Jump to content

Recommended Posts

Засега съм го гледала до 6ти епизод и ми харесва. Kim Hyun Joong е страхотен, много му отиват такива роли. Jung So Min я харесвам още от BG, но тук е още по-симпатична. Малко е глупава, но в това и е чара.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо искам да кажа че сайта е страхотен мнг се радвам че го има а сега по темата...Сериала страшно ми харесва (малко съм пристрастна заради главния актьор,и все пак ) до сега все го гледах с английски субс във Viikii-то и сега поткрих че го има качен с бг субс в masters-tb.com Регнах се там и като поиксах да си го дръпна ми пише че профила ми е паркиран :blink: и не мога да тегля нищо.Как да го оправя мнг искам да си имам сериала и не само него :unsure: ако някой знае нека ми каже :(

Редактирано от katomova
Обръщайте се към сайта за информация!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

BloodyOrchid, ако Ilian1 не се включи да ти каже какъв ти е проблема с мастерса, пробвай да изтеглиш сериала от mehanata.net. И отделно си свали субтитрите от тук. Аз също за съжаление не мога да тегля от мастерса защото ми е неподходящ торент клиента и затова си намирам други пътища.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да засиля малко любопитството за по нетърпеливите за 11 епизод

Най общ превод / намерих го по руските форуми/на това,което им казва: Това по принцип не е моя работа,но ако се карате за Ха Ни, знайте,че тя обича само мен, затова прекратете.После казва на Ха Ни : Мама каза,че ще вечеряме/или обядваме/ заедно,да вървим.

 

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове



ето го с английски субс ......
епизода ще е върховен...тъкмо се зачудих кога ще пуснат третото момче...
на пръв поглед изглежда ужасен и изобщо не си прилича с оригиналния....но ще го видим в епизода днес...
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз само да попитам...

 

Третото момче не се ли появяваше, след сватбата... Или е имало такова и преди, а съм забравила... <_<

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина това третото момче от къде се взе :blink: ? Нямаше го в предишните епизоди, явно сега ще се запознават. При това положение обаче мога да го поздравя за бързината - сега се запознаха, а вече я притисна в ъгъла да я целува :lol: Не като Бек Сън Джо - за 11 серии само веднъж се престраши да я целуне.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Момчето си е по оригиналната манга...само, че вече и аз не си спомням кога дойде ;Д...но мисля, че не беше преди сватбата...

Той беше много различен и по-стеснителен и само и казваше "как можеш да обичаш такъв като него" ..даже мисля, че се и биха с Наоки Ирие...

Този ми изглежда на голям отворко... но ще го видим както казах

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи ще сбият всички по-интересни моменти от мангата в 16 серии, ще попроменят историята и накрая...

 

ще ги оженят ;)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До тук се движат точно по мангата,измененията са незначителни.

 

 

Има две момчета по мангата - едното е сегашното преди да се оженят,с което О Ха Ни не иска да излиза,но майката й дава съвет да излезе с него,за да предизвика ревността на Сънг Джо.Между другото ,вече се повтарям,но за да не останете разочаровани,все пак не се надявайте на твърде много ревност в 11 епизод,не че я няма,но....е,ще видите..Другото момче е след сватбата и е неин колега,който се влюбва в нея и иска да ги раздели.Точно тук вече е голямата ревност на главния.В тайванската версия има доста силни моменти на сблъсък между колегата й и Джи Су/това е името на главния / и там ревността и объркването му е пресъздадена по страхотен начин.Но второто момче ние няма да го видим,защото това е в следбрачния живот.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз стигнах до 10 епизод. Сериалчето е много добро. Играта на актъорите също. И аз се подразних от това, че Ха Ни тича постоянно по него, но как да не тичаш по такъв мъж. Сега видях в FB, че има трейлър на 11 епизод. :es: :es: :es: По отношение на субтитрите - английски, поради липса на български, но да ви кажа, че това не ме спира да го гледам.

За другата версия, за която споменахте, сега не мисля да я гледам, тъй като не искам да си развалям удоволствието да гледам корейската. Е това не означава, че няма да я гледам разбира се :rolleyes::yes:

 

По отношение на другото момче - трябва по някакъв начин да накарат главния най-сетне да си покаже чувствата. Избрали са добър начин - ревност. На трейлъра по- горе, когато онова момче прегърна Ха Ни направо можеше с поглед да го убие :D :D :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Случайно някой от вас да знае как се казва актьорът, който играе съмбето.

