Jump to content

Recommended Posts

top_002.jpg

 

 

vampire_host1__69707.jpg

39697663.jpg


Vampire Host
Страна: Япония
Също така известен като: BloodHound: The Vampire Gigolo
Година на излъчване: 2004- Април-04 до 2004 –Юни-27
По мангата на: YUKI Kaori, Vampire Host

 

vampire_host_01.jpg


Време на излъчване: Неделя 25:00-25:30
Формат: Renzoku
Жанр: Драма, Психологически, Романс
Канал: TV Tokyo
Епизоди: 12
Субтитри: Английски, Руски. Български

Участват:
Matsuda Satoshi as Suou
Komukai Minako as Kanou Rion
Sano Shiro as Tenran
Nobukawa Seijun as Tomoda Tomoyo/Diana
Suzuki Ryoji as Azuma Mamoru
Kuranuki Masahiro as Moegi
Kojima Yurie as Aiga Shiho
Yamamoto Isao as Shian
Yakura Ryou as Asashi
Shimode Jouichi as Kogane
Kei as Sakura
Fujita Tsuyoshi as Azuki

Резюме: Сериала е създаден по мангата "Bloodhound" на Kaori Yuki's. Rion, наивна, бъбрива тийнейджърка, разследва хост клуб пълен с уж "вампири", съмнявайки се че те са свързани с изчезването на много хора в квартала, в това число и най-добрата и приятелка. В процеса на своето разследване тя се сприятеляват, с лидерът Suou, красив домакин, който се оказва истински "вампир".

:essub:

 

Свали с английски субтитри :click:

 

Свали с руски субтитри :click:

 

С български субтитри :subs:  :click:   :click:

 

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

Това сериалче е много готино по един откачен начин laugh.gif , наистина има много абсурдни моменти но те грабва без да се осетиш.., и вече си го изгледал. tongue.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ми е един от любимите японски сериали! Matsuda Satoshi си изигра перфектно ролята на вампир хоуст, толкова много съм се смяла...и признавам, че краят ме изненада- не очаквах да свърши така..Много забавен и свеж сериал, трябва задължително да го гледате!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно и шантаво сериалче, финала е изненадващ, но някакси се очакваше да се получи така,

все пак щом наистина я обича, реши да направи най-доброто за нея smile.gif


Цялата тематика не сериала беше леко шеговита, относно вампирите, което ми се стори доста забавно.
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубаво сериалче!Много искам да благодаря за превода :) Но само на мен ли края пак не ми хареса :( Имам предвид,че ми напомни Koishite Akuma,края е горе долу еднакъв,и ми стана много тъжно :) :) Иначе е много хубав сериала,забавен и сладък според мен :) А Satoshi е прекрасен :):wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ооооо! Как съм пропуснала това бижу?! Мислех, че след RH+ вече няма да намеря подобна дорама, а тя е била под носа ми. Изпих й кръвчицата за нула време!

Може би е по-добре, че я гледах сега, с бг субтитри, които придадоха още по-голяма сила на действието. Благодарности на Ошина! Ще я вербувам и за други проекти! Хихи!

Вторият ми голям пропуск е по отношение на Сатоши. Гледала съм го все във второстепении и гостуващи роли, но сега разбирам, че той може и Гакт да засенчи с поведението си на екрана. Това се казва вампир! Реалистично показан персонаж - с всичките му предимства и недостатъци.

Историите бяха изключително интересни, а атмосферата допълнително засилваше ефекта върху зрителите. Хуморът беше заразителен. Хаха! Комедията във вампирска лента може да бъде доста полезна. 

Голямо впечатление ми направи Шинигами-хоста. Мурата Мицу е актьорът, който го изпълнява. И той с епизодични роли в телевизията, но наскоро се появи в новия райдър. Има някакво странно, загадъчно излъчване, което му помага да играе мрачни роли на шицуджита, демони и хостове.

Широ Сано беше голямата изненада за мен. Във всички случаи стигах логично до извършителите, но неговият персонаж така и не го заподозрях до последно. Виждаше се, че е безскрупулен и алчен, обаче инвалидността му ме правеше сляпа за същинските му помисли.

 

Тв Токио не за пръв път показват, че могат да създават непретенциозни, но полезни, поучителни и занимателни дорами. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поддавам на вербуване :P

Студеният душ накрая и мен първоначално ме втрещи, но по никакъв начин не намали кефа от изгледаното. Сериалът е доста по-различен от мангата и сигурно създателите му са целяли някакъв съвсем неочакван финал, но вместо да изпишат вежди... Краят търпи толкова интерпретации, че за себе си съм го обявила за отворен.

А Сатоши - изпълнението му е веднъж просто. Спомням си го с малка роля на лош, ама готин, в последния "Гокусен". Там само си красеше екрана, нямаше какво толкова да играе, но с ролята на вампира показа, че има страхотен комедиен талант. Перфектен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямаше как по друг начин да развият финала японците. За тях най-важна е честта, а нашият вампир си беше добряк по природа и затова направи това, което сметна за редно. Вече имаше една подобна грешка в миналото. Едва ли е искал втора да му тежи на съвестта.

И аз от Гокусен помня Сатоши. И в Мисаки го зърнах като гост, но това тук си беше главна роля. Направо се изкушавам да започна Рюки, въпреки че още не съм завършила новите серии. Първите хейсей райдъри не са за подценяване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер много ми хареса, макар и старо! Несериозно, без претенции, но забавно. Просто брилянтно. Имаше доста кръв и смъртни случаи, така че не може да се опише и като "леко", но това е светът на японските неща. Понякога са леко страшнички.

Добре завърши. Дори за полицайката :)

Интересно - в мангата какъв е края?

Искам да гледам още вампири! Пристрастих се.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ужасяващичко. :28558:  :28558:  :28558: 
Страхотно превъплъщение на Мацуда Сатоши, много ми хареса.
В последните серии... толкова много кръв и смукане,
че и моите очи кръвясаха и косата ми щръкна като на главния.
Какво, мама си, търсеше главната при вампири, във Вампирския клуб... ами... да вампиряса, какво друго, хареса й да отработва
Дом Периньон-а, бройка-йки гащичките, с перверзните униформени желания на управителя. Добре, че главния вампир и беше приятел... издържа всяка серия тя да го рита по 666 пъти.
Инак да беше й "изпил кръвчицата" :28558:  :28558: .
Или... накрая не разбрах, изпи ли я? Щот тя си остана същата, нали?Благодаря на o6ina за българските букви

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, какво да се прави! И този ерген ще го задраскам от списъка. Да е жив и здрав, да е много щастлив, да се снима повече и да направи много малки сатошчета!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо се чудех какво да гледам, докато качат новите епизоди на гледаните от мен дорами :) Да ги видим тез вампири стават ли за нещо, че така сте ги захвалили  :28558: А на младоженците честито!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,Знам,че чаааак сега се реших да изгледам тази прекрасна дорамичка,но какво да се прави :D Въпросът ми пак е за епизодите,Пише,че са 6,а тук 12,Да не би да е зарати това,че са на части,Благодаря ви много, :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко шантав,весел и интересен сериал.Най-изчанчени бяха инспектората и нейния колега със снимките.С техните методи на разследване се забавлявах доста.

Вампира беше готин по своя си луд начин и леко грандомания.

За Рион какво да кажа,беше много сладка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...