Jump to content

My Girlfriend is a Gumiho (2010)


Recommended Posts

И аз ще съм благодарна, ако дадете друг линк за сваляне на сериала. Много хубаво че има БГ субтитри, но немога да тегля повече от един епизод на ден от Мега-та. А като се зарибя по някой сериал, мога да го изгледам за ден два :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси, но то пак ме праща да тегля от Megaupload, а там ми дава само по един епизод на ден. В крайна сметка ще го изгледам онлайн :)

 

И при мен се появяваше този проблем от време на време. Направи си регистрация в Мега-та. Безплатна е и бърза. Позволява да теглиш повече от един файл дневно (не едновременно) Намалява и чакането от 45 на 25 секунди. При мен това реши проблема сякаш (или поне аз така си мисля :) Дано и при теб помогне.

 

А за сериала, аз все още го гледам, преполових го горе- долу. Мога да кажа, че се гледа на един дъх. Сюжета ми допадна много. Всичко е някак подредено (като изключим първите 15 мин от първи епизод). Много леко върви историята, приятно е. Има много романтика. Леко загатната, но се усеща, не натрапчиво - чудесен подход.

Не ме впечатлява особено актьора в главната роля, но пък определено е чаровен. Шин Мин А смея да кажа, че това е най-добрата й роля, в която съм я виждала. Невероятно представя героинята си. И мислех да се въздържа, но немога да не спомена Но Мин У. Е тоя човек ме застреля направо. То бива да си хубав, ама това неговото е чак нереално. Не съм го гледала в други сериали, но в този, направо зашеметява с поглед. Чак ми изглежда "нечовешки" красив. :wub: Като някаква порцеланова фигурка е, изваян отвсякъде. Да е жив и здрав човека, че бая радва окото. :D

Редактирано от Stelita
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И мислех да се въздържа, но немога да не спомена Но Мин У. Е тоя човек ме застреля направо. То бива да си хубав, ама това неговото е чак нереално. Не съм го гледала в други сериали, но в този, направо зашеметява с поглед. Чак ми изглежда "нечовешки" красив. :wub: Като някаква порцеланова фигурка е, изваян отвсякъде. Да е жив и здрав човека, че бая радва окото. :D

Тук нещата опират и до грима защото аз съм го гледала в A Frozen Flower и там визията му беше далеч по-нормална. Явно тук са искали да ни го представят като нещо свръхестествено и затова е толкова изпипан.

 

А филмчето наистина се гледа на един дъх.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Толкова много исках да гледам филма още откакто излезе.... но не мога да го сваля от мегата... грешка ми дава :((((

Има ли го някъде другаде качен за да мога да си го сваля?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен лично доста ми хареса.Беше много забавен,лек ,без сълзливи истории/или поне аз не успях да ревна/.Комедията си беше в стил "сестрите Хонг" и както се подразибра беше на 100 :lol:

Основната двойка в сериала също беше доста забавна естествено,в такива ситуации попадаха понякога :lol:

Шин Мин А тука много ме кефи.Преди не ми правеше голямо впечатление,но тук ми се струва много красива и естествена.Много ми харесва как

яде сякви глупости от сорта на крем за лице и вика "Вкуснооооооооооо" или като му каза че го харесва "много,много,много,много,много,много,много те харесваааааааам <3"

Нереални сладури са.кефя се и как маха като види някой

Лелята и режисьора къртят мивки просто.Той с неговите очила и тоя шлифер цепи мрака... лелята и е тя е една побъркана,нямат равни двамата..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такаааа. Приключих го вече и аз и вече мога да дам по-цялостен конетар за сериала. Първо искам да кажа, че много ми хареса края. Сериала е приятен и лек. Историята е доста приятна, но това вече го знаем :) Сега вече искам да си коригирам мнението за актьора в главната роля. Блестящо изпълнение. В началото не ми направи особено впечатление, но в течение на епизодите, наистина успя да развие героя си максимално. Имаше такива сцени, (драматичните особено) в които наисти човек може да му повярва, че минава през тези емоций.

Един от любимите ми моменти е

 

когато Те Унг остави Лисичката на кораба и заваля дъжд. Особено приятна сцена, когато се върна за нея. Веднага след това е следващия ми любим момент, когато служителя от кораба дръпна покривката и Те Унг прегърна Ми Хо. Толкова се развълнувах, чак нетипично за мен :)

 

Изобщо романтичните сцени бяха толкова на ниво, че смея да кажа, че това е първиа сериал, който ме е накрал да се развълнувам от отношенията на главните герои. Най-важното, което забелязах,

 

имаше невероятна целувка. Чак не е за вярване. Най-добрите екранни целувки, които съм виждала в корейските сериали, които съм гледала до сега са все в този сериал. Невероятна химия между актьорите.

