Jump to content

My Girlfriend is a Gumiho (2010)


Recommended Posts

Даааааам одобрявам положително. Страхотно си беше сериалчето и смях имаше и рев достатъчно. Хареса ми, че не бяха прекалили в нищо. Нито лошата мацка беше супер зла и не им подливаше толкова вода, нито Роуз беше ревнив гадняр. Любовната история си беше свежа и приятна. Това беше един от малкото пъти, в които гледах заради историята и даже забравих да зяпам мъжете кой готин и кой не. И на мен актрисата ми хареса най - много. В други филми не ми беше правила впечатление, но тук беше хем сладка, хем игра чудесно. Пък за образите на директора и лелята просто няма как да не се спомене. Големи шемети. 2010 определено зарадва с прекрасни сериали и филми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На около 4-та серия бях готова да се откажа от гледането на сериала. После отворих форума и потърсих темата. Видях изписаните 4-те страници и реших все пак да го догледам. И определено не съжалявам.

Много смях съчетан и с доста сериозни теми.

Заслужава си отделенето време. Да не говорим, че кастът е много добър както и саундтракът.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази драма вече е от най-любимите в архива ми. Отначало и аз си мислех, че е поредната блудкава история, но се оказа много повече от това. През по голяма част от сериала усмивката не слезе от лицето ми. Имаше много напрежение, сълзи и истинска любов! Тази песен от OST-та много ми хареса

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала ми хареса, но не е нещо, което ще гледам втори или трети път. Имаше доста хубави моменти, но някак не можах да ги оценя толкова много, защото често изглеждаха изкуствени. Сестрите Хонг не можаха да избягат от сянката на You're Beautiful, част от заряда му се усещаше и тук. Въпреки това някои моменти наистина бяха прекрасни, като най-любим ще ми остане "fox rain". Беше много тъжно, когато Те Унг изостави Ми Хо в кораба, а после искаше да си я върне. Всеки път, когато завалеше беше трогателно.

Ми Хо беше невероятен образ. Много съм се смяла с нея, макар в началото да ми изглеждаше малко зловеща. Шин Мин А направи прекрасна игра и честно казано за пръв път я харесвам. Гледала съм я на още няколко места, но след A Love to Kill я приех по-трудно в The Devil и Naked Kitchen. Затова отлагах сериала толкова време. В началото ми беше неприятна, но после ми стана много симпатична и адски чаровна. Има красиви и правилни черти, които перфектно се вписаха в образа на Ми Хо.

Те Унг също беше страхотен. С Ми Хо имаха големи моменти, голяма любов. Бяха много луди.

Винаги съм харесвала И Сунг Ги, тук също ми допадна. Много е изразителен.

Друг, който ми хареса, беше Пак Донг Джу. Няма такъв човек. Невероятно спокойствие, желязно излъчване. Дори, когато манипулираше всички, ми харесваше. Не го възприех за лош персонаж. Беше измъчен, защото години е живял с чувство за вина. Трябваше му малко време да избяга от егоизма си и да осъзнае, че за него Ми Хо символизираше нова надежда и възможност да изкупи вината си от миналото.

Не случайно в последния епизод сравняваше "Съжалявам" с "Благодаря". Признанието, което Ми Хо му отдаде накрая го съживи отново и го изпрати в света на хората.

Затова за мен не беше отрицателен персонаж.

Единствения, който ме дразнеше беше Хе Ин. Ужасна жена и ужасно излъчване. Беше адски неприятна и се криеше зад Те Унг. Изобщо не го харесваше, харесваше и мисълта, че той е влюбен в нея. Това повдигаше самочувствието и. Но когато той срещна Ми Хо и също се влюби в нея, тя полудя, защото нямаше кой да тича около нея като кученце. Ако наистина изпитваше чувства към него щеше да го разбере и да го остави, а не да прави всякакви невъзможни неща.

Харесвах всички с изключение на нея.

Любимци ми бяха режисьора и лелята. Много съм се смяла с техните луди истории.

Дядото и приятелите на Те Унг също бяха симпатични.

Заради тези персонажи сериала оставя у зрителя приятно и весело чувство.

 

ОСТ също беше прекрасен. Ето и няколко хубави клипчета:

 

 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах сериалчето и ми харесва, но се затруднявам с тегленето. Имам до 5-ти епизод от мегаълоуд, но нататък не мога и не мога да изтегля - много бавно става. Пак от механата, от торент опитвам, но няма сийд. От втория линк на първа страница пък не разбирам как се тегли *) (има трейлър и мнения) , от следващия посочен в темата пък май рег иска и пак не го разбирам, изобщо накратко - запецнах и от де да си ги намеря не знам . :) Много съм зле май. Хелп.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И втория линк иска да се регистрираш в сайта: Please Log In or Register to see the links. Пробвай.

