Jump to content

Recommended Posts

Я да напиша и аз някой ред, след като го изгледах.

 

След първите две серии си мислех да го изтрия и да не гледам оставащите до края, но си казах, я да му дам шанс, може пък натам да стане по-интересно. Е, не може да се сравнява с други сериали от този тип, но си има своите достойнства. Много ми хареса как са хванали - "Бясното ми...", както и "Катерчиката". Най-глупавото според мен в целия сериал бе всички да се правят на глупаци, че не могат да разпознаят една жена сред толкова мъже, тя нито говореше като мъж, нито се държеше като такъв (нямам нищо против нея, дори много ми харесва, хваща окото), но да описвам образите един по един, не виждам смисъл. Всеки може да извади извод сам за себе си, и да не е съгласен с чуждото мнение. Единствената трудност на моменти беше четенето на субтитрите - таймингът им беше доста гаден до към 2/3 от сериала, нямаше достатъчно време да се прочетат редовете. Не го пиша като укор, просто изрзявам мнение, така че не се обиждайте.

 

Надявам се както се говори да има и втори сезон, така че дерзайте.

 

Благодаря за субтитрите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я да напиша и аз някой ред, след като го изгледах.

Най-глупавото според мен в целия сериал бе всички да се правят на глупаци, че не могат да разпознаят една жена сред толкова мъже, тя нито говореше като мъж, нито се държеше като такъв (нямам нищо против нея, дори много ми харесва, хваща окото), но да описвам образите един по един, не виждам смисъл.

 

Съгласна съм с това

 

 

Мисля, във втора серия май беше, когато всички излязоха да си направят сутрешния тоалет.

И гледаш наредени космати и грубовати крака...

Бая се зачудих как никой не забеляза "неговото" нежно и обезкосмено краченце.

Или може би бяха така улисани да си изтрият добре ходилата, та това го пропуснаха :lol:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първите 4 или 5 епизода бяха голяяяяма мъка, сто пъти се отказвах и сто пъти го почвах, но от там стана добре. Iначе беше супер наивен сериала, като почнем от това че Големия никак, ама никак не мязаше на момче (пък и за какво беше с грим актрисата, така само още повече изпъкваше), също така как никой не разпозна хубаво момиче като нея, а си го смятаха за мъж не знам, та стигнем до откровенно супер наивната идея за промяна на света и лошите бащи които обаче не са толкоз лоши (корейците явно много зачитат бащата, ама реалността не винаги е такава). Тази наивност, натруфените шаренички тоалети и обстановка обаче правят драмата приятна за гледане и без много драматизъм е идеална за разпускане......... а има и доста смешни моменти.

 

На мен супер смешно ми беше когато

 

 

Жениха взе забранената книга за да провери дали е мъж и тогава като почна уникално сложена на мястото си мелодия с някakво пъшкане, а той жалния започна едно мотане аха да я върне аха да си я прибере :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го догледах най-накрая, да си призная с доста превъртане в последните 5-6 серии. Общо взето мнението ми си остава същото като предишното, когато бях на половината на сериала. За мен някак липсваше интригата и напрежението през по-голямата част ... някакви бегли и изключително неуспешни опити да правят "любовни триъгълници" и т.н., "лошите" бяха направо "жалки" ... действието на места се развиваше бавно. Сериалът си беше като приказка или по-скоро анимационен сериал :D. Мен изключително рядко ме впечатляват кой-знае колко романтични комедии де, по-скоро си предпочитам драмите ... В допълнение, за мен, главният герой беше меко казано "вдървен", то такава си му беше и ролята де, но ... От OST-а в съзнанието ми не остана нито една песен, а по-принцип си харесвам поне по една от сериал ... Все пак, като положителна черта и причината да догледам сериала, за мен бяха комедийните елементи и няколко много силно изиграни роли на второстепенните актъори.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз ще изкажа едно скромно мнение за сериалчето. Филмчето се гледа на един дъх и е те увлича до самия край. Мен лично ме остави заредена с много положителни емоции и със сигурност ще го гледам отново, в някакъв по-късен етап. Актьорите са подбрани наситина добре, всеки се вписва в ролята си перфектно. Много хубави послания оставя след себе си сериалчето. Вписвам го в графата любими и го препоръчвам на всички. ;):yes::asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

