Jump to content

Recommended Posts

Честно казано не ме грабна...

Айде при Бек Сън Джо имаше поне някакво минимално развитие в ролята ,която си пролича накрая,но тази О Ха Ни по-досадна,нахална и тъпа не можеше да бъде... като конска муха се беше лепнала за Сън Джо и го преследваше до края /голяма воля,голямо нещо :blink: /..и на всичкото отгоре героинята си остана една и съща..поне малко да се беше образовала ..

Може да се каже,че уеб версийте повече ми харесаха от самия сериал ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми че то това е идеята че и не толкова красивите и не толкова умните да не кажа глупави могат да успеят ако достатъчно силно искат нещо така е и в този сериал така е и в мангата и анимето по които е правен. Щом те дразни че е нахална значи момичето си е свършило добре работата изигравайки тази роля точно така трябва да действа на зрителите ако се замислиш ще видиш че е така. :lol: Както казах и преди като външност не ми допадна особено, но все пак героинята си има своя чар, а и за един път става. :D Като си спомням с какво качество на кадрите е заснет този сериал изобщо сцени, декори и всичко и разбира се присъствието на доста известни актьори определено могат да си позволят някоя красавица която и да изиграе добре ролята, но някак си няма да се връзват нещата и непрестанните обиди на Сънг Джо към главната героиня щяха да са малко не на място. :rolleyes: И как така да се образова...човек или му се отдава да учи или не по друг начин казано като си се родил тъп ще си такъв през целият си живот то да не е като да се налива с фуния през ушите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

относно последните ти изречения...седни и гледай или God of the study или Dragon Zakura да видиш,че не си прав/а ;)

Както е имала голямо желание да преследва Бек Сън Джо.. така ако и има и голямо желание да учи може да се случат чудеса... ;)

аман..тя и за медицинска сестра да не ти се пада..,че ще вземе да ти уцели нещо друго ама не и вената :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала вече съм го коментирала, но наскоро изгледах ютуб серийките, та да драсна нещо за тях. От седемте само две ми харесаха

Когато дойде приятелката от САЩ и Ха Ни се разстрои, че ще загуби мъжа си и последната с рожденният ден. Другите не бяха нищо особено.

О Ха Ни горката хич не е мръднала, каквато си беше, същата си останала.И такъв човек работи в сферата на медицината, ужас!!!!!!!!Стори ми се по-глупава и заблудена дори и от самият сериал, може би защото там беше ученичка и държанието й по-минаваше, ама не и сега.

Сънг Джо той си ми харесва със студенината му, но пък това му държане прави брака им много странен. Все едно не са женени, защото на мен хич не ми заприличаха на такива

 

Като цяло сериалът ми хареса, въпреки многото му кусури, обаче тези серийки за ютуб, яд ме е, че ги гледах, съвсем са окалпазанили нашите герои.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление трябва да съобщя новината,че сериалът като цяло ме разочарова :( А как ми се искаше да е обратното,поне заради сладката О Ха Ни .Колкото и да се стара,с тези сладки физиономии не успя да спаси сериала от провал. Майката също се постара и в началото ми бе доста забавна ,но после ми доскуча. Същото се отнася и за Джунг Гу.Впрочем това е недостатъкът на сериала,твърде скучен.Никакво развитие на геройте и страшно скучни,и изкуствени ситуации ни представяха сценаристите.

Слаб сериал и след като го изгледах вече не се учудвам на ниският му рейтинг.

Единственното ,което ще запомня е плезенето на О Ха Ни :) Е,поне тя ме позабавлява.

За пъви път гледах Канг Хьо Джу,но никак,никак не ме впечатли. Предполагам не е той виновен,просто ролята му бе меко казано тъпа.

Наистина ми е кофти ,когато трябва да пиша подобни отрицателни коментари,но и такива неща се случват :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм жалко, че този сериал не се харесва на повечето хора наистина има доста банални неща в него, но по принцип за мен си е специален, понеже беше първият корейски сериал който гледах и изобщо първият азиатски. Още си спомням как се ровех в замунда и ми хареса как звучи заглавието и като чух, че е по манга веднага го набъбнах. И въпреки, че главната героиня не ми хареса тогава ми беше много интересно да го гледам може би защото се сблъсквах с нещо по-различно от дотегналите ми до немайкъде американски бозави продукции. Сега като се замисля може би ако го бях гледал сега и аз щях да го оплюя ама при положение, че ме тласна към азиатските сериали и филми сърце не ми дава да го нахраня. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора, не искайте прекалено много от детското сериалче. Това е сладко "хапче за настроение". Има някои морално-социални постулати в зародиш, с които сценаристите се съгласяват, сладури за гледане (и момчета и момичета) и майтапи от различно естество. Това е... Не значи, че не е хубав, просто е по-елементарно скроен.

 

Ползвайте за антидепресант, не става за интелектуална гимнастика. wink.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ползвайте за антидепресант, не става за интелектуална гимнастика. wink.gif

Така се получава, когато веднъж вече е направена чудесна екранизация по известна манга. Очакванията към корейската версия бяха прекалено големи и останаха незадоволени. Който не е чел прословутия дневник /не този в тубето, а този, който пуснаха на текст/ , няма как при този сценарий да почувства сериала и да го хареса. А който е гледал другата версия /като мен/, ще очаква нещо по-добро, което няма да получи. И аз не си задоволих очакванията, но въпреки това си ми е любимо сериалче и както казваш, още ми служи за антидепресант. Хаха, много точно казано. Но и това ми е достатъчно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

 

Ползвайте за антидепресант, не става за интелектуална гимнастика. wink.gif

Ей това определение много ми хареса, честно :lol:

Аз пък не разбрах какво развитие в образите не сте уловили че има.. Сънг Джо си беше един студен и високомерен младеж, който не знеше какво да прави с живота си, но благодарение на О Ха Ни успя да намери себе си, както той сам каза и да се научи да обича- още в началните епизоди, и сподели, че и той иска някога да изпита това чувство- да харесва нещо. О Ха Ни пък ,макар и глупава .имаше силен характер и прояви голямо упорство и постоянство в постигане на целта си :lol: и всяка ситуация превръщаше в забавление. В тайванската версия много по- подробно са представени нещата в развитието на взаимоотношенията им. Веднъж брата на Джи Шу го попита как е разбрал, че я харесва и той му отговори, че където и да се обърне тя постоянно е показвала любовта си и когато в един момент му казва, че повече не го обича , би трявало да му олекне, но на него му е станало неприятно. Давам този пример да се разбере колко неосъзнат в чувствата си беше Сънг Джо /Джи Шу, дори и когато ревнуваше не знаеше, че всъщност ревнува :lol: ама това пак в тайванската версия е показано по- ясно, гледайте я ако не сте.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гладах сериала и ми допадна, доста забавни моменти има.

Сега искам да гледам и серийките в Youtube.

Но нещо не ги намирам, ако може да ми пратите някой линк, ще съм много благодарна :)Весела Нова 2012 :beer:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гладах сериала и ми допадна, доста забавни моменти има.

Сега искам да гледам и серийките в Youtube.

Но нещо не ги намирам, ако може да ми пратите някой линк, ще съм много благодарна :)Весела Нова 2012 :beer:

 

Погледни в заглавния пост.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези дни ми се гледаше нещо неангажиращо и разтоварващо и много се радвам, че попаднах на това сериалче. Може да не е нищо особено, но пък не мисля че е претендирано да е с велик сценарий и блестяща актьорска игра. Липсва излишния драматизъм според мен, с две думи много се забавлявах докато го гледах!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обичам този сериал... Изгледах го 2 пъти за има няма 10 дена :Д Очаквам с нетърпение да излезе нещо ново с Kim Hyun Joong <3

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То хубаво сте го гледали ама споделете нещо то тва е най-хубавото да си каже мнението човек като пише в темата...как ви са се сторили героите, нещо което ви е харесало или не в самата история, някой ако е гледал анимето да го сравни с тая драма и такива работи. :D Айде тая дето играе О Ха Ни хваната от гората ама поне Бек Сънг Джо покрай една от най-известните корейски продукции Boys over Flowers си има голям фен клуб предимно женски (да се надяваме мъжката част от феновете му да симпатизира само за актьорството :unsure: ) Аз прегледах анимето преди време понеже бях го отсвирил след като рабрах, че има сериал ама се оказа, че в общи линии ми хареса повече, въпреки че нещата вървят горе-долу 1:1.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ах, това ми го бяха перпоръчали като антидепресант и го изгледах измежду учебниците през последната сесия :lol:

Честно казано сюжетната линия ми дойде твърде разтегната след средата някъде, можеше да минат и без толкова много локуми, имаше забавни моменти и лафчета, като цяло ако бях в друго настроение вероятно нямаше да ми допадне изобщо, но в случая изпълни предназначението си.

О Ха Ни - наистина ли има подобни индивиди в съвременна Корея? :huh: Гледам, че такива образи, на които им липсват първите седем години, са си задължителни за тези сериали и започвам да се замислям дали не вкарват някаква доза реалност на екрана или наистина го правят само в името на хумора. Разбирам, че е нормално да няма обноски на дама при условие,

че е отгледана само от мъж

и все пак... А за Ким Хьон Джунг имам спомени, че играеше доста по-добре в БОФ, тук ме стори много дървен *крие се от фенките му*. Майката на Сън Бек Джо беше просто като излязла от някое забавно аниме, много се смях с нея.

След като спомена Рейзър-а, може да метна едно око и на анимето, за да видя там как са я свършили. :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах го преди по-малко от месец и мога откровено да кажа, че ми върна вярата в комедиите и в това, че мога да се насладя на истински хумор, който не е повлиян от гениталии, други човешки части на тялото или нещо подобно. Истината е, че беше първото корейско сериалче, което хванах. Все ги оглеждах в замунда, ама не се хванах да гледам нито едно по всеобщо тъпи причини. Но обожавам анимето, което ме прави прекалено щастлива, а и това с него.

Героите са си откровено безумни, ситуациите абсурдни, развитието хахахаха... трагично. Но все си мисля, че това е цялата идея. Просто да им се радваш, да не им се връзваш, да се смееш :)...

По-малко от месец по-късно, 5 сериала по-късно, една киноманка благодари, че отново й беше върната вярата, че може да се забавлява на филмче, без да трябва да се замисля кой знае колко, без да трябва да търси и разнищва всичко, без да трябва да си доказва, че гледа "умни" филми, без да съжалява, че е решила да се откаже от американското кино, сега просто се наслаждава на това, че си губи времето с нещо, което я прави щастлива :).

Съжалявам, звуча като психарка, особено за първо мнение, хахаха, просто ми се ще да благодаря на онзи първи човек, който е прехвърлил границата, отпуснал се е и е подпомогнал затова всички непросветлени да погледнат нещата от друг ъгъл :). А се оказа, че около мен има прекалено много хора със завързани очи, които нищо не разбират и това ме побърква :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубави актьори, хубава игра... Аз само неразбрах,

защо чак към края на сериала Бек Сънг Джо изведнъж се влюби в Ха Ни?!? Щеше много повече да ми хареса ако той по-рано бе показал някакви чувства, които да крие от гордост примерно, това ми е единствената критика...

Не беше лошо сериалчето, през цялото време докато го гледах ми беше приятно и бях с усмивка на лицето, но засега от изгледаните до момента корейски романтично-комедийни сериали бих поставила този най-долу в класацията. В класацията ми всички ги харесвам, така че не смятам че си загубих времето с този и не съжалявам. :D

Редактирано от katomova
Използвай спойлери!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубави актьори, хубава игра... Аз само неразбрах,

защо чак към края на сериала Бек Сънг Джо изведнъж се влюби в Ха Ни?!? Щеше много повече да ми хареса ако той по-рано бе показал някакви чувства, които да крие от гордост примерно, това ми е единствената критика...

Не беше лошо сериалчето, през цялото време докато го гледах ми беше приятно и бях с усмивка на лицето, но засега от изгледаните до момента корейски романтично-комедийни сериали бих поставила този най-долу в класацията. В класацията ми всички ги харесвам, така че не смятам че си загубих времето с този и не съжалявам. :D

 

мм

според мен той започна да се влюбва в нея още когато се беше разболял (в началните епизоди) и тя се грижи за него (направи му супа), все пак усети, че сърцето му тупти много силно, което означаваше, че е намерил нещо, което харесва

.. просто такива са корейците, че решаваш да покажат чувствата на избраниците си чак тогава, когато нещо ги застраши (например трети човек)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...