Jump to content

Recommended Posts

Съгласна съм, че трябваше да я приеме, само че много бързо нещо стана според мен. Малко повече вътрешна борба ми се искаше да покажат. ОК, така са го решили сценаристите и така е направен сериала.

Извинявам се за грешката - Президент, не Председател, бил оня сладур - няма да се ядосваме сега, нали пак е ръководна длъжност :)

Ей, ама той бил брат на Каскадьорката от Тайната Градина - и двамата са много чаровни.

 

Идеята, според мен, е приемането на човека, а не половата му принадлежност.

Ким Юн Шик спечели на своя страна всички, които я опознаха, а Ли Сон Джун

видя най-много от духовните качества, които тя притежваше. А дали е момче

или момиче това не беше толкова важно. Самият факт, че се оказа момиче

разреши проблема на Ли Сон Джун от само себе си, защото все пак имаше

искра между двамата и на друго ниво. ;):)

 

Jun Tae Soo и аз го забелязах. Макар и с отрицателна роля се справи чудесно. :yes:

Като герой въобще не ми допадна, но играта беше на ниво. Може би сестра му е дала

някой и друг добър съвет, а може и да имат семеен талант със сестра си. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ми е четвъртият корейски сериал, засега, любимият :panda-145:

 

Може би защото преди това доста плаках на Hong Gil Dong, сега се чувствам супер с този, остават ми последните две серии и не смея да ги пусна, не мога да повярвам, че ще свърши :D

Хора, регистрирах се специално, за да благодаря на всички, които превеждат филмите, както и на всички вас, които коментирате. За 1 месец корейски сериали се чувствам доста пречистена, плаках доста, както казва една колежка, "ако до пролетта продължавам така, ще стана нов човек" :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това беше първия ми корейски филм и напражо бях очарована. Всички са такива сладури... Изгледах го с голямо удоволствие :yes::thanks: на преводачите!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен сериал стигнала съм до 16 еп., а днес мисля да изгледам и последните 4. Много се кефя на фантастичната 4-ка всички са големи сладурковци :P , а видяли погледа на Ха Ин Су направо настръхвам. Абе с една дума всички се справят отлично с ролята си, така че който още не го е гледал нека да го направи. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер забавен сериал, който се гледа на един дъх. :) ( поне според мен). От доста време не се бях смяла до скъсване. Сериалът носи много добро настроение.:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това стана най-най-любимия ми сериал... измести даже Secret Garden, което ми беше фаворит досега... просто още с приключване на последната серия ми се прииска да го пусна отначало... 100% удоволствие... а и това сладурче... "бесното ми"... :blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук всичко беше толкова красиво и изпълнено с такава лекота,че дори и балончетата от цветна пяна биха завидели. Всеки персонаж,беше по своему уникален.Всички бяха като части от пъзел,който накрая се сглоби в една приказно красива картина. Жалко,жалко,че сериала беше само 20 епизод,мисля че поне още толкова можеше да се направят.Нови загадки и т.н но и на това съм благодарен.

 

mi6lence, благодаря ти за чудесния коментар на най-любимият ми сериал! :thanks: И аз много съжалявам, че приключи едва с 20 епизода. С трепет гледах всичко останало, което излезе от любимите ни актьори, но... не може да се сравни с прекрасните емоции, с които те изпълва този сериал. Актрисата Park Min Yong и на мене ми стана любимка! Красива, обаятелна, приветлива, friendly! Дори и да се е подлагала на разкрасяващи операции, постигнала е добър резултат - почти съвършена! :) Но приятният й характер, който блика от филмите й, не може да й го даде нито една операция, никакъв грим, нищо - това си е лично качество на актрисата, с което печели милиони сърца.

 

Надявам се все пак, че завбъдеще са ни подготвили обещаната сладка изненада да съберат отново обаятелната четворка в Sungkynkwan да разкрият нови загадки или просто да бъдат отново заедно. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Досега като видех филм с национални костюми моментално подминавах. Хората сутрин си пият кафето и четат новини по сайтовете, аз пък обичам с кафенцето да чета новите коментари в :essubs:. Та, току излезе нещо за Скандала и все положително, даже възторжено. Чак ме беше яд, че е исторически филм. Пък накрая не издържах и го почнах и за кой ли път съм благодарна на съблогерите за мненията, които споделят, идеални пътепоказатели са. Филмът се оказа наистина много добър и вече преразглеждам позицията си за историческите продукции.

Кастът – перфектен! Разбирам, че за Мики Юнчун тук било бойното кръщение в актьорството – ами явно си има артистичен талант момчето, как иначе би се справил толкова добре с превъплъщението от първа роля? Знам го от „Принцът на покрива” – и там беше страхотен. Истинско удоволствие е да го гледам как играе… е, и на визия го докарва. Само малко ми бяха усмивките му, особено в началото, но пък тогава още трябваше да бъде вреден праволинеен пън, ама после постепенно се очовечи, то имаше ли друг шанс с тия шантави приятели…

Момчето – момиче, Парк Мин Йонг, се представи отново блестящо. В „Сити хънтър”-а много я харесах – много красива /имала операции - ха, на кой му пука/ - перфектна фигура, коса, очи, пък устните… ненапразно тия завалии така се пулеха в тях! Но освен тези очевадни предимства, момичето има и много естествено поведение пред камерата и убедителна игра.

