Jump to content

Китайски спектакъл


Recommended Posts

20103111521284681.jpg

MY DREAM

National Palace of Culture

Sofia

България

петък, 1. окт 2010, 19:30

 

http://www.youtube.com/watch?v=rq3OngkaQJY

 

 

БИЛЕТИ

51260365.jpg

 

Забележка: Избраните от Вас билети ще бъдат резервирани за срок от 18 мин., след което резервацията ще бъде анулирана автоматияно. Можете да поръчате макс. 8 билети от една ценова категория наведнъж. Ако желаете да изберете повече билети за този спектакъл, натиснете бутона "Изберете билети от различна ценова категория" на следващата страница.

 

☆☆☆ Информация ☆☆☆

 

Световноизвестният феноменален спектакъл на китайската арт трупа My Dream за първи път е в България.

„ИЗБЕРИ ДА МЕЧТАЕШ” - или как с вяра, дълбока вътрешна мотивация и приятели, които те подкрепят, всяка красива мечта може да се превърне в реалност.

За първи път българската публика ще има възможност да се наслади на уникалния шоу спектакъл на китайската арт трупа на хора с увреждания My Dream. Феноменалните танцьори, певци, инструменталисти и актьори от Китай ще имат само едно представление и то ще бъде в София, на 01 октомври, зала 1 на НДК от 19:30 часа. Красотата, изключителният професионализъм, позитивните послания и динамиката на сценичния разказ ще накарат всеки зрител не само да благоговее пред изяществото и уникалността на спектакъла, но и ще пробуди вярата в неограничените човешки способности и любов към живота.

Изяществото на спектакъла My Dream и силният дух на хората с увреждания са мотивирали и впечатлявали милиони хора по света. Всяка година трупата изнася над 150 представления като до този момент над 60 държави са се наслаждавали на феноменалните способности на артистите. Трупата е била топло посрещана от едни от най-влиятелните политически и обществени фигури на нашето време. Президенти като Бил Клинтън, Герхард Шрьодер и Александър Квашневски, са само част от официалните лица, подкрепили изкуството на китайската арт трупа.

Гостуването на трупата у нас и спектакълът My Dream са част от едно послание - „Избери да мечтаеш” - да мислим извън рамките на ограниченията, да ценим и празнуваме живота всеки ден.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спектакълът определено си заслужава! :yes:

Цените са като за всички събития от подобен ранг в НДК. Хубаво е, че Китайското посолство ги е поканило у нас, давайки ни възможност и ние да се насладим на тяхното изкуство и талант наживо. Приятно гледане на всички, които ще го посетят! :asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тц... много ме е яд, че нямам възможност да отида! Спектакълът залужава да се види! Горещо ви препоръчвам да го посетите, ако ви се намират 30-тина лв. за билет. Струва си!...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спектакълът беше прекрасен наистина, най-много ме впечатлиха танците (по принцип натам си ме влече :) ), но имаше и страхотни певци и музиканти. Не мина и без рев, разбира се, когато слепият певец изпя на брилянтен български "Хубава си, моя горо"...

И най-важното е, че тези хора заслужават всички адмирации за смелостта и волята си да превъзмогнат недъга си и не само да творят, но и да помагат на други хора в тяхното положение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изключително красив спектакъл с много човеколюбиво послание!

Наистина невероятно синхронизирано изпълнение на танцьорите,

изключителен слух и чувствителност на изпълнителите!

Бих отбелязала и невероятния труд на жените, които им помагаха

да осъществят тези изключителни изпълнения, както и прекрасната

хореография! Поклон пред тяхния труд!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...