супер е сериала ;) много ми хареса представянето на Сонг Джунг Ги (като Катеричката), голям сладур е ^^

само че така и не успях да разбера как толкова време на разбраха,че Големия е момиче..наистина се отличаваше мнооооого от останалите...но както и да е . сериала е увличащ , заслужава си гледането :asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сутринта успях да го догледам и цял ден в работата се подхилквах като се сещах за края :) Бях доста скептична по отношение на тая драма и отлагах гледането и много пъти, все стигах до 2 епизод и спирах.... и това ми беше голяма грешка! Много интересна и забавна, много подходящи актьори, много точни реплики, всичко на място ... Задължително след месец - два ще я гледам пак, просто не мога да забравя усмивката на Бесния и сладурската физиономия на Катерицата :)Драмичката директно се класира в моите любими! :) Толкова много забавни моменти имаше, че ще ме държат сита за известно време... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За пореден път се убеждавам, че не трябва по обложката да се съди задедн филм. Като прочетох, че действието серазвивало еди кога си и като им видях, че облеклото е от преди /т.е. касае се за историческифилм/ така го подцених, че сега ме е яд. Вече съм на 8 серия и ако трябва щестоя цяла нощ за да го изгледам. Много ми допадна, определено ще е в колекцията ми. Много ми хареса и е доста разтоварващ ............... Много ми хареса и играта на актьорите, млада свежа кръв. Като започнеш даго гледаш забравяш, че действието в исторически план. А и доста поучителни неща има, поне в това, коетоучат Конфуции и т.н. А тея романтични забивки и погледи могат да те разтопят, изобщо не са преиграващи,а едни такива лекинки............ :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е любимия ми сериал и предчувствам,че дълго време ще си остане такъв.Гледала съм го 3 или 4 пъти и все ми е интересен.При всяко гледане намирам все по нови и интересни неща които не съм забелязала.Причината да ми хареса сериала е че вътре забелязах приятелство между четиримата,което аз копнея да имам пък предполагам и не само аз.Който не го е гледал е пропуснал много за това да наваксва бързо. :):yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За пореден път се убеждавам, че не трябва по обложката да се съди задедн филм. Като прочетох, че действието серазвивало еди кога си и като им видях, че облеклото е от преди /т.е. касае се за историческифилм/ така го подцених, че сега ме е яд.. :wub:

Аз направих същото. :rolleyes: Все пак се радвам, че го изгледах. Забавен, интересен и смислен сериал. Характерите на героите бяха уникални. Караше ме постоянно да се чудя какво ще се случи с героите, особено с Бесния и Големия. Гледайте го, няма да съжалявате.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подцених нещата аз.Отдавна все го мяркам този сериал,ама с това име и този постер не ми задържаше погледа върху него.И чак тук преди седмица,след като издирвах сериали с Park Min Young и видях,че участва в този и така реших се най-после да го изгледам и аз. Разбира се спазих уговорката,че коментари се четат след изглеждане на сериала,за да бъда изненадан от сюжета и т.н . От епизод 1 до еп.20 нямаше спиране.Прехласнат,с изплезено езиче и ококорени очички поглъщах всичко ,което виждах на екрана.Разбира се и преглъщах,преглъщах както Мики ,когато гледаше устните на "Големия" :) Преди мен е казано и изписано много,но не това е оправданието ми за това,че няма да вляза в подробности.Истинската причина е ,че не ми достигат думи за да опиша усещането по и след гледането на сериала. Разбира се няма идеални неща,но когато плюсовете са в пъти повече от минусите,то тогава едно нещо спокойно може да се нарече - отлично. Но понеже тук думата отличем,не подхожда много,то аз ще я заменя с - превъзходен. Разбира се,всичко тук е балансирано и някой ако търси крайности,не това е сериала за него.Тук лошите,не бяха толкова лоши.Тук Краля не беше чак толкова величествен като Крал.Тук момичето представящо се за момче,не беше някакъв грозен и брадат хермофродит ))) Тук всичко беше толкова красиво и изпълнено с такава лекота,че дори и балончетата от цветна пяна биха завидели. Всеки персонаж,беше по своему уникален.Всички бяха като части от пъзел,който накрая се сглоби в една приказно красива картина. Жалко,жалко,че сериала беше само 20 епизод,мисля че поне още толкова можеше да се направят.Нови загадки и т.н но и на това съм благодарен. Бесният- добър персонаж,но към него успях да изпитам само съжаление. Но бесни ми човече,не винаги да помагаши да си добър с някой,може да спечелиш сърцето му. Катеричката- прекрасен персонаж,харесвам такъв тип герой ,а актьора си изигра ролята безупречно. Жениха - умно момче,но пък признавам си е голям късметлия,да спечели сърцето на толкова очарователно момиче с тази си своя недодяланост. Ким Те Шик - каквото и да кажа ще е малко. Е вярно обичкам си я тази актриса,но пък ще коментирам безпристрастно . Много силен персонаж е.Рискува живота си,пропилява най-хубавите си години само и само да помогне на семейството си. Само тя си знае какво е да ссе представяш за друг,предрешен като момче ,криеки истинската си същност и накрая беше възнаградена за себеотдаването си. Намери приятели,откри любовта,уважението на хората. Какво повече можеше да иска. Не виждам по подходяща актриса за изпълнението на ролята. Дали е приличала много на момче.Ами не мислите ли,че ако искаха да мяза на някакъв мъжага,нямаше да го постигнат? Явно просто някой не са разбрали идеята на сериала.А да не забравя и целувките между главните - сладки,сладки,леки и прекрасни.

Sungkyunkwang+Scandal+(10).jpgSungkyunkwan35.jpg

lead+girl.jpg - :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал ще остане за мен един от най-хубавите, които съм гледала. Не само заради сюжета, а и заради прекрасната игра на тези невероятни момчета... и момиче smile.gif, заради сложните, близки и топли отношения между четиримата главни герои и заради важните въпроси, които бяха засегнати в него. Много харесах всички актьори, но най-много ме изненадва и истински се възхищавам на Yoo Ah In (Бесния), който успява да се преобрази от почти невзрачното момченце от The Man Who Can’t Get Married в страхотния мъж от Sungkyunkwan Scandal.

 

Благодаря на преводачите и редакторите за българските субтитри, които спомогнаха толкова много за удоволствието от сериала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е и него изгледах. Отново завладяващ сериал , който не ме остави до последната серия скучаещ :) И определено мога да кажа че всяка серия ми беше още по-интересна. Имаше и много смях имаше и драма и романтика, и разбира се неизвестен край до последната серия. Това обичам най-много в сериалите и този определено ми задоволи желанието. Заслужава си гледането!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цветен, забавен и разтоварващ сериал, хареса ми всичко в него -

и подбора на актьорите, и историята, и поуките, и музиката.

"Великолепната четворка" беше наистина великолепна - прекрасни млади

актьори, които се справиха перфектно с ролите си.Разбира се и на мен любимци

ми бяха Катеричката и Бесния - много очарователни създания! :wub:

Хареса ми как тук е засегната темата за приятелството и доверието между четиримата

приятели и как в края на сериала всеки бе готов на всичко за останалите трима. :yes:

Така че, ако някой /като мен/, го е пропускал до сега, по-смело , моля!

Сериала си заслужава вашето внимание!

:thanks: на екипа,станал причина и този великолепен сериал да можем

да изгледаме с бг субтитри!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Невероятна драма!

Преди все се канех да я гледам,но така и не се бях навила...хора не се чудете,а сваляйте и почвайте да гледате!

Като за първи исторически останах онемяла... толкова увлекателна история,много комични ситуации ... и нямаш търпение да изгледаш следващия епизод ;Д..

