Jump to content

Recommended Posts

Сериалът е невероятен!!! Изгледах го два пъти :yes: Някой знае ли дали Kim Hyun Joong ще има нов сериал? Нямам търпение да гледам друго сериалче с него :D

Да. Виж по-надолу постта на blacky80 Тук в темата за актьора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е просто върха! И аз го гледах два пъти и Kim Hyun Joong си е доста добър актьор, особено в сцените с целувките :wub: !

Момичето беше леко глупавичко, но пък е много чаровна и хубава :) !

Бих го гледала още няколко пъти този уникален и в същото време забавен сериал! :yes: :yes: :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И от тук си получих поредната порция забавление и отлично настроение.Много се забавлявам с учениците,че и сладури.Приятно поднесена любовна история.Много сладка и забавна ми беше майката и цялото семейство.Толкова добрички.Всички много ми харесаха.

Благодаря на преводачите :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Уф, първият ми корейски сериал, който винаги ще си обичам, толкова топло ми става на сърцето като се сетя за него, защото ако не беше той, нямаше да съм фен на азиатското кино. Може би точно заради това не мога да го изгледам втори път.Започнах го, но Ха Ни е прекалено дразнеща дори за типичното корейско момиче. Вярно, че драмата изисква персонаж като нейния, но наистина понякога прекаляваше.

Колкото до Сънг Джо - той също понякога беше доста перфектен, на моменти дори нереален. Но пък накрая всичко си дойде на мястото.

Майка му е може би любимата ми от всички изгледани драми. Може би дори и единствената свекърва, която да помага не на собствения си син, а на момичето му.

Но лично аз не бих го гледала втори път. Пуснах го, но просто не ме грабна така както от първия път. Мнението, което изказвам сега е позитивно, само защото не съм знаела какво да очаквам, тъй като тези сериали до тогава бяха непознати за мен. Не искам да развалям тези спомени и да променям мнението си. И все пак, дори и да искам да кажа някоя лоша дума за него, не мога, защото един вид ще си стои в сърцето ми като "първият" ми. laugh.gif

 

и едно любимо MV с една още по-любима песен wub.gif

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасно филмче! Въпреки противоречивите чувства, които предизвиква, поне за мен.

Първото, което възприемам от всяка лента е визията на главните действащи лица, всичко останало идва след това – повърхностно, ама какво да се прави… /просто търся позитив и разтоварване, че в обикновения ни напрегнат живот е пълно с драми… ама що ли пък се оправдавам? :blush: /. Та, тука бях привлечена първо от красивите хора в сериала - много, много красиви, бе! Това, обаче, го имат много хора, пък се и постига, при добро желание. Двамата главни притежават нещото - неуловимо и непостижимо, ако го нямаш по природа и което не мож` постигна с никакви пластики – чар, харизма, магнетично излъчване. Ким Хьон Джунг и Чонг Со Мин мога да ги гледам с телешки възторг и в най-бездарния филм, ако участват /пази, Боже!/ :inlove: . Което не ми попречи да усетя силна неприязън към някои черти на героите им. Бек Сънг Джо през повечето им общи сцени ми идеше да го цапардосам с първия среднотежък тъп предмет по егоистичната чутура прекрасна. Което ме навежда на мисълта, че момчето си е изиграло перфектно ролята. А пък О Хани, тя мазохистка ли беше? Толкова унижения и обиди не бих понесла, мисля. Но де да знам, всъщност, на чужд гръб и сто тояги са малко, казват, човек лесно съди отстрани. Пък как си „отиваха”, мммсладки, сладки, сладки! :wub: Бонус към това /хм, или пък обратното/ е естествената и непринудена игра, абсолютно убедителното представяне на образа и от двамата, през цялото време имах чувството че тия хора са си такива и в живота /дано да не/. Хареса ми много и съперникът, вече в няколко филма го гледам, добре се справя. Тука ми беше много интересен с интонацията си. Що така говореше тоя човек, гласът му непрестанно се движеше нагоре-надолу, като линията на сърдечния ритъм. Може би е някакъв диалект…

Музиката е хубава, дали защото играе актьор-музикант?

