Jump to content

Нощ на музеите и галериите 2010 Пловдив

Recommended Posts

През нощта на 24 септември Пловдив отново ще затвърди славата си на арт столица на България.

А за феновете на Изтока Регионалният исторически музей представя

Вечер на Тайланд

Начало - 19.00ч. Край - 01.00

Място - КЪЩА ГЕОРГИАДИ - Стария град, ул. Цанко Лавренов №1

Вход - свободен!

Програмата:

19.00 - приветствие от Н. Пр. почетния консул на Кралство Тайланд в България- Виктор Меламед.

19.15 - 20.00 - видеокалейдоскоп "Екзотичният свят на Тайланд" - клипове, субтитрирани на български.

20.00 - 20.30 - демонстрации по традиционното бойно изкуство "муай тай" и презентация на Спортен клуб ST Gym - Пловдив.

20.30 - 21.30 - видеокалейдоскоп "Екзотичният свят на Тайланд" - клипове, субтитрирани на български.

21.30 - 22.30 - демонстрация върху лица от публиката на тайландски традиционен грим от VIP-гримьора Валентин Кулагин.

22.30 - 00.45 - прожекция на тайландски филм, субтитриран на български.

Съпътстващи мероприятия: фотоизложба "Страната на усмивките" и късметчета за посетителите с благопожелания на тайландски.

http://www.gallery-night.info/10/bg/event03

За контакти: detelinamarinova@abv.bg

(a.k.a. Крал)

Вечер на Япония

Място: ЦЕНТЪР ЗА СЪВРЕМЕННА ИСТОРИЯ

Сахат тепе, ул. Ангел Букорещлиев 14

Вход свободен!

19:00 – 01:00 Вечер на Япония – демонстрации на оригами, калиграфия, икебана, кимона

http://www.gallery-night.info/10/bg/event05

и двете са по едно и също време ..24ти и първите няколко часа на 25-ти...

обикновено продължава до 2 3 и тн през нощта :) ...

аз съм там задължително ...

Скъпи дами и господа аз май преварих ( може би съм най - ранобудна след снощния купон :P ). Искам само да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ на Крал за ентусиазма и услията, които положи, за организацията на вечерта. Въпреки полевите условия всички се справиха чудесно и ни доставиха миг на наслада и приятни емоции. За съжаление с част от пловдивската група не успяхме да се видим с всички гости, но се надявам скоро пак да имаме такива поводи да се събираме.

Беше наистина страхотно. Едно голямо благодаря на Крал за усилията и за всичко, което беше подготвила. Всичко беше на ниво и си заслужаваше да се види.

Oгромно БЛАГОДАРЯ!!! Прекарах една невероятна нощ.

Обичам ви!

Да ни е жива и здрава Крал , все така да ни радва с хубави събития :wub:

Слушах доста коментари и впечатления от събитието. Видях, че пак можело да се обллечеш с традиционните му там облекла,

имало е и доста азиатско присъстие. А щом има Крал-ска намеса, не се съмнявам, че програмата е събрала очите и вниманието на хорицата, имали щастието да посетят събитието.Особено завиждам за афтърпартито - такъв купон е било, че още от сега стягам куфарите, за да съм готова да се присъединя следващия път :es: Даже няма да чакам да ме поканите :asian::ph34r: Снимките са достатъчно красноречиви, но няма ли да шеърнете поне една, че неприсъствалите да изпаднат в размисъл щом чуят за Пловдив и за Рьо :28558:

Малко снимки от Тайландската вечер.

Който е ходил до залата с куклите, да дава снимки от Вечерта на Япония, моля.

И малко кеф в аванс - през април догодина очаквайте първото у нас издание на "Сонгкран фестивал" - празниците по случай тайландската Нова година :D .

(ако има желаещи да робуват в организацията му, да ми пишат на мейла от първия пост).

Крал, давай видео.

Във фейса, където качих снимките на страницата на Спирита в албум, също има нетърпеливци да видим всичко както е било, да усетим атмосферата. Цунки мила, работлива пчеличка.

И пак публично си посипвам главата с пепел, че не си прочетох пощата навреме да ти ударя рамо :huh: