Jump to content

Recommended Posts

spacer.png


Държава: Южна Корея
Жанр: Романтичен, Комедия
Година: 2010
Епизоди: 16
Сценарист: Ko Eun Nim (고은님)
Режисьори: Hwang In-roi (황인뢰) и Kim Do-hyeong (김도형)

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

В главните роли:
Ким Хьон Джунг като Baek Seung Jo
Чонг Со Мин като Oh Hani
И Те Сонг като Joon Goo

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Сюжет:

Пек Сънг Джо (Kim Hyun Joong) е арогантен, надменен, безчувствен и апатичен ученик, който е не просто умен, а абсолютен гений. Той притежава необятна красота, чар, обаяние и всички момичета в училището го обожават. С IQ 200 и факта, че е пръв в абсолютно всичко - спорт, готвене, музика, бойни изкуства, училище, оценки и всичко, което може да си помислите, спокойно можем да кажем, че това е същинският господин Перфектен. Един изключително интересен персонаж, който макар да е равнодушен, надменен и изключително горделив, крие нещо изключително в сърцето си...
О Хани (Jung So Min) е ученичка в училището на Пек Сънг Джо. Тя е в най-ниския по успех клас - "F", докато, досещате се, предполагам, че главният герой е в клас "А". О Хани е девойка, която не само е пълната противоположност на Пек Сънг Джо, но и много повече... Тя е неориентирана, непохватна, завеяна, обикновена и доста глупава, без никакви амбиции и ясна представа за живота... Не я бива нито в училище, нито в оценките, нито в спорта... камо ли в любовта. Тя обича Сънг Джо, но единственото, което получава от него, е игнориране и присмех...
Един слънчев ден обаче съдбите на двамата герои ги сближават и оттук нататък те се превръщат в съквартиранти. О Хани и баща й се нанасят в жилището на Сънг Джо и семейството му, след като инцидент разрушава къщата им....
Следва една невероятно красива любовна история, изпълнена с препятствия, сълзи, смях и какво ли още не...

 

 

Любопитно:

 

"Mischievous Kiss" е корейската адаптация на изключително популярната японска манга "Itazura Na Kiss".Освен че мангата покори сърцата на милиони хора, японската драма и аниме също се превърнаха в абсолютен хит... И след като Тайван също ни зарадва с една невероятна продукция, базирана отново на въпросната манга, вече е ред и на Южна Корея да представи своя шедьовър.
"Mischievous Kiss" започва снимки на 22 юли 2010 година и стартира излъчването си на 1 септември. С него се заемат продуцентите на "Boys Before Flowers", което говори само по себе си какво можем да очакваме. За ролите на двамата изключително култови и интересни главни герои - Naoki Irie и Aihara Kotoko, продуцентите се спират на Kim Hyun Joong и Jung So Min.

:essub: 

 

С български субтитри:  :click:  :click:

Онлайн с български субтитри: :click:   

С английски субтитри:  :click: 

С руски субтитри + OST:  :click: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Itazura na Kiss

Сърцеразбивач на женски сърца или още нещо?

"Playful Kiss" е популярна 'shojo' (букв. от японски "малко момиче") манга (за непросветените, но любопитни хора като мен wiki отговори на въпроса, каква е аджеба тази манга; всъщност е ориентирана към аудиторията от момичета на възраст от 10 до 18г.) . През далечната 1991г. мангата за първи път излиза на пазара; състои се от 23 тома/части и излиза до 1999г. Тази манга става причина за популярността на авторката (или по-правилно е да напиша 'mangaka') Kaoru Tada. Телевизионни адаптации са правени през 1996г, периода 2005-2007г. и предстоящата корейска премиера 2010г. Компанията продуцент на предстоящия "сърцеразбивач" сред женскана аудитория е продуцирала Goong, Goong S и Boys Over Flower; като една ароматна подправка добавете режисоьорът Hwang In Roe (Goong, Goong S, Return of Iljimae).

 

Трудно е да се направи драма, която вече е заснемана; почитателите до болка познават историята. През 2008г. имахме възможността да си зададем много въпроси относно предстоящата премиера на корейската HYD. Харесвахме актьорите, проявихме съмнение спрямо избора на актриса, бяхме удивени от дестинациите на снимките. Имаше доволни, имаше и разочаровани.

Една повтаряща се история, филмирана, тв адаптирана, спечелила си слава сред публиката е висока летва за корейския екип.

Корейската HYD беше успешна формула със своите недостатъци. Нека да видим дали "Playful Kiss" ще бъде такава?

Предстоящата есенна битка за рейтинги се очертава ожесточена. Казвам "ожесточена", защото тийн сериалите правят средно висок рейтинг, но пък са по-изгодни от финансова гледна точка.