Катеричката сега наистина го забелязах и оцених, защото само в покривния принц съм го гледала и там не се отличи много от общата масовка. Сладур си е, а пък в комичните сцени е като риба във вода.

Най-шокирана, обаче, съм от представянето на Ю А Ин - Бясното. Това потвърждава истината, че не бива да съдиш прибързано. В „Мъжът, който не искаше да се ожени” го гледах – пак си беше добър, но един такъв дечко, а пък тука – съвсем противоположен образ. Страхотно изглеждаше, трябва да му се забрани със закон да се подстригва късо. Много задълбочено пресъздаден образ, страхотен! Това си е голям майсторлък – да се справя с толкова различни типажи. Ще издиря преведеното с него, заинтригува ме много. Всъщност, мислех си, че той играе и в „Me Too, Flower”, но се оказа, че това бил друг актьор - Lee Ki Kwang, но много си приличат.

Отдавна съм почитател и на повечето от възрастните актьори, особено на втория министър – каква осанка, какъв поглед, какъв глас!

Имаше доста смешни моменти, впечатлих се силно от преписвачеството на изпити – то не било само наша привилегия, асансьора също беше голям майтап!

Този филм е един от малкото, чиито песни от ОСТ-а запазих всички. Прекрасна музика!

Благодаря на преводаческия екип за :subs: , че така ми предостави възможността да се докосна до прекрасния свят на този филм!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

kitket, Катеричката или това е актьора Song Joong-Ki не играе в Принца на покрива, сега го гледаме в The Innocent Man.

Може би го бъркаш с Lee Min-Ho.

Редактирано от lilibini
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

kitket, Катеричката или това е актьора Song Joong-Ki не играе в Принца на покрива, сега го гледаме в The Innocent Man.

Може би го бъркаш с Lee Min-Ho.

Мислех, че е зеления, ама сега като погледнах, верно, че не е той! Аз затова ли не съм се впечатлила... Не знам какво ме е накарало да ги объркам, май някакъв коментар беше... благодаря за пояснението. Както и да е, сладури са и двамата...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също току-що приключих сериала и ще се присъединя към много му фенове! Наистина си заслужава да се гледа - играта, историята, интригата, комичното, романтичното (и тук-таме еротичното :D ) е на ниво, сериалът е завладяващ и няма да загубите и минута, ако го гледате. Определено съм съгласна, че 20 епизода са малко, накрая направо ми идеше да ревна като свърши, можеха тоооолкова още да измислят и да го продължат, а и имало и втори том на книгата, по която е правен сериалът - защо не заснеха и него? Щеше да е страхотно.

Актъорите се справиха блестящо според мен. Наистина много добра игра показаха и изцяло ме накараха да се пренеса в атмосферата на филма. Нямаше и минута, в която да не усещам нещата реални. Поне мен ме впечатлиха много.

Няма да загубите ако го гледате.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знае ли някой, дали мога да намеря книгата в книжарниците, или трябва да я търся в интернет? Както и дали има превод на български, английски също ме устройва?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това сериалче е леко и приятно за гледане :28558:

Но тези как не разбраха толкова време, че това е момиче, :slap:  при все, че то от всякъде си личи.. Това само корейските сценаристи го могат :xaxa:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладурско сериалче .. абе щом Мики маус играе в него няма как да не е .. харесва ми да го гледам на екран не се чудете ами теглете ... този сериал е в графа разтоварващи

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дойде му редът и на този сериал. Ами, все едно гледам "Хана кими" в миналото. Доста сцени са едно към едно, но странно, това не ме дразни ни най-малко. Ужасно ми харесва и визуално, и като игра. Май друг корейски сериал не ми е вървял толкова бързо. Сонг Джун Ги е сладур и половина, оглави ми корейската класация. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мега куцият сериал...Явно, който ми го препоръча, направо се е еб*вал с мен...Егати детинските истории. Всички са такива малчовци тук, че ме дразнят. След следващите роли на Song Joong-Ki, да го гледаш хиър си е направо тъпо, дори и разчупеният му герой не помага. А тази мишка Парк - тук тотално на нищо не мяза...и всички се влюбиха в тази ''красота''... Да се чудя къде да си дам зор, за да намеря нещо красиво...уста ли...зъби ли...очи ли...банкенбарди ли...мани! Оня лошия и той такава боза - толкова преиграва, че гледа по - зле и от колегите му в индийските сериали... по една минута в точка и веждите му ги решат нагоре, за по - голям ефект на злобен плъхчан... :slap: Пускам пишман бютито и плъхчан, щото ми скъсаха нервите с не моженето им - и това ще запомня от целия локум. Бтв, до 16еп. съм и ми е пределно ясно, че каквото и да се случи в 20еп. пак ще ме трови, щото ще е супер инфантилно...

skk1-00126.jpgSKKS-ha.jpg

 

Просто ще превъртам всички блеенета и безсмислени диалози. Само сцените с нaмигащия, щот го 'бичам и най - много да изгледам цялата 20 - та... и фак оф.tumblr_mogxlkniaH1r21h1ho1_400.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...