Може също и от ТУК - френски форум е. Пак иска да се регистрираш и ще можеш да видиш линковете. Доста неща има там, та ще ти е полезно. Но всички линкове са към мегаъплоуд, та пробемът с чакането за сваляне си остава.

 

Торент - от d-addicts ли го теглиш? Ако да и не става, не мога да помогна за друг. При руснаците е започнато да се качва, но е съвсем в началото.

 

Следващия линк в първата тема също е за торент, но регистрациите там са само с покани, та ще е по-трудно. Невъзможно, ако някой не ти прати де.

Следващия линк е за онлайн гледане, а последния и на мен ми е малко мътен как става работата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за превода и линковете, тъкмо днеска почнах да гледам драмичката, до сега изгледах първите няколко епа и е наистина интересна. Доста необичаен сюжет има, и е различна, харесва ми ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си кажа и аз мнението за филма, наподобявайки лисичката - Много,много, много, много ми хареса. :lol:

Защо ли?

Хареса ми градежа на отношенията между двамката герои. Това за мен е най-ценното в този филм (и упоритостта на лисичката-тя бе очарователна с нея). И макар да съм малко нещо с "розови очила" ще изясня, че хората все се отказват толкова лесно от желанията си и губят нещата които желаят. Трябва непрекъснато, непрекъснато, някой да им напомня, че ако положат на максимум усилия, ще бъдат възнаградени. Не е сложно...,но много трудно. Ами нищо хубаво не е лесно, нали? :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм изгледала цялата драма, но ще споделя впечатленията си.

Като цяло сериалчето е супер свежо,заинтригуващо и изключително забавно.Определено има доста смешни моменти.Атмосферата е приятна и мястото, където главните живеят както и дома на доктора ми харесаха.

Актьорите са супер! Шин Мин А винаги съм я харесвала, но тук определено ме накара да я обикна повече с това невинно-нахално поведение. Сунг Ги (май така беше :Р) е страшно чаровен и ми хареса, че персонажа му не е типичният хладнокръвен мачо, а един доста луд и непохватен младеж. Мин Уо - нямам думи! И аз все още не съм го намразила ( :Р), просто защото като го хвърли този странен пленителен и същевременно отчаян поглед ми се иска да го гушна :kiss2: Освен това е пълна мистерия.Все още не разбирам какво всъщност иска да постигне :mellow: И както повечето споменаха, лелята,режисьора,дядото и приятелите на главния са много приятни.Единствено ме дразни Нууната.Още от самото начало ми стана противна.Ясно е, че се опитва да им провали връзката само защото си иска обожателя, или по-скоро кученцето обратно :mad: И е готова на ужасни неща при това! Според мен тя е чудовището в целия филм! :wacko:

Ъхъм...и та музиката е невероятна! Определено един от най-добрите ОСТове :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен лично сериала ме разочарава. <_< А тръгна доста обещаващо. До 6-7 серия, дори ме забавляваше здраво и го нареждах до доста любими заглавия. След това, като че ли се изчерпа и всяка следваща серия сякаш бе измукана от някъде, колкото да се запълнят обявените 16 епа. Като се почнаха едни захаросани разходки, къде ли не...едни уж дилеми, които не водеха до нищо...тролове...

Все пак трябва да спомена, че Шин Мин А беше невероятна, както и ост-а, който слушам доста често.

Двамата актьори няма да ги запомня за съжаление с нищо, не ми допаднаха много.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драмата има страхотен OST. Влюбена съм в песните от саудтрака. Прекрасни са.. Особено Fox Rain & Losing My Mind.. (inlove)

Shin Min Ah е много, много, много чаровна в тази драма. А и за пръв забелязах колко е красива =] Страхотно пресъздаде образа на лисичката.. Толкова невинна и пряма. Голяма сладурана (sun) Няма как да не я хареса човек :D Обаче пък за лисичка на моменти беше прекалено наивна :D

Tae Woong също много готин герой. Особено в началото толкова много ме разсмиваше :D А актьора много добре се справя в сцените, където трябва да плаче, защото чак на мен започваха да се ми се пълнят очите като го гледах.