Три са основните претенденти: My girlfriend is a Gumiho (My girlfriend is a nine-tail fox), "Playful Kiss" и Sungkyunkwan Scandal. Първият вече започна, според интернет източници гл. актьор е притеснен от "Playful Kiss"; преди старта на заветната драма ще се насладим на първите епизоди на Sungkyunkwan Scandal. Тук историята ще ни припомни трепетите от началото и края на 2009г. с двете култови тийн драми - Boys Over Flowers и You`re beautiful.

И преди съм писала, всеки ще намери драмата фаворит тази есен; това оставям за вас. Нека се посмеем заедно в хубавите есенни дни с малко корейски хумор, кимчи и щипка Eastern Spirit :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес се появи вторият тийзър - може да го видите в първият пост...

На мен ми въздейства много повече отколкото първия.Пуснали са ни пикантни,интересни и малко по-любовни сцени,които макар и в тези малко секунди просто те разтапят директно ....Наистина вече това чакане е голямо мъчение :(

 

От днес имаме и още три нови снимки - на майката и бащата на Бек Сънг Джо и бащата на Мун Ха Ни.Допълних ги в снимките горе.

 

Screenshot2010-08-24at115920AM.png

Screenshot2010-08-24at115912AM.png

Screenshot2010-08-24at115904AM.png

 

 

В първият пост допълних доста снимки,но пълната колекция,излезнала досега може да видите тук - MISCHIEVOUS KISS PHOTOS

 

752e4a35403a30750855a944.jpg

 

по-нататък,когато се понасъберат ще ги кача в мегаъплоуд и направо ще дам линк за сваляне :)

 

Най-хубавото иначе са официалните постери,които излезнаха...На мен лично ми идват твърде шарени и хаотични с тези светни рандъм предмети навсякъде :

ето ги и трите :

 

 

HJL_Playful002.jpg

HJL_Playful003.jpg

HJL_Playful004.jpg

 

 

И два wallpaper-и от драмата :

 

 

01_1280.jpg

04_1280.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам снимки от пресконференцията..ми те са толкова "сладки" всички, как ще забъркват "закачливите" целувчици очаквам да видя?

Со-Мин е много свежа персонка, някак естесвена, а Ким, какво да му обсъждам, искам да го видя в действеие :lol:

Зa Те-сонг, имам много надежди, също.Дългокракото само е доста препудренко, но....съвсем скоро ще разберем как се справят в тази история...

26150149140_61000090.jpg

 

Ето я двойката чаровници..

20100826_1282803352_2.jpg

 

 

П.П.Голямо "прегръщане" падна.. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

khjpresscon009.jpg

 

54966577.jpg

 

 

Тук са и останалите снимки от пресконференцията :

 

http://ss501youremyheaven.wordpress.com/2010/08/26/kim-hyun-joong-mischievous-kiss-press-conference-20100826/

 

Имаше възможност да се гледа онлайн в сайта на ,но нямаше как да стана в 6 сутринта...и то не защото не можах да се събудя ... :(

но нищо...сега се радваме на снимки :) ....

много са сладки и красиви всички...Хьон Джунг пак блестеше толкова ярко,че няма накъде повече...и косата пак му е пораснала доста... <33

Мадамата нещо с този цвят и това облекло не ми обра точките,но както и да е...

а нейната "съперничка" можеше и още по-къса рокля да си сложи ;Д

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал го очаквам още от както съобщиха кои ще са актьорите..Нямам търпение да почне излъчването му вече!!

И мен нещо не ми допадна облеклото и на пресконференцията,но засметка на това усмивката и компенсира всичко ,а за Джунг думите са излишни :wub:

От мейкъра,който пуснаха и промотата ми изглежда,че ще са добър тандем .. прекалено са високи очакванията на всички за тази драма и се надявам дори да ги надмине B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблемът на сериалите по манга са големите очаквания на зрителите.Всички искат историята от мангата да е напълно пресъздадена и да не бъде изпусната и най-малката подробност,а ако случайно режисьора е решил да добави или промени някоя сцена,то трябва да го направи майсторски.Всъщност аз искам да видя точно нещо ново,което липсва в мангата и в тайванския вариант,искам изненади :Р

Всички очакват и добра актьорска игра,като гледам So Min и Hyun Joong са неопитни ,но пък компенсират с излъчване и чар.

Аз очаквам само хубави целувки,но като знам възможностите на Хьон Джунг...не знам малко съм недоверчива ,но пък може и да греша :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драмата,че ще я орежат яко ще я орежат....в това няма съмнение. Не съм сигурна,че изобщо болницата и пътешествието след това ще го има в сценария.

