Jump to content

Recommended Posts

Мда. Както си и помислих

първата брачна нощ беше това, което видяхме в превюто - секунда и половина.

И така както пребягват през разни случки имам чувството че гледам превю на друг сериал. То бива съкращения ама тези направо ни резюмират историята.

 

Сватбата така я претупаха, че даже и не разбрах сватба ли беше или фантазия на Ха Ни

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Язък за Хе Ра.... страхотен персонаж и наистина много ми допадна представянето на актрисата... Адски много ме е яд за нея и съдбата и ....

Невероятна мадама <3 тя трябваше да остане със Сънг Джо .... не проклетата лиготия... <_< <_< <_<

но ще кажа още нещо и спирам "хубавите ябълки...прасетата ги ядат" ...

 

Имаше много мощно претупване на всичко.... но след като орязаха сценария със 4 серии се очакваше... ;(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Язък за Хе Ра.... страхотен персонаж и наистина много ми допадна представянето на актрисата... Адски много ме е яд за нея и съдбата и ....

Невероятна мадама <3 тя трябваше да остане със Сънг Джо .... не проклетата лиготия... <_< <_< <_<

 

Е, не. Не съм съгласна, че трябва тя да е със Сънг Джо. Щото нашият Сънг Джо има нужда в живота си точно от такава "радост", каквато е милата О Ха Ни. На него не му трябва умна, амбициозна, че и красива жена. ще си умре от скука милия с такава като ХеРа.

И друго...толкоз ум и толкоз апатия у един (млад) човек, че макар да е и красив, а в нашия случай хипер-супер готин и як :))), ако няма кой да внесе около него нещо свежо, някой който да го кара да се усмихва и да му живва физиономията, няма кой да го хареса и на йота! и то не само в Корея ами и на цялото земно кълбо.

Ха Ни-то си се правя прекрасно. Какво повече може да се иска от нея, не че Хе Ра не се справи....

Да, имам забележки към KHJ, обаче като го погледна и веднага ги забравям :rolleyes::D Даже се чуда дали чарът на цялата драма, не на мангата, а на таз точно така изиграна и представена драма, не е точно в това - захласваш се по тоз Сънг Джо и забравяш дразнещото..... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм на мнение, че на Сънг Джо му трябва точно такава като Ха Ни за да му внася радост в живота. Но пък горката Ха Ни. Нейния живот с него е направо за окайване.

Дори и след като се ожениха той си е голямо дърво. Изобщо не се държи като влюбен младоженец. Нито нещо я е прегърнал, нито й се е усмихнал като влюбен, а това дето го видяхме като първа брачна нощ май се случи на третия ден и започна доста изкуствено.

 

Според мен Хьон Джунг играеше в БОФ доста по-естествено и изглеждаше доста по-влюбен там отколкото тук. А там също му беше скован персонажа. Нещо тук режисьора не успява да му извади способностите на показ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък изобщо не съм съгласна ;) ... лично на мен като човек, такова същество не би ми внесло никакво щастие и никакви усмивки...

не мразя персонажа и цялостната идея ми е пределно ясна, само, че ме изуми факта колко много я харесвах в анимето и колко по-различна бе...

 

и не...изобщо не мисля, че ще умре от скука с Хе Ра. Ако сте гледали както трябва, щяхте да забележите, че моментите с нея го караха да се усмихва и да разкрие непознати черти от характера си ;) . Да...сърцето му беше другаде, но той много уважаваше това момиче...и в един реален свят, би избрал нея вместо персонажът на Ха Ни ...

 

Относно Хьон Джунг, изиграването на персонаж като Джи Хо, бе много по-лесно, защото самият Джи Хо имаше много качества, присъщи на Хьон Джунг....

Тук задачата му бе доста по-трудна. Там му бе изписано навсякъде,че обича Джан Ди....В целувката няма как персонажа му да изглежда влюбен,защото точно това е идеята на драмата ;Д

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И пак няма да се съглася...

Хе Ра е приятелка. Той сам й каза, че с нея се чувства добре, но това е приятелство, споделяне, общи интереси, но не любов. Уви, зная го от личен опит. Само дето аз бях в позицията на Хе Ра и да, не е приятно, мислиш си, надяваш се, че ще прерастне в нещо повече, но то сърцето му другъде, каквато и да е там тая другата, важното, е че е влязла в сърцето :).