Ей този младеж...

http://img716.imageshack.us/img716/8636/kissphoto2101006143746j.jpg

 

Актьорът се казва Choi Sung Joon ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Baek Seung Jo ще го изям -_-

 

А сериала е уникален! Толкова ми хареса, че за първи път гледах филм със субки на английски от нетърпение :) Друг път все съм чакала.

 

Браво на преводачите и редактора, както винаги сте страхотни :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, това е Key East,

 

Есента постепенно настъпи и краят на тази година се усеща дори и в полъха на вятъра и

отминаващите нощи.

Надяваме се, че всички фенове на Ким Хьон Джунг ще се грижат за себе си и ще внимават да не настинат през

този сезон, за да може наистина да му се насладят както трябва.

 

Втората драма на Ким Хьон Джунг достигна своята кулминация толкова бързо, че дори не успяхме да усетим кога се

приближи към своя финал.Знаем, че благодарение на феновете, всеки един епизод от драмата

бе изпълнен с огромна подкрепа и дори притеснение.Тази подкрепа наистина се превърна в една въздушна възглавничка

както за всеки един от екипа, така и за самият Хьон Джунг.Благодарение на това, атмосферата на снимачната площадка винаги бе прекрасна.

 

За да ви се отблагодарим за цялата любов, с която ни дарихте, ние от Key East, заедно с Ким Хьон Джунг сме подготвили специално събитие, в което всички заедно ще станем свидетели на излъчването на последният епизод от драмата.

 

Организирахме това събитие, за да покажем дълбоката си признателност към вас феновете, които непрестанно даряваха с обичта си Ким Хьон Джунг, който вече стана част от нашето семейство. Освен това сме сигурни, че събитието ще се превърне в незабравимо преживяване и ще запечата невероятни спомени свързани с драмата.

 

Събитието ще изисква такса от 10 000 Вона. Събраните пари ще бъдат дарени за благотворителност на нуждаещите се.

За всички, които искат да станат част от събитието, моля следвайте образеца и пратете молбата си. Ние ще ви изпратим е-майл.......

.....

 

Информациа За Събитието :

Име на събитието: [Playful Kiss] Finale Event with Fans

Кога ще се състои: 2010 October 21 (Thursday) 21:00~23:00

Къде ще се състои: Children Park, Dome Art-hall (Seoul, Kwangjin-gu, first-come-first-serve, seats are based on lucky draw; random)

 

 

Как да се запишете ?

 

Попълнете исканото и го изпратете на event@hyun-joong.com

 

За жители на Корея:

 

(1) Name

(2) HYUN-JOONG.COM official homepage’s ID

(3) Telephone Number (includes cell no., & or other means)

(4) Email address

 

International:

 

(1) Name

(2) HYUN-JOONG.COM official homepage’s ID

(3) Country

(4) Passport number / IC no

(5) Telephone number (includes cell no., & or other means)

(6) Email Address

 

* Един човек е възможно да прати само една молба. Подбора ще се осъществи на принципа на номерата. (Тоест ако залата е за 3000 души, първите 3000 изпратили молбите си ще спечелят покана)

* За да осигурм максимална сигурност, бройката на феновете ще бъде ограничена.

* за повече подробности, изпратете мейл на event@hyun-joong.com

 

 

Благодарим ви...

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Не мога да повярвам,че скоро драмата свършва....

Толкова много ще ми липсва цялата еуфория и всичките прекрасни емоции, които всяка седмица ме изпълваха, благодарение на епизодите...

Наистина свърши адски бързо и не можах да го усетя изобщо...

Благодарна съм,че Хьон Джунг бе част от този невероятен проект и че даде всичко от себе си, за феновете...

<3333 С нетърпение очаквам последните епизоди

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От 13 епизод явно започват промените и на оригиналната манга и на тайванската версия.Вкарват тази Хе Ра и това хич не ми харесва .Ще действа по метода на изнудването и принудата.Тя е доста злобничка и се надявам въпреки всичко да няма кой знае какви препятствия,за да може поне в 15 и 16 епизод да видим щастие.Глупака бягаше от принудата на майка си,искаше сам да решава живота си,а сега се сблъсква с още по-голяма принуда и изнудване.Да го видим сега.....Така или иначе сме лишени от щастието им в следбрачния живот,боже....иде ми да убия и режисьор и продуценти и кой ли не още,ако това изнудване продължи повече от една серия..Тия корейци,само лоши неща ли искат да се случват,че нещо да им е интересно.Сбъркана работа,цял свят иска да гледа щастливи истории,само Корея иска колкото се може повече сълзи.Ох....ох и пак оххххх

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къде е любовта между тях?