Любимец ми стана катеричката.... който винаги се месеше там където не му е работата и винаги пускаше по едно "Все пак аз съм Гу Йон Ха" :D ..Бесният също ми направи голяма впечатление...но за съжаление си остана сам,горкия :/

Краят много ми допадна....всеки развил се в своята си област /то пък за катеричката едно развитие... :D /

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Невероятна драма!

Преди все се канех да я гледам,но така и не се бях навила...хора не се чудете,а сваляйте и почвайте да гледате!

Като за първи исторически останах онемяла... толкова увлекателна история,много комични ситуации ... и нямаш търпение да изгледаш следващия епизод ;Д..

Любимец ми стана катеричката.... който винаги се месеше там където не му е работата и винаги пускаше по едно "Все пак аз съм Гу Йон Ха" :D ..Бесният също ми направи голяма впечатление...но за съжаление си остана сам,горкия :/

Краят много ми допадна....всеки развил се в своята си област /то пък за катеричката едно развитие... :D /

 

Прекрасен е сериалът :yes: наистина и ми е един от най-любимите, който го гледам всеки път със същото удоволствие.

 

Но да кажа, че Мун Дже Шин /Бесният/ не остана сам, както и повечето герои. И освен него и Йон Ха, Ким Юн Шик и Ли Сон Джун бяха невероятни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би ще съм един от малкото на които серията не направи особено впечатление. Интересни ми бяха първите няколко епозода. В последствие ми беше чудно как Мики-то прие девойката въпреки предрешаването й. Имам в предвид, че бе много, дори прекалено принципен. Даваше вид на човек, който не би простил и т.н.. Предполагам, че ако сценаристите бяха отишли в тази насока то нямаше да е толкова лек сериала, та вероятно това е причината.

Актьорите бяха сладки, стараеха се. На мен лично ми хареса лошия - Председателя, особено в последния епизод. Въобще актьора според мен беше най-готин от всички. Музиката на ниво, разбира се. И финала беше приятен.

Не бих казала, че е загуба на време, но все пак не бих го препоръчала за първи корейски сериал. Филма ми е ценен най-вече заради нещата, които научаваме за историята на Корея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би ще съм един от малкото на които серията не направи особено впечатление. Интересни ми бяха първите няколко епозода. В последствие ми беше чудно как Мики-то прие девойката въпреки предрешаването й. Имам в предвид, че бе много, дори прекалено принципен. Даваше вид на човек, който не би простил и т.н.. Предполагам, че ако сценаристите бяха отишли в тази насока то нямаше да е толкова лек сериала, та вероятно това е причината.

Актьорите бяха сладки, стараеха се. На мен лично ми хареса лошия - Председателя, особено в последния епизод. Въобще актьора според мен беше най-готин от всички. Музиката на ниво, разбира се. И финала беше приятен.

Не бих казала, че е загуба на време, но все пак не бих го препоръчала за първи корейски сериал. Филма ми е ценен най-вече заради нещата, които научаваме за историята на Корея.

 

Не виждам нищо странно в това, че Ли Сон Джун я прие. Именно защото беше принципен, а не следваше сляпо и без знание някакви правила.

В това се състои и идеята на сериала - да се запознаем с живите принципи на конфуцианството.

 

Определено Президента на студентите (Ha In Soo) беше колоритна и интересна личност, която беше много добре превъплатена от Jun Tae Soo.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не виждам нищо странно в това, че Ли Сон Джун я прие. Именно защото беше принципен, а не следваше сляпо и без знание някакви правила.

В това се състои и идеята на сериала - да се запознаем с живите принципи на конфуцианството.

 

Определено Президента на студентите (Ha In Soo) беше колоритна и интересна личност, която беше много добре превъплатена от Jun Tae Soo.

 

Съгласна съм, че трябваше да я приеме, само че много бързо нещо стана според мен. Малко повече вътрешна борба ми се искаше да покажат. ОК, така са го решили сценаристите и така е направен сериала.

Извинявам се за грешката - Президент, не Председател, бил оня сладур - няма да се ядосваме сега, нали пак е ръководна длъжност :)

Ей, ама той бил брат на Каскадьорката от Тайната Градина - и двамата са много чаровни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...