Би я избрал в реалния живот, ако самият той не беше Бек Сънг Джо, а някой който си търси подхождащата му половинка, не половинката с главното П, а ако си търси бизнес партньорка, но в смисъла на брака (а и не само).

 

От друга страна виждам я и моята О Ха Ни, но от мъжки род, в къщи. Не казвам, че е съпругът ми е глупав, но лоши черти, колкото искаш (кой ли ги няма!?) и си ги знаех почти до една всичките преди да се вземем. Че и всички около мен викаха "Пхууу, че какво му хареса?!", но пустата искра...., онова нещо дето и Сънг Джо попита Ха Ни вчера: "Какво ми направи!?"(, че тебе избрах).

Това е всичко в интерес на истината - ясно и просто и не съвсем :)

 

А че Хьон Джунг повече си отивал като характер с Джи Хо... хм... изобщо не се и опитвам и наполовина да си мисля, че познавам характера му дори и колкото теб, Инсомния, обаче съм чела, че самият той не се възприема да е като Джи Хо в живота. Четох обаче, че и тоз вторият образ не е никак близък до него.

Това е игра, това са сценарии и най-вече режисьорски умения все пак. А тук, гадно ми е да го призная, но те не блестяха особено. Можеше повече. Знам че и Хьон Джунг може повече. Просто, както каза martisun, режисьорът не успя да му помогне достатъчно да покаже какво може. Защото няма какво да се заблуждаваме, способно е момчето, че и красиво на всичкото отгоре :))), обаче изявите му, както и сам казва са били предимно на сцена за по 4 5 мин на песен.

 

Мислила съм си, от това поне което съм гледала де, че Чанг Гън Сок би се справил чудееееееесно със Сънг Джо :). Направо щеше да го разкатае отвсякъде този образ :). Е, без разбира се, онези пресилени физиономии от "You're beautiful", и е, без тоз чар, който се лее на екрана с Хьон Джунг :).

 

Стискам палци, Хьон Джунг! Дано следващата ти роля, е не само разбиваща (защото снощи, тези сцени дори на мен, миналата през сватбарските олелии и после-тии... ми разтуптя сърчицето), но и с наистина добра режисура и повече серии :D !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.youtube.com/watch?v=oyQoUaF2x5Y



Аз ще пусна това клипче и няма да коментирам повече.... всеки има различно виждане,но аз определено си стоя зад теорията, че Хе Ра бе много по-подходяща и много по-готина от Ха Ни...но все пак идеята на драмата е прелестния господин перфектен да се влюби в глупава,лигава и непохватна мадама ... а не в някоя, подходяща за него, ума,визията и нивото му като цяло...
и все пак се радвам,че именно тази актриса изигра Ха Ни...много и натруфиха образа, но актрисата е много добра...
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

20101021_playfulkiss_final.jpg

 

Актьорите от "Mischievous Kiss" казват сбогом на драмата ...

 

С излъчването на последният епизод на "Mischievous Kiss", актьорите и целият екип се събраха, за да разкрият чувствата и впечатленията си и да кажат последно сбогом на драмата.

 

Jung So Min сподели : "Чувствам се много по-спокойна, след сватбената сцена и фактът, че героинята ми се омъжи за Seung Jo.Минаха три месеца, откакто започнахме да снимаме драмата.Чувствам се много свежа и заредена с положителни емоции, но същевременно съм и разочарована. Искам да благодаря много на всички колеги и на целият екип."

 

След нея, Kim Hyun Joong продължи...: "Започнахме да снимаме през лятото в най-голямата жега, а сега е вече студена зима. Забавлявах се доста и съжалявам,че всичко трябва да свърши,но пък все още ни предстои специалното продължение на драмата. Ще дам всичко от себе си до самиякрай."

 

"Mischievous Kiss" ще има специално продължение, което ще започне на 2 Ноември и ще се излъчва чрез специалният канал в You Tube.

 

Lee Tae Sung, който се превъплати в образа на Bong Jun Gu каза : "Сякаш беше вчера когато репетирах репликите си за първи епизод, а днес е излъчването на последният, 16 епизод. "Mischievous Kiss"винаги ще остане в спомените ми.Моля ви не забравяйте драмата и Jun Go.

 

Lee Si Young, която изигра Yoon Hye Ra - "перфектното момиче" сподели : "Всичко има край, но съм много разочарована, че драмата свърши, още преди да е започнала за мен. От сега нататък, ще се постарая да разкрия отношенията между Hye Ra и Kyung Su както трябва"

 

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

 

60272_148682861837430_122205564485160_238181_1953022_n.jpg

 

"Ще ми липсват тези три месеца, в които бях Baek Seung Jo."

