Jump to content

Recommended Posts

ooouIn2q5hN7EBT4kQebJTAzs6I.jpg

Жанр: Романс, комедия, исторически
Eпизоди: 20
Период на излъчване: от 30 август 2010 до 02 ноември 2010
Дни на излъчване: понеделник и вторник 21:55 (корейско време)


Сюжет:
Действието се развива в университета "Сонгюнгуан" по времето на династията Чосон и разказва за четирима младежи, техните любовни истории и преживявания. Когато брат й се разболява и ляга на легло, Ким Юн Хи се дегизира като момче и влиза в неговото училище. Там тя става приятел/ка с И Сон Джун, много богат младеж и мозък на бандата, състояща се още от плейбоя Гу Йонг Ха и непокорния Мун Дже Шин.

В главните роли:
Мики Ю Чон (DBSK / JYJ) в ролята на И Сон Джун - внук на властно аристократично семейство, перфектното момче, който няма пропуск в ученето, спорта, дори и физиката си, потресен от любовта, която изпитва към Ким Юн Хи, дегизирана като момче.
★★★
Пак Мин Йонг като Kим Юн Хи - момиче със силна воля и разум. Влиза в университета "Сонгюнгуан" заради болния си брат. Там тя среща И Сон Джун.
★★★

Други:
Сонг Джун Ги като Гу Йонг Ха
Ю А Ин като Мун Дже Шин
Со Хьо Рим като Ха Хьо Ън
Чон Те Су като Ха Ин Су
Канг Сунг Пил като Им Бьонг Чун
Ким Донг Юн като Сол Го Бонг
Че Бьонг Чан като Kaнг Му
Ан Не Санг като Джунг Як Йонг

Ким Кап Су като И Джонг Му

:essub:


Сваляне с български субтитри: оттук и оттук

Онлайн с български субтитри

С български и английски субтитри
С руски субтитри + OST


Казват, че това е "Boys Before Flowers", ама в миналото и в някакъв форум един от потребителите бе показал една таблица, при която се виждаше, че е най-чаканият сериал за втората половина на 2010! На мен повече ми прилича на "Красиви като ангели", но както и да е!
Надявам се да ви хареса!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

100714_sungkyunkwan-scandal_1.jpg

 

176001013_L.jpg

176001012_L.jpg

176001011_L.jpg

 

 

официални снимки от драмата.

 

ето и малко Мики:

 

 

ca21c181fe6b5e949123d993.jpg

aafd07f594ff99ac7609d792.jpg

737ba019847f864435fa4193.jpg

9f82ec102dbb2485a7ef3f9c.jpg

 

 

Има още много, но са все еднотипни. Екипът, който работи по драмата редовно въобщава, че всичко върви по график, дори по-добре от очакването, във възтрог са от Мики и въобще всички коментари са положители, с последната седмица надмина по очакваемост дори и на Хьон Джунг драмата, затова се надяваме наистина да е нещо хубаво.

Link to comment
Share on other sites

Основният конкурент на "Mischievous Kiss" ;Д....

Безспорно очаквам с нетърпение драмата...и най-вече играта на Micky Yoochun...това момче ми липсва невероятно много :) ....

Иначе съм сигурна,че продукцията ще се превърне в супер хит...

Дано и някой от форума да се заеме с превода....

Link to comment
Share on other sites

Субтитри GOESS обещаха до два дни за соф и седмица за хард, а Dbsknights до края на седмицата и двете, не знам колко още ще се хванат.

 

Аз смятам да чакам. Твърде много обичам Мики, за да позволя да си развалям удоволствието без да разбера:

 

http://www.youtube.com/watch?v=E9HyfKaV7Vw&feature=player_embedded

 

Превюто на вотир епзиод и една о песните, които са направили момчетата. Джунсу се казва, че ще има и соло песен.

Link to comment
Share on other sites

Аз съм очарована от сладостта и цветовете на сериала, просто е бижу.

 

Мики играе ръб и половина, което не го очаквах от него, но се справя добре, а като започне да се усмихва ще съм още по доволна.

Мадамата е толкова сладка, макар малко повечко да й хареса да удря Мики, а поддръжащите мъжаги блестят на едно ниво с голямата звезда, наистина се радвам за избора му драма.

 

Да, има клише и глупости, но действа едно леко и сладко на сърцето,а още в началото тая работа с маменето на изпита ме накара да смея не с глас, ами и аз не знам с какво, просто чудничко.

Link to comment
Share on other sites

и аз изгледах серийките които са качени и определено има интрига ,харесаха ми много.А сега да питам Sabrina1,разпознах двете целувки от кои сериялчета са,но третата от кое е,може ли да ми каже,че нещо не мога да се сетя? :)

Edited by katomova
Въпроси незасягащи темата на лични!
Link to comment
Share on other sites

Започнах да гледам това което е излязло във Viikii, с ръка на сърцето мога да кажа, че много ми хареса това което видях :yes:.

Сериите се гледат с лекота и след всяка следваща искам и още и още. :es: .

В началото се чудих на кой сериал ми напомня :unsure: , обаче след 4 епизод, вече знам - Hana Kimi, ама в миналото :28558: .

Link to comment
Share on other sites

Че те ужким нямапе да правят софтсуб заради другите два екипа, ама явно са се отментнали.

 

Лична препоръка, следете техните, защото девойките са се специализриали в преводите за ДБСК и изпипват нешата си до последно. Аз едно 80 процента от субтитрите за групата от тях съм ползвала.

 

Как да е, след обстоен прегледн по осем пъти на 4те епизода и от мъка, че трябва да чакам още 4 дни ша ги почна един по един.