Неможеше да не го отбележа, просто такова явление не се вижда под път и над път

 

Мин А изглежда невероятно. За първи път ми се струва, че е толкова красива. По принцип я смятах за леко грозновато девойче. Героинята - Гумихото е страшна сладурана. Наивна и честна до безобразие. И все пак, героя, който ми направи най-силно впечатление беше Доктора. Това беше най-загадъчния образ. Мистерията около него го направи най-интересния персонаж. Особено добре го изигра Но Мин У, адмирации за което.

Иначе другия ми любимец беше Дядото. Голям фен излезе :yes: Много ми хареса и приятеля на Те Унг, много приятен герой. Нуната неискам да я коментирам, заслужаваше едно замеряне с камъни, но както и да е. Много ми хареса саундтрака. Много приятен, особено инструменталите, които вървяха. За жалост, не са издадени заедно с официалния саундтрак :no: Много жалко, голяма загуба, защото имаше наистина много ценни мелодии. Като цяло сериала остави много приятни емоции у мен. Наистина ми хареса. Отдавна го бях набелязала като евентуална цел за гледане, но все си мислех, че няма да е нещо особено. Определено признавам грешката си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление още към 5-6 епизод се усетих, че края ще бъде такъв, но това въобще не ми попречи да му се насладя истински. И мен доста ме кефеше дядото, но лелята и режисьора също бяха големи образи :lol: Очарована съм от главната героиня, наистина е голяма сладурка и я бива еднакво добре и в смешните и в тъжните сцени :P Дано да я видя в още подобни сериали. Доктора също ми направи добро впечатление, макар и да беше наистина силно нагримиран (просто ми направи впечатление, че той едва ли не е гримиран повече от Ми Хо :D ) за сметка на това пък в Frozen Flower е вече напълно нормален (а толкова се чудих от къде ми е познат :D )

Този сериал сигурно е единственият засега, за който специално изчаках един месец да излязат субтитрите, за да си го гледам с тях, но пък определено не сгреших и го препоръчвам на всички :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой може ли да ми даде песните към сериала?

Благодаря предварително! :rolleyes:

 

Може да ги изтеглиш от Тук. Това е официалния саундтрак. Има още 2 бонус песни мисля, но за тях може да разгледаш тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах я тази драма и аз.

 

Гледах го, заради участието на моята ханъма номер 4 Сънг Ги, а накрая се оказа, че и старата ми любов Роуз е там, макар вече облечен и с черна къса коса.

 

Какво да кажа, сестрите си ги бива, но тази драма е много по-добра от Красавците поне кат бекграунд, липсваше онова безумие, нищо че половината каст се изсипа.

 

Историята беше наистина много сладка, нежна и ърцераздирателна, искаше ми са стискам бузките и на двамата от Хой хой двойката, защото бяха толкова истински в емоциите си. Хоморът докато го имаше си беше на ниво, драмта също, макар никога да не проумявам как тия корейци се съборат и разделят все едно си казват здрасти и чао.

 

Сънг Ги беше разкошно глуповато чаровен, а в края и пораснал и възмажал. Бузките, усмивката, глупавите тениски, физиономиите и решенията, да не говорим, че като му се напълнеха със сълзи очите и ме стягаше сърцето. Освен това някак си не избледня и грам на фона на божественото създание МИн У, а напротив-скри му шапката и спечели и мацката, и моето сърце.

 

Шин Мин А я преоткрих в тази толкова различна от обичайните й роли (още помня как драйфаше около Рейн) и толкова слънчева. Не знам за красавица, но сладостта която излъчваше просто ме заливаше от до, а и е толкова естествено хубава. Никакъв грим за нея.

 

Мин У ше ме извинява, ама колкото секси беше, толкова странно стоеше. Както пискаха девойките във виикии "добре, че е толкова секси, че да не ти пука", щото не е в него вината, а в режисьора според мен, че неговата толкова възлова роля беше толкова тъпа.

 

Пак Су Джун никога не съм я харесвала, а тука ми идеше да й строша кльощавите крака обути в евтини обувки.

 

Лелята не й знам името, ама ми беше толкова странна тъй като я помнех като майката от Гуунг, че нямам думи, но с ULTRA PEE са за мен най-великата двойка на света.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента съм на 12 еп. и толкова се вълнувам със всеки следващ че имам чувството че ще умра на финала.Направо ме е страх какво ще се случи, като ги знам корейците как ги извъртат... Май ще има сълзи и сополи ( хаха).Филма ме грабна още от самото начало.Много талантливи и спуер много красиви главните акт. Главната направо ми скри въображението ( мисля че съм влюбен хаха )Имам чувството че след всеки следващ сериал виждам все по-красиви актриси. "Любимките" Юн Ън Хе и Сонг Ю Ри даже не си ги и спомням вече. ОСТ е жесток. По цял ден и вечер за лека нощ Fox rain и Losing my mind. Толкова съм развълнуван че немога нищо повече да изрека.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.youtube.com/watch?v=na0fhhwWZR0&feature=related

 

 

хой хой немога да не го споделя.

