Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, ама как дуетните им песни все са готини бре. Много повече ме радват в тях хахаха


А и да си кажа, че JooYoung доста ме радва има много приятен глас.....


 



Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже Joo Young все още си няма тема, ще си споделя радостта тук. :D Песента е много приятна, а той звучи все така супер. Гласовете им с Hyorin добре се допълват.

Много се радвам, че след смяната на няколко компании през годините, успя да си намери място в по-обещаваща. Надявам се скоро да го чуем и с нещо самостоятелно, все пак знаем каква е тактиката с дуетите, така че има надежда.

 

Към сингъла Erase е включена още една песен, която е в изпълнение само на Joo Young. Тя се казва "Same As You", която всъщност е първият му сингъл, който беше пуснат 2010 г., но тук са променили мелодията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Песничката и на мен ми харесва. Страхотни лайф изпълнения. Гласът на JooYoung е много хубав и двамата с Hyorin са невероятни заедно.

Рап частите в песента са в изпълнение на IRON (SHOW me the money 3 / Polaris ent.), поне през първата седмица той се появяваше на сцената.

Hyorin x JooYoung бяха специални водещи на Мusic Core.

 

@

[20/11/14]

@ Music Bank [21/11/14] All of You // Erase

@

[22/11/14]

@

[23/11/14]

 

Интервюто е толкова сладурско. Хахах Двамата просто имам чувство, че са един за друг. След като JooYoung си каза всичко за CNU (B1A4) двамата си поговориха из туитър. Пускаха снимки един на друг и накрая си казаха, че се обичат хаха.  

Ето превод на разговора им в туитър.

 

 

 

Двете двойки са жестоки заедно ~

tumblr_nfedfz7Le21rmc9nto1_1280.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Joo Young и Hyorin спечелиха една награда от THE SHOW от 25 ноември. Една много красива версия на дуета им.:panda-145:

 

 

Няма как да пропуснем и тази невероятна репетиция. Ах танцът много ми харесва.:panda-145:

 

 

 

На 13 ноеврми присъстваха на Melon Music Awards , където си тръгнаха с две награди. Едната беше една от статуетките TOP10, другата беше за дуета на Soyou и Jung Gi Go - Some като взеха наградата Hot Trend Award:panda-145:

Имаше изпълнения на Some и  Touch my Body с ремикс версия - можете да я видите от тук
tumblr_neziokslB81rmc9nto1_500.jpg

 

tumblr_nezg9jNpVY1rmc9nto1_500.jpg
tumblr_nf0bxlGYxs1rmc9nto1_1280.jpg

 

 

На днешните МАМА награди девойките и Jung Gi Go вървяха заедно по червения килим. Една сладуркса 360 градусова камерa

 

tumblr_ng0ewp4IkR1rmc9nto1_1280.jpg

 

Днес Soyou и Jung GiGo спечелиха наградата Best Collaboration, девойките отнесоха приза Best Female Group.

Изпълнения имаше естествено. Soyou  и Jung Gi Go започнаха изпълнението на Some, след тях ги последваха Bora с P.O (BLOCK B ) , Dasom с Nam JuHyuk, a Hyorin беше със актьора Lee Jong Hyuk (жалко, че не беше JooYoung).  Изпълниха и Touch my Body.:panda-145:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оф, как можаха да ми го причинят?! Какъв е този видеоклип, какви са тези танци .... Получих сърцетуп!

 

 

Който и чарт да отворя Sistar първи, АОА втори. И двете групи много много ги харесвам, но ще се моля АОА  да успеят да спечелят някоя награда, тъй като вече и на мен ми писна винаги да са втори като се завръщат. А и май тяхната песен е по-добрата. Но дори и да не беше така пак щях да стискам палци за тях.

 

Иначе май сега феновете на EXO и BB ги е яд много и сигурно са хвърлили доста пари да теглят песните, само и само да си ги премерят. Тъпа работа. Не разбраха ли, че не стават? :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е как, всичко е премислено. Докато новата на Big Bang излезе, другите ще имат седмица да се борят със себе си и евентуално с Bang Bang Bang и Love Me Right. Че даже е възможно и Mamamoo да се вместят някъде между всичките. Между другото група, която няма тема, но още от преди дебюта им вече ги харесвах много. Всичките им песни са добри, а и са страхотни вокалистки.

 

Да не се отклоняваме много от темата. А тя е, че миналото лято всички си танцуваха с дупетата на Touch My Body, а това лято всички ще шейкват. :)

 

Хьо Рин е супер с новата си черна коса. Видях вчера и някоя друга нейна снимка за юлското издание на Cosmopolitan .... раздава го секс дива. Много добра фотосесия.

 

Со Ю май с времето става все по-хубава.

 

И защо този от Noel във всеки клип е някакъв перверзник? :D

 

А да, изтегли албума. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мхм, само аз ли не намирам нищо ново, зрелищно лятно/шумно и интересно в това лятно парче на Sistar? Всичко вече сме го виждали..от тях?