 

Актьорът и певец Kim Hyun Joong изрази съжалението си поради факта, че дойде края на драмата, в която зае главна роля.

 

На 21 Октомври, чрез своята агенция Key East, Hyun Joong разкри "много съм благодарен на всички по-възрастни,с които работех и които уважавам много, Също така и на Hani (Jung Somin), Jungu (Lee Taesung), Haera (Lee Si-young) и на цялото "Mischievous Kiss "семейство. Радостен съм,че отново натрупах ценен опит"

 

Kim Hyun Joong представи на публиката една различна страна от себе си, като се превъплати в гения Baek Seung Jo.

 

Hyun Joong каза "За момента ще си взема малко почивка и след това ще се подготвя за нови начинания." "В знак на благодарност към моите фенове, обещавам,че ще се завърна като един много по-достоен,актьор певец и т.н. Очаквайте ме" ...

 

От друга страна, Hyun Joong ще покаже благодарността към преданите си фенове и на 21 Октомври.

След което ще се захване със снимките на специалното You Tube продължение на драмата, заради което отказа всички

оферти за реклами и фотосесии с негово участие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам темата се разраства, на мен лично много ми харесва да има противоположни мнения,това доказва,че се вълнуваме от тази версия на корейците.

 

Аз смятам,че корейците се доближават повече до анимацията,а не до тайванската версия.Доколкото си спомням в мангата главния герой все си беше дърво и половина,но страшно много я обичаше.Просто не можеше да показва чувствата си с повече емоции.Но пък аз съм чела мангата на руски,и то преди доста години ,така че може и да не помня точно,но май анимацията си е точно по мангата.

 

Аз поддържам мнението,че тази роля беше по трудна за KHJ.Да играеш толкова студен човек,е доста трудно.Честно казано изигра си го отлично,защото по очите му личеше,че я обича.Всички знаем,че този, който може да играе с очи,а не с думи е добър актьор.Лично на мен до тук ми хареса,но......има едно голямо но в тази версия.Това са малкото серии заради пустия му рейтинг,които не дават възможност за по-добро изпълнение на ролите и доведе до липсата на следбрачния живот и пълна екранизация на мангата.

 

В крайна сметка,за разлика от БОФ,където корейската версия се считаше от повечето хора за най-добра, тук тайванската ще си остане за света като победител - заради втория сезон и заради това,че тайванският актьор Джое Чонг направи все пак по мил своя герой по време и на двата сезона,но това всъщност зависи от режисьора,а не от актьора.Точно затова казвах,че корейците винаги правят по-жестоки версии.

 

Дано сериите за тубето ни поднесат по мил и чувствен Сънг Джо.Поне знам,че HJ може да го изиграе много по- лесно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ето какво намерих в един руски сайт Дневник на Baek Seung Jo в който описва чувствата си към Хани http://animeblaze.ru/ и се казва че този дневник се води като продължение към серияла зрителите по добре да разберат Baek Seung Jo и какво изпитва към Хани .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лол колко много различни мнения и като се замисля с всички съм съгласна като земя по-малко от всяка.Вчера изгледах и последния 16 епизод и искрено съжалявам,че трябва да го кажа,но за мен (не натрапвам мнението си), тайванската версия беше много по-добра дори, ако само сравняваме първите сезони видяхме много повече чувства,сцени, а не на бързо показани моменти.Този път за мен корейците малко се по-изложиха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен,корейците не се изложиха.Напротив,при създадената ситуация,те направиха всичко,което трябваше да направят. Мога да се хвана на бас,че още дълго време тази версия ще бъде търсена и гледана в много държави и превеждана на много езици.

 

Всъщност,това си беше много хубава и оригинална версия,чисто по корейски направена.Ако бяха оставили 4-те епизода,които съкратиха,щеше да е напълно достатъчно за да довършат всичко.

За да бият тайванците им трябваха само тези четири епизода и повече OST.Музиката в тайванската версия е страхотна.Като знам каква прекрасна музика правят корейците,изобщо не съм наясно защо и тук не направиха такава.Но явно всичко опира до пари.Доколкото разбрах последно от по-горе публикуваното ,те ще довършат мангата само за тубето ,т.е. за феновете извън Корея,за да не останат разочаровани.Това им прави чест,браво и на артистите и на продуцентите,че ще го направят.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само, няколко думи след края.