 

Последните 3 епизода направо ме скасаха от рев. Напрежение до самия край, но съм доволен.Честно бях се настроил за депресия ама пак си се вълнувах много. Да благодариме на приятелите от Боза-мечта и по точно на малките вещици.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах я драмата и мога да я прибавя към любимите B)

Много смях и малко рев=перфектната комбинация :lol: Наистина доста различна като история,от това което съм гледала досега и ми хареса определено.

Двамата главни герои бяха толкова сладки с тези очароветлни усмивки и "хой-хой"-то,че наистина няма начин да не ги заобича човек.

"Злодея" беше толкова секси,че всички други качества му избледняваха.Дори не успя да ме накара да го намразя и за 1 секунда заради невероятния си чар.Може би ако ролята му беше представена по друг начин,щеше да събуди някаква ненавист,нооо уви...Исках само да го прегърна през целия сериал,та дори ми стана мъчно и за него накрая.

Щеше да е добре да му намерят и на него поне една лисичка... кеке :wub:

Както и да е,благодаря на тези,които са превели сериала СУПЕР много,защото напоследък са много малко новите интересни сериали,а още по-малко и от преведените.Така че благодаря за този!! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сюжетът е интересен и забавен, но малко ме заприлича на преказка. Особенно като се появи онзи трол или какво там беше не помня.

Героите ми харесаха, но според мен нямаше химия между тях... ставаха само за приятели...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момичета колебая се от известно време дали да започвам филма . Това с лисичката и черния дроб ми изглежда някак :rolleyes: ... как да го нарека - незаангажиращо, ако ме разбирате. Какво ще ме посъветвате? Трябва да уточня, че всъщност се наслаждавам на леките и приятни сериали, стига да не "звучат" прекалено отнесено фантастично. Бих се кефила на позитивни и весели случки и отношения, неща които те усмихват и оставят в теб слънчево настроение. Дори тях харесвам най-много. Ако случая е такъв, моля кажете, за да го гледам. Благодаря Ви предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази драма много, много, много, много, много, много ми хареса ;) - стана ми любимата. ПРИКАЗКА. Колкото и приказна обаче да беше толкова и сериозна.

Този миш маш от супер сладките главни ( това хой хой направо ме разби и още ми се върти в главата :) ), комедия( която си я биваше ), драма ( направо ми изтекоха очите на места от рев ) само корейците могат да забъркат. За мен беше доста смешен сериала, а драмата си беше в умерено количество, а момента в който докато си хлипаш, започваш да се усмихваш е уникално яко преживяване.

Попринцип не съм много по коментарите, но по тази драма ме сърбят ръцете да напиша даже есе, но ще се въздържа, зашото ми е много трудно да не споделя изобилието от уникални моменти от драмата. Все пак това ще развали насладата от това да си я изгледаш и да я преживееш, за което гарантирам никой няма да съжалява :)

 

P.S. Аз записвам само неща които са ми влезли под кожата и са оставили трайна следа в съзнанието и сърцето ми - а туко що опекох 3 ДВД-та с драмичката :) - За тези който още не са го гледали или се колебаят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал чудесно ще разтоварва през жегите, те затова хората са го пуснали август. Свеж, лъчезарен и жезнерадостен - като истински лято...

И нямам предвид само сезона, през който е сниман, а и самите герои - всичките бяха истински слънца, само онзи мрачния красавец привнасяше някакъв хлад, ама едва доловимо, за съжаление. А нуната остави само някакъв много сладникъв аромат във въздуха... Изобщо приятно беше да гледаш тази приказка, чието действие се развива в разцъфнал и раззеленял Сеул.

Очарована съм от Шин Мин А - може би това е едниственият сериал, при който първо се влюбих в главната героиня (и в сама актриса), а на кавалерите просто... хм, почти не ги забелязвах покрай нея... Тя си бе истинска лисичка, ама една такава невинничка и пълна непукистка, всичко нагъваше диво и щастливо. Страхотна! С тези черни косии бели роклички - детенце, че и като такова се държеше...

Е, Те Уонг си е супер сладур безспороно, а това, че не е типичния костюмиран и особен кореец му изигра огромен плюс. Не се сещам за по чаровен актьор, на който да му стои така добре тениската на супермен и да бяга така диво през глава от фолколорни създания. Нетипичен и ужасно сполучлив персонаж.

А като двойка - трябва да влязат в тълковните речници по обяснението за "първа любов" :D

Изобщо неочаквано добра комедия, която не бълваше много стереотипни комичини моменти, но пък грееше от чар!

Забравих да спомена и приятния приказен саундтрак...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...