Даже да съм честна това им е най-слабото лятно парче последните години за мен. Сори, ма дори тъч май боди повече живец ми вкарва с музика. Тук има само две движения от хореографията..

За да съм откровена докрай, сегашните "лигави" песновки на AOA и Mamamoo са ми по-музикални и слушаеми, от Шейк ит. Доста повече очаквах и от визии, стайлинг, Хьорин, по-секси няма да стане милата(стига се мъчи), Дасом ми е ужасна с този цвят прическа - коса, дължина, прилепнала..една. Бора, горкинка, отдавна руса не ми е секси, а Со Ю е чудна, факт. Всичко си има, одобрявам!

Не знам защо но от албума само колаборациите ще пробвам да чуя..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До няъде мога да се съглася с вас. За визията и клипа нямам забележки. И то как да имам като има такива кадри .... охх.

 

Песента е ... средна работа. Слушаема, но определено не е на нивото на песните, които започнаха да правят след Alone (включително, разбира се). Май този път Duble Sidekick са се изложили.

 

Blacky, не мога да се съглася с теб, че споменатите от теб песни са лигави. Поне аз не виждам нищо лигаво. Може би под лигаво разбирам нещо от типа на някои песни на A Pink, затова ми е малко странно защо ги наричаш така. Аз всъщност такива песни, тип A Pink, ги наричам сладки и нямам нищо против тях.

 

В крайна сметка не искам да убеждавам никого в нищо! Държа това да се знае. Всеки има право на мнение и вкус.

 

И още нещо - има ли по-лигава песен за тази година от "We Like 2 Party"? :D Все още не мога да повярвам, че BB издадоха такава песен. Знам, че си им фенка. Приеми въпроса ми по-скоро като майтап, отколкото като заяждане.

 

П.П.: Огромен фен съм на Джитката. Най-големия! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, аз първият път, като я чух WL2P, имах чувството, че ще си докарам диабет, но с 2000 слушания, може и да му хареса на човек :). Но мога да твърдя, че поне си има стил. Тука ни песента - песен, ни систар - систар. Момичетата (изключае Бора и Дасом) са талантливи и съм свикнала на по-високо качество от тях. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Blacky, не мога да се съглася с теб, че споменатите от теб песни са лигави. Поне аз не виждам нищо лигаво. 

 

В крайна сметка не искам да убеждавам никого в нищо! Държа това да се знае. Всеки има право на мнение и вкус.

 

И още нещо - има ли по-лигава песен за тази година от "We Like 2 Party"? :D

Ух пък ти, по трите точки, как да сравнявам женските "лигави" песни с тези на бой групите?  :896767:

Лигави е в кавички и се обосновавам..веднага, въпреки, че ще спамнем темата...И въпреки, че и аз съм на мнение, че всеки има избор какво да харесва/слуша/зачита, голям е избора в кей попа. :28558:

Безспорно WL2P е лигавка песен, особено за Биг Бенг, но пак има доста музика и някаква лекота в нея. Не натоварва дори, а това е Бенгска песен. :896767:

Да не говорим, че е измислена за лятото и зажаднелите ВИП-чета, които чакат песен от ранга на Always, няколко години, дето петимата са заедно и се забавляват по детски, пеят заедно...Песента връща едни спомени, базова е да, но много лесна за припяване, а с клипа...е йе, йе..кара те да се усмихваш, какви са идиотчета. И преди, и сега, винаги! Последно, на фона на цялата им кариера, Bigbang са от малкото дето без грам притеснение правят тяхната си музика, не очакват всички положителни реакции, и могат да си го позволят. 

За сравнение, "лигавки" слагам песните които са ми базови на звучене, конкретно новата на Мамаму е такава, с това име, с тази до болка позната гърл-бой  концепция за клип, какво да правя като ми бягат думи като „сладка“ и „готина“. :lol2: Първите им песни с MV-та бяха сладки и различни стилово.

AOA са ми малко познати, признавам, май само 2 песни съм слушала и знам, но тук са ми повече от странни и лигави, защото някак изглеждат доста по-големи за тези невинни ученически униформи и звуци. Но и "Brave sound" напоследък за мен е...надолу, така че също има значение..

Виж сладка бих сложила сега като описание песновката “My House” на 2pm. Песента и клипа са ми сладки. :na2:

 

Тъй да не е само офф, слагам денс практиката на Shake It, дебре, сме се разбрали, d3Mn.  :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много искам да гледам танца им в залата, но ще се сдържа и ще изчакам един ден, за да ги гледам директно на сцената. По-ефектно ще е.

 

Имам чувството, че съм някакъв адвокат на Brave, защото често ми се налага да го защитавам. И в никакъв случаи не мога да се съглася, че последно време прави една и съща музика. Как може да се сложи "Full Moon" на Мимето, "Wiggle Wiggle" на Hellovenus, "헤어졌다 만났다 (Again)" на Davichi, "First Love" na AS и да речем "What's Your Name?" на 4minute? Някакви сходства няма как да няма, но това са все различни песни.

 

Добрата новина за Sistar e, че продължават да са номер 1 по чартовете, както винаги.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...