Благодаря много на екипа, работил по бгсубтитрите! Благодаря и за много сладките мааааалки, майтапчийски забележки от преводача, много са мили и дават цвят, в няколко филма го забелязах!

Филм задължителен за гледане!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах анимацията Itazura na kiss и очаквано за мен, корейската версия не ми се нрави много. Заради различната динамика. В анимето действието върви много бързо и това е в реда на нещата. Обаче първия епизод на сериала ми беше безумно тегав. Но признавам, че са измислили допълнителни сцени, на които много се забавлявам. Иначе понеже знам сюжета и смешките от мангата, не ми е толкова смешно. Преди малко изгледах 9 епизод и останах потресена от сцената, в която главният герой хладнокръвно обясняваше по телефона на Ха Ни как да се погрижи за болното му братче. Вярно, че персонажа е замислен да бъде хладен и дистанциран, но в анимето винаги е бил много загрижен за братчето си и се притесняваше за него. Гледам го как с каменно лице се мандахерца докато говори по телефона. Къде е бил режисьора, докато се е снимала тази сцена?

Хареса ми как са изградили образа на главната героиня. Тя всъщност не е глупава. Просто няма мотивация да учи. А когато я има - се справя добре. Две противоположности - той с лекота постига успехи, а тя с много усилия. Всички хора сме така - някои по-способни, други - по-малко. Но извода е, че с повече труд можем да постигнем целите си, като ноевия охлюв.:) Много ми хареса този прякор, който са и вмъкнали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Присъединявам се към харесващите сериала. Достави ми много настроение. Макар и достатъчно предвидим като сюжет, все пак нямах търпение да видя какво ще стане в другата серия и кога точно О Ха Ни ще успее да разтопи студения на пръв поглед Сънг Джо, та го изгледах за 2 дни :) Мисля, че кастингът беше повече от успешен - всеки си беше на мястото. Моите любимци бяха майката, малкия Ън Джо и Джун Гу, като последния ме утрепваше от смях с първоначалния си вид на корейски Елвис и кахърно счупени вежди :D А пък на Kim Hyun Joong (не съм сигурна как да го напиша на бг) тази роля като че ли му залепна на отнесения и сериозен вид (поне на мен такъв ми изглеждаше в "We got married", като че ли живее в някакъв си негов свят). Специалните YouTube епизоди са много забавни, особено много се смях на тази с шофьорската книжка на О Ха Ни. Ако не сте ги гледали, силно ги препоръчвам! :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

tuparowa, мерси за напомнянето за YouTube версията.Това си е направо продължение на купона.

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми хареса сериалчето. Нямам много забележки, само малко от време на време мацката ме изнервяше. Постоянно се въртеше около пича, въпреки че той ѝ каза че не я харесва. Беше твърде настоятелна. Той пък от своя страна беше прекалено студен на моменти. Абе то и на мен угодия няма. Въпреки това ми харесаха

 

особено когато тя го целуна на сватбата им. Това много ме изкефи. :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еее, много е модерно хейтърството напоследък! (Кой пък я измисли тази дума само не знам!) Аз, ако не харесвам някой сериал, просто го спирам и не бълвам толкова злоба, колкото усетих в някои коментари тук.

Ким Хьон Джунг се справя доста добре с ролята си, играта му е в пъти по-добра от ББФ, какво искате от момчето, не мога да разбера.

Много добра игра и на И Те Сонг. Видяхме го и от другата страна - глуповат, влюбен и силен (както винаги).

 

Имам питанка, кои са четиримата, които пеят във всяка серия (на нещо като реклама)?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам питанка, кои са четиримата, които пеят във всяка серия (на нещо като реклама)?

 

Групата се казва Bye Bye Sea . Можеш да научиш повече за тях от темата им :) - Тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И нова питанка - кой филм гледаха в киното в 9-ти епизод? (Извинявам се за спам-а)

 

В 8-ми епизод беше киното ако не се лъжа. А филмът, който гледаха, беше Cyrano Agency.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала е много готин на места сама съм се смяла ;д и като помисля как изглеждам от страни ми ставаше още по смешно. Който мисли да го гледа бързо да тегли епизодите няма да съжалява. За героите 

1. Сънг Джо -  обсъждали сме  с приятелки, кой какъв би бил ако се беше родил момче. Типа, който описвах за себе си беше точно, като на Сънг Джо само, че не толкова умен.  Самочувствието му и начина, по който не обръща внимание на вманиачените по него момичета ми харесваше. Единственото,което ме дразнеше е, че беше много хладнокръвен и нямаше никакви приятели.

