Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Bestseller (2010)

imdb
Режисьор: Lee Jeong Ho
Сценарист: Lee Jeong Ho
Премиера: 15 април 2010
Жанр: Мистерия

Участват:

Eom Jeong Hwa

Choi Kang Hee

Jo Jin Woong

Kim Hwa Yeong
Lee Sung Min

Oh Jung Se


Oписание: В малка къща в селски район една писателка написва своя роман, който става бестселър. Обвинена в плагиатство,
тя се връща в къщата, за да разкрие тайната, която се намира там.

:essub:

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 3

С БЪЛГАРСКИ И АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ ДУБЛАЖ И СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С РУСКИ ПРЕВОД

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах по време на отпуска, винаги се запасявам с по няколко хоръра и ги гледам на вилата в едно забутано село, посред нощ, всички спят, навън е пълен мрак (няма улично осветление), наблизо е гората, в която вият чакали - идеална обстановка за целта. :) (прекрасно упражнение, впрочем, за повишаване на прага на издържливост на стрес и за трениране на нервите, после много помага в работата ;) )

 

Та в този смисъл филмът не беше точно каквото очаквах - оказа се по-малко хорър и повече трилър, но си имаше своите силни моменти, а и загадката беше интересна (колкото и като цяло да е изтъркан сюжетът с писателя / писателката в стара мистериозна къща, тук все пак имаше някои интересни обрати). Става за гледане без особени претенции.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен много ми хареса, имаше си своите доста добри моменти. Края на мен ми беше малко странен, аз очаквах друго, но все пак при корейско филмче очаквай неочакваното laugh.gif:) Добро е !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубаво трилърче. Особенно първата част беше просто перфектна. останах разочарован малко от последвалото развитие и в частност края,но все пак доброто впечатление от филма се запази. Определено си заслужава гледането.Препоръчвам го на тези ,които харесват подобни сюжети.

И разбира се една страхотна Ом Чонг Хуа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отделих време и за този филм. Филмът- първата част определено бе по-добра от втората която малко безвкусно и изсмукано от пръстите разгърнаха сюжетната линия. Като цяло филма определено ми хареса,два часа интересен трилър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като изключим последните 20-30 минутки, филмът се оказа неочаквано добър трилър. Нямаше как да се мине без стандартния завършек при такъв сюжет, макар че щеше много повече да ми допадне, ако сценарият се беше завъртял на 90 градуса и вместо

 

престъпниците да се връщат на мястото на престъплението и да се опитват да прикрият станалото, като междувременно се изпокараха и някои поумряха, да бяха вкарали още малко хорър или да бяха убили писателката. ;) Иначе добро попадение с това, че се оказа жива девойката и всъщност шерифът я е довършил, но каква беше тази глупост с прострелването му от писателката?

 

Определено ми развалиха кефа с този финал, при толкова добре разказана история на иначе клиширания сюжет. Въпреки това си е филм, който бих препоръчала, защото минутките минават неусетно и държи малко или много в напрежение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми филма. Добър трилър е, като изключим някои посредствени сцени към финала. Добре започва, с голяма доза мистерия, но към финала го поамериканчват и леко ти убуват кефа от видяното досега. Всички актьори правят страхотна игра. Uhm Jung Hwa, визуално не ми се нрави, но е добра актриса. Признавам си го, откакто я гледах в сериала A Witch's Love с Park Seo Joon. А тук съм приятно изненадана от присъствието на Jo Jin Woong. Много го харесвам този актор, винаги прави запомнящи се роли, дори и не главни. 

Иначе наистина запомнящ се трилър. На феновете на жанра, би се харесал. 

Мерси за превода. :) 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...