А като двойка бяха много, много, много сладки. И двамата имат много чаровни усмивки и с тия тръпчинки.. awww. Химията между двамата си беше си очевидна и като ги гледах заедно не можех да махна глупавата усмивка от лицето си :D

Искаше ми се да покажат повечко за миналото на доктора. Изглежда се опитаха да го изкарат интересен и тайнствен персонаж, но пък си остана някак недовършен.. Само го позказваха как крои някакви странни планове и колко секси е.. И най-лошото е че ще го запомня само с това колко красив беше. Не че това не е достатъчно де :D

Лелята и режисьора любов и чудо беше тяхното. Много допринесоха за драмата с шантавите си моменти :D Лелята толкова стабилно се дънеше на моменти, че ме караше да се чудя дали такива хора съществуват само във филмите или ги има и в реалността :D

Самата драма беше точно в стила на сестрите Хонг. Сладки актьори, сладки моменти =] Драмите им много помагат, когато не ти се гледа нещо сериозно :D До средата беше много интересно и забавно и изгледах първите 10тина епизода за 2-3 дни, но последните епизоди го сбозиха малко сериала, но въпреки това ми хареса :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такааа... току що го изгледах и бързам с пресни впечатления да се разпиша в темата. Ми сериала не е за пропускане. Всичко в него е много приятно, а нещото, което най-много ми харесва е, че времето е топло и като са навън от устите и носовете на актьорите не излизат кълба дъх :D Това винаги ме е дразнило... Шин Мин А е просто невероятна тук. Много трудно някоя актриса може да ми направи впечатление, но тази успя и още как. Преди това съм я гледала в "The Devil", "The Naked Kitchen" и в "A Love to Kill" и, честно да си кажа, не ѝ бях привърженичка. А тук ме заля с очарованието и красотата си (има страхотна усмивка). А не мога да ви опиша колко ми е сладка като казва "Ааааааа машиттаааааа" и като прави жеста, чрез който показва, че харесва Ча Те Унг. :lol: Но Мин У беше несравним на тъжните сцени... много добре се справи. Когато се появяваше на екрана, погледът ми веднага се приковаваше към него и всичко друго избледняваше. :D Невероятна красота... А пък първата изгора на Те Унг много ме дразнеше. Режисьора и лелята бяха страшни образи. :D Приятелите на Те Унг също... Абеее всички много ме радваха, само дето Хе Ин не ми се понрави много, но пък това е целта на ролята ѝ, значи се е справила много добре актрисата. ;d

 

 

"Ному, ному, ному, ному, ному" се смях, когато Бьонг Су и Сон Ньо си представяха какво е възможно да се случи, ако Те Унг отиде на сватбата на Ми Хо и Донг Джу :D :D Отдавна не се бях смяла така на филм.

 

 

На последната серия плаках, та се късах! Просто си представях на мен да се случва всичко и... плач до Бога ;d Само появата на Хонг Ки ме разведри малко.

Също много ми харесаха интериорите на стаята в екшън училището и на тази на доктора и въобще мога много да напиша за сериалчето, но ще спра дотук :P

Ааа искам също да кажа, че от ОСТ-а най-много ми харесва песента на Но Мин У.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми хареса филмчето :) и още повече края-направен е така,че човек да види и в лошия и в добрия случай как би могъл да завърши :yes: и да отбележа,че са много добри тия корейците -20 мин. преди края на човек да му стане едно мъчно,мъчно ,а в последните 20 да не може да заспи от вълнени как хубаво са се наредили нещата

 

:thanks:за :subs:

 

 

 

Приятно гледане на тези които все още не са :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, тази лисичка. Мислех ,че сериала няма да ми хареса, заради по странната му история, но колко съм грешала. Тя лисичката с това държане като на малко момиченце, наивна и любопитна и много жизнерадостна как да не я харесаш. Харесваше ми ,обаче и тъмната и страна, когато се ядосаше и станеше лоша. Въобще страхотна синбиоза, в един момент-мила и добра, а в следващия-опасна и зла. Опашките и бяха и те много красиви. Ми Хо беше много очарователна.

Те Унг и той беше голям сладур. Свикнал да живее наготово, като гръм от ясно небе му дойде това да се грижи за друг и то за нечовешко същество, което си прави каквото иска, но се справи блестящо, дори и когато не я искаше и помагаше и покрай това той самият порасна.

Бившата му обаче беше такова противно същество. Яд ме е че успя да завърши филма и стана известна, не можа ли да си счупи крак например. Но нищо ,тя Ми Хо добре и го върна след шантажа й и гадното и отношение като и изкара акъла от страх, а после дори я излъга че я проклина да стане по -грозна.