Аз иначе не мисля,че на мангата и липсва нещо ;) .На тайванската и японската версия им липсват доста неща обаче :) ...

 

Оригинални,нови моменти ще има естествено.В това не съм се съмнявала никога и не бих се и осъмнила.Само като гледаш било ти видео от снимачната площата,ревюта,кадри,можеш да разбереш за какво става въпрос.

 

Аз не очаквам много целувки ... По-скоро не искам много целувки ;ДДД...

Засега е минала само една през снимачната площадка.

Иначе възможностите на Хьон Джунг незнам каква роля играят :) не очаквай дълбоки,засмукващи целувки,който да докажат до каква степен Хьон Джунг може да се целува :)

предполагам,че ще са тип "допиране на устни" ... все пак говорим за ученици ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:lol2: И все пак... ще гледаме сериал със заглавие "Закачлива/Палава целувка"...

Няма начин да не очакваме да видим нещо подобно (както ние го разбираме)... но... май най-накарая ще разберем какво разбират под това "понятие" корейците. ;)

20 серии... само за училищната част... женски персонаж, който липсва в мангата... струва ми се, че ще има изненади в сюжета... по корейски. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много готин първи епизод! Хареса ми много, особено рокеджийкста част.... :lol:

И още нещо харесва ми края на серията, подходили са както при Goong :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз отказвам да приема,че първи епизод е имал 3,5 % рейтинг...при цялата еуфория,очаквания,шум и блясък и накрая нищо....това е невероятно нисък рейтинг...направо е излагация и половина....

само трипъл еските са към 300 000 и като сложим още толкова,които са гледали също...абсурд толкова малко проценти...

И накрая искат да ми кажат,че ‘Bread, Love and Dreams’ е отнесъл 44% ,а ‘My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox 12% .... мне .

 

Каква била причината,поради която имал толкова нисък рейтинг?

-прекалено много измишльотини и фантазии,които нямали нищо общо с оригинала

-Ким Хьон Джунг бил тъжен...

-Ким Хьон Джунг говорел,все едно чете от книга...

-Ким Хьон Джунг не можел да се отърве от миличкия образ на принц,който представи в БОФ...

и тем подобни...

 

А малкото идиотче,което си няма и на идея какъв трябва да е образът и,отнесе прекрасни коментари.

Много сбъркана история и изключително разкочароващо начало....

 

НО не и според мен :) ...

Относно серията :

Наистина и факт,че попрекалиха много с фантазиите на девойката..Алиса в страната на чудесата,която се плези на кон...балерина,която се претрепва и рокерка....

Второ...дебелата и приятелка докарваше 1 към 1 оригиналният образ на девойката от мангата...А тази се депреисира и колкото и тъпо и идиотски да изглеждаше,пак липсваше много...

Ким Хьон Джунг трябва да играе отекчен,заспал,прозяващ се непрекъснато,скучаещ гении,който само си губи времето с училището,тъй като знае всичко...ЕСТЕСТВЕНО,че думите му ще звучат все едно просто чете вестник..в тях няма никаква емоция и чувства...

второ искам да кажа,че погледите и физиономиите,които показа бяха повече от похвални и уникални.....

гледаше я по милион начина,по които само Наоки Ирие го правеше - с очудване,с присмех,с апатия,високомерно,съжалително,подигравателно,злобно и така нататък....аз лично си умрях,виждайки го да се вживява и изиграва образа толкова добре...

 

След това искам да кажа,че Ким Хьон Джунг е красив принц,със разкошно лице...и във тиня да го овъргалят това прелестно,бляскаво излъчване няма да се махне...така,че имайки това предвид,колкото и злобен персонаж да играе,няма да се промени нищо...

 

Много други неща в серията бяха променени...начина,по който къщата си замина например беше повече от нелеп....

Иначе момчето,което е влюбено в Ха Ни се справи страхотно също...аз се смях много с него ...

Бащата на Ха Ни беше докаран,точно като образа в мангата...много симпатична игра показа и той....

 

Майката на Сънг Джо ми е интересно как ще се справи,понеже тя е доста ключов герой и виновник за любовта,която ще се зароди между двамата главни герои ....

 

И накрая...с нетърпение очаквам другите епизоди,за да се развият нещата...липсваше ми много Хьон Джунг в първи епизод и се радвам,че вече ще го виждам повече <33

Краят на първи епизод беше страшно сладък и красив...чакаме втора серия :))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна съм с Insomnia, прекалено много се задържаха във фантазиите на Ха Ни, не ми хареса началото как се плезеше на коня в гората, най – вече часта с рокерите, която беше адски дразнеща. Като цяло за Ха Ни мога да кажа, че има какво да се желае от нея, за да докара Котоко прекалено лигава ми е и се различава от анимете... За момчето, което си пада по Ха Ни искам да кажа, че много ме радва, наистина се справя с ролята както в анимето и напълно докарва образа на героя си, много е забавен и интересен... Ким няма какво да го коментирам много...., справи се повече от чудесно (не, че съм очаквало друго от него...) наистина учудващо добре се вписа в ролята си на Наоки и добива на 100% характера и физиономиите му, толкова много ме впечатли...<3333 Епизода беше много зарибяващ и добър, като съдя на по - голям процент корейски сериали..., този е от малкото, които ме грабват още с 1 епизод и то не защото обожавам Itazura na kiss, а защото всичко беше на ниво. По двата епизода, които изгледах съдя, че корейската версия ще надмине тайвандската и японската и ще има далеч по – голям успех, като държа да подчертая, че не успях да догледам японската прекалено тъпо ми беше, а тайвандската ми беше супер лигава и нея също не я догледах...

Втори епизод беше уникален, смяла съм се със сълзи и просто не исках да свършва...., не знам как ще дочакам другата седмица за нови серии и определено до тогава ще повторя още веднъж поне тези двата епизода...

А сега за рейтинга.... Аз също не съм съгласна и не мога да приема ниският рейтинг за тази драма, толкова чакана и желана...., това е невъзможно.

За играта на Ким искам да кажа, че няма никаква база за сравнение с Jihoo, той надмина образа му в този сериал и изигра едни нов и по различен характер, такъв тип мнения са от хора, които не са гледали анимето и не са чели мангата и не знаят какъв е образа на Наоки Ирие, защото Ким го изиграва повече от перфектно и дори с повече професионализъм от другите версии...

Хайде чакаме новите епизоди...<33333

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втори епизод се оказа по-хубав от първи! Тази драма се оказа наистина страхотна! Нямам търпение да излезе следващият епизод!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте.Отскоро съм във форума,но се зарибих по корейските сериали .Kim Hyun Joon ми стана любимец.Очаквах този сериал с голям интерес и съм много доволна от първите две серии.Благодаря за линковете за изтегляне на епизодите.Благодарности и за руските субтитри за първи епизод.Дано скоро да излязат и за втори.Нямам проблем с руския език,беше голямо удоволствие да изгледам първи епизод с руски субтитри.Надявам се,че ще сложите пак линкове за следващите епизоди и за руските субчета.Дано се намери някой и за български субове.Сериала е чудесен и си заслужава.

По повод твърденията за играта на на Kim Hyun Joon. На мен много ми хареса,просто е страхотен.Не знам какво не са му харесали,но мисля,че независимо какъв е бил рейтинга,това ще бъде един от най гледаните и запомнящи се сериали.Засега толкова,желая приятен ден на всички фенове на сериала .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакам сериала с нетърпение дори го сънувах, но не мога да изтегля субтитрите дава ми грешка имам предвид английските, някой който вече ги има ще може ли да ми ги прати или да даде някакъв линк към тях, но не този защото от там не ми позволява, а претърсих супер много линкове в гугъл, но така и не намерих субтитри. Благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина добър сериал ще е. Гледах му 1 епизод без превод и като се има напредвид, че почти нищо не разбрах ми хареса. И съм сигурна, че по-нататък ще става още по-интересно. Тъй че Инсомния да дава със бг субтитрите - само нея чакам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакам си преводчето (благодаря много на екипа, който се е захванал с него, голяма услуга ни правите). Отдавна се каня да изгледам нещо с тоя хубавец, че много ми го хвалят (досега не съм се разочаровала от него). Изгледах първия епизод и определено ме грабна, а на втория ми беше много забавен. И главната актриса е сладурана. Очертава се много сладко и забавно сериалче. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря много за превода изглудах първа и втора до половината ще чакам превода и на втората половина. Найстина съм впечатлена, доста добре са подходили корейците към този сериал, добавили са и нови неща, но те само допълват историята и я правят още по-очарователна. Забавни са ми моментите в които си представя. Страхотно за сега, мерси много за субтитрите и епизодите, които са във вибокс, продължавам да чакам и следващите с нетърпение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста време чаках за тая екранизация. Общо взето мисля ,че разбирам защо първи епизод е с толкова нисък рейтинг-Котоко се справи по-добре от Ирие :rolleyes: - вярно този стереотип на държане на главната героиня ни е до болка познат, но Ким Хюу Джун беше като част от масовката/освен ако това не е била целта <_</. Втори пооправи впечатлението и уравновеси нещата. Засега ще го следя

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...