2. Ха Ни - типа момичета, които най много мразя * не заради това,че е малко тъпичка*просто това момиче не знае ли какво е ГОРДОСТ. На моменти много ме дразнеше, може би защото аз имам съвсем различни виждания от нейните, например никога не бих тръгнала след някое момче колкото и да го харесва. За признаване на чувствата първа съгласна съм, но да ме отхвърлят толкова много пъти и аз да продължавам да се унижавам няма да стане. А фразата "Ще дам всичко от себе си" имах чувството, че тази героиня само това повтаря

3. Ън Джо - тоя малкия беше баси якия, много откровен. Казва каквото си мисли на всеки.

4.Джун Гу - Толкова много съм му се смяла особено в началото. После като промени стила си стана много готин, а гласът му и начинът му на говорене просто кърти от всякъде.

5.Майката на Сънг Джо - тази жена също ми е една от любимите герои. Много луда, много я харесвах. 

 

Като цяло сериала си го бива много само трябва да преживеете 1-ви епизод от там нататъка става яко. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно ми направи впечатление в Корейските сериали .. или е така или аз не съм обръщала внимание.

Както правеше главната - постоянно те отхвърлят, но ти продължаваш да се бориш :D .. не знам дали се изразих правилно...но

като цяло 'Ха Ни' не ми хареса, по външен вид г/д обаче .. толкова вглъбена ..

а .. Хьон Джунг .. малко надута роля е получил .. но все пак ми хареса как играе.

Завърши с доста интересен обрат. Та .. като изключим някой моменти, които ме дразнеха, не беше лош. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такава агония и мъчения, то бяха надежди, че ще стане интересен, ама...НЕ!!! Такава "дървена" игра от главния за сметка на ужасното преиграване на ниско интелигентната влюбена в него (да се чудиш защо), пък за имитатора за Елвис ще си спестя коментарите, само ще кажа, че този актьор (имена не помня) го гледах в " Rooftop prince" и беше страхотен, явно тук всичко е некадърен сценарий, режисьор и т.н. 

Определено сериала е пълна загуба на време !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

стана вече три пъти го гледам , верно има до някъде забавяне , но като цяло си ми харесва много , много  ... упоритостта  граничеща с наивност на главната ( това с охлюва и пасва ) и от друга страна високомерието което му е като маска ми хареса ... изигра си добре ролята ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз, през призмата на времето и след като се улавям, че често като се зачудя какво да гледам, ама ей тъй, без да се натоварвам и вкарвам в сюжета, все си пускам тази Палава целувка, ще кажа че драмичката никак не е лоша.

Дървен, дървен, ама пък хубав този Хьон Джунг. От където и да го погледнеш е просто перфектен. Спомням си, че като го гледах първият път, все кусури намирах, все нещо не достигаше на играта му. Сега - нищо не ме дразни :)

Малката глупачка е толкова сладко наивна или наивно сладка, че всеки път страшно й се кефя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз, през призмата на времето и след като се улавям, че често като се зачудя какво да гледам, ама ей тъй, без да се натоварвам и вкарвам в сюжета, все си пускам тази Палава целувка, ще кажа че драмичката никак не е лоша.

Дървен, дървен, ама пък хубав този Хьон Джунг. От където и да го погледнеш е просто перфектен. Спомням си, че като го гледах първият път, все кусури намирах, все нещо не достигаше на играта му. Сега - нищо не ме дразни :)

Малката глупачка е толкова сладко наивна или наивно сладка, че всеки път страшно й се кефя.

ете това е трябва да се вникне в персонажа , за да се хване идеята ... аз си мисля , че просто ролите му са такива ... като го гледам по концертите му как се раздава никак не ми е дървен ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...