 

4539d2fc45bdad48d8f9fddf.jpg

 

 

Драмата "Mischievous Kiss", която представя нежната и сладка любов между Ким Хьон Джунг и Джунг Со Мин изглежда продължава да набира негативни мнения, въпреки, че вече достигна своя 12 епизод.

 

В 12 епизод на "Mischievous Kiss", който бе излъчен на 7 Октомври, Бек Сънг Джо отново бе категориченв избора си да остане сам, а О Ха Ни продължаваше да се надява.

Все още, любовта между тях не може да бъде видяна и това довежда до негодувание на публиката.

 

Накрая на 11 епизод, излъчен на 6 октомври, се появи сцена, в която Бек Сънг Джо целува О Ха Ни.

След този момент, публиката бе в огромно очакване на някаква завръзка, но в следващия епизод (12),Бек Сънг Джо отново продължаваше да игнорира и да се де държи грубо с О Ха Ни.

 

Този епизод показа и О Ха Ни, която разкри напълно мечтите и чувствата си към Бек Сънг Джо,но реакцията бе същата - той отново бе апатичен и продължаваше да не показва своите истински чувства.

 

"Mischievous Kiss" ще включва 16 епизода, което означава, че остават още 4.

А любовта между Сънг Джо и Ха Ни веднъж се появява,после изчезва и всичко това изобщо не спомага за развитието на историята на драмата.

Виждайки това, публиката оставя коментари като "Омръзна ми да чакам развитието на любовта им.

сякаш всичко се върти в кръг. Наистина не знам какво се случва" ; "Не ми казвайте, че любовта между

тях ще се разкрие точно на финала..."

 

Всъщност, втората целувка на Сънг Джо и сцената с леглото, съвзем леко загатват за любовта между двамата

персонажи.Но публиката продължава да очаква по-пикантни сцени, а липсата им предизвиква огромно разочарование.

 

"Mischievous Kiss" продължава да държи рейтинги от 5+ % и основната причина за това е че развитието на сюжета не

може да грабне повечето хора.

"Разбира се, знаем, че драмата се излъчва по същото време, в което и други много силни продукции като ‘President’ и ‘Fugitive’, но кой да предположи, че с "Mischievous Kiss" и с нейната скрита карта, а именно Ким Хьон Джунг

ще се случат тези неща."

"Актьорската игра на Хьон Джунг и Со Мин е почти задоволителна" , "Образът на СоМин вече се превърна в

публична фигура на деградацията"... коментари от този тип продължават да пълнят мрежата.

 

 

 

Преведох статията, за да покажа какво е отношението към драмата до момента и какво е общото мнение на публиката...

За жалост, тя показва жестоката реалност и колкото ми се иска да го отрека и променя, нещата са такива....

Това е може би най-ниско гледаната драма за тази година....

 

Толкова ли сме сбъркани аз и останалите 5 % които гледат драмата и чак толкова ли сме пристрастни,че да не видим всички тези ужасни неща, които пишат...

Аз гледам на Mischievous Kiss като на нещо много специално поради много причини и като изключим факторът Ким Хьон Джунг, не мисля, че на драмата и липсва нещо!

Всеки един епизод ме изпълва с гордост, щастие, радост,смях и сълзи, независимо, че липсват изпепеляващи умопомрачителни любовни осмоъгълници и разтърсващи креватни сцени....

Ха Ни, Ън Джо, Джун Гу, Мин А...всичките персонажи са разкошни и ги обожавам <33

Знам манталитетът на Корейците и очакванията им към драмите, но определено мисля, че публиката в сбъркана.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно съм съгласна с казаното в горната статия. Въпреки, че съм в тези 5% които гледат драмата и в онези много % фенове на Ким Хьон Джунг които му се радват дори и да мълчи, не мога да си кривя душата и да се наслаждавам там където няма наслада. Филма върви скучно и действието се върти в кръг. Вече съм изгледала доста драми и като знам на колко от тях съм висяла по цели нощи за да ги гледам, с риск на другия ден да спя в работата, не си представях, че тази драма, с този актьорски състав, ще е толкова безинтересна. Чакам всяка следваща серия с нетърпение, но докато я гледам на много места ми се иска да превъртя защото ми доскучава. Просто чакам да видя края на драмата. Честно казано се радвам че е 16 серии защото не ми се гледат 20 (или повече) серии едно и също нещо. Поне смешните моменти от началните серии да не бяха изчезнали за да можем да се смеем от време на време. Боф го гледах 4 пъти един след друг и още два пъти след време, а при този като изгледам една серия вечерта в която излиза дори не ми се пуска на следващия ден за да я видя с английски субтитри. Нямам желание да разбера за какво си говорят. Много, много съм разочарована от драмата. Дано това не повлияе на Ким Хьон Джунг и не го откаже да се снима в други драми. И дано го видим по-натам в по-интересен филм.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам. За мен цялата тази ситуация продължава да изглежда адски абсурдна и нереална.Още от началото нещата стояха твърде странни и аз не се отричам от позицията си,че тук има нещо скрито!

Как може според вас в запитване на милиони хора относно коя е най-очакваната драма за 2010, Mischievous Kiss да спечели категорично първото място...и хоп..появява се първи епизод и изведнъж всичко се срива...Адски несвързано и необяснимо ми е...

Къде са всичките тези ентусиасти, които категорично са гласували за Mischievous Kiss? ..... Или искат да ми кажат,че са били 3% ?

Дам..разбира се...

 

Второ искам да кажа,че Корейският манталитет ми е пределно ясен. Няма ли любовни десетоълълници, смесени с бурни креватни сцени и драматични убийства и семейни разкрития, драмата категорично не става...

Да, съгласна съм,че Mischievous Kiss е от по-спокойните и по-бавно развиващи се продукции, но това не е причина тъпи пуберчета да изливат злобни,некомпетентни коментари върху Хьон Джунг, казвайки,че не става за актьор и че е много странно как така продукция с него е толкова слаба...(естествено казаното е иронично, принизявайки Хьон Джунг като един от най-известните Корейски лица на шоубизнеса)

Тези хора дават живота и здравето си за тази продукция и накрая все се намира някой,който да каже "Аре бе докога ше ги чакам да се целунат и влюбят" .....

За мен е недопустимо и нереално пагубно. Знам,че Хьон Джунг е силен и въпреки всичко няма да се натъжава и ще даде 101% от себе си, но при самата мисъл аз лично бих се разтроила много...

 

И какво като се развива бавно и няма ясна картина за нататъчното развитие на любовта им? ... Драмата компенсира с много други неща, на които продукции с рейтинг 20+ им липсват!

Има непрекъснат смях,култови моменти, страшни допълнения към мангата, които украсяват историята по невероятен начин,незабравими реплики, инетересни песни, прекрасен ОСТ и какво ли още не...

 

И преди да бъда обвинена в пристрастие заради Хьон Джунг искам да кажа,че той изобщо не е една от главните причини, поради която така се привързах към тази продукция...Не бих си и помислила, че любимото ми аниме и Корейската му адаптация ще се запечатат толкова много в съзнанието ми....

Как може да ви е скучно? Наистина не разбирам...

И как може да сте разочаровани? Аз се гордея толкова много с играта и развитието на всеки един,че наистина не мога да го опиша...дори разочарованието от сцените и развитието на сюжета да го има,аз само като погледна захиленото лице на Джун Гу, като чуя дяволитият смях на О Ха Ни и видя замечтаният и поглед като на малко мече...

или щом се появи малкото дяволче Ън Джо и най-разкошната и удивителна майка на света....как мога да го превъртя просто....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакайте малко , каква драма не беше ли жанра комедия , романс ? Сериала е страхотен , лек и в същото време много поучителен . А за любов от страна на Бек Сън Джо към Ха Ни имаше достатъчно доказателства . Колко нежни погледа и пленителни усмивки видяхме ? А огромната промяна в Бек Сън Джо ? Жалко че ще бъде само 16 епизода .

А забравих гледам сериала непреведен , след това с англиски суб. (малко съм зле с англ.) , след това с руски (тук вече е доре) и накрая с чудесния превод на Insomnia и всеки път оставам с прекрасно чувство.

http://vbox7.com/play:53be3175

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...