sophiqbush Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 И аз ще дойда преди 19:00 ч., до 18:30 ще съм на линия Eggygom ще седнем навън в градината и ще се оглеждаме за теб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eli_li Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Предстои ли среща скоро? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miglenaciq Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Това е много добър въпрос Трябва да се помисли доста сериозно по това да си направим скоро една сбирка. Мен лично ако ме питате да е още тая събота.Съгласни? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sophiqbush Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Моето предложение е да оставим срещата за понеделник. От 18:30 ч. в Доходното здание ще има представление по случай 23-те дни на Японската култура в България. Входа ще е безплатен, който иска може да се присъедини към компанията и после може да направим един Китайски ресторант. Ако има желаещи, да пишат! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eli_li Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Аз съм навита,тъкмо ще имам възможността да се запозная с вас.....само ако не е проблем да ми обясните къде е Доходното здание, че нищо не ми говори. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy86 Posted October 4, 2012 Author Share Posted October 4, 2012 Театъра, Ели, театъра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miglenaciq Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Понеделник тогава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sophiqbush Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Ако искате направо да се чакаме в 18:15-18:20 ч. пред театъра, от страната към Хепито. Спиди ти в Русе ли си, одавна не сме ти виждали очите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy86 Posted October 5, 2012 Author Share Posted October 5, 2012 Несъм, лекувам грип в Сф. Ще опитам да се видим в началото на другия месец, ама да не казвам голяма дума. НА вас приятно изкарване и много да ми пазите Ели! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sophiqbush Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Да се оправяш по-бързо ти желая. Чакаме те, като си дойдеш насам свиркай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eli_li Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 В момента изглеждам точно така Но ще съм пред театъра в понеделник Спиди, душко какина.... ей не се излъга да си дойдеш докато съм тук.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miglenaciq Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Eли аз ще съм там по рано Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eli_li Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 В крайна сметка кво се оказа, че краставите кучета от далеч се надушват.... Благодаря ви момичета! Изключително ми беше приятно и забавно И Лорче, нали се разбрахме кво да го правиш Сопа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sophiqbush Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 Радвам се, че си останала с положителни впечатления от нас, удоволствието беше взаимно. Наистина се радвам, че се запознахме и се надявам да се видим отново. И Ели за Джи Соп пак ще си говорим, съвсем не сме изчерпали дебата Вземи изгледай "Път номер едно" да видиш батко, какви целувки мята там. Ако и там отнесе критика си купувам билет за Корея Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mn Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 Интересно е как всеки пък, когато прочета за среща, все е късно. Ето и този път съм я изпуснал с цял ден. Вече ще искам да ми пишете лични съобщения, за да не изтървам Пуууу ... какъв карък съм! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miglenaciq Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 Интересно е как всеки пък, когато прочета за среща, все е късно. Ето и този път съм я изпуснал с цял ден. Вече ще искам да ми пишете лични съобщения, за да не изтървам Пуууу ... какъв карък съм! То ние че ще ти пишем ще ти пишем но да не кажеш следващия път :Пууу защо не си видях съобщението по рано Аз предлагам за по сигурно да дадеш номер за връзка-все един sms някоя ще се прежали да ти пусне А колкото до спора на дамите по горе май и аз ще се прежаля да го гледам това да видим дали ДРЪВЧО ще покаже нещо ново.Лори не ме бий Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eli_li Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Ако сте навити за кафе някой ден през седмицата...свиркайте Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sophiqbush Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 Ти докога си тук Ели, аз съм фен да се видим на кафе. Само пишете кога и къде! Ще чакам включване! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eli_li Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 До 22.10. Но в сряда ще пътувам за БУРГАС, за да се срещна и с тяхната групичка. Ако има желаещи да си кажат и да ходим дружно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sophiqbush Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Eй много хубаво звучи това за срещичката с бургазлии, но аз лично няма как да се включа, защото съм на работа. После да разкажеш Ели. Иначе за кафенце съм фен, след 18:00 ч. съм свободна вечер. Ако измислите нещо пишете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts