danko Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Хайде да се срещнем в Перник. Очаквам въпроси и предложения. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayaku sha Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Хайде!Страхотна идея...ще се запознаем ,невярвам да сме малко.Аз съм от Радомир,но Перник ми е близо.После всички заедно ще отидем на гости на Софийските съфорумци .....И така ,кога и къде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marchooo Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 И аз съм за Ако има свободни за този петък или събота... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Да взема и аз да дойда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marchooo Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Няма какво да питаш даже, откога сме се уговорили! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Няма какво да питаш даже, откога сме се уговорили! Ще трябва да ме подслониш после Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marchooo Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Няма проблем, няма и гладен да останеш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Няма проблем, няма и гладен да останеш... Вече е скрийншотнато Няма измъкване! Ще си го търся като наследство Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayaku sha Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Супер!Този петък и събота(3-4септември) са ми почивни дни .Казвайте къде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ireto_rs Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Румба... пак видя хубави жени и тръгна... тез варненки ще те загубят по нашия край като гледам.... Тъкмо си мислех да ходя на гости тази събота и неделя вкъщи, така че ако искате в събота вечер можем да се видим... към 6 на пощата... mayaku sha ще провериш ли в колко е последния автобус или влак към Радомир, че последния път се изненадах малко, че няма в 9 и 30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marchooo Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Може ли да помоля срещата да е в петък или в неделя?... Сетих се, че брат ми има рожден ден в събота Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Румба... пак видя хубави жени и тръгна... тез варненки ще те загубят по нашия край като гледам.... Признавам си - така е Жалко, че сте ми толкова далече... и няма как да дойда за едната среща само... Приятно изкарване ви пожелавам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ireto_rs Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 ами ако другите нямат нищо против нека е в неделя през деня... в петък няма как да дойда, пък в неделя трябва да се прибирам към софия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayaku sha Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 За мен петък или събота е идеално,защото в неделя съм дневна смяна до 20ч. и няма как да дойда по-рано.Колкото за прибиране към Радомир след срещата,ще се звънна да дойдат да ни приберат с кола обещаха ми. За рейс последен в 10ч.от Перник,а на 9.30 няма изобщо.От София има рейс 19.40,който спира в Перник ,изчаква и 20.30продължава към Радомир. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danko Posted September 1, 2010 Author Share Posted September 1, 2010 Ами аз мога само в събота или неделя вечерта след 20:00 така че казвайте Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marchooo Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 След като повечето са свободни в събота, нека е тогава... не може всички да се съобразяват само с един човек все пак! А и няма да е само тая среща, нали така! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ireto_rs Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 е значи ще се видим в събота само пишете към колко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danko Posted September 1, 2010 Author Share Posted September 1, 2010 Значи денят е събота сега остава място и час . Аз предлагам да се срещнем 17:00 пред пощатата и вече от там ще се разберем къде ще ходим, които са съгласни да пишат но да са сигурни че ще идват за да знаем колко човека трябва да чакаме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayaku sha Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Ок,събота 17ч. пред пощата...там съм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ireto_rs Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 и аз съм там... ще ви пратя номера на тел. ми по лс за всеки случей Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts