Jump to content

Recommended Posts

Привет на всички , който харесват сериала Mischievous Kiss. И аз като много други както виждам в коментарите по горе искам да се присаединя към молбата да се превеждат по бързо серийте. Знам че не ви е единствената грижа това,но нали се сещате колко е изнервящо чакането.Сериала е прекрасен и би било добре удоволствието да е пълно.Извинявам се за това,че се опитвам да пришпорвам нещата,но не знам и английски и съм зависива от добрата ви воля . Поздрави .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно, защото си зависима от добротата на преводачите, недей да я изпитваш докъде ще стигне. И да пришпорваш, и да не пришпорваш по-бързо няма да стане. Повечето от хората тук имат едно нещо наречено "личен живот", за който отделят повече време отколкото за превод на сериали.

Сещам се колко е изнервящо чакането. Чакала съм субтитри с месеци, обаче ти сещаш ли се колко е изнервящо да превеждаш? И колко време отнема? И после колко време му трябва на редактора?

 

Това към всички. Колкото повече молите, толкова по-малко ще има. Никой не си е поставил за цел да ви изнервя и измъчва, чисто и просто освен корейски сериали хората имат нужда от храна,сън, пари и социални контакти...Все неща, които Ким Хьон Джунг ни мож им даде.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята не беше да засягам някого или подценявам нечий личен живот,просто споделих мнение.Колко е изнервящо да се превежда няма как да знам,защото ако можех да го правя нямашеда моля за това.И не го чуствайте като задължение ,а просто като молба.В крайна сметка всеки е добър в нещо нали така.В случая вие от езици и преводи.Моята област е в съвсем друго направление(медицина).Радвам се на доброто ти съмочуствие и ти пожелавам спорна работа.Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като изгледах и12 епизод съм малко разочарована и аз ,яд ме е, защото драмата започна добре, ама върви към зле .Чудя се на кой му е хрумнало да нарече сериала "Палава целувка", това име навежда на мисълта, че зрителят ще стане свидетел ,хайде да не е точно на такава целувка, че ги знаем какви са корейските ,но поне на някаква бурна любов, обаче то и от това помен няма. Че О Ха Ни обича Бек Сънг Джо го знаем от началото,но любов от един не става. А аз досега не видях и намек, че той я харесва. та ми е интересно как любовта му ще "цъфне" като гръм от ясно небе, ще се събуди един ден и ще разбере че я обича. Ха Ни и тя почна много да ме дразни, много е лигава, дори нейният съученик, какъв идиот беше и се промени, а тя ..... При това той и като идиот и сега е 100 пъти по-интересен от нея ,а тя освен да върви след Сънг Джо друго не знае.Сънг Джо и той все един и същ ,ама той поне не ме дразни/ама можеше да е по-добре/.

Любимци са ми съученикът на Ха Ни/ забравих му името/ и треньорьт по тенис-първият правеше шоуто докато бяха ученици ,а вторият внася колорит сега, че и той е един чешит.

Състудентката на Сънг Джо ми е противна, много е надута.

Мисля че проблемът на сериала е ,че като цяло всички герои правят все едно и също-О Ха Ни все след Сънг Джо. той пък се чуди с какво да се занимава и тъпче на едно място. майката само гледа как да ги сватоса. братчето все подражава на батко си и т .н.

Въпреки това обаче, ще си го доизгледам, чакам да видя кога нашия герой и той ще хлътне ,а и нали и

сватба ще има

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Mного наивно, сладко и забавно сериалче, кара ме да се смея.

Но този колкото е умен,толкова е й гадничък Заслужава добър урок.

Но ще гледаме.

Благодаря!

[/quot

 

Много съм съгласна!Сериала е супер!Дами,защо спорите коя е по-добра за него!То е ясно-Ха Ни!С Хе Ра бяха сходни характери!Ха Ни с цялата си наивност и непохватност е супер по-подходяща!Плюс-------- ПРОТИВОПОЛОЖНОСТИТЕ СЕ ПРИВЛИЧАТ! :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен сериалчето си е направено доста добре, като се има предвид и другите интерпретации на мангата "Itazura na kiss". Вярно е, че тук нещата са малко променени, но пък на мен ми харесва доста. Актьорската игра е на ниво. Ако имах властта да променям актьорите, не бих пипнала нито един. Всеки си играе изключително добре ролята. Дори и второстепенните. За това, че Бек Сънг Джо не проявявал интерес към О Ха Ни, изобщо не съм съгласна. Явно, потребителите, които не вникват в сериалчето, трябва да прочетат мангата или да гледат отново сериалчерто. Аз съм доволна на макс. И силно препоръчвам на тези, които не са го гледали ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бек Сънг Джо си проявява интерес към Ха Ни, ама скрит интерес. Той просто е такъв човек, не изразява емоциите си почти по никакъв начин. Дава го малко на инат спрямо чувствата си към Ха Ни, защото неговата майка иска те да са заедно, а той точно това избягва, другите да му казват какво да прави. Не иска никой да контролира живота му, както е било до сега. Но вътрешно я обича, сигурна съм в това. Имаше си моменти в сериала, които го показват. А според мен Ха Ни не трябва да се променя. Така тяхната връзка няма да бъде скучна никога, защото тя винаги прави някоя беля. Също така има баланс между двамата - Сънг Джо е супер уравновесен, докато Ха Ни е в другата крайност. Абе сладко си е сериалчето :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен, бре да изкажа нещо за някой сериал, обикновено само гледам и си мълча , не мисля, че мога да дам, кой знае какво мнение. То или харесваш нещо или не, честно казано ако някой ме пита защо гледам тези драми, надали мога да дам много смислен отговор. Както и де отплеснах се. Изгледах сериала, разбира се след анимето и тайванската версия и през цялото време се чудех, какво му има на тази екранизация, че не може да ме грабне.Помислих си, че е дървената игра на актьорите, ма не. Гледала съм къде по- лоши изпълнения ,може би размиването на края, не знам. После си пуснах BOF там нашето момче изигра ролята си подобаващо, достатъчно да замае главите на куп фенки. После си пуснах пак сериите отново и все едно гледах друг сериал,. Разбрах какво ме е дразнело през цялото време. По принцип много често сме виждали как героите се променят, израстват, намират себе си, утвърждават се и т.н. Ама тук нашата О Ха Ни ама на такова мекотело се превърна, в такова обезличаващо същество, че пича ако се бе оженил за другата мома, нямаше да я съжалявам грам. От половината серии до края, гледам само кравешката й физиономия. Липсваха комичните ситуации да разсеят обстановката, второстепенните роли бяха по изпъкващи и запомнящи. Можеше да вкара по- голям ентусиазъм в това да преследва цел номер едно в живота си (Сунг Джо). Това е моето лично мнение, защо сериала за мен няма да от фаворитите. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега гледах 13 епизод с превод и след като вече изгледах около 10 сериала съм убедена,че този ще ми остане в сърцето най-дълго. Страхотно е сериалчето. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох 13 епизод беше невероятен !!! Изключително много ми хареса :inlove: So happy :es:

 

Така се радвам за тях ... най-после Сунг Джо призна чувствата си ... иеййй бяха големи сладури накрая на епизода

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ИИ и аз изгледах 13-ти епизод и накрая се разревах от радост...като го хвърли тоя чадър... :es: нямам тъпрение за следващите епизоди... поздрави на преводачите :panda-145:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно съм съгласна с теб.

А относно мненията, че филмът не е кой знае какво, не знам какво повече може да се очакма от една романтична училищна комедия. Супер си е.

Благодаря за новото превю, чаках го и го издирвах още от четвъртъка.

 

Съгласна съм с всичко! Изгледах цялата драма и тя една от любимите ми! Не знам защо казват че играта на HJ е лоша,напротив мнгого добре си се справя момчето и няма нищо общо с образа му в BBF! Много ми харесва така напълно хладнокръвен и студен! :Д Страшно много се изкефих накрая на 13 серия! И после когато се ожениха дори след това си имаше доста забавни и смешни моменти! Не мога да се съглася,че драмата не заслужава внимание,Напротив! И не вярвам,че е имала толкова нисък рейтинг! :) На тези,които още се чудят дали да я гледат бих им препоръчала да не се замислят повече и да "налазват". :D;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, серияла е много забавен и интересен.Изобщо не се двуомете , а теглете. Заслужаваше си чакането.Благодаря на всички , които са работили по него.Понеже чета различни мнения,относно това дали има продължение,все пак има ли такова или не.Моля ви за отговор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, серияла е много забавен и интересен.Изобщо не се двуомете , а теглете. Заслужаваше си чакането.Благодаря на всички , които са работили по него.Понеже чета различни мнения,относно това дали има продължение,все пак има ли такова или не.Моля ви за отговор.

 

Има,но то е само в youtube и е по 7-8 минути епизодчето,като мисля,че са само 7 и засега са само с английски суптитри.Лично аз съм гледала само 1 и 2 епизод от youtube продължението :);)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ейй и аз да го догледам най-накрая този сериал, вече ги забравих първите епизоди дори :lol: :lol: , ами не е лошо сериалчето, ученическо, разтоварващо, свежо, добре си изиграха всички ролите, като цяло ми хареса! Благодаря за субтитрите! :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз изгледах най-после края. Направо ми е мъчно,че няма повече серии. От всички сериали този няма да го забравя. А как да ги открия да ги гледам? Намирам всички серии,но не и тези къси клипчета за които говорите. Нещо като продължение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И те ще бъдат преведени.... 7 епизодчета, по около 10 минутки са... Общо взето не са нещо значително...но са изключително сладки и забавни <3

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Епизодите в you2be наистина са симпатични, защото там вече заприличваха на двойка, но имаше големи безумия. Спомням си в един от тях как

 

 

Ха Ни предполагаше, че е бременна, защото и се е гадило и майката на Сънг Джо започна да звъни на всичките им познати, без да са направили тест и т.н. Сънг Джо се прибра и я заведе на лекар, а лекаря и каза, че "нещото, което се е мърдало в стомаха и не е бебе, а прекалено много храна".

Идиотщини :28558:

 

Понякога се чудих дали не могат да измислят още някаква простотия - в сериала и в кратките епизоди.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...