Сериала ми достави голямо удовлоствие, очаквах го с нетърпение, гледах го с вълнение :) Актьорите се справиха мн добре според мен, накараха ме да почувствам каква индивидуалност имат героите им, какво се крие зад образите им. Ще го изгледам пак със субки, с голям кеф.

Самите образи - наистина не ми се нрави много образа на Ха Ни, но си знам, че такава е била идеята. И си мисля, че накрая си проличаха истинските чувства на Сънг Джо. С Хе Ра си остават приятели, на които им е добре заедно. А всички знаем - противоположностите се привличат...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Mного наивно, сладко и забавно сериалче, кара ме да се смея.

Но този колкото е умен,толкова е й гадничък Заслужава добър урок.

Но ще гледаме.

Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това беше едно много приятно и разтоварващо сериалче. Много ми хареса.

Нямам търпеие да видя продължението. Някой знае ли от колко епизода ще е то?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички за информацията относно сериала и превода! :thanks:

 

 

Изгледах преведените епизоди и съм малко разочарована. Не видях онова ниво, което досега го имаше във всеки сериал, който съм изгледала. Тук всичко се държи на хубавия външен вид на Kim Hyun Joong и закачливата тема. Всичко останало е на много елементарно ниво, нямаме дълбочина на изследване, развитие на характери, а самият сюжет е изграден на абсолютни абсурди. Приемам го единствено като резултат на екранизация на манга. Но така или иначе има какво да се види и в този сериал. :rolleyes:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В този сериал невероятно впечатление ми направи лудата майка на Baek Seung Jo .Много приятна роля и мн добре я изиграва.Сериала много ми прилича на Гоонг необятно защо.Kim Hyun Joong както винаги е намръщен,но все пак такава роля играе.Jung So Min тя е наистина невероятна и според мен тя може да е следващата Yoon Eun Hye.Поне да се надяваме. :) :) :D :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Майката на Сън Джо е актрисата Jung Hye-young, която направи много различна роля в East of Eden - една наранена жена, която трябваше да запази силата си и въпреки това да разкрие чувствителността си. Сега виждам, че играе и в The Return of Iljimae, където съм сигурна, че отново ще се справи много добре с драматичната страна на ролята си.

Обаче тук съм наистина очарована от нея. Не очаквах да я видя в подобно комедийно амплоа и отначало се притеснявах как ще се справи. Но ролята й пасна отлично и е истинска наслада да й гледаш физиономиите с това красиво излъчване. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Сериала много ми прилича на Гоонг необятно защо.


Защото режисьора е същият. И тук както и в Гоонг виждам същите нескопосани сцени и неадекватно държание на главните герои.
Снощи започнах да гледам My Girlfriend is gumiho и колкото повече го гледам толкова повече се ядосвам на нескопосаната режисура на Mischievous Kiss. Главните актьори в gumiho не са нито по-талантливи, нито по-красиви от главните в целувката. Историята също не е кой знае какво сама по себе си. Даже като прочетох за какво става дума ми се стори толкова тъпо, че се чудех дали изобщо да го гледам. Обаче днес съм вече на 8 епизод и не мога да се отлепя от компютъра. Толкова увлекателно ни представят историята и толкова интересни сцени има във всяка серия че не усещам как минава времето. Най-голямата грешка при целувката за мен е режисурата. Играта на Хьон Джунг, която видях в БОФ е на светлинни години от играта му тук. Скоро гледах един клип. В целувката му не успяха да изстискат толкова от него за 16 серии. И не е вярно че му е такава ролята и затова така играе. Хвърлих едно око на тайванския сериал - и там е такава ролята, но има къде, къде повече чувства показани.
Много, много ме е яд за този сериал. След БОФ така чаках да го видя още някъде да играе а то какво стана. Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

martisun, благодаря за хубавия пост. По-хубаво не знам как може да се каже. Абсолютно на 100% те подкрепям и мисля.

Снощи гледах за пореден път We got married с Хьон Джунг. Еми какво да кажа, че той без режисура (надявам се да е така....) или със собствена режисура се справя хиляда пъти по-добре от колкото в Целувката. Четох че тук режисьори били един ветеран в това онтошение, явно този от Гьонг (между другото не знам какво харесват на Гьонг, на мен цялата работа ми е адски изкуствена) и друг, за който това е първа работа. Какво да коментираме......

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...