Режисьорът и лелята бяха колорита в сериала, в какви ситуации попадаха само и какво предложение за брак-оригинално че и

бебче, как го направиха тайна си остана

 

Докторът въпреки че не задълбочиха кой знае колко неговият образ, също беше интересен герой, той беше запознат с нещата най-добре от всички и повече помогна от колкото навреди на двамата влюбени.Естествено имаше моменти ,в които ме дразнеше ,когато искаше да ги раздели ,но ми харесваше как оставаше с пръст в устата ,след някое действие на Те Унг ,защото смяташе че той ще направи едно , а Те Унг все правеше обратното. като когато

Върна обратно пламъчето, преди стоте дена да минат

 

В заключение. това е една много приятна история, която си заслужава да се гледа ,дори и последните серии,където се говореше повече за тези 100 дни не направи сериала по-лош за мен ,а обратното с нетърпение гледах всеки следващ епизод до края.И трябва да кажа ,че и целувката много ми хареса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много забавно филмче, доста време се чудех дали да го подхвана, сега не съжалявам. Започнах да го гледам заради Lee Seung Ki, много ми хареса от Наследството, но и Shin Min Ah си изигра перфектно ролята, много са готини и чаровни. За музиката какво да кажа, беше вълшебна, просто филма си е една невероятна приказка :) Браво на корейците, наистина 2010 си беше много силна година, страхотни сериали направиха :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасни чувства ми остават от този сериал, а толкова симпатична и сладка героиня май не съм гледала в никоя друга драма. За първи път гледам Шин Мин А, но сега почвам наред нейни други филми, какво да направя като умирам за трапчинки и само да стоеше и да се усмихваше 16 серии, пак щях да й се радвам :kiss2:

И малко да кажа за сериала, понеже ми го препоръча една много голяма фенка на Тайната Градина, та постоянно правех асоциации между двата - и action school си имаха, и stuntwoman, и кутията с прахосмукачка, и възрастният мъж, който обича да използва английски думи и разбира се, приказните елементи. Невероятен Сънг Ки, за толкова млад актьор беше перфектен. Наистина нямаха някаква взривяваща химия, както в Градината, но тук пък невинността надделяваше...макар че Шин Мин А със сини очи е като жената-котка, страшно сексапилна :yes: Изобщо много съм доволна от сериала, изключително положителен и забавен, препоръчвам го на всички, които не са го гледали!

 

e14100923hdtvxvidhanrel.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на Шин Мин А ще и изпапкам тръпчинките бонбонче от всякъде,а като я покажат и със сините очи и направо ми спира дъха,

сериала е чудесен ,все още не съм го изгледал но съм сигорен че ще е някоя трагедия накрая

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ааадски сладко сериалче,направо си се чудя на акъла как съм можал да се подвуомя дали да го гледам.Е разбира се може би главната причина е че досега не бях запознат с това девойче Ши Мин . Честно казано немога да намеря толкова силни думи за да опиша въодушевлението си. Историята беше много приятна поднесена също толкова приятно и като допълним и страхотният каст то тогава се получава нещо наистина хубаво. Ще пропусна всякакви подробности,все пак дост акоментари има преди моя и там е казано почти всички но хич не си и помисляйте да пропуснете този сериал,ще съжалявате :) А сладката гумихо,тотално влюбен съм в нея. Всичко,ама всичко в нея ми хареса. Не мога да опиша емоцията си от всяка изгледана секунда с нея. Музиката към филма също на много високо ниво ,дори и сега си слушам песните от него.Радвам се за хубавият финал ,инак сега щях да съм много,много ,много ,много тъжен а вместо това съм много щастлив :)
Моята приятелка е ми хо,ми хо,гу ми хо ......
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо не успя да ме грабне този сериал. Изгледах го, но си останах равнодушна. Не че сериала е лош, на мен историята не ми хареса.

Иначе актрисата Шин Мин А много ми допадна - с тази усмивка и трапчинките, много е сладка.

Затова пък този И Сънг Ги ми е толкова противен, че няма на къде, вече втори сериал с него гледам - e не го трае и това си е. <_<

 

Изгледах клипчето от наградите на SBS, което PyMeH е качил в пост 72 ,там са изиграни забавни моменти от ''Gumiho'' и ''Secret Garden'', та се замислих, кой от двата сериала е с едни гърди напред, откъм статуетки?Явно че и двата са били оценени.(моят фаворит на сто процента е ''Secret Garden'')

 

p.s.: Намерих темата за въпросните награди - безмислено беше да се чудя кой е фаворитът! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...