 

Героят на Мики е яко ръбат човека, но за сметка на това моето момче за мене си играе като пушка, особено в последния епзиод с усмивките и физиономиите. Чак да ти се свие сърцето.

 

Девойката е очарователна и тя, няма как да не я хареса човек, а и да не й завиди, с толкова не красиви, а направо очарователни герои просто няма как. Освен това е и умничко, и схватливо девойчето, макар че смятам доста време ше се лута, ама я разбирам.

 

Song Joong Ki обаче е такава находка. Всеобщия ни любимец, честно. Особено, когато се усмихне, щото тва засега е малко дефицитна реакция при мадежите. И с тез изгриви очи и палави жестове, да не говорим че и все знае нещо и върти конците....Само малко го не знам как и къде, ама е на кака сладура.

 

Дългокосото рошаво изкушение е не по-малко сладък от горните, ама и на него му трябват повечко усмивки, макар да е поне по-ясен като действия, а и го раздава бунтар, ама с чисто сърце. Най-любимите ни...

 

Сестрата е сладурана, Гисенг мадамата и тя е толкова красива и елегантна, а лошкото мяза много на Чо Джин Му, ама само да не беше във всяка сцена сякаш са му откраднали зайчето.

 

Като цяло каста е прекрасен, всеки един е добре пасващ на ролята си и поддържашите са забавни и сладурести.

Link to comment
Share on other sites

Аз съм много доволна от първите 2 епизода. Нямаше почти нищо, което да ме подразни. А главната е наистина учудващо различен персонаж от повечето корейски героини, много ме радва. Наистина са сглобили страхотен каст (макар още да съм в началото и имам малки затруднения с различаването на някои от персонажите, в някои от моментите, но след още няколко епизода със сигурност ще са ми по-ясни). Предполагам, че Song Joong Ki е онзи палавник с ветрилото, който още като го разпери ми грабна вниманието - наиситина е находка! Много атрактивен и се надявам да направи много интересна роля.

Link to comment
Share on other sites

Определено ме развесели-особено приемният изпит :lol: . Засега съм изгледала 2-та със субтитри и се опитвам да издържа докато излезе превода на другите два :P . Аз също се затрудних с разпознаването на персонажите/с тия еднакви дрешки, прически и шапки :blink: /, но до края на 2-ри еп. почти се ориентирах :D . Наистина не е нещо оригинално като история, но има една-две интриги, които да ми задържат интереса. Основната поне за мен е как ще решат ситуацията с пола ѝ. Дори брат ѝ чудотворно да се излекува ще е малко попресилено и той да се окаже „гений“. ;) .

Link to comment
Share on other sites

Този сериал е като дрога - почнеш ли го, не можеш да го спреш, а и с всеки изминал епизод става все по-интересно. Снощи гледах 3 и 4 онлайн и съм много учудена от доброто качество. Интригата взе сериозно да се заплита. А Мадамата Кисенг е наистина прелест. Все повече се убеждавам, че героят на Мики и синът на Министъра на войната са доста сходни герои - като двете страни на една и съща монета. Много ми харесва това, че всеки един е повлиян и от обществените правила, и от собствените си принципи, и въпреки това пак не са на един бряг. Много ми е интересно какъв любовен многоъгълник ще завъртят с тези двамата (предполагам) и онези две екзотични добавки - онова, чорлавото, и другото - изтънченото. На места ми бие на Хари Потър, с тази студенстка тематика. Обаче всичко са го изпипали, невероятно зарибяващо. Ако някой открие линк към английски превод на книгата, моля да го пусне, че аз се пулих и търсих, но нищо не намерих...

Link to comment
Share on other sites

От двата съперничещи си сериала този определено ми допада повече-най-малкото историята ми е „непозната“ :D . Все пак и аз се чудя какви локуми толкова ще разтягат 50еп :blink: ? Това не ми пречи да чакам превода с нетърпение-наспойлих се с raw сериите, но се ориентирам само по картинките, което не е точно същото :lol: . Шести оределено завърши интересно.

Link to comment
Share on other sites

Актьорите нямат физическата възможност да снимат 50 серии, освен това за съжаление рейтинга не е никак висок и 50 серии, ако продължава така, ще са чисто и просто разорение. Пък и самата история нема леб за 50 серии...

Link to comment
Share on other sites

Сериала определено ми грабна вниманието. Има си от всичко по малко - интриги, любов, чест, политика..., и каквото още може да се сети човек. А и актьорите са големи сладури. Отдъхнах си след като казахте, че няма да са 50 сериите, че след поста на Debil4e се стреснах :lol: . И понеже пишеше "Нещо като BOF и You are beautiful в минало време - ми се ще да добавя и Coffee принца в картинката :D

Link to comment
Share on other sites

Не го очаквах ,но за сега сериала много ми харесва.Главната героиня е истинска находка.Гледала съм я само в клипа на Big Bang "Haru Haru", но вече ми е любимка,както и момчето с палавата усмивка.Колкото до YooChun той е си е очарователен и се справя доста добре.Но ми стана интересно-дали наистина може да се познае пола на човек при измерване на пулса?

Link to comment
Share on other sites

Но ми стана интересно-дали наистина може да се познае пола на човек при измерване на пулса?

 

Според мен той позна заради грацилната костна система и малката ръка... Трудно ще измериш пулса, използвайки слънчевия часовник на площада. ;)

В края на краищата май просто й намери "паспорта" и по това разбра, че е момиче.

 

На нея от 100 км й личи, че е жена. Не знам как никой не е разбрал още... Като на филм. ;)

Но е интересен сериалът. Големи интриги! Моят любимец, разбира се, е палавникът с ветрилото.

Относно сериите... вече 4 ни занимават с едно състезание... Ако се напънат, и 100 могат да го направят. :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...